Evet kuzucum lütfen hem rüyaların tersi çıkar.
Öykü de iyiymiş boşa üzme kendini canım benim. Senin bu haline hiç alışkın değiliz. Hadi topla bakalım kendini birazdan çıkıcam zaten.
Dokunaklı mı oldu bilmiyorum :) gerçekten hepinizi senelerdir tanıyormuşum gibi.
Sizi hiç göremesemde yüzünüz tanıdık gibi. bağlandım size :)
ya o kendini işe adamış iş aşkıyla çalışıyor dinlenmeye gerek yokk:)))Fmg ne kadar çok çalıştırıyolar sizi böyleSaat 11 de evde oldunmu ne zaman dinlenicen çok zor
vüzüdün alıştı sanırsam:)) dinlenince bozulur metobilizman:))aman şükür herkes iyi olsun.
Bugün çok enerji doluyum. Üstümde dün eşşek gibi çalışıp yine de mesaiye kalıp 11de eve gitmenin saçma bir pozitf enerjisi var. manyakmıyım neyim acaba :)
ya devlette kovalarlar seni:) işimiz var diye özelde devam etseydim olurdu da .cerrahpaşada zor..evet canım ya, en zorlarını atlattık çok şükür. doktor bile artık yüzünüz gülmeye başlamış diyor. şimdiye kadar kabus gibiydi gerçekten... rahim ağzı uzunluğunu da ölçtü, o da çok iyi. dediğin gibi bundan sonra her şey iyi olacak...
gittiğinde kameraya çek ege, çok güzel oluyor.özledikçe izlersin. bir de doktorun anlattıklarını da tekrar dinlemiş oluyorsun. ben heyecandan kaçırıyorum bazı söyediklerini, böyle iyi oldu.
noldu yaa sadece rüya değildir. bi sıkıntın varsa anlat canım yabancı değiliz artık biz. derman oluruz belkiO da doğru, haklısın..
Kızım bugün bana bakmayın, ak desem kara çıkabilir...Kafam çok feci...
gunaydınnnn kızlarrrr
gozlerıme ınanamadımmm kuzuuuuuuuuu noldu sana cnm yaaa ınsan bazen garıp ruyalar gorebılıyorrr hayır olsunnn deeyelımmm hem bak oykuyude gormussunnnn:)
bırcee sen kocaman yapmıssın masallah yamanı gozun aydın cnmmm
noldu yaa sadece rüya değildir. bi sıkıntın varsa anlat canım yabancı değiliz artık biz. derman oluruz belki
sen şanslısın o zaman canım. benim de hamile olduğuma herkes çok sevindi ama hiç de bir şey demedi şimdiye kadar.gerçi anneme de kıyamıyorum ya o da ayrı .dizlerinden ameliyat falan oldu kızım doğduğunda çok iyiydi.aslında işle ilgili de çok problemlerim var hem de çok(( ilk önceleri bakıcı falan diyordum ama şimdiler de eşim falan da bırakırsın biraz büyüt başka iş bakalım diyor.bilmiyorum kafam çok karışık geçen sene ev aldık kredi borcumuz var
Yok kız, rüya gördüm ama anlatmayayım...Burda anlatsam eminim hepiniz de etkilenirsiniz, unutmaya çalışıyorum zaten...
offf zaten biyeri düzeltsen biyer açıkta kalıyor.. sağlık olsun çıkar bakarsın biraz büyüyünce başka iş bulursun. bende öyle istiyorum aslında ama zor benim durumlar sıkışık. benimde borcum var..
3 sene daha sıkmam lazım sonrası allah kerim inşallah
cnmm öykükyle ilgili gördün sen.. sil kafandan reset le .. unut sormadık sende görmedinn
hayırlısı olsun canım yani iki ucu ...... derler yaaa aynen öyle benim şu an. allah hepimizinde borçlarını ödemeyi nasip etsin hayat şartları zor gerçi siz bi de büyük şehir de yaşıyorsunuz allah yardımcınız olsun
gunaydınnnn kızlarrrr
İyiyiz canım iyiyiz...Birazdan gelir neşem yerine...
