- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
oh oh ohhh maşallah löp löp et olsun bebişimeee.ye ki annesi tekmik atsın oğluşun kilo alsında.. Et al yee
kilo alımın nasılsı senin çokmu aldın az mı aldın. Ben çok aldım kızımda netteki kiloya göre 10 gr önde..:)) ben az alsam belki daha önde olurdu karbonhidrat çok yiyorum ben
cnm hayır yanlış biliorsun tüp bebekle cinsiyet seçimi 100de 100 olarak sağlanıyor...canım malesef türkiyede cinsiyet seçimi yasal değil
tüp bebekte cinsiyetini seçmek gibi bir şansın yok
tüp bebekle hamile kalmış biri olarak bunun garantisini verebilirim
ancak cinsiyet seçimini yasal olarak yapan bir ülke varsa orada bu şansın var
bu konuda benzer yorumlar daha öncede yapılmıştı o yüzden yazma ihtiyacı duydum yanlış anlaşılma olmasın diye
wylma senin bebeiş kızmı erkekmi? egenin kız
ayyy benm cnm et ısteyecegıne hamurısı ıstıyooo
kız umumi ege
ekledim seni facebooktan dedim belki tanıdık çıkarsın yada ortak tanıdık vardır ama hiç bişi çıkmadı
amannn ne kadar uzak o kadar iyiiiiii dikkat etmek lazımayyy benm cnm et ısteyecegıne hamurısı ıstıyooo
saol tatlım bak şimdi de süt içiyom.. :)) morelimde düzeldi zaten sayenizde..
et yicem söz, çiğneyemesemde hap gibi yutuyorum zaten bazen:))) kilo alımım 3 ayda 4 kilo aldım, sonrada yarım kilo ekleyebildim üstüne.. ama ben zaten çok zayıftm ege.. çiroz bişiy..46 ile hamiş kaldım.. dahada alsam keşke ama benim bünye bölyle anormal.. oğluşumda anasına benzicek heralde zor alıyo kiloları..
saol tatlım bak şimdi de süt içiyom.. :)) morelimde düzeldi zaten sayenizde..
Et yicem söz, çiğneyemesemde hap gibi yutuyorum zaten bazen:))) kilo alımım 3 ayda 4 kilo aldım, sonrada yarım kilo ekleyebildim üstüne.. Ama ben zaten çok zayıftm ege.. çiroz bişiy..46 ile hamiş kaldım.. Dahada alsam keşke ama benim bünye bölyle anormal.. Oğluşumda anasına benzicek heralde zor alıyo kiloları..
evde olsam iyi beslenirimde işteyken olmuyor. Oturmaktan bacaklarım ağrıdı şişti. Kalktım yürüdüm ama olmuyor işte..
Yumurta hergün yiyemiyorum süt yoğurt ayran felan tamamda.. Yinede gzel beslenemediğimi düşünüyorum
benimde sonrada 10 kilo alırsın ben gibi
bende 6 yumurtaya sucuk koyuyorum yiyorum yada omlet hahahhahaaegee 4-5 yumurta yaterlı olur demıst bnm doktorum h.sonu ben 2serlı alıom :):):))
ayyyy ege valla sınırlerım bozuldu su kılo ısıen artık yemıcem abur cubur felannnnn
hasret cery şimdi nasıl oldu canım?
Bırak şimdi tüp bebekle cinsiyet seçimini falan, genetikle oynamak çok iyi değil,
bunu geçen yıl dr lar söyledi,
annende iyice dinlen bari, cery de öp benim için.
şimdi söylen bakem dolaba bi kaç günlük yemek atmam lazım ben yokken koca kişisi yesin die
peynir, zeytin, yumurta, kuru fasulye, nohut, yemez..
sigara böreği sardım patatesli kaşarlı pastırmalı falan saklama kabına atıp kapattım sabahları yesin die..
cacık sewer cacaık yapıp koyucam
bulgur pilawı sewr onu koyucam..
??? fikir istyorum hemen çıkarıp yiyebileceği bişeyler ısıtarak yada soğuk?
şimdi söylen bakem dolaba bi kaç günlük yemek atmam lazım ben yokken koca kişisi yesin die
peynir, zeytin, yumurta, kuru fasulye, nohut, yemez..
Sigara böreği sardım patatesli kaşarlı pastırmalı falan saklama kabına atıp kapattım sabahları yesin die..
Cacık sewer cacaık yapıp koyucam
bulgur pilawı sewr onu koyucam..
??? Fikir istyorum hemen çıkarıp yiyebileceği bişeyler ısıtarak yada soğuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?