- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
listeme yumurtayıda ekliyorum ozaman... :)
bide ipek pekmez demiş, onuda bugün gelirken aldım.. hırs yaptım :)) bu işin sonu ya ben tombiş ya bebiş tombiş yada mide fesatı... :)) bebişime yarar inş..
böle yapa yapa onu şımarttım zaten
iwet anım benim albümlerde de war resimler:)
selam cnm nasılsınn valla süper bayılıyorum mahiretli kadınlara helalllmerhaba kızlar,
sabahtan beri bağlantı izin vermiyordu yeni girebildim şükür :)
ben de o arada şu mimar kızın blogunu inceledim, yaa kızda ne beceri var hem herşeyin malzemesini biliyor herşeyiyle, hem de dikmesini biçmesini..bi eğitim almıştır kesin, kendi kendine olacak şey değil. Kabiliyet de lazım tabi..ay valla özendim dikiş kursuna mı gitsem diye:) bebişime kendim bişeyler diksem ne güzel olur yaa :))
ben deldim midem yanıyo cok fenaaa kızlar yarın kızımı görmeye gıdıcem bıde pipisi cıkmış dermiş kociş havalara uçar artıkımmm saat 10 da randevum bakalım
sizler nasılsınız bakım önemşlı bıseyler varmıııı ösledim ya siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız bnm annem altunizade de oturuyor oraya kalmaya gidiorum annem burda bu akşam birlkte gidioruz..HASRET SEN ERZİNCANLIMISN.. KIZ SEN NEREYE GİDİCEN Kİ ANNENDE YANINDA KİME GİDİCEN MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ..
DUR BAKEM ALBÜMLERİNE:))
kız bnm annem altunizade de oturuyor oraya kalmaya gidiorum annem burda bu akşam birlkte gidioruz..
ewet erzincanlıyız ama hiç gitmedim tabi o ayrı
selam cnm nasılsınn valla süper bayılıyorum mahiretli kadınlara helalll
selam cnm nasılsınn valla süper bayılıyorum mahiretli kadınlara helalll
yavru hoşgeldin. Hala pipi peşindemisin ayol .
önemli bişey yok şükür. Bizde bugun burası pek sakindi işler vardı onları hallettik öğleden sonra girdik ancak. öyle .. Sen nasılsın
canım nie girmiossun bakimsen neteben deldim midem yanıyo cok fenaaa kızlar yarın kızımı görmeye gıdıcem bıde pipisi cıkmış dermiş kociş havalara uçar artıkımmm saat 10 da randevum bakalım
sizler nasılsınız bakım önemşlı bıseyler varmıııı ösledim ya siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım moralini bozma arkadaşlar da demiş bikaç gün normal. benim bebek 3-4 gün geriden gidiyordu, sonra en son gittiğimde 12+3 olması gerekirken 12+5 olmuştu, yediklerine göre değişebiliyor. ben her sabah 1 yumurta yiyorum mutlaka, peynir ve süt tabi. kahvaltım bu. sonra meyvene dikkat et, 3-4 porsiyon meyve yemek lazım. aslında çok kolay, bi kahvaltı-öğle arasında, bir akşam üzerine 4-5 gibi, bir de geceye doğru. meyvelerden 2 taze 1 kuru meyve seçebilirsin, kuru meyvelerle de fındık, ceviz badem atarsın çok değil 6-7 tane badem veya 2 ceviz veya 10-12 fındık. fazlası zarar:)))
hoşgeldin canım nasılsın... tşkrler tavsiyen ve desteğin için.. bugün bi kere daha anladım ki iyi ki buraya üye olmusum yoksa bugün çok berbat geçerdi ve düzelmezdide.. şimdi çok iyiyim şükür..merhaba kızlar,
sabahtan beri bağlantı izin vermiyordu yeni girebildim şükür :)
ben de o arada şu mimar kızın blogunu inceledim, yaa kızda ne beceri var hem herşeyin malzemesini biliyor herşeyiyle, hem de dikmesini biçmesini..bi eğitim almıştır kesin, kendi kendine olacak şey değil. kabiliyet de lazım tabi..ay valla özendim dikiş kursuna mı gitsem diye:) bebişime kendim bişeyler diksem ne güzel olur yaa :))
ben deldim midem yanıyo cok fenaaa kızlar yarın kızımı görmeye gıdıcem bıde pipisi cıkmış dermiş kociş havalara uçar artıkımmm saat 10 da randevum bakalım
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın? Kuzucuk yok bugün galiba :)
ev topluyorum dün yemek takımlarımı hallettim, yorganlar kitaplar yastıklar ve vitrin içi halloldu böylece. Bugünkü hedef kıyafetlerin hurçlanması ve benim takı krem vs kozmetikleri toparlamam..
