selam kızlar bayadır giremiyorudum siteye nasılsınız bebişler nasıl.
yok annem severim ama kokoreç ve goralı yemem..
Sosisli sand. Gibi birşey. Ama zararlı sosis o yüzden yememeye çalışıyorum
ızzz banada yollasınlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gelsin göndereyim...
sosis yok kız ona salam var hem pişmiş salam var ki ben hergün yiyorum hatta ve hatta doktorumada söyledim yi didi.
ayrıcana öle yengen mengen gibin basite indirgencek bişi diiil oooo çok güsel bişi... ben onla büyüdümde ondan bu kadar çok istiyo canım
sosis yok kız ona salam var hem pişmiş salam var ki ben hergün yiyorum hatta ve hatta doktorumada söyledim yi didi.
ayrıcana öle yengen mengen gibin basite indirgencek bişi diiil oooo çok güsel bişi... ben onla büyüdümde ondan bu kadar çok istiyo canım
Ahh,sorma yanlış zamanda girdin..Bu karıların hepsi de aşeriyo....
Sen nasılsın, iyi misin.
Ayrıcana öle yengen mengen gibin basite indirgencek bişi diiil oooo çok güsel bişi... Ben onla büyüdümde ondan bu kadar çok istiyo canım
Bacım sen duymadın mı heeçç, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...
Biz bilmediğimizden yengene benziyo deyip geçiyoz..
ben iyiyim.bu güne kadar hiç aşerme olayı olmadı ya.
kızı olacak anneler kız isimleri düşündünüz mü hiç. Ben bulamıyorum sanırım ismi olmayacak.yardımcı olur musunuz.
Ben de 1 kez bişey istedi canım..Başka da olmuyor,aman olmasın, benim kocam gidip aramaz da..
Aşerdiğimle kalırım...
başın saolsun canım off ya resmen gelişimini tamamlamış doğmayı beklerken gitmiş... inşallah bu defa alacaksın kucağına canım..amiin inşallah alırım bu sefer sağlıklı bir şekilde.ben kızımı39 haftalık kaybettim plesantadan ayrılma sebebiyle malesef birden oldu işte Allah inş bu sefer aynı acıyı ve daha beterinden korur bizi..
yok be olmaz öle şeyBenim çizelgeye göre doğumuma 151 gün var bu demek oluyor ki 4 gün sonra ilk tepiği yiyeceğim Öykü hanımdan...
ben de bir kere sıcak ekmek istedim kıtır kıtır tek istediğim şey o oldu.onu da yedim e ne de olsa ucuz.
aynennnnnn:)))))ben de 1 kez bişey istedi canım..başka da olmuyor,aman olmasın, benim kocam gidip aramaz da..
Aşerdiğimle kalırım...
öykü...
sen nerdeydin cnm?:))) istanbula gidiyim 20 kilo alıp döncem çok hayallerim var ordaki yiceklerle ilgili :)))
kızı olacak anneler kız isimleri düşündünüz mü hiç. ben bulamıyorum sanırım ismi olmayacak.yardımcı olur musunuz.
öykü var biz de başka isimler.öykü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?