2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar canım kaç gündür havuç istiyordu,şimdi yiyordum havuç, kızımında canı istemiş herhalde bir tepik attı ki sormayın çok hoşuma gitti..
oyyyyyy yerim onun tepiklerini ye annesi al 1 killo havuç sen ısır o tekmelesin..

ben işbaşı yaptım (
neyse çalışmakta güzel olsun daha sonra bebişimle evde otururum:))
hadi hayırlısı sayılı gün çabuk geçti..

ne oldu ayol? Haremağası ege:)))

kız bakma bu delilere sen yok vallaha haremağası ben değilim ağzım var dilim yok ayol..
:)))))))

kızlar canım kaç gündür havuç istiyordu,şimdi yiyordum havuç, kızımında canı istemiş herhalde bir tepik attı ki sormayın çok hoşuma gitti..

oyy canım yaaa :)) ben de hissetmek istiyorum bebişimi artık.. hala tuvalete çabuk sıkışıyorum sanki hep wcye gitmem gerekiyo gibi bi halim var :)) sanırım mesanenin üzerinde oturuyor benim bebiş :))

neden yasak bende de pıhtılaşma var ama kimse böyle bişey söylemedi bana

sağol canım. senin kontrol ne zaman?

haftaya çarşamba üniversitede kontrol var galiba üçlü yapılacak sonra da kendi dr uma gidicem çoooooookkk var daha öyle özledim ki sıpayı
birde cinsiyeti belli olsun artık istiyorum almak istediğim şeyler var ama alamıyorum çok üzülüyorum içimde kalıyor hep

söyle bakalım ege niye efe yaptılar seni. suyun ne yönden akar senin bi de onu söle o yönden gidecem de

wylmacım,bak dinle topikin kuralları
1- kilo konusu açılmıycak...
2- kilo kunusu açılmıycak
3- kilo konusu açılmıycak...
Bu kadar basit başka da bişi yok aksi taktirde Ege çok sinirleniyor.

söyle bakalım ege niye efe yaptılar seni. Suyun ne yönden akar senin bi de onu söle o yönden gidecem de

bak şimdi sabahları ben gergin oluyorum sinirleniyorum burda hrkese sonra palanpandaras konuşuyorum bide hassas olduğum konular var onları açarlarsa kafa göz dalarım....
Suyum lodos esmediği sürece normal akar canım..
Anam adamın adı çıkmaya görsün.
öykümmmmmmmmm temizle şimdi:))))))))

canım sende üğne kullanıyor muydun hatırlayamadım. Onlarda K vitamini çok var. K vitamini fazlalığı da pıhtılaşmaya neden oluyor. Hiç yemiyceksin değil ama dikkatli tüketmek gerekiyor. Az yemek lazım.

oyy canım yaaa :)) ben de hissetmek istiyorum bebişimi artık.. hala tuvalete çabuk sıkışıyorum sanki hep wcye gitmem gerekiyo gibi bi halim var :)) sanırım mesanenin üzerinde oturuyor benim bebiş :))

Yakında hissedersin canım, benimde bebe mesaneye vuruyormuş onun için bende lavabodan çıkamiyorum ama kız bebeklerin genel özelliğimidir nedir anlayamadım, senin kız mı erkek miydi bebek

az kalmış canım. cinsiyet de kesinleşir artık haftaya.

oyy canım yaaa :)) ben de hissetmek istiyorum bebişimi artık.. Hala tuvalete çabuk sıkışıyorum sanki hep wcye gitmem gerekiyo gibi bi halim var :)) sanırım mesanenin üzerinde oturuyor benim bebiş :))
benmde kız wcde uzak yürü babam yürü:)) babam dedim de babam dün kızıma çikol almış zile bastı verdi iki tane. Neden 2 tane dedim seninde canın çeker dedi. :)) herkes beniş yemekle hatırlıyor..

wylmacım,bak dinle topikin kuralları
1- kilo konusu açılmıycak...
2- kilo kunusu açılmıycak
3- kilo konusu açılmıycak...
Bu kadar basit başka da bişi yok aksi taktirde ege çok sinirleniyor.
hahahahahaha öyküm geliyorum yanına senden başlıycam heeeeeee millet bakıyor bana sıkıyorum kendimi yaa

çok alıştık ya hepimiz buraya... Cumartesi izmire gideceğim, internetsiz nasıl olacak, aklım hep kızlarda kalacak diye üzülüyorum(
aaa sen giremiycen miiii olmadı şimdi..

ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz...
görüşürüz cnm çok yee

Yok canım ben takıldım sadece, yoksa Ege arkadaşımız melektir melek.. :92::92::92:

çok alıştık ya hepimiz buraya... cumartesi izmire gideceğim, internetsiz nasıl olacak, aklım hep kızlarda kalacak diye üzülüyorum(
annene gidiyorsun heee ayy ne güzel bol bol gez alışveriş yap anneceğinle hasret gider iyi bir tatil olsun inşallah
asıl biz seni merak ederiz yaman beyi de tabii

coraspin kullanıyorum bende ama bundan bana kimse bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…