günaydın hanımlarr..
bugun kalktım kocişle bana tost ve yumurta yaptım yedik:))
adam bile şaşırdı hayret dedi..
ama benim boğazlar fena yutkunamıyorumm
sizler nasılsınız
kız kuzummm günaydın
sen tekme yemeden direk löpçük yapıp çıkarcan herhalde.. benimki dün savaşıyordu içerde resmen..
dün çok yağmur vardı sanırım giremedin bugun nasıl elektrik gidermi
Kızlar günaydın, Ege geçmiş olsun canım, pastil al çok iyi geliyor bana vermişti doktor. Anzibal pastil.. yada en doğalı bal ve zencefil.. Kuzu sen niye kötüsün yaaaa. Ben de bugün 20. haftaya giridm kendimi çok iyi hissettim, bomba gibiyim valla... Yolu yarıladık kızlar süper.. Dün kahvaltıdan sonra arkadaşım ve 1,5 yaşındaki kızıyla biraz alışveriş yaptık, o kadar yorulmuşum ki midem çok kötü oldu, kalçalarım ağrıdı resmen. Eve geldim dinlendim.. Bir ara girdim nete ama baktım çok kötü pluyorum çıktım. Bugün dinlenme günü ilan ettim kendime...
günaydıııın herkeselere....
hayırdır cnm işlerden mi havalardan mı başka bişey olmasında??Afiyet olsun canım....
Ya dikkat et kendine, havalar zaten bi iyi bi kötü, tam hastalık havası Allah korusun....Bi sağlık ocağına falan görün istersen, geçmiş olsun...
Ben iyi değilim bugün Ege...İyi olmaya çalışıyorum.....
Kızlar günaydın, Ege geçmiş olsun canım, pastil al çok iyi geliyor bana vermişti doktor. Anzibal pastil.. yada en doğalı bal ve zencefil.. Kuzu sen niye kötüsün yaaaa. Ben de bugün 20. haftaya giridm kendimi çok iyi hissettim, bomba gibiyim valla... Yolu yarıladık kızlar süper.. Dün kahvaltıdan sonra arkadaşım ve 1,5 yaşındaki kızıyla biraz alışveriş yaptık, o kadar yorulmuşum ki midem çok kötü oldu, kalçalarım ağrıdı resmen. Eve geldim dinlendim.. Bir ara girdim nete ama baktım çok kötü pluyorum çıktım. Bugün dinlenme günü ilan ettim kendime...
günaydıııın herkeselere....
hayırdır cnm işlerden mi havalardan mı başka bişey olmasında??
Dün bi rüya gördüm ama etkisinden kurtulamadım....Nerdeyse gözlerim kapandı ağlamaktan, ve gece hiç uyumadım...Hala da dokunsan ağlayacak haldeyim...
Dün bi rüya gördüm ama etkisinden kurtulamadım....Nerdeyse gözlerim kapandı ağlamaktan, ve gece hiç uyumadım...Hala da dokunsan ağlayacak haldeyim...
günaydın cnmmm inşallahhhhhhhhhgünaydınnn kızlar , yeni bir güne daha başladık herşey güzel olsun inşallah
psikopatlık el değiştirdi galiba. genelde ben kafa göz girerdim:)Canım benim takma kafana sonuçta bu bir rüya, senin bilinçaltında huzursuzluk varsa onu görmüşsündür. üzme Öykü kızımı valla kafanı kırarım haaaaaaa
bi enerji daha geldi.. sanada günaydın cnmmHerkese sevgi ve enerji dolu kocaman günaydınlaaaarrrrrrr
valla bu salaklar gazı içeri verebilselerdi ben hasta olmazdım ama 1 haftadır montla çalışıyoruz tam yanıyor içersi duman oluyor geri kapatıyorlar.. bi giyin bi çıkar böyle olcağı belliydi..Egecim geçmiş olsun. Aman ilerlemesin inşallah. Sakın hasta olma.
Kuzucum rüyalarını hep iyiye yor lütfen. Karamsar olma.
Herkese sevgi ve enerji dolu kocaman günaydınlaaaarrrrrrr
günaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?