eevet valla bende anlamadım.. Kuzu muhtar bende ağa oldum hee..kız ege alemsin, millet seni topik ağası seçti iyi mi
yemek yıyıp gelıyım mıdem yapıstı:) cok konusmayın okuması zor oluyor.
yok canım ben takıldım sadece, yoksa ege arkadaşımız melektir melek.. :92::92::92:
Yakında hissedersin canım, benimde bebe mesaneye vuruyormuş onun için bende lavabodan çıkamiyorum ama kız bebeklerin genel özelliğimidir nedir anlayamadım, senin kız mı erkek miydi bebek
annene gidiyorsun heee ayy ne güzel bol bol gez alışveriş yap anneceğinle hasret gider iyi bir tatil olsun inşallah
asıl biz seni merak ederiz yaman beyi de tabii
coraspin kullanıyorum bende ama bundan bana kimse bahsetmedi
benim haftaya tam belli olur inşallah canım, 12.haftada doktor kıza benzetti ama kesin değil dedi. hayırlısı bakalım:) kız mıdır nedir bıcırık :))
hmmm anladım benimki de genetik ama benimki homozigot değil heterozigot ondan belki tahlil sonucunu görünce dr umda demişti çok ağır değil ama var diyeinternette falan yazıyor canım , hatta dün bile bir beslenme uzmanı çıkmıştı o da belirtti. pıhtı sorunu olanların dikkatli tüketmesi lazım diye. Çok ağır bir şey değil demek ki seninki canım yoksa söylerlerdi. Ben hem coraspin hemde iğne kullanıyorum ... MThfr 677 var bende ondan. genetik.
kuzu postuna bürünmüş kurtkuzudur o kuzu kuzu.....
diziden cok etkilenmişim onrdan kalmıs aklımda:))
azrail de bir melektir. Puhahahahahaha
kuzu postuna bürünmüş kurt
Sende mi bürütüs...
ayy kuzu dedi dün seyrettim hakikatten harika bir dizi bayıldım .... Kaçırmam artık yayından kaldırmazlarsa:))
eevet valla bende anlamadım.. Kuzu muhtar bende ağa oldum hee..
Hadi bakalım tesbih alıcam elime bide..
hmmm anladım benimki de genetik ama benimki homozigot değil heterozigot ondan belki tahlil sonucunu görünce dr umda demişti çok ağır değil ama var diye
bundan sonra her gelen önce egeye bi selam çakıcak,
sonra son zamanlarda ne kadar kilo aldığını sölicek ( herkes haftada 2-3 kilo alsın tamammıı)
mesai saatleri içinde öyle "hadi ben bi gidiyim hava alim gelim" yoooook herkes güzel güzel ege çıkana kadar çalışcak,
bunlar bizim topiğin kuralları
fıstıklar nasılsınız........
bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........
bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........
ay yerim ben onu bak başladılar artık bebeler oynamaya, birde Öykü bebek oynasa tam olcaki mutluluğumuz.
ay yerim ben onu bak başladılar artık bebeler oynamaya, birde Öykü bebek oynasa tam olcaki mutluluğumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?