hepinize günaydın fıstıklar.. yoğun bi gün olacak gibi.burda olmaya çalışcam ama..
bi enerji daha geldi.. sanada günaydın cnmm
valla bu salaklar gazı içeri verebilselerdi ben hasta olmazdım ama 1 haftadır montla çalışıyoruz tam yanıyor içersi duman oluyor geri kapatıyorlar.. bi giyin bi çıkar böyle olcağı belliydi..
Günaydın canım naberrrrr...
ooooo öyleden sonra bayanlar bir coşuyor sorma .. durduramazsın
hihihihihih ok kız.. dün muhteşem yüzyılı seyrettim. süperdi.. kuzuuuuuu bak dinledim sözünü eşim eylüll hepimiz seyrettik valla çok güzel bi dizi yapmışlar..
Kızlar, bi koşu burdaki sağlık ocağına gidip geldim, rica minnet - aile hekimliği oldu diye bakmyorlar- bebeğimin kalbini dinlicem dedim, halime acıdılar da dinlettiler...
Duydum kalp atımını, ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi...
Birz toparlanayım yzarım olur mu....
günaydınnnnnn :79:
Günaydın geçmişe baktığım kadarıyla herkes iyi ne güzel ...kuzu bir rüya için bu kadar yıprtma kendini allahın izniyle hiç bişey olmaz....birce doktor kontrolün nasıldı büyümüşmü oğluş
Ay canım benim çok sevindim ya Yaman bebeğe.. bu arada gerçekten isim cuk diye oturuyor bu bebeğe, o kadar badireler atlattınız ama maşallah bebeğin çok güçlü davrandı ve dayandı.. Artık sabrın sonu selamet serler ya, güzel günler geldi Allah'a şükür. Zaten kızlar -sözüm kuzuya da- artık bu haftalardan sonra başımıza kötü birşey gelmez merak etmeyin. Kanama olsa onu durduruyorlar, rahim ağzı açılırsa dikiyorlar, yani herşeyin çözümü var korkmayalım artık, birbirimizi motive edelim. Bugün çok güzel bir gün olsun inşallah..
kuzu ne oluyor sna yaa.. bak üzme bizi rüyanda bebeğinimi gördün. niye kızı strese sokuyorsun ki ağlayarak..
ben sana dün bşey sordum ama arada kaynadı. senin de 2. çocuğun değilmi kim bakıyor .çalışıyorsun ya
oooo süper yaa ne güzel ben artık hep 1 ay bekliyorumBenimde 2 hafta var, ondan 2 hafta sonrada ayrıntılı ultrason var, o dönem bebişi sık sık görcem. Zaten bu zamana kadar hiç 1 ay geçmedi iki kontrolimin arasında..
Günaydın :)
Ayyy ısı değişimi tam hastalığa davetiye valla. dikkat et canım kendine.
Günaydın çok iyiyim bugün. Sen nasılsın :)
Bir gelişme var mı? Dün sabah çok az bakabildim.
Ben de çok beğeniyorum ama akşam izleyemedim mesaideydim 11 de gittim eve.
Ayyy kuzum benim. Yapma böyle kıyamam sana.
Günaydın :)
Günaydın ipekçim :)
bir gelişme yok olumsuz bişey yok. suzi dr gitti oğluşu olucakmış. başkada aklımda kalmıyorki yayaşlılık herhalde:) ama üzecek bişey olmadı...
canım dün görmedim herhalde kusura bakma.kızıma 4 yaşına kadar annem baktı.geçen sene tüm gün kreşteydi şimdi anaokuluna gidiyor öğleye kadar öğleden sonrada annem ya da kayınvalideme götürüyorum ama 2. ne olcak daha ben de bilmiyorum çünkü kimse bir şey söylemiyor :44:
dün gittim canım, bomba gibiyim zaten dünden beriYaman oğlum pek yamandı yine kıpır kıpır bir bebek dedi kendi doktorum da. bir de doktoruma çok fazla güveniyorum ben,onun dedikleri çok rahatlatıyor, hamile kaldığımdan beri ilk kez, artık rahatlayabilirsiniz, bundan sonra hep gülüyorsunuz dedi. ölçtü biçti yine, böbreklerine, midesine, omurgasına her yerine baktı, çok iyi görünüyor dedi. ilk kez renkli gördüm bir de oğluşumu:) siyah-beyazken tipsiz görünüyordu ama yakışıklıymış kerata öyle işte sabah erkenden uyandım onu düşünmekten uyuyamadım, eşim kameraya çekmişti, dünden beri deli gibi onu izliyoruz:)) hamile olduğumu anlayabildim nihayet...
