2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr bende kaçıyorumm.. dikkat din ve iyi bakın kendinize ve meleklerinizeee:))))
yarın çok güzel bir gün olsun, iyi akşamlarrrrrr

yok son gittiğinde bişey görememiş bacak arasında, öyle demişti..
başka belli olan kimler war ekliyeyim boşta kalmışken

yelkovanın kesinleşti erkek olduğu. çileği biliyorsun kıza döndü:)) ceygam yazmıştı sanırım dün erkekmiş. hatırladığım bunlar.

benim doktorda detaylıda ancak 100 de 100 söyleyebilirim dedi Ardam gelirmi ki hala içimde irkek umudu var Allahımmm
aynen bende öyle hissediyorum hep gerideyim gibi geliyor benden ilerde olanlara kıcık oluyorum şaka tabi
yakamoz nirelerdesin yaw

üşenmedim geçmişi okuyodum bi saattir

Son düzenleme:
yelkovanın kesinleşti erkek olduğu. çileği biliyorsun kıza döndü:)) ceygam yazmıştı sanırım dün erkekmiş. hatırladığım bunlar.
aa ceygamı kaçırmışım:)
banayaklaşma kız
mery warya 2.ye hamile olan o neydi acaba?

kız sanki kızı warda 1de erkek istyo mannak şey:) bi dahaki arda olur.. kızımıza isim bak sen:79: hem her zamn en süperidir ilk bebişin kız olması senin en yakın arkadaşın o olacak işte.. erkeğiele doğuruyosun kız birömür senin kalıyo

aa kalır o zamn, bağlansa bari biyerlerden merak ettim erkekmi kızmı:) listeyi güncelemem lazım:)
sewibade sen gitmedinmi hala?

Canım ben bu ay 3lü test peşi kovalamaktan adam gibi kontrolümü yaptıramadım, bebekde ne yüzünü, ne şeyini göstermedi, anlayacağın hala belirsiz, bu ayın sonunda sanırım ayrıntılıya gircem o zaman bende öğrenirim, sizde

Heee ben gibi 3.yü yapsa ne yapardı ki acep??

o yüzden çokl merak ediorum seninkini inşallah eli ayağı düzgün saplıklıdır tabi hepsinden önemlisi bu.. erkeğide kızıda weren allah.. hayırlısı olsun..

İnan canım sen gibi herkesde merak ediyor ama dr un lafınada güvenilmiyorki, Bade ye 2 ay erkek demişti ayrıntılıda çıkar nasılsa, abartıp bunun için 3-5 dr gezmeye erkenden ayrıntılıya girmeye gerek yok sanırsam

Heee ben gibi 3.yü yapsa ne yapardı ki acep??
öncekilerin cinsiyetine bağlı önceki ikisi kızsa 3 yü şansa bırakmaz tüp bebek filan denerdim

napim anacım küçüklüğümden beri hep bi oğlum olsun isterdim erkek kardeşimde yok onun hasretide var biraz, ilki hep erkek olsun sonraki kız olsun derdim neyse umarım sadece sırası değişir

Allah gönlüne göre versin canım, eltimde erkek bebek diye ölüyodu ikinci kıza hamile,
Allah önce hayırlısını, gönlümüzce versin, fazla heves etmeye gelmiyo bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…