Kızlar benden size tavsiye hamileyken herşeye üzülüp sıkılmayın,
sonra ilerde bebekte sağlık sorunları çıkıyor,
ben büyük kızım Cerenle hala uğraşıyorum,
mesanesinde kaçak var ve geçen yıl kapalı ameliyat oldu,
son sintigrafisinde yine kaçak çıktı ve dr u hazirana kadar izlyecek,
haziranda düzelmezse açık ameliyat yapacak,
bize dua edin olurmu???
geçen hafta çok kötüydüm yeni kendimi toparladım,
sadece hamilelikle değil böyle sorunlarla da uğraşıyorum,
lütfen relaks olun ben Cerende yaşadığım stresi iyi bilirim,
bunu yaşamış biri olarak size söylemek istedim.
Süt çok içme suzii kansızlık yapar,
sanırım protein ağırlıklı beslenmek bebeğe daha iyi yarıyor.
Kızlar benden size tavsiye hamileyken herşeye üzülüp sıkılmayın,
ben büyük kızım Cerenle hala uğraşıyorum,
bize dua edin olurmu???
geçen hafta çok kötüydüm yeni kendimi toparladım,
lütfen relaks olun ben Cerende yaşadığım stresi iyi bilirim,
Selam kızlar nasılsınız?
kaç gecedir biraz geç yatıyorum bugün hala ayılamadım,
suzii üzülme canım, bende çok iştahsızım son 1 aydır doğru dürüst bişey yemiyorum,
bu defaki kontrol üstün körü oldu ne bebeğin kilosunu ne yüzünü ne bişeyinigördük,
dr da seni işgillendirmeyemi demiş, belki kendileri yanlış hesaplıyodur.
saol tattlımm..aslında yiyorum diyodum ama et felan çok zor , süt te öyle.. ben zaten çok zayıftım 46 ile hamile kaldım şimdi anca 4 aldım .. ama bana yaarmıs belkide yediklerim..cnm ya bozma moralını 3-4 gun okadar onenmlımıymıskı??
bazen 3-4 gun veya ılerı oluyomus sanırım bebekler ama tabıkı doktorun bılır...
sen yemıomusun pekı kılo felan nasıl
doğru söylüyosun canım ama anlayamadığım bi üzüntü kasvet kapladı dr öle dedikten sonra, geçti ama hepiniz sayesinde.. saolun.. :))suziii sıkma canını cok gerıden gelmıyor kı bebek hem hamılelık bır hastalık degılkı yeme alıskanlıklarımızı tamamen değiştirmeye gerek yok bence hayırlısı ıle kucagına alırsın oglunu bugunu hatrlayıp yasadıgın kasvete guler gecersın..
canım benim oğluşunu görmüşsün sağlıklı bir şekilde olan bence bu.Hem bundan sonra biraz daha dikkat edersin hemen toparlarsın.bence boşyere stres yapma daha herşeyin başında sayılırız yediklerini ve yemediklerini bence bir gözden geçir.
cnmmm geçmiş olsun dualarım kızına...kızlar benden size tavsiye hamileyken herşeye üzülüp sıkılmayın,
ben büyük kızım cerenle hala uğraşıyorum,
bize dua edin olurmu???
Geçen hafta çok kötüydüm yeni kendimi toparladım,
lütfen relaks olun ben cerende yaşadığım stresi iyi bilirim,
bence biraz bekle yazlıklar çıksın ince uzun kolluda gerekir banyodan sonraya bişi sorcam şimdik
malum cinsiyet belli olunca kıyafet almaya başladım ben
ama neyden ne kadar almam gerektiğini bi türlü hesaplayamıyorum :s
16 tane 0-3 ay kısa kollu bacaksız body aldım. Yaz bebeği olucağından bide burası cehennem gibi olduğundan body den başka bişi giydirmem diye. Onun dışında doğum çıkışı var bi tanede hastane çıkışı var diğerleri ıvır zıvır çorap. Uzun kollu bişi almama gerek yok heralde. Bi kaç tane alt alıcam bodylerle giydiriyim diye bide dışarı çıkmalık bi iki bişii alsam yetmez mi 3 aylık olana kadar?
