2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

16. haftada söylemesi lazımdı aslında neden söylemediki çatlar insan :)

16. haftada söylemesi lazımdı aslında neden söylemediki çatlar insan :)

ultrasona girmedim de ondan diyemedi zaten...gerci burda hep gec diyorlar:))) insan catlamaz mi yaaaaa gece uyumadim resmen heycandan ama sadece alttan kontrol etti:))) neese ins subatta..

Seydam nasılsın arkadaşım, inşallah moralin düzelmiştir?
hayırlı haberlerini bekliyoruz.

görüş farklılığı diyelim o zaman canım, ama sadece erkek için değil kız içinde aynı çabayı sarfedenler çok insanoğlu maymun iştahlı ...

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm kız hoşgeldin napan oralarda anlat bakim :))
ultrasona girmedim de ondan diyemedi zaten...gerci burda hep gec diyorlar:))) insan catlamaz mi yaaaaa gece uyumadim resmen heycandan ama sadece alttan kontrol etti:))) neese ins subatta..

:)) başka doktora giderdim ben olsam 16 ya girdiğimde söylemedi çatlıycaktım nerdeyse öğrenene kadar neyse şubata güzel haberlerini alırız inş.

Son düzenleme:

canım malesef türkiyede cinsiyet seçimi yasal değil
tüp bebekte cinsiyetini seçmek gibi bir şansın yok
tüp bebekle hamile kalmış biri olarak bunun garantisini verebilirim
ancak cinsiyet seçimini yasal olarak yapan bir ülke varsa orada bu şansın var

bu konuda benzer yorumlar daha öncede yapılmıştı o yüzden yazma ihtiyacı duydum yanlış anlaşılma olmasın diye

şimdilik öyle bi niyetim yok canım, ama yapmak istersen yapan doktoru çok rahat bulabilirsin burası Türkiye heryerde para konuşuyor malesef

selamlar
aslında niyetim hep topğe katılmaktan yana.ama evişi oğlum derken okumaya bile zor fırsat buluyorum.
bende de ufak tefek ağrılar var.arada karın ağrısı kasık ağrısı falan.rahim büyüdüğü içindir diyorum.
cuma günü kontrolüm var 3lü test de yapılacak.önceki kontrolde doktor kız gibi dedi.ama işte kesin konuşmayınca insan kaptırmıyor.sağlıklı olsun en önemlisi o benim için.daha alışverişlere başlamadım.denk geldikçe göğüs pedi falan alıyorum sonradan elime hazır gelicek iyi oluyor.kılık kıyafet cinsiyet kesinleşince.gerçi oğlumdan da birkaç parça bişey var.yenidoğan almam sanırım.belki hastane çıkışı alırım.
ben daha hareketleri hissedemiyorum.arada içimde kelebek uçuşması gibi bişey oluyor tuhaf bir his oğlumda olmamıştı böyle bişey.
sanırım toplamda 2 kilo civarı aldım.doktorum az bulucak büyük ihtimal.vitaminler olmasa yanmıştım herhalde.

hasta bebişlere geçmiş olsun.ben oğlumun öksürüğü başlayınca ayaklarının altına çin viksi sürüyorum çoraplarını giydirip yatırıyorum.bunu öğrendiğimden beri hiç öksürük problemimiz olmadı.
bana email ile gelmişti bu bilgi.normal viksle de oluyormuş ama ben çin viksini kullandım şimdiye kadar.bulabilirseniz evde bulundurun.hani şu ufak kapta kahverengi olan.
balgam kusması çok iyi çocuğunuzu rahatlatır.yalnız ben öksürük şuruplarının daha çok öksürttüğünü duymuştum.doktora sormakta fayda var.sırtına dairesel hareketlerle masaj yapın o da iyi gelecektir.ısıttığınız bir havluyu sırtına koyabilirsiniz.bunlar da doktorumuzun tavsiyeleriydi.eğer odanızın havası kuruysa biraz nemlendirebilirsiniz.

amin en güzel dualardan biridir o; hakkımda hayırlı olanı gönlümü razı eyle, gönlümde olanı hakkımda hayırle eyle... Aminnnn

Yakamozcum ben seni çoook iyi anlıyorum arkadaşım :) Herkes sağlıklısını istiyor tabii ki ama herkesin gönlünden geçen bişey var, olmayınca üzülünüyor mu hayır ama gönlümüzden geçen bişey var işte :)

günaydın arkadaşlarrrrrr
dün doktorcumla görüştüm, kültür testlerimin ikisinde de bakteri vs çıktı ama "her kadında olabilir normal" dedi, şu an tedaviye başlamadı
fakat başka bi sorun var; az da olsa rahim ağzımda genişleme varmış. haftaya tekrar kontrole çağırdı ama şu an için ciddi bi durum yokmuş öyle didi...
ama gel de bana anlat işte...dünden beri gözlerim dolu dolu geziyorum...Analık böyle bişey demek ki...
Allah hepimizin evlatlarını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…