evett yarıladık kızlar biz en zorlarını en kötülerini beraberce atlattık.. kuzum sende iyi ol bak ne güzel şeyler duyuyoruz... güzel bir gün başladı bugunde bitecek bebişlerekavuşmaya bir gün daha yaklaşıcaz.
comelyde 10 da randevusu vardı bakalım pipimi kutumu??
dün gittim canım, bomba gibiyim zaten dünden beriYaman oğlum pek yamandı yine kıpır kıpır bir bebek dedi kendi doktorum da. bir de doktoruma çok fazla güveniyorum ben,onun dedikleri çok rahatlatıyor, hamile kaldığımdan beri ilk kez, artık rahatlayabilirsiniz, bundan sonra hep gülüyorsunuz dedi. ölçtü biçti yine, böbreklerine, midesine, omurgasına her yerine baktı, çok iyi görünüyor dedi. ilk kez renkli gördüm bir de oğluşumu:) siyah-beyazken tipsiz görünüyordu ama yakışıklıymış kerata öyle işte sabah erkenden uyandım onu düşünmekten uyuyamadım, eşim kameraya çekmişti, dünden beri deli gibi onu izliyoruz:)) hamile olduğumu anlayabildim nihayet...
oooo süper yaa ne güzel ben artık hep 1 ay bekliyorum( ama olsun sağlıklı haberlerini alalımda bekleriz.
bir gelişme yok olumsuz bişey yok. suzi dr gitti oğluşu olucakmış. başkada aklımda kalmıyorki yayaşlılık herhalde:) ama üzecek bişey olmadı...
evet canım ya, en zorlarını atlattık çok şükür. doktor bile artık yüzünüz gülmeye başlamış diyor. şimdiye kadar kabus gibiydi gerçekten... rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü, o da çok iyi. dediğin gibi bundan sonra her şey iyi olacak...Ay canım benim çok sevindim ya Yaman bebeğe.. bu arada gerçekten isim cuk diye oturuyor bu bebeğe, o kadar badireler atlattınız ama maşallah bebeğin çok güçlü davrandı ve dayandı.. Artık sabrın sonu selamet serler ya, güzel günler geldi Allah'a şükür. Zaten kızlar -sözüm kuzuya da- artık bu haftalardan sonra başımıza kötü birşey gelmez merak etmeyin. Kanama olsa onu durduruyorlar, rahim ağzı açılırsa dikiyorlar, yani herşeyin çözümü var korkmayalım artık, birbirimizi motive edelim. Bugün çok güzel bir gün olsun inşallah..
gittiğinde kameraya çek ege, çok güzel oluyor.özledikçe izlersin. bir de doktorun anlattıklarını da tekrar dinlemiş oluyorsun. ben heyecandan kaçırıyorum bazı söyediklerini, böyle iyi oldu.ayyy çok güzle yaa. bak canım ultrason çekti şimdi. kuzuda gitti duydu.. olsun bende 20 gün kaldı inşallah çabuk geçer..
Maşalllahbircecim ben senin yakışıklı kerata oğlunu yerim :)))))))
Allah sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin. Mucizemiz onlar bizim.
Evet birlikte ne çok şey paylaştık. daha uzun süre paylaşacağız bebişlerimizin doğum günlerini beraber kutlayacağız. Canlarım benim :)
Bana bütün sıkıntımı, yorgunluğumu unutturuyorsunuz.
Aaaa, suziinin oğlu mu olacakmış....
Bi erkek daha geliyo demek topiğe..
kuzuuu bak dellendirme sabah sabah yaa bi katıl aramıza birazdan işlere başlıycaz gidicez bizde:)
gittiğinde kameraya çek ege, çok güzel oluyor.özledikçe izlersin. bir de doktorun anlattıklarını da tekrar dinlemiş oluyorsun. ben heyecandan kaçırıyorum bazı söyediklerini, böyle iyi oldu.
kız suzi'nin oğlu olacağı belliydi zaten. oğlumun adaşı:)) kıyafetlerini falan koymuştu ya. senin gibi biri nasıl unutur bunu:))) dün sadece kontole gitmişti.
ay ne dokunaklı yazmışsın ya.. bende sizi çok seviyorum..
kuzuuu bak dellendirme sabah sabah yaa bi katıl aramıza birazdan işlere başlıycaz gidicez bizde:)
hadi yaa kimse ihale bende kalsın demiyor yani.:) benim annem kendi ağzıyla dedi valla birtane daha yapında yaşlanmadan bakayım. bizde hazıra bakıyormuşuz o ay 1 kerede tutturduk:) sen işten çıkma gibi bişey olabilir mi.ç yada annen yakınsa biri okula biri annene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?