bende ıkızler ıstıyorum etrafımdakı butun yengecler dert yuku baskasının derdını dert edınmıs kısıler
ugrasmasın kuzucuklar:)
slm canm hoşbuldum tatlım..
iyiyim canikom napimm.. bugün kontrolüm vardı benim, sabahtan hastanedeydim, sonrada eve geldim canım biraz sıkkın da yattım uzandım falan, zaten kan aldırınca etkiliyo ya, ondan olsa gerek halsizlikte vardı..
paşa oğluşumu gördüm bugün çok güzeldi ama 17+4 olmam gerekirken 17 çıktım, dr. beslenmene dikkat et dedi, üzerinde baya durdu. yaaa ben kendimi çok kötü hissettim aslında halen de kötüyüm ben ege yaa.. canım okadar sıkıldı ki vicdan yaptım, yani doğmuş olsa ve yemese derim ki yemiyor napim ama böyle, benim karnımdayken demek ki onu iyi besleyemedim, yediğimi sanıyodum yememişim. çok üzüldüm, bide eşimde anladı hastanede ikidebir dert etme dedi durdu, o da öle dedikçe gözlerim doldu hep.. uff hatta halen ağlamaklıyım... sıktımmıııı ..
Kızlar bişey sorcam sibel kimm
faceden eklemiş beni
Kızlar bişey sorcam sibel kimm
faceden eklemiş beni
benımmmmmmmmmm egecımmmmmmmm
ben deıgılım ama eklemek ısterım sızlerı:))
iyiyim canikom napimm.. bugün kontrolüm vardı benim, sabahtan hastanedeydim, sonrada eve geldim canım biraz sıkkın da yattım uzandım falan, zaten kan aldırınca etkiliyo ya, ondan olsa gerek halsizlikte vardı..
paşa oğluşumu gördüm bugün çok güzeldi ama 17+4 olmam gerekirken 17 çıktım, dr. beslenmene dikkat et dedi, üzerinde baya durdu. yaaa ben kendimi çok kötü hissettim aslında halen de kötüyüm ben ege yaa.. canım okadar sıkıldı ki vicdan yaptım, yani doğmuş olsa ve yemese derim ki yemiyor napim ama böyle, benim karnımdayken demek ki onu iyi besleyemedim, yediğimi sanıyodum yememişim. çok üzüldüm, bide eşimde anladı hastanede ikidebir dert etme dedi durdu, o da öle dedikçe gözlerim doldu hep.. uff hatta halen ağlamaklıyım... sıktımmıııı ..
ekle annem evden girersem bakarım..
Elif özdemir hazar ama kim olduğunu yaz:)
maşallah taş gibi hatunsun yavrum yaa:)))))
oy oy oy yerim ben onuuuu muck yapsaydın sende:)
kız aynen erman kuzu gibi kal geliyor kasılıyorum
evettttt 2.kızım geliyor duru kızım inşallah
ay cnm kıyamam üzülme süt iç peynir ye bolbol o kendini toparlar. Bende 1 gün fark çıktı aslında kapatmıştık arayı ama demekki bize alıyoruz kiloları. Bak annesi bugunden itibaren bol bol süt yumurta peynir et ye evdesin nasılsa bol bol ye bunları senin imkanın var bizim yok sonra bak balım nasıl hızlı gelişecek. Sıkıntı yapmak yokkkk o daha çok etkilenir.
üzülüncek bişey değil bu yapma öyle şeyler kendine. Yemek yicen geççek sonuçta. İlaç bile kullanmıcaksın sonuçta dert mi bu.. hiç kafana takma yani.. yemene bak yeter. allah başka dert vermesin
ben normalde yani hamile deilken k.et balık tavuk süt, hiçbişey yemezdim. hamile kalınca yicem dedim hep ve gerçekten başladım da yemeye, süt bile içiyorrum nerdeyse bağırarak, zorla yiyorum herşeyden ama yediğimi zannediyomusum demekki yetmiyormuş.. az yiyormuşum .. işte bugünde böle diynce dr. nasıl üzüldüm yavrumu küçük bıraktım dedim.. . hiç öne geçememiştik hep 1 gün gerideydik zaten...bu sefer fark artınca çok üzdü işte..gelir gelmezde 2 bardak süt içtim .. dahada içicem teyzeleri iyi bakıcam kzuzuma, inşallah düzelir bidahakini tosun oldu oğlusum derim size.. düzelmesede Allah başka dertler vermesin tabi, işte hamilelikte duygusallığıda tavan yapıyo, oonun da etkisi var...... saolun kızlarrr.. gerçekten çok tşkrlr iyiki varsınız siz ...
