2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok komiksin yaa. dr dan vizeyi almış atmış kendini abur cubura

kızlar kaç kilo aldınız ben daha 3 kilo aldım

Yok yaptım yemek canım. Zaten akşamada komşuma gittim ona da bozuldu herhalde, kadın geziyor diyor. Gelir gelmez korkumdan yemek yaptım, laf sokacağı içime doğmuş.

hahhahaha sen allah bılır yemegıde kızın ıcın yapmıssındır
ben bı kere kıtaplıgı duzelttım yere ındırmıstı nıe dınlenmıosun bunla ugrasıosun dıe oluo:)

aynen benim de ilk hamileliğimde çok umursamazdı hatta ne kavgalar etmiştik bu yüzden beni umursamazlığı ile çok kırdı zamanında.Ama bu sefer maymun gözünü açtı valla çok nazlanıyom herşeye koşuşturmuyorum öyle .o da üstüme titriyor bu sefer ohhh olsun iyiysem de iyiyim demiyorum bana ne şimdi benim için intikam zamanı.önce ki yaptıklarının acısını çıkartıyorum :)))))))) ama şimdi kuzu gibi her dediğimi ediyorrrr

günaydın.. Hemşoma bak ya nasılda düzenli iş yapasrmış. Bizim hamurumuzda var mahiret vallaha:))))))

canım benim ne demek herzaman :)))))

ballarım kaymaklarım sizlere doyum olmuyor ama işler yine beni bekler.
Zor da olsa çıkıyorum. Kendinize iyi bakın :)
görüşürüz cnmm. Kolay gelsin bende kaçarım zatii
ayy kaymakla bal istedi cnm sıcak ekmeğe...
Git fmg git yaptın yapacağını:))))))))))

İyiyiz canım..Yok takılmıyorum artık, geçti..Sağolsun kızlar toparladı beni...
Kız benden sonra çıktı senin taşınma işi, benden önce taşınacaksın maşallah...

çok komiksin yaa. Dr dan vizeyi almış atmış kendini abur cubura

kızlar kaç kilo aldınız ben daha 3 kilo aldım

ama güzelim biz konuştuk bu konuyu
günde br kez kilo konusu açılır. Channel açtı konuştuk geçmişe git annem hadi beni sinirlendirmeyin..
10 kilo aldım ben diğer hanımlar fazla almadı:))))))))))))

günaydın.. Hemşoma bak ya nasılda düzenli iş yapasrmış. Bizim hamurumuzda var mahiret vallaha:))))))

sağol canım benim :)) düzenli olsun ki orada da rahat yerleşeyim dedim. cumartesiye kadar toparlayayım da yerleşme kısmında hiç yorulmadan yavaş yavaş yerleştiricem..şimdi biraz ayakta kalsam bile çok ağrıyor belim..

İyiyiz canım..Yok takılmıyorum artık, geçti..Sağolsun kızlar toparladı beni...
Kız benden sonra çıktı senin taşınma işi, benden önce taşınacaksın maşallah...

valla canım öyle oldu hakkaten :)) evden 15ine kadar çıkmamız lazım, o yüzden böyle hızlı oldu. inşallah çıktığımız ev tutulur yoksa bizim cadı ev sahibine kira vermemiz gerekebilir. Allahım inşallah tutulur çok dua ediyoru...

Valla benim kociş de nazlıdır, ben de nazlıyımdır....
Bizden çıkacak bebeyi ben çok merak ediyorum...
Bana da inanırmısın,Allah bi güç kuvvet verdi, hastalanmıyorum...Eşim bronşit, etrafımda bi sürü hasta var..Zaten doğru düzgün yemek de yemiyorum...Maşallah diyim de kendi kendime nazarım değmesin...

kıçını kaşı dilini ısır maşallah sana ..
Aslan parçası..

maşallahh deyelım canım sanaaaa

ama güzelim biz konuştuk bu konuyu
günde br kez kilo konusu açılır. Channel açtı konuştuk geçmişe git annem hadi beni sinirlendirmeyin..
10 kilo aldım ben diğer hanımlar fazla almadı:))))))))))))

ama hayatım burayı bi görsen bu yoğunlukta başlığı naısl takip edebiliyorum ben de şaşırıyom kendime. o kadar gözden kaçırdıklarımı da idare etçen artıkın. hadi sakin ol sinirlenme bak hamilesin tu tu maşallah kız 10 kilo ne yedin o ki öleeeee. benim daha yeni açılmaya başladı iştahım 3. aydan sona aldım bu 3 kiloyu da

hahhahaha sen allah bılır yemegıde kızın ıcın yapmıssındır
ben bı kere kıtaplıgı duzelttım yere ındırmıstı nıe dınlenmıosun bunla ugrasıosun dıe oluo:)

evet yemek olmak zorunda evde, midem çok bulandığı dönemlerde bile öğüre öğüre yemek yaptım kızım için. Benim kızım öyle kahvaltı falan etmez akşamları, pasta börekte yemez, çikolata bile sevmeyen bir kız. Ona muhakkak sulu yemek gerekiyor. Makarna, mantı falan da sever ama hergün olmuyor işte onlarda.. eeee anne olunca mecbursun yemek yapmaya..

Ay aynı durumdayız güzelim.. bence de yap nazını çeksinler biraz. zaten hamilelikte yaşanan şeyler hiç unutulmuyor onlarda anladı bunu onun için akıllandılar.

gunaydın kızlarr
ne cok cene yapmıssınız hepsını okuyamadım
kuzuu ruyaların tersı cıkar derler takılma cok
birce yaman bebek yuzunu hep guldurur ınş.
sanırım baska yenılık yok ama ben gene okuyup gerı donerım

kız ciddiye aldı beni yazmıyor.. Wylma şaka yaptığımı sanma ciddi kızıyorum ama madem sordun biraz konuşabilirsin. :)))))) deliyim den deliyimm

Wylma sen yenisin herhalde öğrenemedin, bizim buraların efesi Ege dir. suyuna gitmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…