2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir kereye mahsuz olabilir katlanabilirim bu ızdıraba. ama günde 10 kere kilo konuşulmaz..
4-6 arası normalmiş.benim 4 kilo fazlam var..

benim doktor hiç uyarmıyor beni, girmiyor kilo konusuna, hassas olduğumu anladı herhade. bir de çok rahat. dün dedim arada bir mayonez, sucuk, sosis yesem bir şey olur. afiyet olsun, canın ne isterse ye dedi. ben de doktordan çıkıp zararlı olan ne varsa yiyip içtim deli gibi,kaç ayın acısı çıktı

Ben demin sağlık ocağında tartıldım..57 geldim...
Zaten 56,8 di hamile kaldığım kilo...Her tartı farklı ölçüyo kızlar, bi tartıda tartılın sürekli....
aaa 1 kilo sus kuzu sus bide şiştim felan dersin... bundan sonra ağzını açma

sen gez gezz sonrada adama yoruldum de olurmu bole hıc komsumm. allah bılır yemek yapamadım k.valtı edelım demıssındır:):):):):):)
he valla yapar bu karılar ev

ohhh afiey olsun bende yedim dün salam bir dilim...
ayyy fmg krize gircek şimdi.. özür dilerim

anam ne güzel ne yaptın öyle de adamı selami gibi yaptın...

ama haklı bacım eve kadın geliyor sen kendini gezdiyion dinlen evinde. paralama kendini dışarlarda. bak bize oturuyoz akşama kadar .. sende evde otur

Bende şaşıp kalıyorum valla eşimin bu hallerine.. iyi ayar çekmişim. Bende sesimi çıkarmadım zaten haklı dedim. Ben yorulmayayım diye çok uğraşıyor çünkü. Geçen hafta grip oldu yazık hiç naz yapmaz zaten, hemen doktora gitti, antibiyotiğe falan başladı, bana geçmesin diye neler yaptı. Yazık valla, hakkını ödeyemem.

Bazı doktorlar hiç takılmıyor kilo kunosuna zaten. Takılanlara da gıcığım ben zaten. Hiçbirimiz cahil inanlar değiliz ki, zaten kilo almaya da bayılmıyoruz bizde ama alıncada napalım, bünye meselesi, kiloyu sorun yaparsak iyice stres oluruz. ben rejim yaparken inanılmaz mutsuz oluyorum mesela.

Kız, benim kociş de yazık bronşit oldu, sabah akşam iğne vuruluyoruz, antibiyotik içiyor sürekli...
Boğazları çok kötü...Her akşam hastaneye gidip iğne oluyoruz, geçen ben ayrı yatayım mı dedim gücüne gitti...Sen bebek olunca da ayrı yatarsın benden diye üzüldü....
Ben de onu iyileştireceğim diye uğrşıyorum...Herkesin karakteri farklı valla...

oykummm maşallah de kız ne guzel. akıllılık etmıs evde sen varsın aslı varr allah korusun gecmesınn....

Ben demin sağlık ocağında tartıldım..57 geldim...
Zaten 56,8 di hamile kaldığım kilo...Her tartı farklı ölçüyo kızlar, bi tartıda tartılın sürekli....
ben kendi tartımda tartılıyorum, dijital. doktorda botlarla, kıyafetlerle çok çıkıyorum( sanki normalde azım da bir de şöyle kilosu az olanlar kilo yazıp da moral bozmasınlar ya bunalıma giriyorum

sen gez gezz sonrada adama yoruldum de olurmu bole hıc komsumm. allah bılır yemek yapamadım k.valtı edelım demıssındır:):):):):):)

Yok yaptım yemek canım. Zaten akşamada komşuma gittim ona da bozuldu herhalde, kadın geziyor diyor. Gelir gelmez korkumdan yemek yaptım, laf sokacağı içime doğmuş.

Evet,elimizde olan bişey değil ki...Hamile olduğumdan beri yediğim abur cuburun haddi hesabı yok..
Yine kusuyorum diye zayıfladım, üzülüyorum bebeğim beslenemiyor diyee..Hiç takılmamak lazım kilo konusuna, doğurunca veririz bi şekilde..

selam günaydın kızlar nasılsınız bugün?

kuzucuk sen rüyalara niye itimat ediyosun yaa, gerçekle başa çıktık bi de rüyalar mı kaldı :)) canını böyle şeylere sıkma yaa, sen güçlü bi insansın.. çokşükür zor dönemler geride kaldı..

ben de bugün yardımcımı yeni eve götürdüm kombiyi açtık sıcak suyu ayarladık, temizlik malzemelerini dün almıştım onları falan aldım götürdüm eve. o başladı, öğlen gidip bakacağım ne durumda diye. dün akşam da tüm kıyafetleri topladım yatak odasında pek bişey kalmadı. bugün mutfak var sırada. sonraki gün de ayakkabıları toplarsam bitiyor inşallah...

ben kendi tartımda tartılıyorum, dijital. doktorda botlarla, kıyafetlerle çok çıkıyorum( sanki normalde azım da bir de şöyle kilosu az olanlar kilo yazıp da moral bozmasınlar ya bunalıma giriyorum

Ben doktorumun tartısında tartılıyorum ama en son 20 aralıkta gittim...
Bugün sağlık ocağı da yanlış çıktı zaten...

Benimkisi yatakları ayırdı .. zaten üç kere hastalandım ben bu hamilelikte, korktu adam. Benim eşim ama hasta olunca hiç naz yapmayan nadir erkeklerdendir. Ama benim hastayken nazım, kaprisim bitmez.. ters işte, Allah dağına göre kar verir derler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…