2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydınnnnn,
kızımı okula yolladım, bişeyler yedim, yatakları topladım, lavaboları temizledim, sizin gibi bende mesaiye başladım.. nasıl bir bağımlılıktır bu kardeşim böyleeeee:))))) Canım hayırlısıyla birşey olmaz merak etme, rahim ağzı problemi çok büyük bir problem değil, en fazla ilerki zamalarda dikiyorlar, oluyor, bitiyor.. Bebeğine bişey olmaz merak etme canım.. Benim arkadaşımın dikmişlerdi.. İnşallah ona da gerek kalmaz ama çok basit bir işlem, kendini kasma..

Günaydınnn bu arada herkese... Çok güzel birgün olsun bugün :)

Günaydın çilek,valla inşallah güzel olur, burası çok kasvetli yağmur yağıyor..Yağmurlu havaları da hiç sevmem, inşallah topikten güzel haberler alırız da günümüz şenlenir..

Canım ciddi bi durum yoksa hiç kasma kendini..İnşallah herşey yoluna girer...

Günaydın, bacım doktor gibisin mübarek, orayı dikiyorlarmıymış ya..İlk defa duydum, şok oldum...

günaydın kızlarr
nasılsınız,
channel bu sefer kendimden geçmedim rahat bırakmadılar eşim sürekli güldürme modundaydı 2 kere ağladım okadar..
:)

Ege - channel günaydın kızlar.
elektrik kesildi burda kızlar...
Akü yarım saat anca dayanıyor, kapatmam lazım bilgisayarı...
elektrikler gelince görüşürüz...

sağolun arkadaşlar valla ne diyim, iyi ki varsınız...ben de kendimi kasmamaya çalışıyom ama elimde değil işte...o operasyon benim de aklıma ilk gelen şey oldu ama inşallah gerek kalmaz...Allah razı olsun hepinizden

herkese gunaydınnnn
oykum ya ısın mı yok yat uyuuuuuuuu
ege gelmıs kesın gozlerı sısmıstırrrrrrrrrrr:):)):)

ben bir kere kalkınca tekrar yatamam genelde.. kızı okula yollamasam, uyanmasam devam ederim de bir kere kalkınca yatamıyorum canım.. günaydın...

Ya rahim ağzını dikiyorlar, gerek olursa ama çok basit bir operasyon benim arkadaşın başına geldi de ondan

Canım bence de inşallah gerek kalmaz ama olursa da çok basit birşey yani ameliyat değil bişey değil. Gerekirse bebekler için herşeyi yapçaz napalım bak ben her sabah kendime işkence edip iğne yapıyorum, gerekli olursa yaparız herşeyi takma canım.. Belki de doktorun işgüzarlık yapmıştır. Şimdi sorun yoksa neden söylüyorki anlamadım, sana çaktırmadan da takip edebilirdi. Ben sinir oluyorum olumsuz şeyler söylenince..

günaydın cnm geçmiş olsun hiçbişeycikler olmaz sen stres yapma tıpta neler var. bak dikiliyormuş hemm

ben bir kere kalkınca tekrar yatamam genelde.. kızı okula yollamasam, uyanmasam devam ederim de bir kere kalkınca yatamıyorum canım.. günaydın...

günaydın cnm. hakikatten yat yaa bana bi fırsat verseler bi uyurum ki sorma

günaydın kızlarr
nasılsınız,
channel bu sefer kendimden geçmedim rahat bırakmadılar eşim sürekli güldürme modundaydı 2 kere ağladım okadar..
:)

Valla beni çok kastı bu dizi bende nette falan takıldım arada baktım. Yaprak Dökümü de çok kasmıştı beni seyretmedim o yüzden sadece bu seneki son bölümlere baktım. eşime de dedim aman ne seyrediyoz bunu diye.. Ay beni çok kasınca ben seyredemiyorum böyle dizileri.. Çok abartmışlar ya..

valla canım, bu sefer ben de anlamadım; ki kendisine 3 yıldır giderim, hep rahatlatıcı ve olumlu davranırdı ama dün majestelerinin heyheyleri üstündeydi, baya bi kızdım artık bi sonrakine ifadesini alacam...adam hem kendi diyo" senin bebeğin tedaviyle oldu kıymetli, bişeye sinirlenme üzülme" diye hem de kendi uyuzluk yapıyo

Günaydın geçmiş olsun canım.
Birşeyi merak ediyorum. Bu durumu teşhis etmek için yapılan rutin bir muayene mi var?

Ya ben rahat doktor seviyorum kızımın doktoru mesela çok rahat bir adamdır. Kan man almaz tahlil falan istemez. Bir keresinde başka bir doktora götürmüştüm ateşlenince eve yakın diye, kadın bana çocuğun kalbinde üfürüm var dedi. Eşimde o sıra Van 'da turnede 3 gün uyumadım. Kardiyolojiye yolladı beni, gittik bişey yokmuş. Bu üfürüm çoğu çocukta olur ve 7 yaşında geçermiş zaten çocuğun kilosu gelişimi iyi ise çocuk doktorları söylemez kendileri takip edermiş. Kadın varya 3 günde ömrümden 3 yıl almıştı. Bazı doktorlar çok karamsar ya birde bize çok uzak termiler bunlar ve ister istemez evham yapıyoruz. Bizim çocuk doktoru üstünde durmamış bile. Yani görüş farkı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…