2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE MALATYA Bİ HEMŞOM DAHA ÇIKTI..
EKLESENE BENİ ÖZELDEN MESAJ ATTIM SANA ALBÜMLERİNİ GÖREMİYORUM

Egeeeeee ben seni İzmirli sanıyodumm

Taşınıyomusun blue ???[/QUOTE]

NİYE KIZ ÇOK MU GÜZELİM ONDAN MI ..
YOK HAS KAN MALATYA.. AMA 1 KERE GTTİM İSTANBULDA DOĞDUM BÜYÜDÜM..

Taşınıyomusun blue ???

evet canım işyerimize 10-15 dk uzaklıkta bi eve taşınıyoruz inşallah. zor kısmındayız ama bitince rahatlıcaz inş.
desene aliyle bütün türkiye evlendi. Hiç izlemedim izlememde .
Ahanda kızım tepti beni:)))))))) uyyyyyyyyyyyyy çok güzzeldi

ayyyy ne tatlı ben de istiyorum ben deeeee
kız ben de 1 hafta izinliydim evde tvye bakıyodum o zaman görüyodum evde olunca izlicek bişey olmuyo o zaman da esra erola bakıyodum ne zaman görsem aynıydı

heeheh bitirmez gerçekten.. zaten şimdiden başladı çikom da çikom... çiko koymuşlar şimdillik ismini.. sabah çikoyu görmüşte bişeyde bişey..
ama tv de başkada bişey yook ki onu açtım bende .. ama şiir süperdi yaa.. gerçektem... süpriz yapmışlar ona..

bizi koci bırakacakmış akşam annmlere hazırlanın ben götürücem gelip dedi:))) annemlerin yeni ewini bilmiyoya onu öğrenmesi gerek, neme lazım gidipte dönmem belki

kızlar ya bende bikaç kez oldu sanki böyle akıntı gelir gibi sıcak bişey geliyo gibi hissediyorum, dün de oldu mesela, lavaboya gittim ne akıntı var ne bi sıvı bişey, anlamadım neden böyle oluyor ki acaba..

Değerli anne adayları günü bitirmiş durumdayız çok şükür. Yarın sağlıkla sıhhatle aynı yerde buluşmak üzere. Sizi çokkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm

byeeeeeee

hönkürdün mü hahahahahah komiksin yaaaaaa çok güldüm bu lafa

ama gerçekten ağlamak deildi o yaa başka bişi hönkürmek ti sankiii

ehehehe bende güldüm hee şimdi,.. dikkat etmemiştim, nasıl bi duygu furtınasıyla yazdıysam artık, hem soraaaaaa...hep sizmi güldürceksiniz beni bende güldüriyim azcık demi..

Değerli anne adayları günü bitirmiş durumdayız çok şükür. Yarın sağlıkla sıhhatle aynı yerde buluşmak üzere. Sizi çokkkkkkk seviyorummmmmmmmmmm

byeeeeeee

duru bebişin sevgili annesi.....(dier meleğin adını bilmiyorum ki)

kendine iyi bak şekercimmm.. bizde oğluşum ve ben seni ve meleğini çok öpüyoruz ve seviyoruz tatlım... iyi akşamlar canımın

Yemek yedim, kendime bi bitki çayı yaptımda geldim,
egeeeeeee nereye gidiyon kızzz daha karpuz kesecektik,
nickinden dolayı heralde seni izmirli sandım

cnm bi fikir üretemedim walla.. belkiiçerde hawa oluyodur hareket edince o çıkıp sıcaklık hissi weriodur o bölgede:26:
cnm teşekkürler yazdıkların için de bu çin viklsini nerde bulacağız başka bir adı war mı..
nette araştırdım ama bulamadım bi sonuç????????????

canlarım cvp yazamadım bıanda işim cıktı şimdide mesai bitti yarın dr. sonra işe gelınce hemen yazarım size 11,30 da falan burda olurum sanırım 10 da randevum hepinizi cok opüyorum canlarım benım

bn nasıl sizle haberleşcem yaa nete bağlanamzsam annemlerde
ama internet cafeye falan geçer bi bakarım 2,3 gün sonra eğer giremezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…