2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakında hissedersin canım, benimde bebe mesaneye vuruyormuş onun için bende lavabodan çıkamiyorum ama kız bebeklerin genel özelliğimidir nedir anlayamadım, senin kız mı erkek miydi bebek

benim haftaya tam belli olur inşallah canım, 12.haftada doktor kıza benzetti ama kesin değil dedi. hayırlısı bakalım:) kız mıdır nedir bıcırık :))

internette falan yazıyor canım , hatta dün bile bir beslenme uzmanı çıkmıştı o da belirtti. pıhtı sorunu olanların dikkatli tüketmesi lazım diye. Çok ağır bir şey değil demek ki seninki canım yoksa söylerlerdi. Ben hem coraspin hemde iğne kullanıyorum ... MThfr 677 var bende ondan. genetik.

benim haftaya tam belli olur inşallah canım, 12.haftada doktor kıza benzetti ama kesin değil dedi. hayırlısı bakalım:) kız mıdır nedir bıcırık :))

Valla dün hatta konusu geçti burda, benim iki kızda aşağı vurdu hep, Ege ninde öyleymiş, ben bir arkadaşımdan duymuştum kızlar hep alta vurur diye, ama tabi bu da bir tez.. bakalım sende de doğru çıkçakmı

hmmm anladım benimki de genetik ama benimki homozigot değil heterozigot ondan belki tahlil sonucunu görünce dr umda demişti çok ağır değil ama var diye

eevet valla bende anlamadım.. Kuzu muhtar bende ağa oldum hee..
Hadi bakalım tesbih alıcam elime bide..

bundan sonra her gelen önce egeye bi selam çakıcak,
sonra son zamanlarda ne kadar kilo aldığını sölicek ( herkes haftada 2-3 kilo alsın tamammıı )
mesai saatleri içinde öyle "hadi ben bi gidiyim hava alim gelim" yoooook herkes güzel güzel ege çıkana kadar çalışcak,

bunlar bizim topiğin kuralları

hmmm anladım benimki de genetik ama benimki homozigot değil heterozigot ondan belki tahlil sonucunu görünce dr umda demişti çok ağır değil ama var diye

aslında benimde heterozigot ama iki düşük olunca tedbir olarak verdi iğne doktorum. benim birde ikinci ya, ilklerde problem olmuyor genelde..

Mesai saatleri içinde hava alıp gelen de ben oluyom herhalde....
Tamam bundan sonra hava alacağımda, işim var çalışıyorum derim...

fıstıklar nasılsınız........

bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........

bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........

ay yerim ben onu bak başladılar artık bebeler oynamaya, birde Öykü bebek oynasa tam olcaki mutluluğumuz.

maşallah darısı bize artık ne diyeyim
bi doğsunlar o tekme atan ayaklarını ısıralım

anacım bi tekme bu kadar mı güzel yaaaa mazoşist karılar tekme yemek istiyoruz :))))

Ayyyyyy, kurban olurum ben ona...Maşallah annesi...
Allah nazardan saklasın....Kuzum benim yaaa...
Sıpalar sıra sıra tekmeliyorlar vallaaa...

ay yerim ben onu bak başladılar artık bebeler oynamaya, birde Öykü bebek oynasa tam olcaki mutluluğumuz.

evet canım başladılar..şey benim bebiş 1 haftadan önden geliyor yane senle aynıyım..seninkide yavaştan başlarr tekmeyeee....ve diğerr bebişlerrde artık yavaş yavaş başlarlar tekmeleree ayy çok güzell gözlerimm dolduuu..

Ben vazgeçtim, oynamasın...Rahatı yerinde olsun da hiç bişey istemiyom kuzumdan...
Rüyamda görmüyom hiç diyordum, amaaannn görmez olaydım....
Tekmelemiyo diyorum, bi tekme atacak yere yuvarlanacam herhalde..Onun rahatı yerinde olsun da, varsın kıpırdamasın, herşeyden geçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…