- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
19: beni kimse merak etmemişkiiiiiiiii ben geldım dr. Dan yoksam benmı görmedim Neyse benden 3lü test ve anti hcv (elisa) anti hıv(elisa) hbs ag (elisa) diye testler istedi fiyatlarını sordum 15 erden 45 3lü test de 75 tl dedi param yok işden para alamadım maaşlar verılmedi ama bizim tesis çamlık tıp merkezi ile anlaşmalıymış baş hemşireyi cok seviyorum onla konustum dediki yanında elisa yazmasaydı bedavaya yapardım ama elisa dış labarotuvarda filitreli demek dedi kendi dr. Sibeli aradım kabul edermı dıye elısa olmadan yapılan testı çamlıktaki dr. Lar kabul ediyolarmış çünkü ama sibel hanım ameliyattaymıs sezeryanda bakalım bidaha arıcam dua edınde kabul etsın 3 lü testı 75 tl ii fıyatı yaptırıcam ama diğer 3 teste 45 tl veremem Of of
bebiş hala kız gözüküyo dedi dr. Bu aradaPipi yok yıne ama 1 ay sonra %100 derım dedi %75 kız dedi
19: beni kimse merak etmemişkiiiiiiiii ben geldım dr. dan yoksam benmı görmedim neyse benden 3lü test ve anti HCV (elisa) Anti HIV(elisa) Hbs Ag (elisa) diye testler istedi fiyatlarını sordum 15 erden 45 3lü test de 75 tl dedi param yok işden para alamadım maaşlar verılmedi ama bizim tesis çamlık tıp merkezi ile anlaşmalıymış baş hemşireyi cok seviyorum onla konustum dediki yanında elisa yazmasaydı bedavaya yapardım ama elisa dış labarotuvarda filitreli demek dedi kendi dr. sibeli aradım kabul edermı dıye elısa olmadan yapılan testı çamlıktaki dr. lar kabul ediyolarmış çünkü ama sibel hanım ameliyattaymıs sezeryanda bakalım bidaha arıcam dua edınde kabul etsın 3 lü testı 75 tl ii fıyatı yaptırıcam ama diğer 3 teste 45 tl veremem of of
bebiş hala kız gözüküyo dedi dr. bu aradapipi yok yıne ama 1 ay sonra %100 derım dedi %75 kız dedi
çok iyiym kızlar.. oğluşum da iyi teyzeleri. dün üzdü beni biraz ama olurmuş böle şeyler.. bazen ilerde bazen geride çıkarmış..
kuzu sen bilmiyosun, dün yaman oğlum 4 gün geride çıktı , dr da beslenmene dikkat et diye üzerinde durdu epey, besleyemedim iyi bakamadım oğluşuma diye bi dert ettim ben.. mühim bişi deildi ama senin bu arkadaşın bi dert etti ki bu olayı kahır ettim kendime resmen ama şimdi iyiyim ..hamilelik duygusallığıydı galiba.. ama ben tosun yapcam oğluşumu inşallah..karar verdim..
sizleri merak ettim bende iyisiniz , bebişlerde iyimi...
slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
19: beni kimse merak etmemişkiiiiiiiii ben geldım dr. dan yoksam benmı görmedim neyse benden 3lü test ve anti HCV (elisa) Anti HIV(elisa) Hbs Ag (elisa) diye testler istedi fiyatlarını sordum 15 erden 45 3lü test de 75 tl dedi param yok işden para alamadım maaşlar verılmedi ama bizim tesis çamlık tıp merkezi ile anlaşmalıymış baş hemşireyi cok seviyorum onla konustum dediki yanında elisa yazmasaydı bedavaya yapardım ama elisa dış labarotuvarda filitreli demek dedi kendi dr. sibeli aradım kabul edermı dıye elısa olmadan yapılan testı çamlıktaki dr. lar kabul ediyolarmış çünkü ama sibel hanım ameliyattaymıs sezeryanda bakalım bidaha arıcam dua edınde kabul etsın 3 lü testı 75 tl ii fıyatı yaptırıcam ama diğer 3 teste 45 tl veremem of of
bebiş hala kız gözüküyo dedi dr. bu aradapipi yok yıne ama 1 ay sonra %100 derım dedi %75 kız dedi
iyi olduğunu umut ediyorum kontrol arası baya açıktı bu defa özledim görmek için gün sayıyorumevet canım bi doğsalar da yesek bitirsek kuzularımızı..nerdeyse her hafta rüyamda görüyorum bebeğimi..esmerrr görüyorum hep,anne esmer baba esmer
bu arada evet canım darısı sana..ve diğerlerineee...ama kocacımın yanındayken tekme atmasını çok istemiştim ama tekme atarken o kadar çok heyecanlandımki kocamı bile unuttum..ama hemen haber verdimm titreyen elelrimle :)
senin bebişin nasıl canım..nickin gibi minik mucizelerimizzzzzzzzzz
valla öyleee olduu..deli gibi tekme atmasını istiyoruz.... ..ama hiç bi tekme bu kadar mutlu edemez insanı içim halaaa kıpır kıpırrrr....senin bebişin nasıl canım ?
