2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlarr..
bugun kalktım kocişle bana tost ve yumurta yaptım yedik:))
adam bile şaşırdı hayret dedi..
ama benim boğazlar fena yutkunamıyorumm
sizler nasılsınız

Afiyet olsun canım....
Ya dikkat et kendine, havalar zaten bi iyi bi kötü, tam hastalık havası Allah korusun....Bi sağlık ocağına falan görün istersen, geçmiş olsun...
Ben iyi değilim bugün Ege...İyi olmaya çalışıyorum.....

kız kuzummm günaydın
sen tekme yemeden direk löpçük yapıp çıkarcan herhalde.. benimki dün savaşıyordu içerde resmen..
dün çok yağmur vardı sanırım giremedin bugun nasıl elektrik gidermi

Valla bugün yağmur yok, elektrik gitmez de...
Bende havalar parçalı bulutlu, bir de dünün işleri de var, iki günlük iş yapmam lazım, belki biraz az yazarım topiğe...

Kızlar günaydın, Ege geçmiş olsun canım, pastil al çok iyi geliyor bana vermişti doktor. Anzibal pastil.. yada en doğalı bal ve zencefil.. Kuzu sen niye kötüsün yaaaa. Ben de bugün 20. haftaya giridm kendimi çok iyi hissettim, bomba gibiyim valla... Yolu yarıladık kızlar süper.. Dün kahvaltıdan sonra arkadaşım ve 1,5 yaşındaki kızıyla biraz alışveriş yaptık, o kadar yorulmuşum ki midem çok kötü oldu, kalçalarım ağrıdı resmen. Eve geldim dinlendim.. Bir ara girdim nete ama baktım çok kötü pluyorum çıktım. Bugün dinlenme günü ilan ettim kendime...

Hep iyi ol canım..Evet yolu yarıladık artık...Çok yorma ama kendini, dikkat et...

günaydıııın herkeselere....

Günaydın...

hayırdır cnm işlerden mi havalardan mı başka bişey olmasında??

günaydıııın herkeselere....

günaydın kızlarrrr..

Dün bi rüya gördüm ama etkisinden kurtulamadım....Nerdeyse gözlerim kapandı ağlamaktan, ve gece hiç uyumadım...Hala da dokunsan ağlayacak haldeyim...

canım ya, normalde bile rüyalarımızdan etkileniyoruz. hamileyken çok daha fazla hassasız. geçti gitti artık ağlama, öyküyü de üzme annesi:)

Dün bi rüya gördüm ama etkisinden kurtulamadım....Nerdeyse gözlerim kapandı ağlamaktan, ve gece hiç uyumadım...Hala da dokunsan ağlayacak haldeyim...

Canım benim takma kafana sonuçta bu bir rüya, senin bilinçaltında huzursuzluk varsa onu görmüşsündür. üzme Öykü kızımı valla kafanı kırarım haaaaaaa

Egecim geçmiş olsun. Aman ilerlemesin inşallah. Sakın hasta olma.

Kuzucum rüyalarını hep iyiye yor lütfen. Karamsar olma.

günaydınnn kızlar , yeni bir güne daha başladık herşey güzel olsun inşallah
günaydın cnmmm inşallahhhhhhhhh

Canım benim takma kafana sonuçta bu bir rüya, senin bilinçaltında huzursuzluk varsa onu görmüşsündür. üzme Öykü kızımı valla kafanı kırarım haaaaaaa
psikopatlık el değiştirdi galiba. genelde ben kafa göz girerdim:)

Herkese sevgi ve enerji dolu kocaman günaydınlaaaarrrrrrr
bi enerji daha geldi.. sanada günaydın cnmm

Egecim geçmiş olsun. Aman ilerlemesin inşallah. Sakın hasta olma.

Kuzucum rüyalarını hep iyiye yor lütfen. Karamsar olma.
valla bu salaklar gazı içeri verebilselerdi ben hasta olmazdım ama 1 haftadır montla çalışıyoruz tam yanıyor içersi duman oluyor geri kapatıyorlar.. bi giyin bi çıkar böyle olcağı belliydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…