2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi yemeğe grişiyim sonrada bişilr atıştırıyım sonra arkadaşa dogum gününe gidicem görüşürz kızlar

çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin tez zamanda inşallah..bende çok sıkıntı çektim 2 aydır.hatta geçen hafta boşanmaya bile karar verdim.bakalım yoluna girdi gibi. benim adam aklını değiştirir inşallah.yoksa zor.bende korkuyorum bebeğimde bi rahatsızlık çıkacak diye inşallah sağlıklı olur..

canım Allah kızına sağlık şifa versin, inşallah en kısa zaman da düzelsin ameliyata falan gerek kalmasın.

saol tatlım..
seninde kızına Allahım acil şifalar versin inşallah...

cnm ya bozma moralını 3-4 gun okadar onenmlımıymıskı??
bazen 3-4 gun veya ılerı oluyomus sanırım bebekler ama tabıkı doktorun bılır...
sen yemıomusun pekı kılo felan nasıl
saol tattlımm..aslında yiyorum diyodum ama et felan çok zor , süt te öyle.. ben zaten çok zayıftım 46 ile hamile kaldım şimdi anca 4 aldım .. ama bana yaarmıs belkide yediklerim..

doğru söylüyosun canım ama anlayamadığım bi üzüntü kasvet kapladı dr öle dedikten sonra, geçti ama hepiniz sayesinde.. saolun.. :))

bundan sonra bir dikkat etcem ki sorma canım .. inş. tombiş yapmısım şükür dicem burdan da size.. bakalım nasip ben elimden geleni yapim de..

kızalar herşey için saolun gerçekten, destekleriniz çok iyi geldi.. iyi ki varsınız yaaa ben sizi seviyorummmm :)

cnmmm geçmiş olsun dualarım kızına...

bence biraz bekle yazlıklar çıksın ince uzun kolluda gerekir banyodan sonra

offf çok yorgunum çok uykum var çok üşüdüm ya beennnn
biraz dinlen cnmm

pehhhhhhhh kızıma ok de bana maşallah hee çok güldüm..

aferin sanaa telkin ver kendine böyle hasta değil bişey değil..
Buu arada süt kansızlık yapsabile takviye alıyoruz demir ilacı o yüzden içebiliriz ..

listeme yumurtayıda ekliyorum ozaman... :)

bide ipek pekmez demiş, onuda bugün gelirken aldım.. hırs yaptım :)) bu işin sonu ya ben tombiş ya bebiş tombiş yada mide fesatı... :)) bebişime yarar inş..

listeme yumurtayıda ekliyorum ozaman... :)

bide ipek pekmez demiş, onuda bugün gelirken aldım.. Hırs yaptım :)) bu işin sonu ya ben tombiş ya bebiş tombiş yada mide fesatı... :)) bebişime yarar inş..

oh oh ohhh maşallah löp löp et olsun bebişimeee.ye ki annesi tekmik atsın oğluşun kilo alsında.. Et al yee
kilo alımın nasılsı senin çokmu aldın az mı aldın. Ben çok aldım kızımda netteki kiloya göre 10 gr önde..:)) ben az alsam belki daha önde olurdu karbonhidrat çok yiyorum ben

yumurta, cewiz, keçi boynuzu pekmezi,süt, yoğurt,
kırmız et, balık, beyaz et.... bunlardan
üsttekileri hergün yiyin we görün farkı........

hasret naber kız. Annenle barıştın mı . Hala kapris yapıyorum de de uçuyuyum burdan sana
yok kııı ne kaprisi:)) bu akşam annemlere gidiyoz jeryle:)) eşim gidin 10-15gün kalın kadın baksın size iyice kendinize gelin dedi.. cery dün çok öksürdüya, sabah dr.a gittik, ilaçları değiştirdik umarım düzelir..

yumurta, cewiz, keçi boynuzu pekmezi,süt, yoğurt,
kırmız et, balık, beyaz et.... Bunlardan
üsttekileri hergün yiyin we görün farkı........

evde olsam iyi beslenirimde işteyken olmuyor. Oturmaktan bacaklarım ağrıdı şişti. Kalktım yürüdüm ama olmuyor işte..
Yumurta hergün yiyemiyorum süt yoğurt ayran felan tamamda.. Yinede gzel beslenemediğimi düşünüyorum

umumi ege
ekledim seni facebooktan dedim belki tanıdık çıkarsın yada ortak tanıdık vardır ama hiç bişi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…