2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aferin adamlara yaa. demek kıymet bilen patronlarda varmış..

Evet canım benim eşimde ay rahatsız olmuyormusun böyle karnın çok gergin diyor. Napiyim diyorum.
Ben şu an botlarımı zor giyiyorum.
evet benimkide söylüyor bende okadar zorki nefes bile alamıyorum organlar yukarı sıkışırmış diyorum. böyle suratını bi garip yapıyor hahahah bak aklıma geldi mutlu oldum..
çok zor ama insan o acıyı bile bile tekrar yaşıyor annelik işte diyorum:)

yandı adam doğuma kadar:)) ben de ne zaman tartışır gibi olsak, aaah kasığıma ağrı saplandı diyorum, adam sesini yükseltemiyor artık korkudan

ay ne fenayız kız.. bari 9 ay hadlerini bilsinler.. odun ruhlu insan görünümlü yaratıklar..

Allah iyiliğini versin...Güldürdün kız beni...Evi geçen hafta temizlettik,boş ev..Temiz...
Taşınmadan bi daha gelecek temizlikçi, ellemicem bişey....
Ama gülmek iyi geldi....

Seni güldürebildiğime çok sevindim :)))
Dinlen yarın tamam mı? kafandan at saçmalıkları. herşey güzel olacak

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz oğlumla

Günaydın canım.

iyi fikirmiş valla fmg söyleyim de kocişe alsın kameraya bi sonrakinde insan durmadan görmek istiyor valla ekrana klitlenip kalıom ben de kontrollerde evde doya doya bakarız.

Kesinlikle tavsiye ederim.

çok komik kız.... ben de dün biraz ağladım canım sıkkındı, benim adam da iyidir hoştur ama biraz fazla rahattır... sakin sakin oturdu karşımda...
:)))))))))) napsın adam ayağa mı kalksın. bizim hormonların saçmalığını anladılar onlarda..

Doğru söylüyom kız valla duramaz boş boş. alır eline bezi :)))

iş yoksa bile bezi alır adamların başında bekler. yada çene yapar adamlar dellenir

aferin adamlara yaa. demek kıymet bilen patronlarda varmış..

ay ne fenayız kız.. bari 9 ay hadlerini bilsinler.. odun ruhlu insan görünümlü yaratıklar..
deme kız öyle, yazık onlara da:) bir de benim kocam çok duygusaldır normalde de hakkını yemeyeyim adamcağızın. bizim evin fenası benim. dışardan çok sessiz sakin görünürüm, herkes ne kadar sakinsin der. ama bir babam bir de eşim aaahh bize sor onu derler

kız valla sen anlatırken aynı yerde çalışıyormuş gibi hissettim birden , seni çok iyi anlıyorum

benimkide farklı bazen duygu seline kapılır bazen hödük olur.. belli olmaz. ama şükür iyidir..
severim kerata yı:)
demek erkeklere kök söktüren bir cinssin sennn.. aferin sana

benım koca da kızlarım dıe sevıo bızı o cok hosuma gıdıyoooo:)):)

Birdaha nasip olursa zayıf hamile kalmak istiyorum. Şöyle 15 kilo verip öyle hamile kalıcam. zaten kiloluydum hamile kaldığımda. hiç toparlayamıyorum kendimi.

Hep böye gül :)

iş yoksa bile bezi alır adamların başında bekler. yada çene yapar adamlar dellenir

Kesin yaaaa. Kesin. görür gibi oluyorum.

yaaaa fmg sna bısı sorcam sen doktora sormussundur 5aya kadar ne kadar kılo almamız normalmıss

egeee kızma sormam lazımmmm:))):)

bir kereye mahsuz olabilir katlanabilirim bu ızdıraba. ama günde 10 kere kilo konuşulmaz..
4-6 arası normalmiş.benim 4 kilo fazlam var..

Valla benimkide ilkinde çok umursamazdı ama bunda onu öyle bir moda sokmuşumki adam bana bişey olcak diye korkuyor. Geçenlerde yanlışlıkla bilgisayardaki yüklü fotoların bir kısmını sildi, bende foro konusunda çok hassasımdır. Ben sinirlencem diye korkusundan oturdu ağladı valla.. ne olur Sevgi sen üzülme falan dedi şok oldum adama öyle ayar çekmişimki, ödü kopuyor. Yanlız dün deli etti beni, dün çok yoruldum alışverişte dedim. O da dediki ben o kadar kadına para veriyorum, sen iş yapma yorulma diye, niye bu kadar yoruyorsun kendini dedi.. neyse bende duymazdan geldim.. haklı da aslında..

bir kereye mahsuz olabilir katlanabilirim bu ızdıraba. ama günde 10 kere kilo konuşulmaz..
4-6 arası normalmiş.benim 4 kilo fazlam var..

Ben demin sağlık ocağında tartıldım..57 geldim...
Zaten 56,8 di hamile kaldığım kilo...Her tartı farklı ölçüyo kızlar, bi tartıda tartılın sürekli....

anam ne güzel ne yaptın öyle de adamı selami gibi yaptın...

ama haklı bacım eve kadın geliyor sen kendini gezdiyion dinlen evinde. paralama kendini dışarlarda. bak bize oturuyoz akşama kadar .. sende evde otur

sen gez gezz sonrada adama yoruldum de olurmu bole hıc komsumm. allah bılır yemek yapamadım k.valtı edelım demıssındır:):):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…