aa kalır o zamn, bağlansa bari biyerlerden merak ettim erkekmi kızmı:) listeyi güncelemem lazım:)izmire gidecekti. kalacaktır belki.
hepınıze ıyı aksamlar kızlar yarın gorusuruz...
kızlarrrr bende kaçıyorumm.. dikkat din ve iyi bakın kendinize ve meleklerinizeee:))))
yarın çok güzel bir gün olsun, iyi akşamlarrrrrr
yok son gittiğinde bişey görememiş bacak arasında, öyle demişti..erkekti bodrumunki ama kesin değildi galiba.
yok son gittiğinde bişey görememiş bacak arasında, öyle demişti..
başka belli olan kimler war ekliyeyim boşta kalmışken
benim doktorda detaylıda ancak 100 de 100 söyleyebilirim dedi Ardam gelirmi ki hala içimde irkek umudu var AllahımmmEşim benden çabuk alıştı bu fikre, benim daha zor oldu walla alışmam :)
Sağol canım benim, bana kız erkek farketmiyordu walla.. sadece insan oğlum oğlum diye sevince bi garip oluyor kız olduğunu öğrenince..
Sıkma canım kendini , eşinin ailesi için hayatta değmez.. Kendi ailenle yaşadığın olumsuzlukları da yansıtma bence. Erkeğin en iyisi bile gün gelir yüzüne vurur... Maalesef bunların cinsi böyle
Yakamozzz33;17067055]çilek çok şaşırdım değişmesine 16 dan sonra değişiyomuydu bebikler :))
Benim bi arkadaşımın detaylı ultrasonda değişmiş.. Şimdi başıma geldi ya herkesin bi hikayesi var, genellikle de aman detaylı ultrasona kadar birşey almayın diyorlar. Benim hiç haberim yoktu böyle şeylerden, öğrenmiş oldum
Ay inşallah birşey yoktur arkadaşımmmm dua edeceğim senin için, gönlünü ferah tut ama yoktur birşey..
aynen bende öyle hissediyorum hep gerideyim gibi geliyor benden ilerde olanlara kıcık oluyorumne güzel hareketleri net hissediyorsunuz artık. topiğe ilk yazmaya başladığımdan beri benden ileri olanların haftasına özeniyorum hep, ben de o haftada olsam diyorum. o haftaya gelince yine benimki küçük geliyor gözümeçook kıskanıyorum sizi çoookkk
yakamoz nirelerdesin yaw
aa ceygamı kaçırmışım:)yelkovanın kesinleşti erkek olduğu. çileği biliyorsun kıza döndü:)) ceygam yazmıştı sanırım dün erkekmiş. hatırladığım bunlar.
yelkovanın kesinleşti erkek olduğu. çileği biliyorsun kıza döndü:)) ceygam yazmıştı sanırım dün erkekmiş. hatırladığım bunlar.
kız sanki kızı warda 1de erkek istyo mannak şey:) bi dahaki arda olur.. kızımıza isim bak sen:79: hem her zamn en süperidir ilk bebişin kız olmasıbenim doktorda detaylıda ancak 100 de 100 söyleyebilirim dedi Ardam gelirmi ki hala içimde irkek umudu var Allahımmm
aynen bende öyle hissediyorum hep gerideyim gibi geliyor benden ilerde olanlara kıcık oluyorumşaka tabi
üşenmedim geçmişi okuyodum bi saattir
aa ceygamı kaçırmışım:)
banayaklaşma kız
mery warya 2.ye hamile olan o neydi acaba?
aa kalır o zamn, bağlansa bari biyerlerden merak ettim erkekmi kızmı:) listeyi güncelemem lazım:)
sewibade sen gitmedinmi hala?
kız sanki kızı warda 1de erkek istyo mannak şey:) bi dahaki arda olur.. kızımıza isim bak sen:79: hem her zamn en süperidir ilk bebişin kız olmasısenin en yakın arkadaşın o olacak işte.. erkeğiele doğuruyosun kız birömür senin kalıyo
meri35miydi.. hani awaatarı hamile kadın kolyesi karnında pırlanta warmeri35i diyorsan baktım son mesajlarına kız demişler ama kesinleşmemiş galiba. hafiye gibi olduk ya
o yüzden çokl merak ediorum seninkini inşallah eli ayağı düzgün saplıklıdır tabi hepsinden önemlisi bu.. erkeğide kızıda weren allah.. hayırlısı olsun..Heeeben gibi 3.yü yapsa ne yapardı ki acep??
meri35miydi.. hani awaatarı hamile kadın kolyesi karnında pırlanta war
ewet bnde hep öyle buldum bazılarını:)
o yüzden çokl merak ediorum seninkini inşallah eli ayağı düzgün saplıklıdır tabi hepsinden önemlisi bu.. erkeğide kızıda weren allah.. hayırlısı olsun..
öncekilerin cinsiyetine bağlı önceki ikisi kızsa 3 yü şansa bırakmaz tüp bebek filan denerdimHeeeben gibi 3.yü yapsa ne yapardı ki acep??
kız sanki kızı warda 1de erkek istyo mannak şey:) bi dahaki arda olur.. kızımıza isim bak sen:79: hem her zamn en süperidir ilk bebişin kız olmasısenin en yakın arkadaşın o olacak işte.. erkeğiele doğuruyosun kız birömür senin kalıyo
öncekilerin cinsiyetine bağlı önceki ikisi kızsa 3 yü şansa bırakmaz tüp bebek filan denerdim
Tüp bebekle cinsiyet seçilebiliyormuymuşolmaz öyle şey yoksa dünyanın dengesi bozulurdu
napim anacım küçüklüğümden beri hep bi oğlum olsun isterdim erkek kardeşimde yok onun hasretide var biraz, ilki hep erkek olsun sonraki kız olsun derdimneyse umarım sadece sırası değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?