2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın fıstıklar.. yoğun bi gün olacak gibi.burda olmaya çalışcam ama..

Günaydın :)

Ayyy ısı değişimi tam hastalığa davetiye valla. dikkat et canım kendine.

Günaydın canım naberrrrr...

Günaydın çok iyiyim bugün. Sen nasılsın :)

ooooo öyleden sonra bayanlar bir coşuyor sorma .. durduramazsın

Bir gelişme var mı? Dün sabah çok az bakabildim.

hihihihihih ok kız.. dün muhteşem yüzyılı seyrettim. süperdi.. kuzuuuuuu bak dinledim sözünü eşim eylüll hepimiz seyrettik valla çok güzel bi dizi yapmışlar..

Ben de çok beğeniyorum ama akşam izleyemedim mesaideydim 11 de gittim eve.

Ayyy kuzum benim. Yapma böyle kıyamam sana.

günaydınnnnnn :79:

Günaydın :)

Günaydın ipekçim :)

evett yarıladık kızlar biz en zorlarını en kötülerini beraberce atlattık.. kuzum sende iyi ol bak ne güzel şeyler duyuyoruz... güzel bir gün başladı bugunde bitecek bebişlerekavuşmaya bir gün daha yaklaşıcaz.
comelyde 10 da randevusu vardı bakalım pipimi kutumu??

canım dün görmedim herhalde kusura bakma.kızıma 4 yaşına kadar annem baktı.geçen sene tüm gün kreşteydi şimdi anaokuluna gidiyor öğleye kadar öğleden sonrada annem ya da kayınvalideme götürüyorum ama 2. ne olcak daha ben de bilmiyorum çünkü kimse bir şey söylemiyor :44:

Benimde 2 hafta var, ondan 2 hafta sonrada ayrıntılı ultrason var, o dönem bebişi sık sık görcem. Zaten bu zamana kadar hiç 1 ay geçmedi iki kontrolimin arasında..
oooo süper yaa ne güzel ben artık hep 1 ay bekliyorum( ama olsun sağlıklı haberlerini alalımda bekleriz.

bir gelişme yok olumsuz bişey yok. suzi dr gitti oğluşu olucakmış. başkada aklımda kalmıyorki ya yaşlılık herhalde:) ama üzecek bişey olmadı...

hadi yaa kimse ihale bende kalsın demiyor yani.:) benim annem kendi ağzıyla dedi valla birtane daha yapında yaşlanmadan bakayım. bizde hazıra bakıyormuşuz o ay 1 kerede tutturduk:) sen işten çıkma gibi bişey olabilir mi.ç yada annen yakınsa biri okula biri annene

Maşalllah bircecim ben senin yakışıklı kerata oğlunu yerim :)))))))
Allah sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin. Mucizemiz onlar bizim.

Evet birlikte ne çok şey paylaştık. daha uzun süre paylaşacağız bebişlerimizin doğum günlerini beraber kutlayacağız. Canlarım benim :)
Bana bütün sıkıntımı, yorgunluğumu unutturuyorsunuz.

hadi gözünaydın canım,allah yakışıklını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bundan sonra hep böyle güzle haberler alıp sevinelim inşallah

valla dayanamıyorum ben, birde aralarda iki kez başka doktora da gittim. zaten ilk 3 ay her hafta doktordaydım. Gitmeyince özlüyorum yani, zaten doktora da diyorum valla özledim geldim diye.. Ama bundan sonra daha az çağırır herhalde..

bir gelişme yok olumsuz bişey yok. suzi dr gitti oğluşu olucakmış. başkada aklımda kalmıyorki ya yaşlılık herhalde:) ama üzecek bişey olmadı...

aman şükür herkes iyi olsun.

Bugün çok enerji doluyum. Üstümde dün eşşek gibi çalışıp yine de mesaiye kalıp 11de eve gitmenin saçma bir pozitf enerjisi var. manyakmıyım neyim acaba :)

evet canım ya, en zorlarını atlattık çok şükür. doktor bile artık yüzünüz gülmeye başlamış diyor. şimdiye kadar kabus gibiydi gerçekten... rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü, o da çok iyi. dediğin gibi bundan sonra her şey iyi olacak...
ayyy çok güzle yaa. bak canım ultrason çekti şimdi. kuzuda gitti duydu.. olsun bende 20 gün kaldı inşallah çabuk geçer..
gittiğinde kameraya çek ege, çok güzel oluyor.özledikçe izlersin. bir de doktorun anlattıklarını da tekrar dinlemiş oluyorsun. ben heyecandan kaçırıyorum bazı söyediklerini, böyle iyi oldu.

ay ne dokunaklı yazmışsın ya.. bende sizi çok seviyorum..

kuzuuu bak dellendirme sabah sabah yaa bi katıl aramıza birazdan işlere başlıycaz gidicez bizde:)

gittiğinde kameraya çek ege, çok güzel oluyor.özledikçe izlersin. bir de doktorun anlattıklarını da tekrar dinlemiş oluyorsun. ben heyecandan kaçırıyorum bazı söyediklerini, böyle iyi oldu.

Kesinlikle imkanınız varsa kameraya çekin kızlar.
Ben bebeğimin her hareketini ezberleyene kadar izliyorum acayip zevkli oluyor.
Video görüntülerini ve ultrason resimlerini arşiv yapıyoruz. kızımın şimdiden albümü var :)

ay ne dokunaklı yazmışsın ya.. bende sizi çok seviyorum..

kuzuuu bak dellendirme sabah sabah yaa bi katıl aramıza birazdan işlere başlıycaz gidicez bizde:)

Evet kuzucum lütfen hem rüyaların tersi çıkar.
Öykü de iyiymiş boşa üzme kendini canım benim. Senin bu haline hiç alışkın değiliz. Hadi topla bakalım kendini birazdan çıkıcam zaten.

Dokunaklı mı oldu bilmiyorum :) gerçekten hepinizi senelerdir tanıyormuşum gibi.
Sizi hiç göremesemde yüzünüz tanıdık gibi. bağlandım size :)

gunaydınnnn kızlarrrr
gozlerıme ınanamadımmm kuzuuuuuuuuu noldu sana cnm yaaa ınsan bazen garıp ruyalar gorebılıyorrr hayır olsunnn deeyelımmm hem bak oykuyude gormussunnnn:)

bırcee sen kocaman yapmıssın masallah yamanı gozun aydın cnmmm

sen şanslısın o zaman canım. benim de hamile olduğuma herkes çok sevindi ama hiç de bir şey demedi şimdiye kadar.gerçi anneme de kıyamıyorum ya o da ayrı .dizlerinden ameliyat falan oldu kızım doğduğunda çok iyiydi.aslında işle ilgili de çok problemlerim var hem de çok (( ilk önceleri bakıcı falan diyordum ama şimdiler de eşim falan da bırakırsın biraz büyüt başka iş bakalım diyor.bilmiyorum kafam çok karışık geçen sene ev aldık kredi borcumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…