2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Egecim baktım, sen ortalarda yoksun dedim ben ortalığı boş bırakmim

hepinize günaydın fıstıklar.. yoğun bi gün olacak gibi.burda olmaya çalışcam ama..
günaydın zaten belli saatlerde yoğunluk oluyor sonra sessizleşiyor topik bak işine cnm..

Günaydın :)
Kızlar maşşşallah 3000 li sayfalara geçmişiz.
Bu ne kaynatmaktır.

5 dk. kadar geliyorum.

ooooo öyleden sonra bayanlar bir coşuyor sorma .. durduramazsın

Kızlar, bi koşu burdaki sağlık ocağına gidip geldim, rica minnet - aile hekimliği oldu diye bakmyorlar- bebeğimin kalbini dinlicem dedim, halime acıdılar da dinlettiler...
Duydum kalp atımını, ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi...
Birz toparlanayım yzarım olur mu....

Günaydın geçmişe baktığım kadarıyla herkes iyi ne güzel ...kuzu bir rüya için bu kadar yıprtma kendini allahın izniyle hiç bişey olmaz....birce doktor kontrolün nasıldı büyümüşmü oğluş

birce gidiyormusun bugun yamanı görmeye

dün gittim canım, bomba gibiyim zaten dünden beri Yaman oğlum pek yamandı yine kıpır kıpır bir bebek dedi kendi doktorum da. bir de doktoruma çok fazla güveniyorum ben,onun dedikleri çok rahatlatıyor, hamile kaldığımdan beri ilk kez, artık rahatlayabilirsiniz, bundan sonra hep gülüyorsunuz dedi. ölçtü biçti yine, böbreklerine, midesine, omurgasına her yerine baktı, çok iyi görünüyor dedi. ilk kez renkli gördüm bir de oğluşumu:) siyah-beyazken tipsiz görünüyordu ama yakışıklıymış kerata öyle işte sabah erkenden uyandım onu düşünmekten uyuyamadım, eşim kameraya çekmişti, dünden beri deli gibi onu izliyoruz:)) hamile olduğumu anlayabildim nihayet...

kuzu ne oluyor sna yaa.. bak üzme bizi rüyanda bebeğinimi gördün. niye kızı strese sokuyorsun ki ağlayarak..

bence de süperdi valla.ama şüphe'yi izleyemedim onu da güzel diyorlar izleyen var mı?

ben sana dün bşey sordum ama arada kaynadı. senin de 2. çocuğun değilmi kim bakıyor .çalışıyorsun ya

canım benim ya. bak öykü de iyi, rahatla artık. psikolojimizle çok oynuyor bu bebekler şimdiden. yandık valla:))

cnm çok güzel bir haber buu.. maşallah oğluşumuza...

günaydın canım. çok iyiydi kontrol. uzun uzun baktı ölçümleri çok iyi dedi. 180 gr olmuş. hep 1 gün geriden geliyordu, 2 gün ileriydi dün. dünden beri ağzım açık geziyorum zaten. kanama nedeniyle hep endişeyle gidiyordum kontrollere, en keyifli kontrolümdü bu:))

allah nazardan saklasın canım hep böyle gülsün yüzünüz inşallah

cnm çok güzel bir haber buu.. maşallah oğluşumuza...

allah nazardan saklasın canım hep böyle gülsün yüzünüz inşallah

çok sağolun kızlar. inşallah hepimizin yüzü hep gülsün... kontrol sırasında eşim rezil etti zaten, serpil ağzını kapat diyor uyuz:)) kamerada da duyuluyor her dinleyişimde kızdım:)) oğluşu renkli görünce nasıl sırıttıysam artk

Ay canım benim çok sevindim ya Yaman bebeğe.. bu arada gerçekten isim cuk diye oturuyor bu bebeğe, o kadar badireler atlattınız ama maşallah bebeğin çok güçlü davrandı ve dayandı.. Artık sabrın sonu selamet serler ya, güzel günler geldi Allah'a şükür. Zaten kızlar -sözüm kuzuya da- artık bu haftalardan sonra başımıza kötü birşey gelmez merak etmeyin. Kanama olsa onu durduruyorlar, rahim ağzı açılırsa dikiyorlar, yani herşeyin çözümü var korkmayalım artık, birbirimizi motive edelim. Bugün çok güzel bir gün olsun inşallah..

ayyy çok güzle yaa. bak canım ultrason çekti şimdi. kuzuda gitti duydu.. olsun bende 20 gün kaldı inşallah çabuk geçer..

Birce, yamanı Allah nazardan saklasın...
Demek yakışıklıydı haa, maşallah kuzuma...

çok sağol canım, hepimizinkini... valla 4 boyutlu çok tatlı göründü gözüme. ilk başta poposunu döndü gerçi. doktor diyor bak erkek olduğu belli, poposunu dönmüş, kız olsa şimdiden başlardı şirinliklere. aahh dedim içimden deşme yaramı

ben migrosa gidip kendime yiyecek bir şeyler alayım. hiç ekmek kalmamış evde. acıktııımm

ayyy çok güzle yaa. bak canım ultrason çekti şimdi. kuzuda gitti duydu.. olsun bende 20 gün kaldı inşallah çabuk geçer..

Benimde 2 hafta var, ondan 2 hafta sonrada ayrıntılı ultrason var, o dönem bebişi sık sık görcem. Zaten bu zamana kadar hiç 1 ay geçmedi iki kontrolimin arasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…