2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Biz çıkıyoruz kızlar, birimizin babası, birimizin kocişi fena hasta..Bronşit olmuş, onu doktora götüreceğiz...Millet karım hamile der, kaçar yanından, benimki iyice sokuluyo artık, onun nazıyla da uğraşıyorum...İnşallah çabucak iyileşir...

benim canım da bişey istiyo ama yasak olanlardan
söylemicem adını.

Amaniiiiin 24 kişi mi?
Sevindim zinkerbel'e. Neden olmuş peki bir açıklama yapmış mı doktoru?

ben arada cnm isterse yiyorum valla öyle yemessen daha kötü aşeriyorsun ozaman. Salam bileyiyorum arada

Birde hamileyken kemikler yumuşuyormuş ve incinme, sakatlık durumları daha fazlalaşıyormuş,
Temizlik yaptığım gün belimin ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum, iki haftadır fenayım kızlar sizde öylemisiniz?
Biraz fazla iş yapayım, sağ tarafımdan yürüyemiyorum bile, ancak uyuyup dinlenince geçiyor, yani ertesi gün...

ben de hastanede çalışıyorum sağlıkcıyım ama konu bebeğim olunca herşey cok farklı oluyor.

Eşine geçmiş olsun. kendine dikkat et aman sana bulaşmasın.
Görüşürüz canım.

ben arada cnm isterse yiyorum valla öyle yemessen daha kötü aşeriyorsun ozaman. Salam bileyiyorum arada

Yasak diye insan daha çok istiyor galiba. salam yemeyi bu kadar çok isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Ben göze alıp yiyim desem eşim hayatta izin vermez. zehir olur o salam bana.

güle güle kuzucummm.. çokta geçmiş olsun..

kendine bebişine ve kocişine iyi bak olurmu tatlım aman sen de hasta olma sakın

Aklıma gelmişken hepinizle paylaşiim bunu
bu ultrason ölçümlerinde artık üst bacak uzunluğunu ölçüyolar ya FL oluyo oda. İşte bu uzunluğu 7 ile çarpınca tam boyu veriyomuş bebişin aklınızda olsun :)

fmg canım bi kere bi tane salam yesen nolur kii.. bence bişi olmaz sanki yaa.. ben yedim çünkü, dr um da canın çok çekerse bi iki tame tadını almak için izin var dedi..

ayy bnde de war o sorun keçi boynuzu pekmezi iyi gelior güya ama bana fayda etmedi
aranızda hemoroid problemi olan var mı? varsa nasıl başediyorsunuz? ilaç kullanıyor musunuz? benimki başladı da..
bnde war doğumdan sonra başladı we dewam ediyor hala.. bnde kabızlık problemide war ağlıyorum wcde resmen
doktorum duphalac die şurup werdi günde 3 kez içmen gerekio bn düzenli içmeim ama içtiğimde faydası oluyor,
birde merhem werdi onuda 2 güdür düzenli sürüyorum daha tuwalete çıkmadım umarım faydası olur.. şurup bitti tekrar alacağım we bol su içmek gerekiyor ama onuda ben unutyorum..
senin fitil ve merhem in ismi neydi hatırlıyor musun? bana procto ile başlayan bi fitil ve anestol ile kortos diye bi merhem verdi..
bndeki merhemin adı kortos...
bundan sonra hiç bişey söylemem zaten bda sondu o kadar kırgınımki ona anlatamam, neyse muhattap olmicam:2:
Off ya bu gün ne yesek dcem şimdi,millet gene aşermeye başlıcak...
yaw zırt pırt aşermemi olur yaw.. pisboğazımız durmuyo desk daha doğru olur:)))
neyse warsayım işte:)
bu arada bişey sorucam ben yaklaşık bir haftadır griptim.ve dayanamayıp doktora gittim antibiyotik verdi iki günde istırahat şimdi daha iyiyim ama ilaç kullanıyorum bu şekilde ilaç kullanan var mı.
bnde kullandım dr zaten endüşük dozlarda weriyor sorun olacağını sanmıyorum..

bişey olmaz cnm sonuçta oturup 1 paket yemeyecksin 1.2 dilim yenebilir herşeyden o kadarda değil

Öyleymiş ben de cuma günü öğrendim bunu :) Femur uzunluğu galiba üst bacak kemiği uzunluğunu 7 ile çarpıyor. çok ilginç.

fmg canım bi kere bi tane salam yesen nolur kii.. bence bişi olmaz sanki yaa.. ben yedim çünkü, dr um da canın çok çekerse bi iki tame tadını almak için izin var dedi..

Bana pişmemiş ete dokunma bile dedi doktorum. ne biliyim canım; yesem, vicdan azabım beni yiyecek :))))) en iyisi uzak durmak.

benim mi doktorum çok rahat sizinkiler mi çok pipirik ya..
benimki her zaman hayatını değiştirmiceksin diyo. Bi sigara içerdim onu bıraktım yani. Onun dışında tabiki bende bazı şeylere dikkat ediyorumda o kadar değil yani.. Çiğ et zararlı evet normaldede zararlı zaten bu sadece hamilelikte geçerli diil ki.. Kola zararlı salam zararlı mayonez zararlı piyasadaki bi çok şey zararlı.. Ama kendimi bu kadar kasarsam bu bence daha zararlı. Zaten bi çok şeyden mahrumum bunun verdiği bi psikolojik baskı var her şeyimi engellersem bu beni daha çok hasta eder.. Benim mantığım bu valla..

bişey olmaz cnm sonuçta oturup 1 paket yemeyecksin 1.2 dilim yenebilir herşeyden o kadarda değil

Pişirip yiyim bari. Napiiim çok canım çekti :)

Bu arada kızlar genelde sabahları giriyorum.
çoğunuzla ne zamandır yazışamadım.

Hasretçim sabah yazdıklarını okudum. Üzüldüm. Oluyor böyle şeyler. Keşke hiç olmasa.
Umarım en az hasarla olaylar düzelir. Sıkma canını nooolur.

Evet canım söylediklerin mantıklı. Ama ben zararından ötürü yemiyor değilim.
Toksoplazmam negatif çıktı. Bu yüzden dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…