- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
selamlar kıslar
napiyonus
İyiyiz canım, tekme haberi aldık ona seviniyoruz...
evet canım anneme. kalacağım epey. alışveriş yapacağım. burdan ufak tefek şeyler aldım bebişe ama çok az bebek mağazası var burda ve çok kazık. izmirin imknlarınsan yararlanmalıyım. ama internetsizlik zor lacakannene gidiyorsun heee ayy ne güzel bol bol gez alışveriş yap anneceğinle hasret gider iyi bir tatil olsun inşallah
asıl biz seni merak ederiz yaman beyi de tabii
coraspin kullanıyorum bende ama bundan bana kimse bahsetmedi
süperrrbundan sonra her gelen önce egeye bi selam çakıcak,
sonra son zamanlarda ne kadar kilo aldığını sölicek ( herkes haftada 2-3 kilo alsın tamammıı)
mesai saatleri içinde öyle "hadi ben bi gidiyim hava alim gelim" yoooook herkes güzel güzel ege çıkana kadar çalışcak,
bunlar bizim topiğin kuralları
fıstıklar nasılsınız........
bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........
ni güsel bende arada yiyom bi kaç tane :))
maşallah darısı bize artık ne diyeyim
bi doğsunlar o tekme atan ayaklarını ısıralım
anacım bi tekme bu kadar mı güzel yaaaa mazoşist karılar tekme yemek istiyoruz :))))
Ayyyyyy, kurban olurum ben ona...Maşallah annesi...
Allah nazardan saklasın....Kuzum benim yaaa...
Sıpalar sıra sıra tekmeliyorlar vallaaa...
süperrrbir de öyle zırt pırt gidip bebek görmek yok. ege duru'yu ne sıklıkla görüyorsa herkes öyle görecek
evet canım anneme. kalacağım epey. alışveriş yapacağım. burdan ufak tefek şeyler aldım bebişe ama çok az bebek mağazası var burda ve çok kazık. izmirin imknlarınsan yararlanmalıyım. ama internetsizlik zor lacak(
evet bitanem büyüyorlarrr artıkk..maşalhh...seninin minik kuzun nasıl annesii..bende o minik öyküne kuban oluyuymm..... tembel mi yoksa hala..hisssedebiliyormusun artık...en son haftasını yakalamıştı dimi canım ?
bu arada bu aralar çok dalgınım ve unutkanım..patronum bu yüzden canıma okuyor....üzlüyorum..ama bebeğimi için güçlü olmaya çalışıyorum...patronum bide bayan..tamam hatalıyım ama biraz daha alttan alsa ne olsacak sanki...
ni güsel bende arada yiyom bi kaç tane :))
evet canım anneme. kalacağım epey. alışveriş yapacağım. burdan ufak tefek şeyler aldım bebişe ama çok az bebek mağazası var burda ve çok kazık. izmirin imknlarınsan yararlanmalıyım. ama internetsizlik zor lacak(
süperrrbir de öyle zırt pırt gidip bebek görmek yok. ege duru'yu ne sıklıkla görüyorsa herkes öyle görecek
oy maşallah ona...
Benimki kıpırdamıyo bile teyzesi, tekmeden geçtik...Gayet rahatı yerinde hanımın..Bu günlerin hesabı o doğunca sorulacak...Haftasını yakaladı evet, güçlenmek için kıpırdamıyo herhalde...
PAtronun bayanmış ya ondan,erkek olsa emin ol daha anlayışlı olurdu...
oyy oyy öyküü hanımımız pekk bi nazlıı,pek bii havalııı olcakk:79::79: annesinin karnında keyfi yerindee tabii...hele bi doğsun rahatlıktan koparıldığı için ağlayacak hihi :)) sağlıklı olsunlarda tek...nazlıı olsunlarrr haftasını yakalamış..bu çok güzel bi haber..l..sağlıklı bi gelişme...accıkk nazlı olsunn :)) güzelller nazllııı olurrr...ee annne güzell olursa bebişte güzell olur.....hı bu arada doğunca kıyamazsınnnkiii
selam kızlarrr ben geldimmm... nasılsınızz..
selam kızlarrr ben geldimmm... nasılsınızz..
hür remmm süperdiiiiiiiiisülüüüüümaaaaannnnnnnnnnnn ! . . . . . . .
allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha aferin kızlar.. öğrenmişsiniz.bundan sonra her gelen önce egeye bi selam çakıcak,
sonra son zamanlarda ne kadar kilo aldığını sölicek ( herkes haftada 2-3 kilo alsın tamammıı)
mesai saatleri içinde öyle "hadi ben bi gidiyim hava alim gelim" yoooook herkes güzel güzel ege çıkana kadar çalışcak,
bunlar bizim topiğin kuralları
akıllı olll almıyım aklınımesai saatleri içinde hava alıp gelen de ben oluyom herhalde....
Tamam bundan sonra hava alacağımda, işim var çalışıyorum derim...
maşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhhfıstıklar nasılsınız........
Bebeğimm az öncee tekmee atttııııııııııı..hemen sizinle paylaşmak istedim...ellerim titriyor heyecandan...kalbim fırlayacak yerindennnnnnnnnn..........
kız delüü face bakamadım dün ekliycektim seniselamlar kıslar
napiyonus
hoşgeldin yavrıuselam kızlarrr ben geldimmm... Nasılsınızz..
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
hoşgeldiiiin
biz iyyiz sen nasılsın
Hoşgeldin suzii, iyiyiz biz sen nasılsın, oğluş nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?