günaydın kızlar..anlamadım ben ya, nasıl kameraya çekiyosunuz... bnm doğru düzgün resim bile yok nerdeyse... her gittiğimde 2 poz veriyor... zaten biri sırf kese, biri kabak çekirdeği gibi, biri tam bebek şekli( en iyi bu), sonuncuda da sadece başı var... başka bişi de yok elimde... :26:
Evet hem meşgulken kafan da dağılıyor..İyi oluyor....
Yok benlik bişey yok, balkonlara demir takacaklar ben sadece başlarında bekliycem, yorulmayacağım yani...
Sen beklermisin hiç bomboş dururmusun. O arada slaonla oturma odasını temizler, banyo wc yi de aradan çıkarıverirsin :))))
Sen beklermisin hiç bomboş dururmusun. O arada slaonla oturma odasını temizler, banyo wc yi de aradan çıkarıverirsin :))))
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz oğlumla
Ultrason ekranını fotoğraf makinesiyle kayıt ediyoruz.
kızlar size bişey anlatcam...
akşamları ben şişyorum böyle davul gibi.. dünde uzanmışım tv izliyorum kalkamadım eşim elimi tuttu kaldırdı. karnımı açtım gerilmiş davul gibi.. kocam bana acıyaak bakıyor. elif bunda daha erken başladın napıcaz demeye başladı. yere düşen şeyi eğilip alamıyorum .. baktım üzüldü bana.. bende iyice yapmacık yaptım abarttım biraz. vicdan yaptım kocamaa:)))))))))
yaşasın kötülük
akşamları ben şişyorum böyle davul gibi.. dünde uzanmışım tv izliyorum kalkamadım eşim elimi tuttu kaldırdı. karnımı açtım gerilmiş davul gibi.. kocam bana acıyaak bakıyor. elif bunda daha erken başladın napıcaz demeye başladı. yere düşen şeyi eğilip alamıyorum .. baktım üzüldü bana.. bende iyice yapmacık yaptım abarttım biraz. vicdan yaptım kocamaa:)))))))))
yaşasın kötülük
Maşalllahbircecim ben senin yakışıklı kerata oğlunu yerim :)))))))
Allah sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin. Mucizemiz onlar bizim.
Evet birlikte ne çok şey paylaştık. daha uzun süre paylaşacağız bebişlerimizin doğum günlerini beraber kutlayacağız. Canlarım benim :)
Bana bütün sıkıntımı, yorgunluğumu unutturuyorsunuz.
hadi gözünaydın canım,allah yakışıklını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bundan sonra hep böyle güzle haberler alıp sevinelim inşallah
çok sağolun kızlar. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.gunaydınnnn kızlarrrr
gozlerıme ınanamadımmm kuzuuuuuuuuu noldu sana cnm yaaa ınsan bazen garıp ruyalar gorebılıyorrr hayır olsunnn deeyelımmm hem bak oykuyude gormussunnnn:)
bırcee sen kocaman yapmıssın masallah yamanı gozun aydın cnmmm
cep telefonuyla çekti eşim. gayet güzeldi görüntü. doktorun anlattılarını da tekrar dinleme şansım oluyor.günaydın kızlar..anlamadım ben ya, nasıl kameraya çekiyosunuz... bnm doğru düzgün resim bile yok nerdeyse... her gittiğimde 2 poz veriyor... zaten biri sırf kese, biri kabak çekirdeği gibi, biri tam bebek şekli( en iyi bu), sonuncuda da sadece başı var... başka bişi de yok elimde... :26:
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz oğlumla
kesin valla..
ya kuzu patronların demiyor mu cumartesi çalışmuıyorsun ozaman halletsene bu işlerini..
bizimkiler izin verme konusunda acayip sıkıdırlar. hastayımdersin dr kağıdı isterler. potansiyel yalancı görürler insanları.. şurdan bi kurtulsamm...
yaşasın kötülük
yaşasın kötülük
:):)): ege aksam ınsan daha cok sısıyor galıba yemekten sonra benımde aksam karnım daha fazla oluyorr. ama aksam esım dıokıı sibell bu gobek deıl sanırım mıdeee:):):)
sus dedım o gobekkk
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz oğlumla
ya kızlar ne hızlısınız okuyamadıkşarımı okuyana kadar sayfalar ilerliyor.
kuzu hayır olsun canım rüyan canım takma hiç kafana rüya işte adı üstünde gerçekle alakası yok. ben ne rüyalar görüyorum bir anlatsam ooooooo...
yaşasın kötülük
ayyy fmg sabah sabah guldursun benı:):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?