Öyleymiş ben de cuma günü öğrendim bunu :) Femur uzunluğu galiba üst bacak kemiği uzunluğunu 7 ile çarpıyor. çok ilginç.
Bana pişmemiş ete dokunma bile dedi doktorum. ne biliyim canım; yesem, vicdan azabım beni yiyecek :))))) en iyisi uzak durmak.
Evet canım söylediklerin mantıklı. Ama ben zararından ötürü yemiyor değilim.
Toksoplazmam negatif çıktı. Bu yüzden dikkat ediyorum.
Evet canım söylediklerin mantıklı. Ama ben zararından ötürü yemiyor değilim.
Toksoplazmam negatif çıktı. Bu yüzden dikkat ediyorum.
sen bilirsin canım ama insan dr un dediğinden çıkamıyo gerçekten, o yeme dediyse vicdan yapıyo yiyemiyo.. baktın cok canın cekti rüyalarına gircek, o zaman 1 tane yersin belki ama şimdilik uzak dur sabret zaten az kaldı..
hatta konuyu değiştirelim hemen ..
ben ortaokuldayken hergün okul çıkışında bakkala uğrar 200 gr salam kestirir oracıkta hepsini çiğ çiğ yerdim. Salama aşığım resmen. Marketten eve gelene kadar bile dayanamam markette yemeye başlarım yani. Onun dışında her türlü çiğ kıymaymış tatmadan geçemem.. bende toksoplasma çıkmadı. Çıkar diye bekledim ama bünye alışık demekki. Ama abartmadığın sürece bence zarar gelmez. hiç içine sinmiyosa kızartıp ye piştikten sonra hiç bişi olmaz zaten.. Bide önemli olan bilmediğin bi marka yeme yeter..
off kızlar sıkıldım artık günler bitsinde doğuralım artık
Pişirerek ye canım hiç bişi olmaz
canın bişey çektiğinde girdiğin stres bebeğin gazlı ve huzursuz olmasına neden oluyor,
dr lar günde 3 taneye kadar sigaraya bile birşey demiyorlar.
ben ortaokuldayken hergün okul çıkışında bakkala uğrar 200 gr salam kestirir oracıkta hepsini çiğ çiğ yerdim. Salama aşığım resmen. Marketten eve gelene kadar bile dayanamam markette yemeye başlarım yani. Onun dışında her türlü çiğ kıymaymış tatmadan geçemem.. bende toksoplasma çıkmadı. Çıkar diye bekledim ama bünye alışık demekki. Ama abartmadığın sürece bence zarar gelmez. hiç içine sinmiyosa kızartıp ye piştikten sonra hiç bişi olmaz zaten.. Bide önemli olan bilmediğin bi marka yeme yeter..
doğduktan sonrada içerde daha iyidi deniyomuş
canım benm dr um da aynı seninki gibi, çok rahat hatta bende çok rahatım bu konularda, eşim de diyor bana kendin gibi buldun bi tane dr diye.. dr um herşey serbest dedi ama benmkide sınır getiriyor, az ye diyor, hatta tadına bakar gibi, 2- 3 tane felan ye diyor. bazı şeyleride de katkı maddesinden dolayı yasakladı. cips mesela ama ben onu da yiyorum arada bir..
seni merak ettim, nasıl yiyosun bunları, baya baya yiyomusun yoksa sende benm gibi sınırlayarak mı yiyosun..
ben son 1 aydır hep her sabah 2 yumurta yiorum muhakkak, hatta kahwaltıyı çok sıkı yapıyorum her akşam 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiorum, en az 2 bardak günlük süt içiyorum.. balık yağı we elewitide hergün içiyorum.. demir ilacını çekinerek içiyorum kabızlığımı artırıyor die bi kaç gündür içmedimonu ama yine faydası yokvalla herşeyi yiyorum normal hayatıma devam.. Dediğim gibi bi sigarayı bıraktım bide içki içmiyorum. Ama yılbaşında bi iki kadeh bişey içebilirsin demişti doktorum bende birazcık bi kadehten bile az çilek şarabı içtim o kadar. Oda canım istedi diye içtim. Bunlar dışında mesela Redbull içmiyorum ama kahve çay kola ne biliyim herşeyi yiyip içiyorum. sakınmaya kalkarsam ohooooh...Ben iyi hissediyosam oda iyidir. Bendeki mantık bu. Tek vicdan azabını aç kalınca duyyorum. Sanki onuda aç bırakıyomuşum gibime gelio. Halbuki o benim vücuttan sömürüyo zaten.. Onun dışında ben zaten süte yumurtaya peynire falan düşkün bi insanım normalde yerdim hala daha yiyorum.. Hatta vücudumda eskiden fazla kalsium bile vardı yani..
