2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızzzlaaar ben çıkıyorum şekerler.. görüşürüz yine.. iyi bakın kendinize meleklerinizede..

hasretcim canm sende arada bir gir , haber ver 15 gün çok uzun bize merak ederiz,

byeee

kızzzlaaar ben çıkıyorum şekerler.. görüşürüz yine.. iyi bakın kendinize meleklerinizede..

hasretcim canm sende arada bir gir , haber ver 15 gün çok uzun bize merak ederiz,

byeee
umarım wireless wardır sitede...

kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
çilekçilek
banayaklaşma
meri35
_ada
-----27kızzzz

hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suziii
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
ceygam
babisim
-----25erkekkkk

giderayak listeyide yaptın hasret:))
hepınıze ıyı aksamlar kızlar yarın işbaşı yapıyorum giremezsem gündüz aksam görüşürüz.

kocasınınkuzusu
öyküm
ege04
bluebottle
sudesöylem
hayaletorka
daisilvadio
canali
denzisuray
biricik
fmg
bebekpoyraz
s_o_b
secemce
bry2005
krizhashel
gözde_thai
channel
yakamoz
bebişkom
deryarim
comely
fndeng
çilekçilek
banayaklaşma
meri35
_ada
eccu
-----28kızzzz

hasret0587
birce
minikeller
ipek34
ipek
delimavi
gökyüzü
esra2011
kelebek (ikizler)
suziii
yelkovan
yazgi_bebek
meltemmeryem
seldaonur
haylazbaz
zinkerbel
kızılcık
masal2011
anadolukızı
gülsüm
aslı_8779
ikiprensim
ceygam
babisim
-----25erkekkkk

off ya bugün çok sessiz burası.. 22,30gibi alacakmış eşim bizi, bnde bawulumu hazırlayayım bari gidip

kızlaaaaaar slm geç girdim bugün tüm gün tembellik edip uyudum giremedim, bebeğimin dün tekmelerini hissettim gaz maz demeyin gebertirim basbaya bebikimdi içerden vuruyodu hemde öyle kayma gibi filanda değil çok heycanlandım ama ilk defa hissedince uyumak için uzanmıştım elimi koyup dinledim bi süre baktım bişy yok tam yatim ben en iyisi diycektim doktorun dürttüğü gibi bi iki dürttüm bende karnımı baktım içerden pıt pıt vuruyo çok mutlu oldum hissedince, cadım benimmm

evet canım insanın gönlünden geçen bişy mutlaka oluyor işte

hasret iyi yolculuklar diycem ama uzak bi yere gitmiyosun galiba :) arada kaçamak yapmaya çalışırsın olmazsa 15 gün sonra görüşürüz napalım bende bu ayın sonunda bi 15 günlük taşınma arası verecem neti bağlatana kadar :26:

Son düzenleme:
cnm hayır yanlış biliorsun tüp bebekle cinsiyet seçimi 100de 100 olarak sağlanıyor...
hemde türkiyede bi çok merkez bunu yapıyor...:92: yasal olmayabilir zaten kurallara uygun olan ne warki ülkmizde..

tıbben bunun mümkün olduğunu biliyorum canım o kadar da cahil değilim bende tüp bebekle gebe kaldım sonuçta
benim anlatmak istediğim yasal olarak mümkün olmadığıydı buna uymayanların kendi problemi

yakamozcum darısı başımıza

günaydın hanımlarr..
bugun kalktım kocişle bana tost ve yumurta yaptım yedik:))
adam bile şaşırdı hayret dedi..
ama benim boğazlar fena yutkunamıyorumm
sizler nasılsınız

Kızlaar günaydın, feci yoğun bugün okudum kaçıyorum, öğle tatilinde girerim belki, kendinize iyi bakııın
günaydın cnmm. bak işine sen aada girersin..

Yakamoz da yemiş tekmeyi....
Anamm, bu gidişle bi ben kalacam tekmelenmeyen...

kız kuzummm günaydın
sen tekme yemeden direk löpçük yapıp çıkarcan herhalde.. benimki dün savaşıyordu içerde resmen..
dün çok yağmur vardı sanırım giremedin bugun nasıl elektrik gidermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…