beni de ekler misin?
yaş 33 1. çocuk SAT 2 eylül.. beklenen doğum tarihi 9 Haziran. cinsiyet kız ismi zeynep
ii aksamlar hanimlar:))) insallah herkes iyidir:))
bugün doktora gittim, hersey yolunda, 16 haftalik oldu iste ama ultrasonda görmedik, sadece kalp atislarini duydum...cok acayip bisey yaa harika!!!! alttan kontrol etti, hersey yolunda dedi... bi daha ki ay belli olacak cinsiyeti insallah:))) Heycanlaniyorum vallah yaaaa
neyse hanimlar, Allah herkese bebis nasip etsin...
bende varım senle aynı galiba sat 2 eylül doğm 9 haziran erkek olucak inş
16. haftada söylemesi lazımdı aslında neden söylemediki çatlar insan :)
doğanın dengesini bozmak için uğraşmamak lazım tabi Allahtan geleni kabul etmek en doğrusu, ama bi kaç çocuktan sonra farklı cinsiyete sahip bebek olmayınca arayışa giriyorlar ister istemez kız bebek doğurmak için elinden geleni yapanlarda var hatta bizim bi tanıdıgın 3 erkekden sonra bir kızı olunca kurban kesmişlerdiaynı şekilde 4 kızdan sonra 1 erkek oluncada havalara uçanı gördüm ama normal karşılıyorum ben insan farklı bir bebeği olsun istiyor sevinmeleri çok normal ayrıca çaba sarfetme konusunda da aynı şey geçerli yine Allah veriyor sen istediğin yöntemi dene nasip olmıycaksa olmaz olacaksa sadece sebep olmuş olur yaptıgın, diye düşünüyorum ben
İşte bana bu düşünceler yanlış geliyor yakamozcuğum,
hatta ayet bile var erkeği siz yarattınız da, kızı bizmi yarattık diye. Cinsiyet konusunda sebep, kumar gibi bişi ya tutar ya tutmaz, verilene razı olmamak, bana yanlış ve itici geliyor, yapanlar da kendileri bilir, pekde tutacağını zannetmiyorum
16. haftada söylemesi lazımdı aslında neden söylemediki çatlar insan :)
görüş farklılığı diyelim o zaman canım, ama sadece erkek için değil kız içinde aynı çabayı sarfedenler çok insanoğlu maymun iştahlı ...İşte bana bu düşünceler yanlış geliyor yakamozcuğum,
hatta ayet bile var erkeği siz yarattınız da, kızı bizmi yarattık diye. Cinsiyet konusunda sebep, kumar gibi bişi ya tutar ya tutmaz, verilene razı olmamak, bana yanlış ve itici geliyor, yapanlar da kendileri bilir, pekde tutacağını zannetmiyorum
slm kız hoşgeldin napan oralarda anlat bakim :))
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ultrasona girmedim de ondan diyemedi zaten...gerci burda hep gec diyorlar:))) insan catlamaz mi yaaaaa gece uyumadim resmen heycandan ama sadece alttan kontrol etti:))) neese ins subatta..
görüş farklılığı diyelim o zaman canım, ama sadece erkek için değil kız içinde aynı çabayı sarfedenler çok insanoğlu maymun iştahlı ...
İster kız için, isterse erkek için bence yanlış çaba:)) sarfetmek sonuçta bizim canlarımız bana ters işte ne yapiim :)))
Eee kızçeler ne yaparsınız gece gece??
uykular geldi mayıştık yazacak muhabbette kalmadı erkekti kızdı konuşup duruyoz işte.....
yettim gariiiigörüş farklılığı diyelim o zaman canım, ama sadece erkek için değil kız içinde aynı çabayı sarfedenler çok insanoğlu maymun iştahlı ...
İster kız için, isterse erkek için bence yanlış çaba:)) sarfetmek sonuçta bizim canlarımız bana ters işte ne yapiim :)))
Eee kızçeler ne yaparsınız gece gece??
uykular geldi mayıştık yazacak muhabbette kalmadı erkekti kızdı konuşup duruyoz işte.....
annemler gitti kızı uyuttum ama hırıltısı we öksürüğü war uyanıyor sürekli öksürereknapıcam bilmiyorum antibiyotiği bitti bitecek hala iiyileşmedi
yettim gariiii
annemler gitti kızı uyuttum ama hırıltısı we öksürüğü war uyanıyor sürekli öksürereknapıcam bilmiyorum antibiyotiği bitti bitecek hala iiyileşmedi
Tam gidiyordum ki geldin nerelerdesin kızzz sensiz olurmu buraları,
ama hakkaten uykum geldi benim ya,
dr mukolitik bi şurup vermedimi ekspektoran falan,
içindeki balgamı ancak öyle atar asist iyi bi mukolitiktir mesela
şu çocuklar bi büyüsede kurtulsak hasret anne olmak hem zor hem güzel.
yok cnm zinnat werdiTam gidiyordum ki geldin nerelerdesin kızzz sensiz olurmu buraları,
ama hakkaten uykum geldi benim ya,
dr mukolitik bi şurup vermedimi ekspektoran falan,
içindeki balgamı ancak öyle atar asist iyi bi mukolitiktir mesela
şu çocuklar bi büyüsede kurtulsak hasret anne olmak hem zor hem güzel.
bide bricanyl öksürük şurubu
ben bide sekrol weriorum balgamı söksün die
az önce öksürük krizine girdi aldım kustu heryere boğulacak gibi öksürüyodu şimdi zoraki emerek uyudu(((
dewam ederse hastaneye götürücem
öncekilerin cinsiyetine bağlı önceki ikisi kızsa 3 yü şansa bırakmaz tüp bebek filan denerdim
napim anacım küçüklüğümden beri hep bi oğlum olsun isterdim erkek kardeşimde yok onun hasretide var biraz, ilki hep erkek olsun sonraki kız olsun derdimneyse umarım sadece sırası değişir
canım malesef türkiyede cinsiyet seçimi yasal değil
tüp bebekte cinsiyetini seçmek gibi bir şansın yok
tüp bebekle hamile kalmış biri olarak bunun garantisini verebilirim
ancak cinsiyet seçimini yasal olarak yapan bir ülke varsa orada bu şansın var
bu konuda benzer yorumlar daha öncede yapılmıştı o yüzden yazma ihtiyacı duydum yanlış anlaşılma olmasın diye
amin en güzel dualardan biridir o; hakkımda hayırlı olanı gönlümü razı eyle, gönlümde olanı hakkımda hayırle eyle... Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?