2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa sana ozendımmmmmm valla ohh ne guzel gezıyosun oykummmm.......

Doğum izninde sende takıl bana güzelim. Beni de çağıran olmasa çıkmam evden de işte kendimi zorluyorum biraz. Palladium da kahvaltıya gidicekmiş bizim sitedeki bayanlarda bakalım gitmeyi düşünüyorum haber bekliyorum.. Doğumdan sonra da bebeişleri tanıştırırız artık..

Bak bizi böyle muayene bile etmedi seninki fazla pimpirikli davranmış, takılma bence.. Belki de iyi yapmış, önlemini alır..

Evet ben de muayene olmadım. O yüzden merak ettim sordum.

kızlar benim bebem aşşa doğru vururyor herhalde oram çıkacak gibi oluyor arada. ayaktamı duruyor bu kız anlamadım

Yürüyüş yapıyordur. Bir belgeselde izlemiştim bebiş anne karnında ilk adımlarını atıyordu :)

kızlar benim bebem aşşa doğru vururyor herhalde oram çıkacak gibi oluyor arada. ayaktamı duruyor bu kız anlamadım

Benimkide öyle, geçen hafta doktor dedi ki ters duruyor, ayakları aşağıda ve tekmelerini hep aşağı vuruyor dedi.. seninde Duru bebek aynı durumda mı acaba? Bir arkadaşım Aslı ya hamileyken demişti, o zaman da aynı durumdaydım ben, kızlar annenin altına altına vururmuş diye. doğru herhalde.

aaaa ozaman sen hiç ızleme kotu seylerı hatırlamaa cnmm
ama sanırsam forum olarak senı ağlatmıcazz cnmm bukadar cok baskı yapıoz bak bıde ustune eşin uzulme dıe::):):):)

Geldi geldi...Hemen damladım buraya..

diyorum ben bu hatuna dinlemiyo, izlesin ağlasın boşver....Belki izle dersek ters tepki yapar da, seyretmez..
ya bi huzur verin ya ağlarım ben kavak yellerinde bile ağlamış kadınım:))))))))))

Benimki de vursun da,nereme vurarsa vursun yaa....
ay cnım yaa seninki tekmeyle geliyor valla kığırdamıycak direk şutttt çekecek

evet doğru cnm eylülde alta vururdu. yolda bacağımı sıkardım.

günaydın annişler.2010 haziran annesiyim.kızım kocaman oldu şimdi :).geri sayıma başladınızmı?allahım hepinizin kucağına nasip etsin inşallah.hayırlı günler

valla 1 sene evde olucam ınsallah ohhh o gunlerı beklıyorummm sabırsızlıklaa...
takılırım valla komsum nasılsa yakınızz...:):)
gez cnm gez şaka bızım yerımızede gez en guzelı oturma evde nasılsa ılerde ağırlasacaksın bu guzel gunlerın tadını cıkar..

demek ki gerçekten kızlar alta vuruyor ... çok enteresan..

günaydın annişler.2010 haziran annesiyim.kızım kocaman oldu şimdi :).geri sayıma başladınızmı?allahım hepinizin kucağına nasip etsin inşallah.hayırlı günler

Günaydın canım, darısı başımıza inşallah bizde 2012 haziran annelerine aynı temennilerde bulunuruz.

Günaydın canım..Biz de o günleri görecek miyiz, kızım kocaman oldu diyebilecek miyiz...Düşününce çok heyecanlanıyor insan..

Oooooh 1 sene iyiymiş sen devlet memurusun dimi, sizin ücretsiz izin hakları falan da vardır. İyidir koşullar herhalde.

Sen çok hareketlisin ya bebek yorulup oynamıyordur belki. Biraz dinlen kuzum. Akşam dinlenirken falan oynar belkim..

Yok ya, oynamıyor, akşamları elimi sokuyorum karnıma uyuyacağımda,eşim bi sarılıyo...Gene mi el orda, bi huzur ver çocuğa yaa diye kızıyor...
Akşam yatınca dinliyorum da, benim kızım tembel teyzesi, ya da o tekmeliyo da anası anlayamıyor..?

ya ne dengesiz bizim şirketn erkekleri ya. benim kocam gdip bi bayanla asla konuşmaz. sekreterle bile konuşmuyorum diyor. adam gelmiş nasılsın naber diyor iyiyim dedim bu sabahta makyaj yapmadım kalem dahi sürmedim biraz rengim felan beyaz hiç iyi görünmüyorsun diyor. bi bağırdım git başımdan diye 35 yaşında eşşek kadar adamsın ne diye bu kadar insanın ortasında laf yiyorsun..

İlkinde bende çok geç hissetmiştim hareketlerini nerdeyse 22.hafta falandı. cinsiyetini de göstermemişti deli olmuştum bunda biraz daha farklı tabi.. Boşver eninde sonunda hissedersin, öyle bir tekmeler atıyorlarki son ayda gecenin bir yarısı uykudan uyandırıyorlar.

demek ki gerçekten kızlar alta vuruyor ... çok enteresan..

Benim bebiş hiç alta vurmuyor. Enteresan ama ben hep diyorum erkek çıkacak bu çocuk diye. annemler çok gülüyo bana. ne pipi meraklısıymışın diyolar :)

Ohhh 1 sene mi!!!!!
Ben ağustosta işe dönerim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…