benim doktor hiç uyarmıyor beni, girmiyor kilo konusuna, hassas olduğumu anladı herhade. bir de çok rahat. dün dedim arada bir mayonez, sucuk, sosis yesem bir şey olur. afiyet olsun, canın ne isterse ye dedi. ben de doktordan çıkıp zararlı olan ne varsa yiyip içtim deli gibi,kaç ayın acısı çıktı
Yok yaptım yemek canım. Zaten akşamada komşuma gittim ona da bozuldu herhalde, kadın geziyor diyor. Gelir gelmez korkumdan yemek yaptım, laf sokacağı içime doğmuş.
Valla benimkide ilkinde çok umursamazdı ama bunda onu öyle bir moda sokmuşumki adam bana bişey olcak diye korkuyor. Geçenlerde yanlışlıkla bilgisayardaki yüklü fotoların bir kısmını sildi, bende foro konusunda çok hassasımdır. Ben sinirlencem diye korkusundan oturdu ağladı valla.. ne olur Sevgi sen üzülme falan dedi şok oldum adama öyle ayar çekmişimki, ödü kopuyor. Yanlız dün deli etti beni, dün çok yoruldum alışverişte dedim. O da dediki ben o kadar kadına para veriyorum, sen iş yapma yorulma diye, niye bu kadar yoruyorsun kendini dedi.. neyse bende duymazdan geldim.. haklı da aslında..
günaydın.. Hemşoma bak ya nasılda düzenli iş yapasrmış. Bizim hamurumuzda var mahiret vallaha:))))))selam günaydın kızlar nasılsınız bugün?
Kuzucuk sen rüyalara niye itimat ediyosun yaa, gerçekle başa çıktık bi de rüyalar mı kaldı :)) canını böyle şeylere sıkma yaa, sen güçlü bi insansın.. çokşükür zor dönemler geride kaldı..
Ben de bugün yardımcımı yeni eve götürdüm kombiyi açtık sıcak suyu ayarladık, temizlik malzemelerini dün almıştım onları falan aldım götürdüm eve. O başladı, öğlen gidip bakacağım ne durumda diye. Dün akşam da tüm kıyafetleri topladım yatak odasında pek bişey kalmadı. Bugün mutfak var sırada. Sonraki gün de ayakkabıları toplarsam bitiyor inşallah...
görüşürüz cnmm. Kolay gelsin bende kaçarım zatiicanım benim ne demek herzaman :)))))
ballarım kaymaklarım sizlere doyum olmuyor ama işler yine beni bekler.
Zor da olsa çıkıyorum. Kendinize iyi bakın :)
selam günaydın kızlar nasılsınız bugün?
kuzucuk sen rüyalara niye itimat ediyosun yaa, gerçekle başa çıktık bi de rüyalar mı kaldı :)) canını böyle şeylere sıkma yaa, sen güçlü bi insansın.. çokşükür zor dönemler geride kaldı..
ben de bugün yardımcımı yeni eve götürdüm kombiyi açtık sıcak suyu ayarladık, temizlik malzemelerini dün almıştım onları falan aldım götürdüm eve. o başladı, öğlen gidip bakacağım ne durumda diye. dün akşam da tüm kıyafetleri topladım yatak odasında pek bişey kalmadı. bugün mutfak var sırada. sonraki gün de ayakkabıları toplarsam bitiyor inşallah...
çok komiksin yaa. dr dan vizeyi almış atmış kendini abur cubura
kızlar kaç kilo aldınız ben daha 3 kilo aldım
Canım benim ne demek herzaman :)))))
Ballarım kaymaklarım sizlere doyum olmuyor ama işler yine beni bekler.
Zor da olsa çıkıyorum. Kendinize iyi bakın :)
çok komiksin yaa. Dr dan vizeyi almış atmış kendini abur cubura
kızlar kaç kilo aldınız ben daha 3 kilo aldım
günaydın.. Hemşoma bak ya nasılda düzenli iş yapasrmış. Bizim hamurumuzda var mahiret vallaha:))))))
İyiyiz canım..Yok takılmıyorum artık, geçti..Sağolsun kızlar toparladı beni...
Kız benden sonra çıktı senin taşınma işi, benden önce taşınacaksın maşallah...
ama güzelim biz konuştuk bu konuyu
günde br kez kilo konusu açılır. Channel açtı konuştuk geçmişe git annem hadi beni sinirlendirmeyin..
10 kilo aldım ben diğer hanımlar fazla almadı:))))))))))))
Benimkisi yatakları ayırdı .. zaten üç kere hastalandım ben bu hamilelikte, korktu adam. Benim eşim ama hasta olunca hiç naz yapmayan nadir erkeklerdendir. Ama benim hastayken nazım, kaprisim bitmez.. ters işte, Allah dağına göre kar verir derler ya.
neyse ege cokta yalnız sayılmayız bosver ballı kaymaklı ekmege devam:):):):)
valla benim kociş de nazlıdır, ben de nazlıyımdır....
Bizden çıkacak bebeyi ben çok merak ediyorum...
Bana da inanırmısın,allah bi güç kuvvet verdi, hastalanmıyorum...eşim bronşit, etrafımda bi sürü hasta var..zaten doğru düzgün yemek de yemiyorum...maşallah diyim de kendi kendime nazarım değmesin...
Valla benim kociş de nazlıdır, ben de nazlıyımdır....
Bizden çıkacak bebeyi ben çok merak ediyorum...
Bana da inanırmısın,Allah bi güç kuvvet verdi, hastalanmıyorum...Eşim bronşit, etrafımda bi sürü hasta var..Zaten doğru düzgün yemek de yemiyorum...Maşallah diyim de kendi kendime nazarım değmesin...
ama güzelim biz konuştuk bu konuyu
günde br kez kilo konusu açılır. Channel açtı konuştuk geçmişe git annem hadi beni sinirlendirmeyin..
10 kilo aldım ben diğer hanımlar fazla almadı:))))))))))))
hahhahaha sen allah bılır yemegıde kızın ıcın yapmıssındır
ben bı kere kıtaplıgı duzelttım yere ındırmıstı nıe dınlenmıosun bunla ugrasıosun dıe oluo:)
aynen benim de ilk hamileliğimde çok umursamazdı hatta ne kavgalar etmiştik bu yüzden beni umursamazlığı ile çok kırdı zamanında.Ama bu sefer maymun gözünü açtı valla çok nazlanıyom herşeye koşuşturmuyorum öyle .o da üstüme titriyor bu sefer ohhh olsun iyiysem de iyiyim demiyorum bana ne şimdi benim için intikam zamanı.önce ki yaptıklarının acısını çıkartıyorum :)))))))) ama şimdi kuzu gibi her dediğimi ediyorrrr
kız ciddiye aldı beni yazmıyor.. Wylma şaka yaptığımı sanma ciddi kızıyorum ama madem sordun biraz konuşabilirsin. :)))))) deliyim den deliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?