aferin adamlara yaa. demek kıymet bilen patronlarda varmış..Yok demezler, kıyamazlar bana...
Bugün bile git dediler de, ben yok gitmiycem evde daha kötü olurum dedim....Zaten patronun biri teyzemin oğlu...
Ctesi çalışıyoruz biz aslında, ben hamişim diye gelmiyorum..İşler sıkışık olursa geliyorum arada...
evet benimkide söylüyor bende okadar zorki nefes bile alamıyorum organlar yukarı sıkışırmış diyorum. böyle suratını bi garip yapıyor hahahah bak aklıma geldi mutlu oldum..Evet canım benim eşimde ay rahatsız olmuyormusun böyle karnın çok gergin diyor. Napiyim diyorum.
Ben şu an botlarımı zor giyiyorum.
yandı adam doğuma kadar:)) ben de ne zaman tartışır gibi olsak, aaah kasığıma ağrı saplandı diyorum, adam sesini yükseltemiyor artık korkudan
Allah iyiliğini versin...Güldürdün kız beni...Evi geçen hafta temizlettik,boş ev..Temiz...
Taşınmadan bi daha gelecek temizlikçi, ellemicem bişey....
Ama gülmek iyi geldi....
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz oğlumla
iyi fikirmiş valla fmg söyleyim de kocişe alsın kameraya bi sonrakinde insan durmadan görmek istiyor valla ekrana klitlenip kalıom ben de kontrollerde evde doya doya bakarız.
ne göbeği ne midesi. bebek bebekkkkkkkkk
hakikatten yemek yerken bana bakıyor kalıyor adam..
bide şişiyorum oturunca. bacaklarım katkat olmuş:))))))
:)))))))))) napsın adam ayağa mı kalksın. bizim hormonların saçmalığını anladılar onlarda..çok komik kız.... ben de dün biraz ağladım canım sıkkındı, benim adam da iyidir hoştur ama biraz fazla rahattır... sakin sakin oturdu karşımda...
Doğru söylüyom kız valla duramaz boş boş. alır eline bezi :)))
deme kız öyle, yazık onlara da:) bir de benim kocam çok duygusaldır normalde de hakkını yemeyeyim adamcağızın. bizim evin fenası benim. dışardan çok sessiz sakin görünürüm, herkes ne kadar sakinsin der. ama bir babam bir de eşim aaahh bize sor onu derleraferin adamlara yaa. demek kıymet bilen patronlarda varmış..
ay ne fenayız kız.. bari 9 ay hadlerini bilsinler.. odun ruhlu insan görünümlü yaratıklar..
kesin valla..
ya kuzu patronların demiyor mu cumartesi çalışmuıyorsun ozaman halletsene bu işlerini..
bizimkiler izin verme konusunda acayip sıkıdırlar. hastayımdersin dr kağıdı isterler. potansiyel yalancı görürler insanları.. şurdan bi kurtulsamm...
Seni güldürebildiğime çok sevindim :)))
Dinlen yarın tamam mı? kafandan at saçmalıkları. herşey güzel olacak
Günaydın canım.
Kesinlikle tavsiye ederim.
deme kız öyle, yazık onlara da:) bir de benim kocam çok duygusaldır normalde de hakkını yemeyeyim adamcağızın. bizim evin fenası benim. dışardan çok sessiz sakin görünürüm, herkes ne kadar sakinsin der. ama bir babam bir de eşim aaahh bize sor onu derler
deme kız öyle, yazık onlara da:) bir de benim kocam çok duygusaldır normalde de hakkını yemeyeyim adamcağızın. bizim evin fenası benim. dışardan çok sessiz sakin görünürüm, herkes ne kadar sakinsin der. ama bir babam bir de eşim aaahh bize sor onu derler
Seni güldürebildiğime çok sevindim :)))
Dinlen yarın tamam mı? kafandan at saçmalıkları. herşey güzel olacak
evet benimkide söylüyor bende okadar zorki nefes bile alamıyorum organlar yukarı sıkışırmış diyorum. böyle suratını bi garip yapıyor hahahah bak aklıma geldi mutlu oldum..
çok zor ama insan o acıyı bile bile tekrar yaşıyor annelik işte diyorum:)
ay ne fenayız kız.. bari 9 ay hadlerini bilsinler.. odun ruhlu insan görünümlü yaratıklar..
iş yoksa bile bezi alır adamların başında bekler. yada çene yapar adamlar dellenir
yaaaa fmg sna bısı sorcam sen doktora sormussundur 5aya kadar ne kadar kılo almamız normalmıss
egeee kızma sormam lazımmmm:))):)
aferin adamlara yaa. demek kıymet bilen patronlarda varmış..
evet benimkide söylüyor bende okadar zorki nefes bile alamıyorum organlar yukarı sıkışırmış diyorum. böyle suratını bi garip yapıyor hahahah bak aklıma geldi mutlu oldum..
çok zor ama insan o acıyı bile bile tekrar yaşıyor annelik işte diyorum:)
bir kereye mahsuz olabilir katlanabilirim bu ızdıraba. ama günde 10 kere kilo konuşulmaz..
4-6 arası normalmiş.benim 4 kilo fazlam var..
benım koca da kızlarım dıe sevıo bızı o cok hosuma gıdıyoooo:)):)
bir kereye mahsuz olabilir katlanabilirim bu ızdıraba. ama günde 10 kere kilo konuşulmaz..
4-6 arası normalmiş.benim 4 kilo fazlam var..
Valla benimkide ilkinde çok umursamazdı ama bunda onu öyle bir moda sokmuşumki adam bana bişey olcak diye korkuyor. Geçenlerde yanlışlıkla bilgisayardaki yüklü fotoların bir kısmını sildi, bende foro konusunda çok hassasımdır. Ben sinirlencem diye korkusundan oturdu ağladı valla.. ne olur Sevgi sen üzülme falan dedi şok oldum adama öyle ayar çekmişimki, ödü kopuyor. Yanlız dün deli etti beni, dün çok yoruldum alışverişte dedim. O da dediki ben o kadar kadına para veriyorum, sen iş yapma yorulma diye, niye bu kadar yoruyorsun kendini dedi.. neyse bende duymazdan geldim.. haklı da aslında..
Valla benimkide ilkinde çok umursamazdı ama bunda onu öyle bir moda sokmuşumki adam bana bişey olcak diye korkuyor. Geçenlerde yanlışlıkla bilgisayardaki yüklü fotoların bir kısmını sildi, bende foro konusunda çok hassasımdır. Ben sinirlencem diye korkusundan oturdu ağladı valla.. ne olur Sevgi sen üzülme falan dedi şok oldum adama öyle ayar çekmişimki, ödü kopuyor. Yanlız dün deli etti beni, dün çok yoruldum alışverişte dedim. O da dediki ben o kadar kadına para veriyorum, sen iş yapma yorulma diye, niye bu kadar yoruyorsun kendini dedi.. neyse bende duymazdan geldim.. haklı da aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?