BENDE MALATYA Bİ HEMŞOM DAHA ÇIKTI..
EKLESENE BENİ ÖZELDEN MESAJ ATTIM SANA ALBÜMLERİNİ GÖREMİYORUM
Taşınıyomusun blue ???
desene aliyle bütün türkiye evlendi. Hiç izlemedim izlememde .
Ahanda kızım tepti beni:)))))))) uyyyyyyyyyyyyy çok güzzeldi
ayy o kadın şimdi 7 ay boyunca bebeğinden bahseder durur ha programdadoğurana kadar da inmez sahneden. evlenmeden önce alim de alim diyodu mesela biz aliyle, mesela ali şöyle vs vs, orada evlendi, şimdi de bebeğine başlar, kısmetse canlı yayında da doğurur naklen yayın falan yaparlar hastaneden
hönkürdün mü hahahahahah komiksin yaaaaaa çok güldüm bu lafa
Değerli anne adayları günü bitirmiş durumdayız çok şükür. Yarın sağlıkla sıhhatle aynı yerde buluşmak üzere. Sizi çokkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm
byeeeeeee
Değerli anne adayları günü bitirmiş durumdayız çok şükür. Yarın sağlıkla sıhhatle aynı yerde buluşmak üzere. Sizi çokkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm
byeeeeeee
cnm bi fikir üretemedim walla.. belkiiçerde hawa oluyodur hareket edince o çıkıp sıcaklık hissi weriodur o bölgede:26:kızlar ya bende bikaç kez oldu sanki böyle akıntı gelir gibi sıcak bişey geliyo gibi hissediyorum, dün de oldu mesela, lavaboya gittim ne akıntı var ne bi sıvı bişey, anlamadım neden böyle oluyor ki acaba..
cnm teşekkürler yazdıkların için de bu çin viklsini nerde bulacağız başka bir adı war mı..selamlar
aslında niyetim hep topğe katılmaktan yana.ama evişi oğlum derken okumaya bile zor fırsat buluyorum.
bende de ufak tefek ağrılar var.arada karın ağrısı kasık ağrısı falan.rahim büyüdüğü içindir diyorum.
cuma günü kontrolüm var 3lü test de yapılacak.önceki kontrolde doktor kız gibi dedi.ama işte kesin konuşmayınca insan kaptırmıyor.sağlıklı olsun en önemlisi o benim için.daha alışverişlere başlamadım.denk geldikçe göğüs pedi falan alıyorum sonradan elime hazır gelicek iyi oluyor.kılık kıyafet cinsiyet kesinleşince.gerçi oğlumdan da birkaç parça bişey var.yenidoğan almam sanırım.belki hastane çıkışı alırım.
ben daha hareketleri hissedemiyorum.arada içimde kelebek uçuşması gibi bişey oluyor tuhaf bir his oğlumda olmamıştı böyle bişey.
sanırım toplamda 2 kilo civarı aldım.doktorum az bulucak büyük ihtimal.vitaminler olmasa yanmıştım herhalde.
hasta bebişlere geçmiş olsun.ben oğlumun öksürüğü başlayınca ayaklarının altına çin viksi sürüyorum çoraplarını giydirip yatırıyorum.bunu öğrendiğimden beri hiç öksürük problemimiz olmadı.
bana email ile gelmişti bu bilgi.normal viksle de oluyormuş ama ben çin viksini kullandım şimdiye kadar.bulabilirseniz evde bulundurun.hani şu ufak kapta kahverengi olan.
balgam kusması çok iyi çocuğunuzu rahatlatır.yalnız ben öksürük şuruplarının daha çok öksürttüğünü duymuştum.doktora sormakta fayda var.sırtına dairesel hareketlerle masaj yapın o da iyi gelecektir.ısıttığınız bir havluyu sırtına koyabilirsiniz.bunlar da doktorumuzun tavsiyeleriydi.eğer odanızın havası kuruysa biraz nemlendirebilirsiniz.
wuuu 21 haftadamıısn sen?kizlaarrr ögrendik bebisimizin cinsiyetinii bebegimin pipisi varmis
kizlaarrr ögrendik bebisimizin cinsiyetinii bebegimin pipisi varmis
aaa tickerin 20 haftayı biitridiğini söylüyor...yok ya ben 18 haftaligim daha yeni gösterttiler
canlarım cvp yazamadım bıanda işim cıktı şimdide mesai bitti yarın dr. sonra işe gelınce hemen yazarım size 11,30 da falan burda olurum sanırım 10 da randevum hepinizi cok opüyorum canlarım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?