Yarın da mutfağı halledersem öbürgün de ayakkabı ve halıları hallederim biter.
Yarın evim temizlenecek, cuma günü de duvarlar silinecek..
Dün krizi de çözdük, sevgili kocam kayınvalideme de baya direnmiş ona da karşı çıkmış. Ha dedim iyi, en azından anan istedi diye yaptırmıyosun (tabi içimden) dedim işte anlamıyosun kadın işinden bari karışma dedim. Dün baya iyiydi, gönlümü aldı yani ben de uzatmadım
hoşgeldin canım nasılsın... Tşkrler tavsiyen ve desteğin için.. Bugün bi kere daha anladım ki iyi ki buraya üye olmusum yoksa bugün çok berbat geçerdi ve düzelmezdide.. şimdi çok iyiyim şükür..
Canım yaa kim o mimar kız bende bi bakiyim, merak ettim geçendede konusulmustu.
Hoşgeldin tatlımmm.. Yarını iple çekiyosundur sen şimdi,ne güzel.. Burayada güzel haberler getirirsin inşallah..
hoşgeldin canım nasılsın... tşkrler tavsiyen ve desteğin için.. bugün bi kere daha anladım ki iyi ki buraya üye olmusum yoksa bugün çok berbat geçerdi ve düzelmezdide.. şimdi çok iyiyim şükür..
canım yaa kim o mimar kız bende bi bakiyim, merak ettim geçendede konusulmustu.
kuzunun bugün elektrikleri gelip gidiyormuş erken çıktılar..ooo baya bi topaarlamışsın ama dikkat et yorma kendini hem ev hem iş fena olur..
Güle güle oturun cnmm
aferin eşinede gönlünü almış. Değmez uzatmeye erkekler ciddiye alıncak insan değiller zaten:))))))))))
yaaa esra erol u izliyodum... şiir yazmışlar bebişin ağzından, çok güzeldii.. mükemeldi..resmen hönkürdümmm yaa .. sizede şiiri arayıp bulayım diyoruma ama ağlarsınız diyede üzülüyorum..
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın? kuzucuk yok bugün galiba :)
ev topluyorum dün yemek takımlarımı hallettim, yorganlar kitaplar yastıklar ve vitrin içi halloldu böylece. bugünkü hedef kıyafetlerin hurçlanması ve benim takı krem vs kozmetikleri toparlamam..
yarın da mutfağı halledersem öbürgün de ayakkabı ve halıları hallederim biter.
yarın evim temizlenecek, cuma günü de duvarlar silinecek..
dün krizi de çözdük, sevgili kocam kayınvalideme de baya direnmiş ona da karşı çıkmış. ha dedim iyi, en azından anan istedi diye yaptırmıyosun (tabi içimden) dedim işte anlamıyosun kadın işinden bari karışma dedim. dün baya iyiydi, gönlümü aldı yani ben de uzatmadım
iyi akşamlar canımmm yarın görüşelim:))kızlar herkese iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın:79:
hönkürdün mü hahahahahah komiksin yaaaaaa çok güldüm bu lafayaaa esra erol u izliyodum... şiir yazmışlar bebişin ağzından, çok güzeldii.. Mükemeldi..resmen hönkürdümmm yaa .. Sizede şiiri arayıp bulayım diyoruma ama ağlarsınız diyede üzülüyorum..
ayy o kadın şimdi 7 ay boyunca bebeğinden bahseder durur ha programdaDoğurana kadar da inmez sahneden. Evlenmeden önce alim de alim diyodu mesela biz aliyle, mesela ali şöyle vs vs, orada evlendi, şimdi de bebeğine başlar, kısmetse canlı yayında da doğurur naklen yayın falan yaparlar hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?