cnm bgn hakkımız bıttı ozaman tamam:)
oo ben daha sımdı bıtırdım hakkımı:):))::)
bir kereye mahsuz olabilir katlanabilirim bu ızdıraba. ama günde 10 kere kilo konuşulmaz..
4-6 arası normalmiş.benim 4 kilo fazlam var..
Ben demin sağlık ocağında tartıldım..57 geldim...
Zaten 56,8 di hamile kaldığım kilo...Her tartı farklı ölçüyo kızlar, bi tartıda tartılın sürekli....
aaa 1 kilo sus kuzu sus bide şiştim felan dersin... bundan sonra ağzını açmaBen demin sağlık ocağında tartıldım..57 geldim...
Zaten 56,8 di hamile kaldığım kilo...Her tartı farklı ölçüyo kızlar, bi tartıda tartılın sürekli....
sen gez gezz sonrada adama yoruldum de olurmu bole hıc komsumm. allah bılır yemek yapamadım k.valtı edelım demıssındır:):):):):):)
ohhh afiey olsun bende yedim dün salam bir dilim...benim doktor hiç uyarmıyor beni, girmiyor kilo konusuna, hassas olduğumu anladı herhade. bir de çok rahat. dün dedim arada bir mayonez, sucuk, sosis yesem bir şey olur. afiyet olsun, canın ne isterse ye dedi. ben de doktordan çıkıp zararlı olan ne varsa yiyip içtim deli gibi,kaç ayın acısı çıktı
anam ne güzel ne yaptın öyle de adamı selami gibi yaptın...
ama haklı bacım eve kadın geliyor sen kendini gezdiyion dinlen evinde. paralama kendini dışarlarda. bak bize oturuyoz akşama kadar .. sende evde otur
yaaaaaaa kuzu ne guzel :)))
yaaaa fmg sna bısı sorcam sen doktora sormussundur 5aya kadar ne kadar kılo almamız normalmıss
egeee kızma sormam lazımmmm:))):)
Ya,iyiki varsınız kızlar..Burası ilaç gibi...
benim doktor hiç uyarmıyor beni, girmiyor kilo konusuna, hassas olduğumu anladı herhade. bir de çok rahat. dün dedim arada bir mayonez, sucuk, sosis yesem bir şey olur. afiyet olsun, canın ne isterse ye dedi. ben de doktordan çıkıp zararlı olan ne varsa yiyip içtim deli gibi,kaç ayın acısı çıktı
Bende şaşıp kalıyorum valla eşimin bu hallerine.. iyi ayar çekmişim. Bende sesimi çıkarmadım zaten haklı dedim. Ben yorulmayayım diye çok uğraşıyor çünkü. Geçen hafta grip oldu yazık hiç naz yapmaz zaten, hemen doktora gitti, antibiyotiğe falan başladı, bana geçmesin diye neler yaptı. Yazık valla, hakkını ödeyemem.
Bende şaşıp kalıyorum valla eşimin bu hallerine.. iyi ayar çekmişim. Bende sesimi çıkarmadım zaten haklı dedim. Ben yorulmayayım diye çok uğraşıyor çünkü. Geçen hafta grip oldu yazık hiç naz yapmaz zaten, hemen doktora gitti, antibiyotiğe falan başladı, bana geçmesin diye neler yaptı. Yazık valla, hakkını ödeyemem.
Hep sen bize moral veriyordun. Biraz da bizden sana destek :)))))
ben kendi tartımda tartılıyorum, dijital. doktorda botlarla, kıyafetlerle çok çıkıyorumBen demin sağlık ocağında tartıldım..57 geldim...
sen gez gezz sonrada adama yoruldum de olurmu bole hıc komsumm. allah bılır yemek yapamadım k.valtı edelım demıssındır:):):):):):)
Bazı doktorlar hiç takılmıyor kilo kunosuna zaten. Takılanlara da gıcığım ben zaten. Hiçbirimiz cahil inanlar değiliz ki, zaten kilo almaya da bayılmıyoruz bizde ama alıncada napalım, bünye meselesi, kiloyu sorun yaparsak iyice stres oluruz. ben rejim yaparken inanılmaz mutsuz oluyorum mesela.
Neresi güzel kız, yanlış ölçtü o..
3-4 kilo aldım ben biliyorum, doktorumda farklı bi ölçüm çıkacak...
ohhh afiey olsun bende yedim dün salam bir dilim...
ayyy fmg krize gircek şimdi.. özür dilerim
ben kendi tartımda tartılıyorum, dijital. doktorda botlarla, kıyafetlerle çok çıkıyorum( sanki normalde azım da bir de şöyle kilosu az olanlar kilo yazıp da moral bozmasınlar ya bunalıma giriyorum
Süper oldu valla..Çok iyi geldi...Hakkınızı ödeyemem...
Kız, benim kociş de yazık bronşit oldu, sabah akşam iğne vuruluyoruz, antibiyotik içiyor sürekli...
Boğazları çok kötü...Her akşam hastaneye gidip iğne oluyoruz, geçen ben ayrı yatayım mı dedim gücüne gitti...Sen bebek olunca da ayrı yatarsın benden diye üzüldü....
Ben de onu iyileştireceğim diye uğrşıyorum...Herkesin karakteri farklı valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?