2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret hoşgeldin cnmm. Boşver takma demesi kolay ama erkekler ince düşünmezler.. Annenede sakın darılma sende annesin bende bazen çok kızıyorum anneme ama sonr çok pişman oluyorum.. Hele eşine annenle ilgili bişeyini yansıtma. Küçük bir dipnot:))

senin bebişin de hayırlı olsun canım.ben de bade ismini çok seviyorum ama eşim istemiyo.bade nin anlamı da çok güzel.

bende yaziiim

Biz Burcu koycaz kısmet olursa. Onun dışında sevdiğim isimlerrr

Buse
Ela
Eda
Masal
Selin
Dila

Ege doğru söylemiş hasret,
keşke benim canım annemde yanımda olsa, ahh ahhh anneciğinin kıymetini bil,
akşam akşam ağlattınız beni ya
gitte barış annenle hadi

ege doğru söylemiş hasret,
keşke benim canım annemde yanımda olsa, ahh ahhh anneciğinin kıymetini bil,
akşam akşam ağlattınız beni ya
Gitte barış annenle hadi
canımmmm kıyamam sende ara sesini duy

fırsatını buldum hemen geldim kızlar :)
neler kaynattınız öğleden sonra?

bugun inanılmazdı burası 24 kişi online dı. Ve yetişemiyorduk ..
Zirkenbel geldi bi sorun yokmuşş şükür

senin bebişin de hayırlı olsun canım.ben de bade ismini çok seviyorum ama eşim istemiyo.bade nin anlamı da çok güzel.

Benim eşimde istemiyordu canım, ismi çocuğa verene kadar kimse beğenmemişti,
şimdi herkes bayılıyor BADE ye belki çocuk çok sıcakkanlı-sempatik bilmem ondan? Ama şimdi herkes ne güzel isim diyor, tasavvufta da güzel anlamı var, ben çok memnunum bu ismi verdiğime...

Ben de 1 kez bişey istedi canım..Başka da olmuyor,aman olmasın, benim kocam gidip aramaz da..
Aşerdiğimle kalırım...
aman olmasın kuzuuzcum, bende de bir kere oldu çok gıcık bişi hergün aklına geliyo insanın.. eşimde çok aramıstı mevsimi olmadığından bulamadık ama bilecikten buldu babam.. herkes te bulur inş aradığını..

hasretcim canım canını sıkma, takma.. demek kolay evet biliyorum ama karnındaki bebişini düşün, sadece kendi mutluluğunu düşün, gamsız olabiliyosan ol canım.. boşver de salla, seni düşünmeyeni sende düşünme sadece kendin için ve bebişin için mutlu ol, üzmemeye çalış kendini. bi an önce yoluna girer inşallah herşey,

canım bu 147 gün ü de ben kitapta okudum dün, bende kitabın yalancısıyım, yoksa benmde ilk bebiş olcak denenmiş test edilmiş bişi deil yani, orda yazıyodu bende burda yazdım..

bu arada bişey sorucam ben yaklaşık bir haftadır griptim.ve dayanamayıp doktora gittim antibiyotik verdi iki günde istırahat şimdi daha iyiyim ama ilaç kullanıyorum bu şekilde ilaç kullanan var mı.

bu arada bişey sorucam ben yaklaşık bir haftadır griptim.ve dayanamayıp doktora gittim antibiyotik verdi iki günde istırahat şimdi daha iyiyim ama ilaç kullanıyorum bu şekilde ilaç kullanan var mı.

Evet ben bronşit olmuştum ve kullanmıştım, korkma bişi olmaz canım, hamileliğe uygun ilaçlar veriyolar zaten.

Ne kaynatacaz, aşerdik durduk... Herkesin canı bişeyler istedi, yazdı, sonra bütün topiğin canı istedi..

Benim canım da bişey istiyo ama yasak olanlardan
söylemicem adını.

bugun inanılmazdı burası 24 kişi online dı. Ve yetişemiyorduk ..
Zirkenbel geldi bi sorun yokmuşş şükür

amaniiiiin 24 kişi mi?
sevindim zinkerbel'e. neden olmuş peki bir açıklama yapmış mı doktoru?

bendeki kitapta ne diyor :

Bildiğiniz gibi bağışıklık sistemi vücudunuzun maruz kaldığı yabancı etkilere tepki göstererek onları zararsız hale getirir..Bebeğiniz de vücudunuz için YABANCI bir dokudur, bu nedenle onun zarar görmesini engellemek için bağışıklık sisteminiz yavaşlayacaktır..Ne yazık ki bu nedenle de geblik sırasında yakalanılan soğuk algınlıkları daha uzun sürer...

Hastalanmamız normal yani, doktorlar da durumumuza göre ilaç verirler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…