2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah gönlüne göre versin canım, eltimde erkek bebek diye ölüyodu ikinci kıza hamile,
Allah önce hayırlısını, gönlümüzce versin, fazla heves etmeye gelmiyo bu işler

canım veren Allah verir yoksa tabiri caizse yırtınsanda olmıycaksa olmaz zaten ben kızım olacak diye sevinmiyor değilim sonuçta benim bebeğim ilk bebeğim sevdiğim adamdan benden bi bebek olacak daha güzel bişey olamaz, ama erkekde olsun isterdim şimdi yalan söylemeye gerek yok yani öyle geri kafalı erkek diye tutturanlardan değilim öyle olanlarada çok kızarım benim erkek kardeşim yok sülalede çok fazla erkekde yoktur onun için bende biraz erkeğe meyil fazla sanırım, yoksa erkek olsa ne farkeder kız olsa ne farkeder ikiside benim bebeğim olacak hayırsız olacaksa olmasın zaten yaw önce sağlıklısı hayırlısı ...

Canım seni anlıyorum, elbette erkek kardeşi olmayan arar,
ama ben burda gördüklerime gerçekten şaşırıyorum acaba şakamı diyede izlemekten kendimi alamıyorum,
her fikre her gönle saygım var ama burda erkek bebek olsun diye ciddi ciddi uğraşanlar gördüm,
şaka gibi yanii
senin de dediğin gibi yırtınsanda olmayınca olmaz

bnm oğluş hep kıpır kıpr ya artık daha fazla hissediyorum hele uzanayım hemen başlıyor dolanmaya içerde

ozman bişey itiraf edeyim bedede küçüklükten beri bi pipili bebek hewesi warki sorma gitsin bnde hep istedim oğlum olsun ilki kız oldu iyikide kız diyorumşimdi:) bak istemeden 2.ye hamile kaldım we bu da erkek tabi son anda buda değişmezse çilek gibi
o yüzden hiiç önemli değilş bu ne olursa diğeri tersi olur inşallah:)))

biz de 2 kız kardeşiz, yeğenim kız, kuzenlerimin çoğu kız ama bende yine de acayip bir kız bebek düşkünlüğü vardı. hatta hamile kalana kadar kaç çocuğum olursa olsun hepsi kız olsun derdim:)) ama hamile kalınca işler değişti sağlıklı olmasından başka şey düşünemedim. eşim de diyor iyi ki erkek oldu kız olsaydı sen ikinciyi yapmazdın şimdi kız için denersin ikinciyi:))

doğanın dengesini bozmak için uğraşmamak lazım tabi Allahtan geleni kabul etmek en doğrusu, ama bi kaç çocuktan sonra farklı cinsiyete sahip bebek olmayınca arayışa giriyorlar ister istemez kız bebek doğurmak için elinden geleni yapanlarda var hatta bizim bi tanıdıgın 3 erkekden sonra bir kızı olunca kurban kesmişlerdi aynı şekilde 4 kızdan sonra 1 erkek oluncada havalara uçanı gördüm ama normal karşılıyorum ben insan farklı bir bebeği olsun istiyor sevinmeleri çok normal ayrıca çaba sarfetme konusunda da aynı şey geçerli yine Allah veriyor sen istediğin yöntemi dene nasip olmıycaksa olmaz olacaksa sadece sebep olmuş olur yaptıgın, diye düşünüyorum ben
bnm oğluş hep kıpır kıpr ya artık daha fazla hissediyorum hele uzanayım hemen başlıyor dolanmaya içerde

oh ne güzel kıpırtılar artıyor ben sadece uzandıgımda kızımın kalp atışları gibi bişy hissediyoum ama dokunmadan karnımda bişyler pıt pıt atıyo gibi oluyo ama çok kısa sürüyor

bizdede erkek yok hiç:)) ondan sanırım:) ama 3. olursa kız olsun isterim walla. ayrı bi tatlı oluyo zilliler

olduktan sonra canımdan önemli olacagına eminim kızımın şimdide öyle bişey olacak diye ödüm kopuyor, dediğin gibi bu ne olursa diğeri tersi olsun inşallah

