2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz canım iyiyiz...Birazdan gelir neşem yerine...
Ya bende çıkarım belki birazdan,dünkü işleri yetiştirmem gerekiyor..Dün yapamadık elektrikler kesildi diye ,bugün onlarla boğuşacağım..

Fmg ne kadar çok çalıştırıyolar sizi böyle Saat 11 de evde oldunmu ne zaman dinlenicen çok zor
ya o kendini işe adamış iş aşkıyla çalışıyor dinlenmeye gerek yokk:)))

aman şükür herkes iyi olsun.

Bugün çok enerji doluyum. Üstümde dün eşşek gibi çalışıp yine de mesaiye kalıp 11de eve gitmenin saçma bir pozitf enerjisi var. manyakmıyım neyim acaba :)
vüzüdün alıştı sanırsam:)) dinlenince bozulur metobilizman:))

ya devlette kovalarlar seni:) işimiz var diye özelde devam etseydim olurdu da .cerrahpaşada zor..

O da doğru, haklısın..
Kızım bugün bana bakmayın, ak desem kara çıkabilir...Kafam çok feci...
noldu yaa sadece rüya değildir. bi sıkıntın varsa anlat canım yabancı değiliz artık biz. derman oluruz belki

Günaydın canım....Evet öyküyü görmedim ama kalbinin sesini duydum, içim rahatladı valla....Birazdan da bomba gibi olucam...

offf zaten biyeri düzeltsen biyer açıkta kalıyor.. sağlık olsun çıkar bakarsın biraz büyüyünce başka iş bulursun. bende öyle istiyorum aslında ama zor benim durumlar sıkışık. benimde borcum var..
3 sene daha sıkmam lazım sonrası allah kerim inşallah

Bebeğiniz nasıl büyüyor ?

''Yaklaşık 300 gramlık ağırlığıyla bebeğinizin boyu 16-17 cm kadar. Bu anlamda biz, ilk yirmi haftalık gelişiminde bebeğin boyunu tepeden tırnağa ölçerek değerlendiriyoruz. Bunu takiben, kafadan ayağa ölçüm yapacağız. Bunun nedeni, bebeğin bacaklarının kıvrılmış olması ve bedeni tamamen ölçmenin zorluğudur. Bu süreçte amniyotik sıvıda büyüyen bebeğinizin bedeni, vernix caseosa olarak anılan ağır akıntılı, yağımsı bir madde ile de büsbütün kaplıdır. Bu akışkan sıvı ‘tulum’ ayrıca, bebeğinizin doğum kanalı boyunca yapacağı minik geziyi de kolaylaştıracaktır. Bu süre zarfında bebeğinizin karnınız içindeki salınımı da artar. Bu, onun hazım sistemi için de iyi bir tecrübe yaratır. Bu sırada bebeğiniz, meconium adı verilen, koyu ve yapışkan bir maddeyi salgılar. Bu, onun yitirdiği hücrelerden ve sindirim / depolama sürecinden, ayrıca içinde yer aldğı amniyotik sıvının varlığından kaynaklanır. Meconium maddesi ayrıca, bebeğinizin bağırsaklarını da hareketli kılar ve bu süreçte belki de siz bebeğinizin ilk tuvaletini tecrübe edebilirsiniz. O, bu dışkıyı genellikle doğum sırasında rahme salar.''

Kızlar 19. haftada neler yapıyomuş bu bebeler :)))))))
paylaşmak istedim belki ilginizi çeker.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım yani iki ucu ...... derler yaaa aynen öyle benim şu an. allah hepimizinde borçlarını ödemeyi nasip etsin hayat şartları zor gerçi siz bi de büyük şehir de yaşıyorsunuz allah yardımcınız olsun

Allah sağlık versin de, borçlar bi şekilde ödenip bitiyor...Allah yardım etsin hepimize de...

gunaydınnnn kızlarrrr

Günaydın :)

İyiyiz canım iyiyiz...Birazdan gelir neşem yerine...
Ya bende çıkarım belki birazdan,dünkü işleri yetiştirmem gerekiyor..Dün yapamadık elektrikler kesildi diye ,bugün onlarla boğuşacağım..

İşlere dalınca iyice atarsın kafandakileri canım.

vüzüdün alıştı sanırsam:)) dinlenince bozulur metobilizman:))

Evet haklısın dinlensem kesin biyerlerim ağrımaya başlar.

Fmg ne kadar çok çalıştırıyolar sizi böyle Saat 11 de evde oldunmu ne zaman dinlenicen çok zor

Napıyım canım benim şartlar böyle gerektiriyor.
Dinlenmek mümkün değil ki. Sanki dün hiç bitmemiş devam ediyor gibi :))))
Stresi de cabası. sabah kalktım uykuda dişlerimi sıkmaktan çenem kitlenmiş.
Gittiği yere kadar bakalım ne zaman patlıycam :)

Aklıma gelmişken yazayım,ben yarın işe gelmicem kızlar, eve demirci gelecek, bugün kötüydüm diye merak edersiniz....Aklınızda olsun......

günaydın kızlar.. anlamadım ben ya, nasıl kameraya çekiyosunuz... bnm doğru düzgün resim bile yok nerdeyse... her gittiğimde 2 poz veriyor... zaten biri sırf kese, biri kabak çekirdeği gibi, biri tam bebek şekli( en iyi bu), sonuncuda da sadece başı var... başka bişi de yok elimde... :26:

Benim resimler de öyleee, top gibi yuvarlak oluyo hep...Bi baş bi gövde görüyorum o kadar...Ultrasona bakarken herşey görünüyo da, resimde top gibi bişey oluyor...
Kameran varsa çekebilirsin canım...

Çok hareketlilerde, çok çalışanlarda öyle oluyo gerçekten...
Ben yatıp uzanınca belim kasığım ağrıyor, ama hareket hlindeyken bi problem yok...

İnsan kendini dinlemeye başlıyor çünkü işsiz kalınca. en iyisi bayılana kadar bişeylerle meşgul olmak.

Aklıma gelmişken yazayım,ben yarın işe gelmicem kızlar, eve demirci gelecek, bugün kötüydüm diye merak edersiniz....Aklınızda olsun......

Dikkat et yorma kendini.

ayyy rabbim nasılsda herşeyi uygun yaratmış .. o vernix denen şey demek doğum kanalında kayganlaşmayı sağlıyor.. tövbe tövbee

ok cnm iyi oldu söyleidğin

İnsan kendini dinlemeye başlıyor çünkü işsiz kalınca. en iyisi bayılana kadar bişeylerle meşgul olmak.

Dikkat et yorma kendini.

Evet hem meşgulken kafan da dağılıyor..İyi oluyor....
Yok benlik bişey yok, balkonlara demir takacaklar ben sadece başlarında bekliycem, yorulmayacağım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…