2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ıkızler ıstıyorum etrafımdakı butun yengecler dert yuku baskasının derdını dert edınmıs kısıler
ugrasmasın kuzucuklar:)

aynen çok duygusallar erkek olursa ikizler olması daha iyi bence. kızda önemli değil kızlar zati duygusal hangi burç olduğu farketmiyo

Sevibade doğru söylüyor 1 haftaya kadar normal.
Sakın takma sanki ilaç tedavisi verdi de kahrediyorsun kendini.
Al eline süt şişesini alkolikler gibi iç dur. Yapacak tek şey bu:))))))) hadi bakalım kendine gell...

suziii sıkma canını cok gerıden gelmıyor kı bebek hem hamılelık bır hastalık degılkı yeme alıskanlıklarımızı tamamen değiştirmeye gerek yok bence hayırlısı ıle kucagına alırsın oglunu bugunu hatrlayıp yasadıgın kasvete guler gecersın..

canım benim oğluşunu görmüşsün sağlıklı bir şekilde olan bence bu.Hem bundan sonra biraz daha dikkat edersin hemen toparlarsın.bence boşyere stres yapma daha herşeyin başında sayılırız yediklerini ve yemediklerini bence bir gözden geçir.

Kızlar benden size tavsiye hamileyken herşeye üzülüp sıkılmayın,
sonra ilerde bebekte sağlık sorunları çıkıyor,
ben büyük kızım Cerenle hala uğraşıyorum,
mesanesinde kaçak var ve geçen yıl kapalı ameliyat oldu,
son sintigrafisinde yine kaçak çıktı ve dr u hazirana kadar izlyecek,
haziranda düzelmezse açık ameliyat yapacak,
bize dua edin olurmu???
geçen hafta çok kötüydüm yeni kendimi toparladım,
sadece hamilelikle değil böyle sorunlarla da uğraşıyorum,
lütfen relaks olun ben Cerende yaşadığım stresi iyi bilirim,
bunu yaşamış biri olarak size söylemek istedim.

ya bişi sorcam şimdik
malum cinsiyet belli olunca kıyafet almaya başladım ben
ama neyden ne kadar almam gerektiğini bi türlü hesaplayamıyorum :S
16 tane 0-3 ay kısa kollu bacaksız body aldım. yaz bebeği olucağından bide burası cehennem gibi olduğundan body den başka bişi giydirmem diye. onun dışında doğum çıkışı var bi tanede hastane çıkışı var diğerleri ıvır zıvır çorap. uzun kollu bişi almama gerek yok heralde. bi kaç tane alt alıcam bodylerle giydiriyim diye bide dışarı çıkmalık bi iki bişii alsam yetmez mi 3 aylık olana kadar?

bide bide ben bez almaya başlıcam sora çok koyar diye. 2 paket 50 tanelik yeni doğan alsam sorasını yeni bebek serisinden alsan bi 5-6 paket iyi midir...?

haydin bilenler sülesin bakem

maşallah taş gibi hatunsun yavrum yaa:)))))

heee sorma ne taşş bunalıma gırdım bgn tartı 74u gosterdııııııııı:):)):):)
eskıdendı o taslık ta EGEE senn allah askına kendını nasıl buluosun asıl fıstık gıbı hatun sensınn hele bı kızın var cook guzell ben ıkınızde Kocaman ı MASALLAH dedımm

üzülüncek bişey değil bu yapma öyle şeyler kendine. Yemek yicen geççek sonuçta. İlaç bile kullanmıcaksın sonuçta dert mi bu.. hiç kafana takma yani.. yemene bak yeter. allah başka dert vermesin

ben normalde yani hamile deilken k.et balık tavuk süt, hiçbişey yemezdim. hamile kalınca yicem dedim hep ve gerçekten başladım da yemeye, süt bile içiyorrum nerdeyse bağırarak, zorla yiyorum herşeyden ama yediğimi zannediyomusum demekki yetmiyormuş.. az yiyormuşum .. işte bugünde böle diynce dr. nasıl üzüldüm yavrumu küçük bıraktım dedim.. . hiç öne geçememiştik hep 1 gün gerideydik zaten...bu sefer fark artınca çok üzdü işte..gelir gelmezde 2 bardak süt içtim .. dahada içicem teyzeleri iyi bakıcam kzuzuma, inşallah düzelir bidahakini tosun oldu oğlusum derim size.. düzelmesede Allah başka dertler vermesin tabi, işte hamilelikte duygusallığıda tavan yapıyo, oonun da etkisi var...... saolun kızlarrr.. gerçekten çok tşkrlr iyiki varsınız siz ...

Süt çok içme suzii kansızlık yapar,
sanırım protein ağırlıklı beslenmek bebeğe daha iyi yarıyor.

bnm de tam gnunde gıdıoduu ama tatıldeyken her gun yumurta yedım ve 4 gun onde cıkmıstıı.yumurta cok onemlı cnm.
ben haslanmıs yıyemıorum mesela oyuzden omlet melemen yapıp 2 ser 2 ser yıyorum artık her gun yemesemde

çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz allah şifa versin canım
bence bir iki tane uzun kolu alınması gerekir ilk doğduğunda tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir
offf çok yorgunum çok uykum var çok üşüdüm ya beennnn
bende yürüyüşe çıktım çok yoruldum
bu kadar dert etme kendine sen gerekli herşeyi yemişsin daha ne yapacaksın toparlar bir iki güne kadar bir arkadaş pekmez bebeği besliyo demişti bir kaşık pekmezde ye istersen bende yarın sabahtan itibaren yicem

egecim chanel cim Allah kızlarınıza uzun ve güzel ömürler versin. suzi sen de boşuna üzülüyorsun 1 hafta ileri ya da geri olması çok normal. bilgisayarla bakıolar sonuçta birebir göremiyorlar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…