bende bir anormallik var o zaman bizde üç kızkardeşiz 2 ablam var son numara benim, anne tarafında bi tane erkek var gerisi kız bi dayımın 4 kızı diğerinin 3 kızı var sülale beni çok ilgilendirmiyoda küçüklükten beri hep bi abim olsun isterdim belki onun etkisi vardır büyüyünce benimde bi oğlum olsun derdim hatta daha küçükken babamlar da kendi oğulları yok diye bari torunumuz erkek olsun diyolardı kısmet , belki 3 erkek kardeşim olsa kız diye tutturacaktım bu defada neyi varsa diğerini istiyor insan

aynen öyle allah kızıda erkeğide yaratmış e insan da kızıda olsun oğluda olsun istiyor doğal olarak.. değişik olsun istyor insan biride.. dilerim rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı eyler... yada hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyler:13:

iyi akşamlar kızlar ben de 19+5 oldum ama daha hissedemedim.. merakla bekliyorum... elim karnımın üstünde sürekli... bi de 2 gündür kuyruk sokumuna doğru bi ağrı sızı var... benim durum bu...

olmaz mı?? bebek mağazalarında bile kız bölümleri cıvıl cıvıl:))
ay ewet ya lc waikikiye giriyorum bu güne kdr hiçerkek reyonuna bakmamıştım bi giriym dedim geçen dr.dan sonra anam dedim bunlar ne hiç çeşit yok hepsi aynı gibi hani dedim cıwılcıwıl kelebekler böcekler kırmızlar pembeler oranjlar nerdeler((
neyseoğlumla ilgili çok hain planlarım war:9
tekk kulağına küçücük pırlanta küpe takmak, zincirli zıpır kotlar giydirmek, saçlarını hawaya dikmek gibi p.ç yetştrcem sanırsam sonra başım beladan kurtulmicak:))

kızımada minicik etekler bandanalar:))) tabi kızım bandana, toka falan hayatta taktırmıyor ama olsun biraz daha büyüsün taktırır elbet

amin en güzel dualardan biridir o; hakkımda hayırlı olanı gönlümü razı eyle, gönlümde olanı hakkımda hayırle eyle... Aminnnn

iyi akşamlar kızlar ben de 19+5 oldum ama daha hissedemedim.. merakla bekliyorum... elim karnımın üstünde sürekli... bi de 2 gündür kuyruk sokumuna doğru bi ağrı sızı var... benim durum bu...
o bndede oluyor o ağrı fena bişi ama şimdi bel ağrısı daha fazla
hissedersin canım tatlı şeyler ye 2 bardakta su iç üstüne we yat sırt üstü dinle karnını elini koy hafifçe bazı yerlere bastır çek.. neredeyse başlarsın hissetmeye büyütmüşsün sende

amanın aynı benim düşündüklerim kızım olursa poposu görünecek mini mini etekler giydirecem derdim öylede yapacam çok şeker oluyolar yazın göbek üstü badiler minicik etekler giydirmezsem oğlum olursa ilerde bende öyle saçları dikecem tarz gömlek kotlar filan giydirecem hatta kravat bile takacam oy çok tatlı oluyolar ama öyle :) çapkın ve yakışıklı olacak benim oğlum kızıda işveli cilveli bişey yapacam

Son düzenleme:
annem yine ceryden boğuldu biraz alayım kızımıda kawga çıkmasın:88:
gelirim tekrar

:13:
hahaha aynen aynen kızım zillimi zilli:) oğlumda çip mi çip olacak:))))) inşallah sağlıkları olsunda ay şimdiden heycanlandım:)
bu yaz benim için zor geçecek ama bi daha ki yaz ikisinide alıp caddelerde boy gösterebilicem bekle beni 2012
y

ay evet önemli olan sağlıklı olmaları şimdilik hayal tabi ama doğduktan sonra yapacam kesin oh takarsın bi koluna kızı bi koluna oğlanı gezersin doya doya cadde cadde

ii aksamlar hanimlar:))) insallah herkes iyidir:))
bugün doktora gittim, hersey yolunda, 16 haftalik oldu iste ama ultrasonda görmedik, sadece kalp atislarini duydum... cok acayip bisey yaa harika!!!! alttan kontrol etti, hersey yolunda dedi... bi daha ki ay belli olacak cinsiyeti insallah:))) Heycanlaniyorum vallah yaaaa
neyse hanimlar, Allah herkese bebis nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…