bn nasıl sizle haberleşcem yaa nete bağlanamzsam annemlerde
ama internet cafeye falan geçer bi bakarım 2,3 gün sonra eğer giremezsem
kocam 15gün diyor ama ben o kadar dayanmayacağını umuyorum 1 hafta garanti kalırım ama.. bakalım artıkne kadar kalacaksın hasret ona gore selda gıbı merak etmeyelım senı yada arada gır kendını goster:)
umarım wireless wardır sitede...kızzzlaaar ben çıkıyorum şekerler.. görüşürüz yine.. iyi bakın kendinize meleklerinizede..
hasretcim canm sende arada bir gir , haber ver 15 gün çok uzun bize merak ederiz,
byeee
aa senide ekliyelim hayırlı olsun:)hasret 28.kızda benim minnoşum :))
Yakamozcum ben seni çoook iyi anlıyorum arkadaşım :) Herkes sağlıklısını istiyor tabii ki ama herkesin gönlünden geçen bişey var, olmayınca üzülünüyor mu hayır ama gönlümüzden geçen bişey var işte :)
cnm hayır yanlış biliorsun tüp bebekle cinsiyet seçimi 100de 100 olarak sağlanıyor...
hemde türkiyede bi çok merkez bunu yapıyor...:92: yasal olmayabilir zaten kurallara uygun olan ne warki ülkmizde..
tıbben bunun mümkün olduğunu biliyorum canım o kadar da cahil değilim bende tüp bebekle gebe kaldım sonuçta
benim anlatmak istediğim yasal olarak mümkün olmadığıydı buna uymayanların kendi problemi
yakamozcum darısı başımıza
Kızlaar günaydın, feci yoğun bugün okudum kaçıyorum, öğle tatilinde girerim belki, kendinize iyi bakııın
günaydın cnmm. bak işine sen aada girersin..Kızlaar günaydın, feci yoğun bugün okudum kaçıyorum, öğle tatilinde girerim belki, kendinize iyi bakııın
Yakamoz da yemiş tekmeyi....
Anamm, bu gidişle bi ben kalacam tekmelenmeyen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?