2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız umumi ege
ekledim seni facebooktan dedim belki tanıdık çıkarsın yada ortak tanıdık vardır ama hiç bişi çıkmadı

saol tatlım bak şimdi de süt içiyom.. :)) morelimde düzeldi zaten sayenizde..
et yicem söz, çiğneyemesemde hap gibi yutuyorum zaten bazen:))) kilo alımım 3 ayda 4 kilo aldım, sonrada yarım kilo ekleyebildim üstüne.. ama ben zaten çok zayıftm ege.. çiroz bişiy..46 ile hamiş kaldım.. dahada alsam keşke ama benim bünye bölyle anormal.. oğluşumda anasına benzicek heralde zor alıyo kiloları..

cnm hayır yanlış biliorsun tüp bebekle cinsiyet seçimi 100de 100 olarak sağlanıyor...
hemde türkiyede bi çok merkez bunu yapıyor...:92: yasal olmayabilir zaten kurallara uygun olan ne warki ülkmizde..

wylma senin bebeiş kızmı erkekmi? egenin kız

biz daha %100 öğrenemedik canım. 12. haftada dr erkeğe benziyo demişti 2 hafta önce bebeği görmeye gitmiştik onda da bağdaş kurmuş oturuyodu bizimki göremedik. bir sonraki randevumuz haftaya cuma inşallah kimliğini açıklar bakalım

Son düzenleme:

bende 47 kiloyla hamile kaldım (hatta evlendiğimde 43tüm) ama fil gibi yediğimden 6 kilo aldım. gerçi fil gibi yemiyomda normalden birazcık fazla yiyorum. ama tabi ben hep süt müt içerdim..şimdi hergün içmiyorum süt mesela. ama bi gün içmediysem yoğurt yiyorum.. ben abartıyorum yarımşar kilo yiyorumda ne biliyim bünye meselesi demekki. bende alamazdım kilo şimdi boyuna alıyorum sinirim bosuluyo

filinta gibi olcekkk
niye oğluşuma öyle diyorsun annesi. Sonradan serpilir yağız bir delikanlı olur o ne canlar yakar...allahhh beeeeeeee

egee 4-5 yumurta yaterlı olur demıst bnm doktorum h.sonu ben 2serlı alıom :):):))

ege söylemişti bu arada evet kızmış onunki. hasret senin cinsiyet ne. haziran ayının geneli nasıl acaba???

Hasret cery şimdi nasıl oldu canım?
bırak şimdi tüp bebekle cinsiyet seçimini falan, genetikle oynamak çok iyi değil,
bunu geçen yıl dr lar söyledi,
annende iyice dinlen bari, cery de öp benim için.

egee 4-5 yumurta yaterlı olur demıst bnm doktorum h.sonu ben 2serlı alıom :):):))
bende 6 yumurtaya sucuk koyuyorum yiyorum yada omlet hahahhahaa
toptan olsun diye..

ayyyy ege valla sınırlerım bozuldu su kılo ısıen artık yemıcem abur cubur felannnnn

amannnnnnnnnnn boşver kız elimize fırsat geçmiş ye kürküm yee
bak resimlerimi gördün kızımla abla kardeş gibiyiz nolcek yine olurum olamazsamda iki tane kız doğurdum der ortalıkta gezerim.. (teselli)

şimdi söylen bakem dolaba bi kaç günlük yemek atmam lazım ben yokken koca kişisi yesin die
peynir, zeytin, yumurta, kuru fasulye, nohut, yemez..
sigara böreği sardım patatesli kaşarlı pastırmalı falan saklama kabına atıp kapattım sabahları yesin die..
cacık sewer cacaık yapıp koyucam
bulgur pilawı sewr onu koyucam..
??? fikir istyorum hemen çıkarıp yiyebileceği bişeyler ısıtarak yada soğuk?

ohh mesai bitti ben çıkıyom iyi akşamlar kızlar göbişlerinize ve kendinize iyi bakın...

köftee makarnaa bilumum çorba çok yazamıyom milletin canı çekçek yaw

kız boşver yapma annesi yapsın oda yesin
nere gidiyonn sen bakemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…