2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla yediğim şeyler hamuruişi ekmek bulgur:)))))))))
önemli şeylerid yiyorumda bunlasrı yemezsem doymuyorum

günaydın kızlar
geçmişi okudum kahvaltımı yapıp gelicem

Günaydın canım,afiyet olsun...

Geçti canım iyiyim...Sen nasılsın iyi misin..

Wylma sen yenisin herhalde öğrenemedin, bizim buraların efesi Ege dir. suyuna gitmeye çalış canım

Evet, nickini de yanlış almış zaten efe diyecekmiş, ege olmuş..

kuzuuuu canım toparlandınmı biraz ayyy sabah sabah korkuttun beni vallahi alışmamışız seni böyle görmeye

bircecim yaman beyin iyi olmasına çok sevindim canım

kızlar canım kaç gündür havuç istiyordu,şimdi yiyordum havuç, kızımında canı istemiş herhalde bir tepik attı ki sormayın çok hoşuma gitti..

kuzuuuu canım toparlandınmı biraz ayyy sabah sabah korkuttun beni vallahi alışmamışız seni böyle görmeye

bircecim yaman beyin iyi olmasına çok sevindim canım

Toparlandım canım yaa, iyi geldiniz valla..Bomba gibiyiz şimdi kızımla...Kalp atımını da dinledim ya, içimi huzur kapladı....Kötü olmam artık bugün...

Ben de hep hamur şeyler yiyorum...Protein hele hiç yemiyorum yaa...

İnşallah hep öyle olur...

valla bende hep hamurişi yiyorum yahu, nolcak böyle anlamadım. en çokta ekmek yiyorum.. başka türlü midem hep ayakta.. zaten pıhtı sorunundan dolayı yeşil yapraklı sebzeler falanda yasak bana.. sebze mebze de yiyemiyorum. tavuk balık zaten çok iğrendim. bebek besleniyordur inşallah.

Wylma sen yenisin herhalde öğrenemedin, bizim buraların efesi Ege dir. suyuna gitmeye çalış canım

evet öyküm yeniyim canım. aslında ta başlarda giriyodum da nerden hatırlıycaksınız. arada bi okuyup çıkabildim sonra. dünden beri de hep burda olmaya çalışıorum. mimarım, kamuda çalışıorum. işler çok yoğun. ama siz de süpersiniz ondan bırakamıyorum burayı zaten bugün ne çalıştığımı da hiç anlayamadım ya neyse.

Besleniyordur besleiyordur o...Beslenmese benimki beslenmezdi...Kız olanlar sanırım hamurişine daha düşkün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…