2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım anneme. kalacağım epey. alışveriş yapacağım. burdan ufak tefek şeyler aldım bebişe ama çok az bebek mağazası var burda ve çok kazık. izmirin imknlarınsan yararlanmalıyım. ama internetsizlik zor lacak(

süperrr bir de öyle zırt pırt gidip bebek görmek yok. ege duru'yu ne sıklıkla görüyorsa herkes öyle görecek
fıstıklar nasılsınız........

bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........

oy maşallah ona...

maşallah darısı bize artık ne diyeyim
bi doğsunlar o tekme atan ayaklarını ısıralım

evet canım bi doğsalar da yesek bitirsek kuzularımızı..nerdeyse her hafta rüyamda görüyorum bebeğimi..esmerrr görüyorum hep,anne esmer baba esmer

bu arada evet canım darısı sana..ve diğerlerineee...ama kocacımın yanındayken tekme atmasını çok istemiştim ama tekme atarken o kadar çok heyecanlandımki kocamı bile unuttum.. ama hemen haber verdimm titreyen elelrimle :)

senin bebişin nasıl canım..nickin gibi minik mucizelerimizzzzzzzzzz

anacım bi tekme bu kadar mı güzel yaaaa mazoşist karılar tekme yemek istiyoruz :))))

valla öyleee olduu..deli gibi tekme atmasını istiyoruz......ama hiç bi tekme bu kadar mutlu edemez insanı içim halaaa kıpır kıpırrrr....senin bebişin nasıl canım ?

Ayyyyyy, kurban olurum ben ona...Maşallah annesi...
Allah nazardan saklasın....Kuzum benim yaaa...
Sıpalar sıra sıra tekmeliyorlar vallaaa...

evet bitanem büyüyorlarrr artıkk..maşalhh...seninin minik kuzun nasıl annesii..bende o minik öyküne kuban oluyuymm..... tembel mi yoksa hala..hisssedebiliyormusun artık...en son haftasını yakalamıştı dimi canım ?

bu arada bu aralar çok dalgınım ve unutkanım..patronum bu yüzden canıma okuyor....üzlüyorum..ama bebeğimi için güçlü olmaya çalışıyorum...patronum bide bayan..tamam hatalıyım ama biraz daha alttan alsa ne olsacak sanki...

sen arada bana gel burdan girersin internete :)) ege parkın hemen karşısındayım :))

Benimki kıpırdamıyo bile teyzesi, tekmeden geçtik...Gayet rahatı yerinde hanımın..Bu günlerin hesabı o doğunca sorulacak...Haftasını yakaladı evet, güçlenmek için kıpırdamıyo herhalde...

PAtronun bayanmış ya ondan,erkek olsa emin ol daha anlayışlı olurdu...

ni güsel bende arada yiyom bi kaç tane :))

gözün aydın canımm..maşalhhhhhhhhhh

teşekkürler teyzesiiiii.....nasılsın cnaım..senin bebişş nasıı teyzesii kubann onaaa...

oyy oyy öyküü hanımımız pekk bi nazlıı,pek bii havalııı olcakk :79::79: annesinin karnında keyfi yerindee tabii...hele bi doğsun rahatlıktan koparıldığı için ağlayacak hihi :)) sağlıklı olsunlarda tek...nazlıı olsunlarrr haftasını yakalamış..bu çok güzel bi haber..l..sağlıklı bi gelişme...accıkk nazlı olsunn :)) güzelller nazllııı olurrr...ee annne güzell olursa bebişte güzell olur.....hı bu arada doğunca kıyamazsınnnkiii

Evet senin nickin gibi, nazlı kızım benim...
Valla ben de ondan korkuyorum,çocuk emmek falan istemeyecek ne güzel ben orda kordondan besleniyordum, etraf boştu huzurluydu geri sokun beni aldığınız yere diye yaygarayı basacak gibi geliyor....Kıyamam evet, şimdiden kıyamıyorum kızıma, doğunca ne yaparım hiç bilmiyorum...

slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..

sülüüüüümaaaaannnnnnnnnnnn ! . . . . . . .
hür remmm süperdiiiiiiiii

allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha aferin kızlar.. öğrenmişsiniz.
Tamam kabul ettim pessssssssss psi psi kopatım

mesai saatleri içinde hava alıp gelen de ben oluyom herhalde....
Tamam bundan sonra hava alacağımda, işim var çalışıyorum derim...
akıllı olll almıyım aklını

fıstıklar nasılsınız........

Bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........

maşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhh

selamlar kıslar
napiyonus
kız delüü face bakamadım dün ekliycektim seni

selam kızlarrr ben geldimmm... Nasılsınızz..
hoşgeldin yavrıu
yemekten geldim uçmuş sayfalar yuh size..

slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..

Canım inşallah sonucun güzel çıkar, stresten kurtulursun...
Merak etme, çoğu iyi çıkıyor, inşallah seninki de iyi çıkacak gör bak...Hepimiz duacıyız minik kuzuyaa..Sağlıkla sıhhatle gelecek inşallah...
Şekeri kaçıncı hafta yüklüyorlar yaa, benim doktor hiç bişey demedi...

hoşgeldiiiin
biz iyyiz sen nasılsın

Hoşgeldin suzii, iyiyiz biz sen nasılsın, oğluş nasıl....

çok iyiym kızlar.. oğluşum da iyi teyzeleri. dün üzdü beni biraz ama olurmuş böle şeyler.. bazen ilerde bazen geride çıkarmış..
kuzu sen bilmiyosun, dün yaman oğlum 4 gün geride çıktı , dr da beslenmene dikkat et diye üzerinde durdu epey, besleyemedim iyi bakamadım oğluşuma diye bi dert ettim ben.. mühim bişi deildi ama senin bu arkadaşın bi dert etti ki bu olayı kahır ettim kendime resmen ama şimdi iyiyim ..hamilelik duygusallığıydı galiba.. ama ben tosun yapcam oğluşumu inşallah..karar verdim..
sizleri merak ettim bende iyisiniz , bebişlerde iyimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…