oyyyyyy yerim onun tepiklerini ye annesi al 1 killo havuç sen ısır o tekmelesin..kızlar canım kaç gündür havuç istiyordu,şimdi yiyordum havuç, kızımında canı istemiş herhalde bir tepik attı ki sormayın çok hoşuma gitti..
hadi hayırlısı sayılı gün çabuk geçti..ben işbaşı yaptım(
neyse çalışmakta güzel olsun daha sonra bebişimle evde otururum:))
ne oldu ayol? Haremağası ege:)))
kızlar canım kaç gündür havuç istiyordu,şimdi yiyordum havuç, kızımında canı istemiş herhalde bir tepik attı ki sormayın çok hoşuma gitti..
neden yasak bende de pıhtılaşma var ama kimse böyle bişey söylemedi banavalla bende hep hamurişi yiyorum yahu, nolcak böyle anlamadım. en çokta ekmek yiyorum.. başka türlü midem hep ayakta.. zaten pıhtı sorunundan dolayı yeşil yapraklı sebzeler falanda yasak bana.. sebze mebze de yiyemiyorum. tavuk balık zaten çok iğrendim. bebek besleniyordur inşallah.
sağol canım. senin kontrol ne zaman?
söyle bakalım ege niye efe yaptılar seni. suyun ne yönden akar senin bi de onu söle o yönden gidecem de
allah iyiliğiniz versin çok güldüm kız..
Iyi geliyorsunuz bana
söyle bakalım ege niye efe yaptılar seni. Suyun ne yönden akar senin bi de onu söle o yönden gidecem de
neden yasak bende de pıhtılaşma var ama kimse böyle bişey söylemedi bana
haftaya çarşamba üniversitede kontrol var galiba üçlü yapılacak sonra da kendi dr uma gidicem çoooooookkk var daha öyle özledim ki sıpayı
birde cinsiyeti belli olsun artık istiyorum almak istediğim şeyler var ama alamıyorum çok üzülüyorum içimde kalıyor hep
wylmacım,bak dinle topikin kuralları
1- kilo konusu açılmıycak...
2- kilo kunusu açılmıycak
3- kilo konusu açılmıycak...
Bu kadar basit başka da bişi yok aksi taktirde Ege çok sinirleniyor.
kız bakma bu delilere sen yok vallaha haremağası ben değilim ağzım var dilim yok ayol..
:)))))))
oyy canım yaaa :)) ben de hissetmek istiyorum bebişimi artık.. hala tuvalete çabuk sıkışıyorum sanki hep wcye gitmem gerekiyo gibi bi halim var :)) sanırım mesanenin üzerinde oturuyor benim bebiş :))
neden yasak bende de pıhtılaşma var ama kimse böyle bişey söylemedi bana
haftaya çarşamba üniversitede kontrol var galiba üçlü yapılacak sonra da kendi dr uma gidicem çoooooookkk var daha öyle özledim ki sıpayı
birde cinsiyeti belli olsun artık istiyorum almak istediğim şeyler var ama alamıyorum çok üzülüyorum içimde kalıyor hep
benmde kız wcde uzak yürü babam yürü:)) babam dedim de babam dün kızıma çikol almış zile bastı verdi iki tane. Neden 2 tane dedim seninde canın çeker dedi. :)) herkes beniş yemekle hatırlıyor..oyy canım yaaa :)) ben de hissetmek istiyorum bebişimi artık.. Hala tuvalete çabuk sıkışıyorum sanki hep wcye gitmem gerekiyo gibi bi halim var :)) sanırım mesanenin üzerinde oturuyor benim bebiş :))
hahahahahaha öyküm geliyorum yanına senden başlıycam heeeeeee millet bakıyor bana sıkıyorum kendimi yaawylmacım,bak dinle topikin kuralları
1- kilo konusu açılmıycak...
2- kilo kunusu açılmıycak
3- kilo konusu açılmıycak...
Bu kadar basit başka da bişi yok aksi taktirde ege çok sinirleniyor.
aaa sen giremiycen miiii olmadı şimdi..çok alıştık ya hepimiz buraya... Cumartesi izmire gideceğim, internetsiz nasıl olacak, aklım hep kızlarda kalacak diye üzülüyorum(
görüşürüz cnm çok yeeben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz...
ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz...
yemek yıyıp gelıyım mıdem yapıstı:) cok konusmayın okuması zor oluyor.
bak şimdi sabahları ben gergin oluyorum sinirleniyorum burda hrkese sonra palanpandaras konuşuyorum bide hassas olduğum konular var onları açarlarsa kafa göz dalarım....
Suyum lodos esmediği sürece normal akar canım..
Anam adamın adı çıkmaya görsün.
öykümmmmmmmmm temizle şimdi:))))))))
annene gidiyorsun heee ayy ne güzel bol bol gez alışveriş yap anneceğinle hasret gider iyi bir tatil olsun inşallahçok alıştık ya hepimiz buraya... cumartesi izmire gideceğim, internetsiz nasıl olacak, aklım hep kızlarda kalacak diye üzülüyorum(
coraspin kullanıyorum bende ama bundan bana kimse bahsetmedicanım sende üğne kullanıyor muydun hatırlayamadım. Onlarda K vitamini çok var. K vitamini fazlalığı da pıhtılaşmaya neden oluyor. Hiç yemiyceksin değil ama dikkatli tüketmek gerekiyor. Az yemek lazım.
Yok canım ben takıldım sadece, yoksa Ege arkadaşımız melektir melek.. :92::92::92:
Kız harem ağaları hadım oluyoo...
O nerden aklınıza geldi...
Başka bişeye benzetin bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?