2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fmg günaydın cnmm.
nasıl bir ekşın bu site her sabah bir haberle başlıyoruz bugunde dasilvadido bizi üzdü:))
ama inşallah sorun olmayacak ..

Kuzuuuu yağmurlu havalar da güzeldir tadını çıkar bence. :)

hiç sorun etme canım.. böyle şeyler farkedilmeyince kötü Allah korusun. Farkedilip de takip edilince hiiç problem çıkmıyor gönlünü ferah tut

Günaydın kızlar :)

Günaydın canım, nasılsın..

Kuzuuuu yağmurlu havalar da güzeldir tadını çıkar bence. :)

Kız yağmurlu havalar, evde battaniyenin altında kocişle sıcak çikolata içersek güzel...
Yoksa sabah sabah yağmurda otobüs bekle, otobüs dolu, ayakta yolculuk yap, ıslan, işe gel, elektrikleer kesilsin hiç çekilmiyor valla...

Ama düşünsene o battaniye altında hissini güzel kızın yaşıyor karnında :) ben bu sabah çoook üşüdüm servis beklerken, sonra dedim ki kızım karnımda ne rahat hiç üşümüyor, bu güzel oldu içim :)

Egecim yine ağlamışsın aşkolsun niye izlion şu uyuz dizileri :)

aslında daha çok ağlardım da eşim her sahnesine komik şeyler buldu. tam gözlerim doldu gülmeye başladım. ama çok güzel bir dizi. anneleri bana çok fedakar geliyor. bende bir zamanlar fedakarlık yaptım aklıma onlar gelir hep.

fmg günaydın cnmm.
nasıl bir ekşın bu site her sabah bir haberle başlıyoruz bugunde dasilvadido bizi üzdü:))
ama inşallah sorun olmayacak ..

Günaydın canikom. İnşallah sorun olmayacak. Dasilvado üzülme canım.
Biz de üzülmeyelim herşey düzelecek.
Pozitif bir akım yaratalım :)

Kuzu İstanbul da hava müthiş valla, çok günaşli bende kahvaltıya gitmeyi düşünüyorum, çok güzel hava dünde dışarda kahve içtik hava çok güzel burda... ohhhh hep Antalya da mı güzel olcak hava..

O da doğru, inşallah üşümüyordur...Ben de otobüs beklerken çok üşüdüm..Büroya geldim elektrik kesildi, klimayı da açamadım, daha şimdi açtım ancak ısınacağım...İnşallah dediğin gibi kuzucuklar hiç üşümüyordur..

Günaydın geçmiş olsun canım.
Birşeyi merak ediyorum. Bu durumu teşhis etmek için yapılan rutin bir muayene mi var?

canım rutin herkese yapılan bişey var mı yok mu bilmiyorum kimseyi yanıltmak istemem. ama benimki geçen haftasonu vaginal kültür vs aldıktan sonra yine alttan usg yela baktı biraz, ıkındırttı öksürttü felan, ordan işkillendi işte...ama Allahın izniyle bişey olmayacak, içimi ferah tutmaya çalışıyom, güçlü bizim bebişlerimiz sonuçta

Valla mı, iyi tadını çıkarın kız...Burası bugün berbat, dün güneşliydi dediğin gibi...Bugün çok kapalı...
İyi iyi, orda da güzel olsun havalar, bebişler üşümesin hiç...

Günaydın canım, nasılsın..

Günaydın kuzum ben çok iyiyim sen nasılsın? geldi mi elektrikler?

Fedakar arkadaşım yaaa ağlamanı istemiyorum. boşver güleceğin şeyler izle zaten ağlayacak çok şey var hayatta.

Evet, hep pozitif düşün, pozitif olsun...Aklına kötü getirme, hem çaresi de vrmış, inşallah gerek kalmaz ama müdahaleye...

Yok üşürler mi, dünyanın ennn sıcak yerindeler onlar..

Bak bizi böyle muayene bile etmedi seninki fazla pimpirikli davranmış, takılma bence.. Belki de iyi yapmış, önlemini alır..

kızlar benim bebem aşşa doğru vururyor herhalde oram çıkacak gibi oluyor arada. ayaktamı duruyor bu kız anlamadım

Canım ferah tut tabi içini. hiçbirşey olmayacak. sağlıkla gelecek bebeğin.
Kendini üzüp strese girersen daha kötü şeyler olabilir.

aaaa ozaman sen hiç ızleme kotu seylerı hatırlamaa cnmm
ama sanırsam forum olarak senı ağlatmıcazz cnmm bukadar cok baskı yapıoz bak bıde ustune eşin uzulme dıe::):):):)

Günaydın kuzum ben çok iyiyim sen nasılsın? geldi mi elektrikler?

Fedakar arkadaşım yaaa ağlamanı istemiyorum. boşver güleceğin şeyler izle zaten ağlayacak çok şey var hayatta.

Geldi geldi...Hemen damladım buraya..

diyorum ben bu hatuna dinlemiyo, izlesin ağlasın boşver....Belki izle dersek ters tepki yapar da, seyretmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…