Bide bide ben bez almaya başlıcam sora çok koyar diye. 2 paket 50 tanelik yeni doğan alsam sorasını yeni bebek serisinden alsan bi 5-6 paket iyi midir...?
Haydin bilenler sülesin bakem
biraz dinlen cnmmofff çok yorgunum çok uykum var çok üşüdüm ya beennnn
pehhhhhhhh kızıma ok de bana maşallah hee çok güldüm..heee sorma ne taşş bunalıma gırdım bgn tartı 74u gosterdııııııııı:):)):):)
eskıdendı o taslık ta egee senn allah askına kendını nasıl buluosun asıl fıstık gıbı hatun sensınn hele bı kızın var cook guzell ben ıkınızde kocaman ı masallah dedımm
aferin sanaa telkin ver kendine böyle hasta değil bişey değil..ben normalde yani hamile deilken k.et balık tavuk süt, hiçbişey yemezdim. Hamile kalınca yicem dedim hep ve gerçekten başladım da yemeye, süt bile içiyorrum nerdeyse bağırarak, zorla yiyorum herşeyden ama yediğimi zannediyomusum demekki yetmiyormuş.. Az yiyormuşum .. Işte bugünde böle diynce dr. Nasıl üzüldüm yavrumu küçük bıraktım dedim.. . Hiç öne geçememiştik hep 1 gün gerideydik zaten...bu sefer fark artınca çok üzdü işte..gelir gelmezde 2 bardak süt içtim .. Dahada içicem teyzeleri iyi bakıcam kzuzuma, inşallah düzelir bidahakini tosun oldu oğlusum derim size.. Düzelmesede allah başka dertler vermesin tabi, işte hamilelikte duygusallığıda tavan yapıyo, oonun da etkisi var...... Saolun kızlarrr.. Gerçekten çok tşkrlr iyiki varsınız siz ...
ekle annem evden girersem bakarım..
Elif özdemir hazar ama kim olduğunu yaz:)
süt kansızlık mı yapıyo:44: ya hani çok içmemiz gerekiyodu ben günde 2 bardak deviriyorum valla
listeme yumurtayıda ekliyorum ozaman... :)bnm de tam gnunde gıdıoduu ama tatıldeyken her gun yumurta yedım ve 4 gun onde cıkmıstıı.yumurta cok onemlı cnm.
ben haslanmıs yıyemıorum mesela oyuzden omlet melemen yapıp 2 ser 2 ser yıyorum artık her gun yemesemde
wylma senin bebeiş kızmı erkekmi? egenin kızbak sen yaramaza:)) cinsiyeti ne öğrenebildin mi?
bende ekleyeyim mi..
listeme yumurtayıda ekliyorum ozaman... :)
bide ipek pekmez demiş, onuda bugün gelirken aldım.. Hırs yaptım :)) bu işin sonu ya ben tombiş ya bebiş tombiş yada mide fesatı... :)) bebişime yarar inş..
wylma senin bebeiş kızmı erkekmi? Egenin kız
yok kııı ne kaprisi:)) bu akşam annemlere gidiyoz jeryle:)) eşim gidin 10-15gün kalın kadın baksın size iyice kendinize gelin dedi.. cery dün çok öksürdüya, sabah dr.a gittik, ilaçları değiştirdik umarım düzelir..hasret naber kız. Annenle barıştın mı . Hala kapris yapıyorum de de uçuyuyum burdan sana
yumurta, cewiz, keçi boynuzu pekmezi,süt, yoğurt,
kırmız et, balık, beyaz et.... Bunlardan üsttekileri hergün yiyin we görün farkı........
yumurta, cewiz, keçi boynuzu pekmezi,süt, yoğurt,
kırmız et, balık, beyaz et.... bunlardan üsttekileri hergün yiyin we görün farkı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?