Ya bende çıkarım belki birazdan,dünkü işleri yetiştirmem gerekiyor..Dün yapamadık elektrikler kesildi diye ,bugün onlarla boğuşacağım..
vüzüdün alıştı sanırsam:)) dinlenince bozulur metobilizman:))
Evet haklısın dinlensem kesin biyerlerim ağrımaya başlar.
Allah sağlık versin de, borçlar bi şekilde ödenip bitiyor...Allah yardım etsin hepimize de...
Fmg ne kadar çok çalıştırıyolar sizi böyleSaat 11 de evde oldunmu ne zaman dinlenicen çok zor
Kesinlikle imkanınız varsa kameraya çekin kızlar.
Ben bebeğimin her hareketini ezberleyene kadar izliyorum acayip zevkli oluyor.
Video görüntülerini ve ultrason resimlerini arşiv yapıyoruz. kızımın şimdiden albümü var :)
günaydın kızlar..anlamadım ben ya, nasıl kameraya çekiyosunuz... bnm doğru düzgün resim bile yok nerdeyse... her gittiğimde 2 poz veriyor... zaten biri sırf kese, biri kabak çekirdeği gibi, biri tam bebek şekli( en iyi bu), sonuncuda da sadece başı var... başka bişi de yok elimde... :26:
Çok hareketlilerde, çok çalışanlarda öyle oluyo gerçekten...
Ben yatıp uzanınca belim kasığım ağrıyor, ama hareket hlindeyken bi problem yok...
Aklıma gelmişken yazayım,ben yarın işe gelmicem kızlar, eve demirci gelecek, bugün kötüydüm diye merak edersiniz....Aklınızda olsun......
ayyy rabbim nasılsda herşeyi uygun yaratmış .. o vernix denen şey demek doğum kanalında kayganlaşmayı sağlıyor.. tövbe tövbeeBebeğiniz nasıl büyüyor ?
''Yaklaşık 300 gramlık ağırlığıyla bebeğinizin boyu 16-17 cm kadar. Bu anlamda biz, ilk yirmi haftalık gelişiminde bebeğin boyunu tepeden tırnağa ölçerek değerlendiriyoruz. Bunu takiben, kafadan ayağa ölçüm yapacağız. Bunun nedeni, bebeğin bacaklarının kıvrılmış olması ve bedeni tamamen ölçmenin zorluğudur. Bu süreçte amniyotik sıvıda büyüyen bebeğinizin bedeni, vernix caseosa olarak anılan ağır akıntılı, yağımsı bir madde ile de büsbütün kaplıdır. Bu akışkan sıvı ‘tulum’ ayrıca, bebeğinizin doğum kanalı boyunca yapacağı minik geziyi de kolaylaştıracaktır. Bu süre zarfında bebeğinizin karnınız içindeki salınımı da artar. Bu, onun hazım sistemi için de iyi bir tecrübe yaratır. Bu sırada bebeğiniz, meconium adı verilen, koyu ve yapışkan bir maddeyi salgılar. Bu, onun yitirdiği hücrelerden ve sindirim / depolama sürecinden, ayrıca içinde yer aldğı amniyotik sıvının varlığından kaynaklanır. Meconium maddesi ayrıca, bebeğinizin bağırsaklarını da hareketli kılar ve bu süreçte belki de siz bebeğinizin ilk tuvaletini tecrübe edebilirsiniz. O, bu dışkıyı genellikle doğum sırasında rahme salar.''
Kızlar 19. haftada neler yapıyomuş bu bebeler :)))))))
paylaşmak istedim belki ilginizi çeker.
ok cnm iyi oldu söyleidğinAklıma gelmişken yazayım,ben yarın işe gelmicem kızlar, eve demirci gelecek, bugün kötüydüm diye merak edersiniz....Aklınızda olsun......
İnsan kendini dinlemeye başlıyor çünkü işsiz kalınca. en iyisi bayılana kadar bişeylerle meşgul olmak.
Dikkat et yorma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?