hayırlı olsun canım bebişin.. benm bebiş erkek ama ben çok sevdiğim isimleri ayzayım bak sana ..
1 esila kuranda geçen bi isim anlamıda çok güzel..
2 asel 1. anlamı bal balım demek 2. anlamı cebbetteki 4 sudan biri
3 balım
4 inci
5 bade aşk şarabıymış
6 asya
7 azra
ilk 4 benm favaorim
ismiyle büyüsün canım bebişin..
[
aynennnnnn:)))))
duru
off ya bu gün ne yesek dcem şimdi,millet gene aşermeye başlıcak...
Hasret hoşgeldin cnmm. Boşver takma demesi kolay ama erkekler ince düşünmezler.. Annenede sakın darılma sende annesin bende bazen çok kızıyorum anneme ama sonr çok pişman oluyorum.. Hele eşine annenle ilgili bişeyini yansıtma. Küçük bir dipnot:))
sulu yemek yee
yada kaynanana git biz geldikkkkkk süprizzzzzzzz
Fırsatını buldum hemen geldim kızlar :)
neler kaynattınız öğleden sonra?
canımmmm kıyamam sende ara sesini duyege doğru söylemiş hasret,
keşke benim canım annemde yanımda olsa, ahh ahhh anneciğinin kıymetini bil,
akşam akşam ağlattınız beni ya
Gitte barış annenle hadi
fırsatını buldum hemen geldim kızlar :)
neler kaynattınız öğleden sonra?
senin bebişin de hayırlı olsun canım.ben de bade ismini çok seviyorum ama eşim istemiyo.bade nin anlamı da çok güzel.
aman olmasın kuzuuzcum, bende de bir kere oldu çok gıcık bişi hergün aklına geliyo insanın.. eşimde çok aramıstı mevsimi olmadığından bulamadık ama bilecikten buldu babam.. herkes te bulur inş aradığını..Ben de 1 kez bişey istedi canım..Başka da olmuyor,aman olmasın, benim kocam gidip aramaz da..
Aşerdiğimle kalırım...
selam kızlar dün olanlara yorum yazmış bi çoğunuz sağolun hepsini okudum ama daha fazla uzatmak istemiyorum, eşimle konuşmuyorum bundan sonra durumlar nasıl olur hiç bi fikrim yok.. sabah 6da manisaya gidiyor günübirlik... öyle şeyler geçiyoki aklımdan kendime inanamıyorum, duyduğum şeyin adı öfke, kırgınlık we nefret annem geldi.. konuşmuyoruz cerenle ilgilenior..
bnde uzandım yatağımdayım şuan...
başın saolsun canım off ya resmen gelişimini tamamlamış doğmayı beklerken gitmiş... inşallah bu defa alacaksın kucağına canım..
yok be olmaz öle şeyben 15 haftada hissettim ne yani 35 haftalıkmı doğurcam allah korusun.... onla alakası yoktur ilkindede 19-20haftada hissettim ama 38de doğurdum:)
ya valla bizim oralarda çok olur afyonluyum ben ufffffffffffffffffff
bu arada bişey sorucam ben yaklaşık bir haftadır griptim.ve dayanamayıp doktora gittim antibiyotik verdi iki günde istırahat şimdi daha iyiyim ama ilaç kullanıyorum bu şekilde ilaç kullanan var mı.
Ne kaynatacaz, aşerdik durduk...Herkesin canı bişeyler istedi, yazdı, sonra bütün topiğin canı istedi..
bugun inanılmazdı burası 24 kişi online dı. Ve yetişemiyorduk ..
Zirkenbel geldi bi sorun yokmuşş şükür
Evet ben bronşit olmuştum ve kullanmıştım, korkma bişi olmaz canım, hamileliğe uygun ilaçlar veriyolar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?