evet bitanem büyüyorlarrr artıkk..maşalhh...seninin minik kuzun nasıl annesii..bende o minik öyküne kuban oluyuymm..... tembel mi yoksa hala..hisssedebiliyormusun artık...en son haftasını yakalamıştı dimi canım ?
bu arada bu aralar çok dalgınım ve unutkanım..patronum bu yüzden canıma okuyor....üzlüyorum..ama bebeğimi için güçlü olmaya çalışıyorum...patronum bide bayan..tamam hatalıyım ama biraz daha alttan alsa ne olsacak sanki...
canım içini ferah tut ben sonucun çok iyi çıkacağından eminimslm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
Deli kızzz, buna kahrolunur mu...Onlar topluyorlar kendini...Benimki 2 hafta gerideydi yaa, yine de koyvermedim kendimi..Zamanla topladı şimdi gününde gidiyor..Hem de hiç öyle dikkat falan da etmiyorum...Hamilelik duygusallığı demeee,sen benim halimi bi görsen oturur ağlarsın, gözlerim kapandı ağlamaktan, çinliler gibi oldum, yazdıklarınızı iki kere okuyom da anca görüyorum...
Tosun da olmasın annesi,sağlıklı sıhhatli normal olsun...4 kilonun üstünde doğan bebelerde şeker hastalığı ve obezite riski daha fazla oluyormuş...Herşeyin normali iyi..
Ama yaman bey, toplar kendini, sen boşuna üzülme...
kuzummmm nasılsın canımmm... noldu canım yaa önemli bişi yok dimi... nolur bana güzel bi haber ver, geçmişi okumadım keşke okusaydım canım yaa ..niye ağladın bu kadar ..
hür remmm süperdiiiiiiiii
allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha aferin kızlar.. öğrenmişsiniz.
Tamam kabul ettim pessssssssss psi psi kopatım
akıllı olll almıyım aklını
maşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhh
kız delüü face bakamadım dün ekliycektim seni
hoşgeldin yavrıu
yemekten geldim uçmuş sayfalar yuh size..
hoşbulduk yavruuu. Nasılsın iyimisin egecimm
sorma yaaa bu kıızların hızına yetişilmiyor.. , önceden okuyodum geçmişi, şimdi nerdeeeeee...
Hürrem çok güzeldi gerçekten dün .. Ya ama gerçekten yılan bakışkı dimi o kız bana hiç masum gelmedide ..itici geldi sizede ölemi geldi...
EGE04
kocaminkuzusuyum
Oykum
banayaklasma
suziii
minikmucizem
kızlar cok sagolun inş güzel cıkar sonuçlar ,,20 gun sonra sonuçlandıgında sonuçları yazarım..
Bişiii yok kız, rüya gördüm ama kendimi toparlayamadım...
Sağolsun kızlar toparladılar...Hamilelik duygusallığı dedin ya, ondan yazdım...
[
ama zaten hürrem entrikalarıyla bilinen bir sultandır..
Daha neler yapacak. Ama dediğin gibi yılan bakışlı gerçekten..
Selam Kızlarrrrrrrrrr,
Sürekli okuyorum yazdıklarınızı , fakat yazamıyoum bir türlüü .Ama EGE ye bir bir sürprizim var ege bende tam tamına 10 KİLO aldım hiç üzülmeyesin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?