yaaaa sana ozendımmmmmm valla ohh ne guzel gezıyosun oykummmm.......
Bak bizi böyle muayene bile etmedi seninki fazla pimpirikli davranmış, takılma bence.. Belki de iyi yapmış, önlemini alır..
kızlar benim bebem aşşa doğru vururyor herhalde oram çıkacak gibi oluyor arada. ayaktamı duruyor bu kız anlamadım
kızlar benim bebem aşşa doğru vururyor herhalde oram çıkacak gibi oluyor arada. ayaktamı duruyor bu kız anlamadım
aaaa ozaman sen hiç ızleme kotu seylerı hatırlamaa cnmm
ama sanırsam forum olarak senı ağlatmıcazz cnmm bukadar cok baskı yapıoz bak bıde ustune eşin uzulme dıe::):):):)
ya bi huzur verin ya ağlarım ben kavak yellerinde bile ağlamış kadınım:))))))))))Geldi geldi...Hemen damladım buraya..
diyorum ben bu hatuna dinlemiyo, izlesin ağlasın boşver....Belki izle dersek ters tepki yapar da, seyretmez..
ay cnım yaa seninki tekmeyle geliyor valla kığırdamıycak direk şutttt çekecek
Benimki de vursun da,nereme vurarsa vursun yaa....
Benimkide öyle, geçen hafta doktor dedi ki ters duruyor, ayakları aşağıda ve tekmelerini hep aşağı vuruyor dedi.. seninde Duru bebek aynı durumda mı acaba? Bir arkadaşım Aslı ya hamileyken demişti, o zaman da aynı durumdaydım ben, kızlar annenin altına altına vururmuş diye. doğru herhalde.
Doğum izninde sende takıl bana güzelim. Beni de çağıran olmasa çıkmam evden de işte kendimi zorluyorum biraz. Palladium da kahvaltıya gidicekmiş bizim sitedeki bayanlarda bakalım gitmeyi düşünüyorum haber bekliyorum.. Doğumdan sonra da bebeişleri tanıştırırız artık..
ya bi huzur verin ya ağlarım ben kavak yellerinde bile ağlamış kadınım:))))))))))
ay cnım yaa seninki tekmeyle geliyor valla kığırdamıycak direk şutttt çekecek
evet doğru cnm eylülde alta vururdu. yolda bacağımı sıkardım.
günaydın annişler.2010 haziran annesiyim.kızım kocaman oldu şimdi :).geri sayıma başladınızmı?allahım hepinizin kucağına nasip etsin inşallah.hayırlı günler
benımkıde vursun valla nereme vurursa vursunda yeterkı hıssedeyımmm
günaydın annişler.2010 haziran annesiyim.kızım kocaman oldu şimdi :).geri sayıma başladınızmı?allahım hepinizin kucağına nasip etsin inşallah.hayırlı günler
Sizin kızlar ayaklandılar da yürüyolar, benim kızım daha aşağıdan yukarıya çıkamadı yaa...
Tembel tenekem benim...
valla 1 sene evde olucam ınsallah ohhh o gunlerı beklıyorummm sabırsızlıklaa...
takılırım valla komsum nasılsa yakınızz...:):)
gez cnm gez şaka bızım yerımızede gez en guzelı oturma evde nasılsa ılerde ağırlasacaksın bu guzel gunlerın tadını cıkar..
Sen çok hareketlisin ya bebek yorulup oynamıyordur belki. Biraz dinlen kuzum. Akşam dinlenirken falan oynar belkim..
Bi tane daha benden...
Merak etme kız, tekmeyi yiyince öyle bi anlatcam ki bu tekmeledi diyenler bile imrenecek....
Yok ya, oynamıyor, akşamları elimi sokuyorum karnıma uyuyacağımda,eşim bi sarılıyo...Gene mi el orda, bi huzur ver çocuğa yaa diye kızıyor...
Akşam yatınca dinliyorum da, benim kızım tembel teyzesi, ya da o tekmeliyo da anası anlayamıyor..?
demek ki gerçekten kızlar alta vuruyor ... çok enteresan..
valla 1 sene evde olucam ınsallah ohhh o gunlerı beklıyorummm sabırsızlıklaa...
takılırım valla komsum nasılsa yakınızz...:):)
gez cnm gez şaka bızım yerımızede gez en guzelı oturma evde nasılsa ılerde ağırlasacaksın bu guzel gunlerın tadını cıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?