ohh mesai bitti ben çıkıyom iyi akşamlar kızlar göbişlerinize ve kendinize iyi bakın...
bende 47 kiloyla hamile kaldım (hatta evlendiğimde 43tüm) ama fil gibi yediğimden 6 kilo aldım. gerçi fil gibi yemiyomda normalden birazcık fazla yiyorum. ama tabi ben hep süt müt içerdim..şimdi hergün içmiyorum süt mesela. ama bi gün içmediysem yoğurt yiyorum.. ben abartıyorum yarımşar kilo yiyorumda ne biliyim bünye meselesi demekki. bende alamazdım kilo şimdi boyuna alıyorum sinirim bosuluyo
filinta gibi olcekkk
niye oğluşuma öyle diyorsun annesi. Sonradan serpilir yağız bir delikanlı olur o ne canlar yakar...allahhh beeeeeeee
kız cery kimm :)))))))))))))
tabi olcak annesi sevgili gibi dolaşıcaksın onunla.. Inşallahhhhmaşaallah canım yaa.. Yarım kilo yoğurt çok iyi valla. Ben onu yesem bütün gün zor bişi yemem, bünye meselesi tabi ama senin yaptığın çok iyi valla, hiç sinirin bozulmasın, bebişine yarasın inşallah.. Alcan tabi kilo , almazsan nolcak bebiş büyümücek , sonra benim gibi koca bi gün dertli olur çıkarsın.. Ne karın var ne göbek stres yaptım nerde bu bebek.. Sende de göbiş durumları bölemii..
Ayy egeeee.. çok tatlısın canım yaa.. Gerçekten olcak mı öööyle , delikanlı olcak hee.. Koluma takar dolaşırım dimi .. Ayyy mest oldumm
ben çıkıyorum kıslar
gidip alışveriş yapiim sorada yapçak bişi bulursam yemek yapiiim..
Haydin görüşürüss
cery hasretin cereni küçük ceren,
cerenimo benim ceren,
hasret koca kişisi seni üzmemişmiydi???
Bırak bacım ne bulursa onu yesin, hep iyi niyetimizden kaybediyoz zaten.
maşaallah canım yaa.. yarım kilo yoğurt çok iyi valla. ben onu yesem bütün gün zor bişi yemem, bünye meselesi tabi ama senin yaptığın çok iyi valla, hiç sinirin bozulmasın, bebişine yarasın inşallah.. alcan tabi kilo , almazsan nolcak bebiş büyümücek , sonra benim gibi koca bi gün dertli olur çıkarsın.. ne karın var ne göbek stres yaptım nerde bu bebek.. sende de göbiş durumları bölemii..
ben çıkıyorum kıslar
gidip alışveriş yapiim sorada yapçak bişi bulursam yemek yapiiim..
haydin görüşürüss
valla göbeem çıktı 34 bedendim 36 oldum zaten paket falan baya büyüdü :)))) sütü nesquick le falan iç cheddar peyniri ye en çok kalsium onda.. Soraaa et yiceksen kuzu kokar dana ye. Balık sevmiyosan büyük balık tercih et çipra levrek gibi. Tavuk ye (ben tavuğa bayılırdım şimdi göresim yok) tatlarını değiştirerek yeme çalış anlamazsın zaten. Ama stres yapma işte. En kötüsü o. O zaman yesende yaramaz. Salcan kendini. Ben 1 aydır balık yemiyorum ama sıpa 4-5 gün önde gidiyo..
heeeeeeee
evet bende dedim koca kişi si hasrete hakaret etti ama o hala onu düşünüyor.
Börekler sarıyor :) aferin tebrik yapıştırdım hasrete
aman boşverr bacımm, böyleleri geçmiyo maalesef bu devirde,
etrafımda ne kadar cazgır, kendini üzmeyen kadın varsa hepside el üstünde walla
biraz iyi gibi canım ama ara ara war öksürüğü.. bakalım ilaçlar iyi gelir umarım..Hasret cery şimdi nasıl oldu canım?
bırak şimdi tüp bebekle cinsiyet seçimini falan, genetikle oynamak çok iyi değil,
bunu geçen yıl dr lar söyledi,
annende iyice dinlen bari, cery de öp benim için.
ya sorma biz çalışalım evde çalışalım bebek yapalım evi temiz tutalım. Erkekler sadece çalışsın. Dediğin gibi cazgırlar daha iyi kıymetli anam onların .... Altından:))))))))
valla göbeem çıktı 34 bedendim 36 oldum zaten paket falan baya büyüdü :)))) sütü nesquick le falan iç cheddar peyniri ye en çok kalsium onda.. soraaa et yiceksen kuzu kokar dana ye. balık sevmiyosan büyük balık tercih et çipra levrek gibi. tavuk ye (ben tavuğa bayılırdım şimdi göresim yok) tatlarını değiştirerek yeme çalış anlamazsın zaten. ama stres yapma işte. en kötüsü o. o zaman yesende yaramaz. salcan kendini. ben 1 aydır balık yemiyorum ama sıpa 4-5 gün önde gidiyo..
kız ancamı gördün, allah iyiliğini versin
bnmki erkek canım geneli şuan için 26 kız 25erkekti sanırım...ege söylemişti bu arada evet kızmış onunki. hasret senin cinsiyet ne. haziran ayının geneli nasıl acaba???
aa ewet buzlukta köftede war 20tane falan...köftee makarnaa bilumum çorba çok yazamıyom milletin canı çekçek yaw
kız anası erzincanda, babası geliomuş derneğin bi aktiwitesi warmış ama anası gelmio galiba.. ben konuşmadığım için bilgimde yok..kız boşver yapma annesi yapsın oda yesin
nere gidiyonn sen bakemm
haklısın canım ama bu defadaaç kalınca hemn almaya gelecek falan uğraşamam.. zıkkımlansın işteCery hasretin cereni küçük ceren,
Cerenimo benim ceren,
Hasret koca kişisi seni üzmemişmiydi???
bırak bacım ne bulursa onu yesin, hep iyi niyetimizden kaybediyoz zaten.
[UOTE=sevibade;17102205]
Ayyyyyh ilahi elif iyi güldürdün şu son lafınla,
hasret bak yazık yine yemek yapmaya gitti,
biz saçımızı başımızı yoldukça daha da değerli olacazha gayret bacılar
Hasretttttttttttttt profilindeki resimdeki senmisin ..wowwwww diyorum
maşallah sana süpersinn
böle yapa yapa onu şımarttım zatenbnmki erkek canım geneli şuan için 26 kız 25erkekti sanırım...
aa ewet buzlukta köftede war 20tane falan...
kız anası erzincanda, babası geliomuş derneğin bi aktiwitesi warmış ama anası gelmio galiba.. ben konuşmadığım için bilgimde yok..
haklısın canım ama bu defadaaç kalınca hemn almaya gelecek falan uğraşamam.. zıkkımlansın işte
:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?