Sakınan göze çöp batar.. Doktor yüzü görmeden doğuruyo millet. O kadar düşünmicen
valla herşeyi yiyorum normal hayatıma devam.. Dediğim gibi bi sigarayı bıraktım bide içki içmiyorum. Ama yılbaşında bi iki kadeh bişey içebilirsin demişti doktorum bende birazcık bi kadehten bile az çilek şarabı içtim o kadar. Oda canım istedi diye içtim. Bunlar dışında mesela Redbull içmiyorum ama kahve çay kola ne biliyim herşeyi yiyip içiyorum. sakınmaya kalkarsam ohooooh...Ben iyi hissediyosam oda iyidir. Bendeki mantık bu. Tek vicdan azabını aç kalınca duyyorum. Sanki onuda aç bırakıyomuşum gibime gelio. Halbuki o benim vücuttan sömürüyo zaten.. Onun dışında ben zaten süte yumurtaya peynire falan düşkün bi insanım normalde yerdim hala daha yiyorum.. Hatta vücudumda eskiden fazla kalsium bile vardı yani..
Sakınan göze çöp batar.. Doktor yüzü görmeden doğuruyo millet. O kadar düşünmicen
yürüyorum sol ayağıma bastıkça belime bir ağrı giriyor bıçak saplanmış gibi hoplatıyor.. dün akşam ölüyodum we hala hassasiyet war o bölgede umarım bu gece kızım zırt pırt ağlayıp perişan etmez beni
ben son 1 aydır hep her sabah 2 yumurta yiorum muhakkak, hatta kahwaltıyı çok sıkı yapıyorum her akşam 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiorum, en az 2 bardak günlük süt içiyorum.. balık yağı we elewitide hergün içiyorum.. demir ilacını çekinerek içiyorum kabızlığımı artırıyor die bi kaç gündür içmedimonu ama yine faydası yok
tabi ya öyle çok takılırsan takıntılı olup çıkıosun ne istyorsa canın yiyeceksin yok salam yemem yok mayonez yemem.. sonuçta ağzını açıp 1 kutu tıkmayacaksın tadımlık nefsini köreltecek kadar ye gitsin o kadar dadeğil yahuişte benm hayalimdeki hamilelik... çok dikkat eden de var, zararlı hiçbişeyi ağzına sürmeyen.. ben istesem de öle olamam zaten..yapı meselesii..aslında senin gibi olsam süper olur hani ben yedimmi doymak istiyorum öle azcık kesmiyor artık:)) gerçiii tadına bakıyorum dediysem de zaten 2 kişilik tadına bakıyorumm..ben kola bile içiyorum bazen, mayonezde önüme geldikçe yeri geldikçe yedim hep, kahvemide içiyorum , türk kahvesi tiryakisiydim zaten.. bende hamilelik hastalık deil ki derim kendime ..
doğru diyosun valla dr yüzü görmeden doğuran okadar çok kiii
off ya çok ktüydü dün bastıkça zıplıyodum, nasıl bi sızı anlatamamAynı ağrı bende de var hasretçim bende sağ tarafta,
bütün gün ayaktayız, yine iyi dayanıyoruz walla
beslenmem düzensiz, yemek wakitlerim falan yerli yersiz ama hiç değilse bunları ihmal etmeyerek orantılamaya çalışıyorum..süpermiş valla hasretcim ne güzel bakıyosun bebişeee...ohh ohh bebişine yarasın canımm.. günde 2 yumurta süper valla.. ahh bende 1 tane yiyebilsem keşke.. üstüne kara ve kırmızı biberi dayıyorumm ozaman yiyebiliyorum bazen..
bodrum dra gidecekti döndümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?