ben normalde yani hamile deilken k.et balık tavuk süt, hiçbişey yemezdim. hamile kalınca yicem dedim hep ve gerçekten başladım da yemeye, süt bile içiyorrum nerdeyse bağırarak, zorla yiyorum herşeyden ama yediğimi zannediyomusum demekki yetmiyormuş.. az yiyormuşum .. işte bugünde böle diynce dr. nasıl üzüldüm yavrumu küçük bıraktım dedim.. . hiç öne geçememiştik hep 1 gün gerideydik zaten...bu sefer fark artınca çok üzdü işte..gelir gelmezde 2 bardak süt içtim .. dahada içicem teyzeleri iyi bakıcam kzuzuma, inşallah düzelir bidahakini tosun oldu oğlusum derim size.. düzelmesede Allah başka dertler vermesin tabi, işte hamilelikte duygusallığıda tavan yapıyo, oonun da etkisi var...... saolun kızlarrr.. gerçekten çok tşkrlr iyiki varsınız siz ...
çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz allah şifa versin canımKızlar benden size tavsiye hamileyken herşeye üzülüp sıkılmayın,
sonra ilerde bebekte sağlık sorunları çıkıyor,
ben büyük kızım Cerenle hala uğraşıyorum,
mesanesinde kaçak var ve geçen yıl kapalı ameliyat oldu,
son sintigrafisinde yine kaçak çıktı ve dr u hazirana kadar izlyecek,
haziranda düzelmezse açık ameliyat yapacak,
bize dua edin olurmu???
geçen hafta çok kötüydüm yeni kendimi toparladım,
sadece hamilelikle değil böyle sorunlarla da uğraşıyorum,
lütfen relaks olun ben Cerende yaşadığım stresi iyi bilirim,
bunu yaşamış biri olarak size söylemek istedim.
bence bir iki tane uzun kolu alınması gerekir ilk doğduğunda tabi tecrübeli anneler daha iyi bilirya bişi sorcam şimdik
malum cinsiyet belli olunca kıyafet almaya başladım ben
ama neyden ne kadar almam gerektiğini bi türlü hesaplayamıyorum :S
16 tane 0-3 ay kısa kollu bacaksız body aldım. yaz bebeği olucağından bide burası cehennem gibi olduğundan body den başka bişi giydirmem diye. onun dışında doğum çıkışı var bi tanede hastane çıkışı var diğerleri ıvır zıvır çorap. uzun kollu bişi almama gerek yok heralde. bi kaç tane alt alıcam bodylerle giydiriyim diye bide dışarı çıkmalık bi iki bişii alsam yetmez mi 3 aylık olana kadar?
bide bide ben bez almaya başlıcam sora çok koyar diye. 2 paket 50 tanelik yeni doğan alsam sorasını yeni bebek serisinden alsan bi 5-6 paket iyi midir...?
haydin bilenler sülesin bakem
bende yürüyüşe çıktım çok yoruldumofff çok yorgunum çok uykum var çok üşüdüm ya beennnn
bu kadar dert etme kendine sen gerekli herşeyi yemişsin daha ne yapacaksın toparlar bir iki güne kadar bir arkadaş pekmez bebeği besliyo demişti bir kaşık pekmezde ye istersen bende yarın sabahtan itibaren yicemben normalde yani hamile deilken k.et balık tavuk süt, hiçbişey yemezdim. hamile kalınca yicem dedim hep ve gerçekten başladım da yemeye, süt bile içiyorrum nerdeyse bağırarak, zorla yiyorum herşeyden ama yediğimi zannediyomusum demekki yetmiyormuş.. az yiyormuşum .. işte bugünde böle diynce dr. nasıl üzüldüm yavrumu küçük bıraktım dedim.. . hiç öne geçememiştik hep 1 gün gerideydik zaten...bu sefer fark artınca çok üzdü işte..gelir gelmezde 2 bardak süt içtim .. dahada içicem teyzeleri iyi bakıcam kzuzuma, inşallah düzelir bidahakini tosun oldu oğlusum derim size.. düzelmesede Allah başka dertler vermesin tabi, işte hamilelikte duygusallığıda tavan yapıyo, oonun da etkisi var...... saolun kızlarrr.. gerçekten çok tşkrlr iyiki varsınız siz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?