2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok annem severim ama kokoreç ve goralı yemem..
Sosisli sand. Gibi birşey. Ama zararlı sosis o yüzden yememeye çalışıyorum

sosis yok kız ona salam var hem pişmiş salam var ki ben hergün yiyorum hatta ve hatta doktorumada söyledim yi didi.

ayrıcana öle yengen mengen gibin basite indirgencek bişi diiil oooo çok güsel bişi... ben onla büyüdümde ondan bu kadar çok istiyo canım

Bacım sen duymadın mı heeçç, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...
Biz bilmediğimizden yengene benziyo deyip geçiyoz..

ay canım kıyamam adresi ver kargo yapayım gelene kadar bozulsun sonra gıda zehirlenmesi olsun :)))))))))

selam kızlar dün olanlara yorum yazmış bi çoğunuz sağolun hepsini okudum ama daha fazla uzatmak istemiyorum, eşimle konuşmuyorum bundan sonra durumlar nasıl olur hiç bi fikrim yok.. sabah 6da manisaya gidiyor günübirlik... öyle şeyler geçiyoki aklımdan kendime inanamıyorum, duyduğum şeyin adı öfke, kırgınlık we nefret annem geldi.. konuşmuyoruz cerenle ilgilenior..
bnde uzandım yatağımdayım şuan...

başın saolsun canım off ya resmen gelişimini tamamlamış doğmayı beklerken gitmiş... inşallah bu defa alacaksın kucağına canım..
Benim çizelgeye göre doğumuma 151 gün var bu demek oluyor ki 4 gün sonra ilk tepiği yiyeceğim Öykü hanımdan...
yok be olmaz öle şey ben 15 haftada hissettim ne yani 35 haftalıkmı doğurcam allah korusun.... onla alakası yoktur ilkindede 19-20haftada hissettim ama 38de doğurdum:)

kızı olacak anneler kız isimleri düşündünüz mü hiç. ben bulamıyorum sanırım ismi olmayacak.yardımcı olur musunuz.

hayırlı olsun canım bebişin.. benm bebiş erkek ama ben çok sevdiğim isimleri ayzayım bak sana ..
1 esila kuranda geçen bi isim anlamıda çok güzel..
2 asel 1. anlamı bal balım demek 2. anlamı cebbetteki 4 sudan biri
3 balım
4 inci
5 bade aşk şarabıymış
6 asya
7 azra
ilk 4 benm favaorim
ismiyle büyüsün canım bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…