günaydın arkadaşlarrrrrr
dün doktorcumla görüştüm, kültür testlerimin ikisinde de bakteri vs çıktı ama "her kadında olabilir normal" dedi, şu an tedaviye başlamadı
fakat başka bi sorun var; az da olsa rahim ağzımda genişleme varmış. haftaya tekrar kontrole çağırdı ama şu an için ciddi bi durum yokmuş öyle didi...
ama gel de bana anlat işte...dünden beri gözlerim dolu dolu geziyorum...Analık böyle bişey demek ki...
Allah hepimizin evlatlarını korusun
Günaydınnn bu arada herkese... Çok güzel birgün olsun bugün :)
günaydın arkadaşlarrrrrr
dün doktorcumla görüştüm, kültür testlerimin ikisinde de bakteri vs çıktı ama "her kadında olabilir normal" dedi, şu an tedaviye başlamadı
fakat başka bi sorun var; az da olsa rahim ağzımda genişleme varmış. haftaya tekrar kontrole çağırdı ama şu an için ciddi bi durum yokmuş öyle didi...
ama gel de bana anlat işte...dünden beri gözlerim dolu dolu geziyorum...Analık böyle bişey demek ki...
Allah hepimizin evlatlarını korusun
Herkese günaydınnnnn,
kızımı okula yolladım, bişeyler yedim, yatakları topladım, lavaboları temizledim, sizin gibi bende mesaiye başladım.. nasıl bir bağımlılıktır bu kardeşim böyleeeee:))))) Canım hayırlısıyla birşey olmaz merak etme, rahim ağzı problemi çok büyük bir problem değil, en fazla ilerki zamalarda dikiyorlar, oluyor, bitiyor.. Bebeğine bişey olmaz merak etme canım.. Benim arkadaşımın dikmişlerdi.. İnşallah ona da gerek kalmaz ama çok basit bir işlem, kendini kasma..
herkese gunaydınnnn
oykum ya ısın mı yok yat uyuuuuuuuu
ege gelmıs kesın gozlerı sısmıstırrrrrrrrrrr:):)):)
Günaydın çilek,valla inşallah güzel olur, burası çok kasvetli yağmur yağıyor..Yağmurlu havaları da hiç sevmem, inşallah topikten güzel haberler alırız da günümüz şenlenir..
Canım ciddi bi durum yoksa hiç kasma kendini..İnşallah herşey yoluna girer...
Günaydın, bacım doktor gibisin mübarek, orayı dikiyorlarmıymış ya..İlk defa duydum, şok oldum...
sağolun arkadaşlar valla ne diyim, iyi ki varsınız...ben de kendimi kasmamaya çalışıyom ama elimde değil işte...o operasyon benim de aklıma ilk gelen şey oldu ama inşallah gerek kalmaz...Allah razı olsun hepinizden
ben bir kere kalkınca tekrar yatamam genelde.. kızı okula yollamasam, uyanmasam devam ederim de bir kere kalkınca yatamıyorum canım.. günaydın...
günaydın cnm geçmiş olsun hiçbişeycikler olmaz sen stres yapma tıpta neler var. bak dikiliyormuş hemmsağolun arkadaşlar valla ne diyim, iyi ki varsınız...ben de kendimi kasmamaya çalışıyom ama elimde değil işte...o operasyon benim de aklıma ilk gelen şey oldu ama inşallah gerek kalmaz...Allah razı olsun hepinizden
ben bir kere kalkınca tekrar yatamam genelde.. kızı okula yollamasam, uyanmasam devam ederim de bir kere kalkınca yatamıyorum canım.. günaydın...
günaydın kızlarr
nasılsınız,
channel bu sefer kendimden geçmedim rahat bırakmadılar eşim sürekli güldürme modundaydı 2 kere ağladım okadar..
:)
Canım bence de inşallah gerek kalmaz ama olursa da çok basit birşey yani ameliyat değil bişey değil. Gerekirse bebekler için herşeyi yapçaz napalım bak ben her sabah kendime işkence edip iğne yapıyorum, gerekli olursa yaparız herşeyi takma canım.. Belki de doktorun işgüzarlık yapmıştır. Şimdi sorun yoksa neden söylüyorki anlamadım, sana çaktırmadan da takip edebilirdi. Ben sinir oluyorum olumsuz şeyler söylenince..
Günaydın kızlar :)
sağolun arkadaşlar valla ne diyim, iyi ki varsınız...ben de kendimi kasmamaya çalışıyom ama elimde değil işte...o operasyon benim de aklıma ilk gelen şey oldu ama inşallah gerek kalmaz...Allah razı olsun hepinizden
gunaydın cnmmmmmm
valla canım, bu sefer ben de anlamadım; ki kendisine 3 yıldır giderim, hep rahatlatıcı ve olumlu davranırdı ama dün majestelerinin heyheyleri üstündeydi, baya bi kızdım artık bi sonrakine ifadesini alacam...adam hem kendi diyo" senin bebeğin tedaviyle oldu kıymetli, bişeye sinirlenme üzülme" diye hem de kendi uyuzluk yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?