2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

19:beni kimse merak etmemişkiiiiiiiii ben geldım dr. dan yoksam benmı görmedim neyse benden 3lü test ve anti HCV (elisa) Anti HIV(elisa) Hbs Ag (elisa) diye testler istedi fiyatlarını sordum 15 erden 45 3lü test de 75 tl dedi param yok işden para alamadım maaşlar verılmedi ama bizim tesis çamlık tıp merkezi ile anlaşmalıymış baş hemşireyi cok seviyorum onla konustum dediki yanında elisa yazmasaydı bedavaya yapardım ama elisa dış labarotuvarda filitreli demek dedi kendi dr. sibeli aradım kabul edermı dıye elısa olmadan yapılan testı çamlıktaki dr. lar kabul ediyolarmış çünkü ama sibel hanım ameliyattaymıs sezeryanda bakalım bidaha arıcam dua edınde kabul etsın 3 lü testı 75 tl ii fıyatı yaptırıcam ama diğer 3 teste 45 tl veremem of of

bebiş hala kız gözüküyo dedi dr. bu arada pipi yok yıne ama 1 ay sonra %100 derım dedi %75 kız dedi

kız merak etmezmiyiz biliyorduk senin kontrolün olduğunu.. Bekliyorduk.. Sağlıklı olmasına sevndim cnmm. Göüzünaydınn. Adı ne olcak şimdi bebişimizin

3lü fiyatı iyimiş valla burda 4lüsünü ben 180e yaptırdım (sigorta verio parasını ben 20 lira verdim tabi) o istedikleri testler nemiş ki? anti HIV falan HIV aids olmuyomudu? onu en başta kan testinde yapıyolar gerçi

Deli kızzz, buna kahrolunur mu...Onlar topluyorlar kendini...Benimki 2 hafta gerideydi yaa, yine de koyvermedim kendimi..Zamanla topladı şimdi gününde gidiyor..Hem de hiç öyle dikkat falan da etmiyorum...Hamilelik duygusallığı demeee,sen benim halimi bi görsen oturur ağlarsın, gözlerim kapandı ağlamaktan, çinliler gibi oldum, yazdıklarınızı iki kere okuyom da anca görüyorum...
Tosun da olmasın annesi,sağlıklı sıhhatli normal olsun...4 kilonun üstünde doğan bebelerde şeker hastalığı ve obezite riski daha fazla oluyormuş...Herşeyin normali iyi..
Ama yaman bey, toplar kendini, sen boşuna üzülme...

slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..

canım iyi düşün iyi olsun bak gör bişcik çıkmayacak.. herşey çook güzel olcak..bütün dualarım bebişn için.. güzel haberlerle buraya gelirsin inşallah... bak burda hepimiz senin için dua edeceğiz şimdi.. dualarımız kabul olur inşallah..
ne zaman alacaksın sonucu..

Canım sabah konuştuk seni, bugün randevusu vardı falan dedik hatta... Merak etmez miyiz, hatta altta seni gördün naptın diye yazcaktım ama baktım ben sorana kadar yazmışsın. Elisa Hıv falan her seferinde bakılıyormu ki, ben bu gebelikte yaptırmadım onları doktorda istemedi. daha önceki düşükte yapmıştı belkim ondan istemedi. Canım pipi artık bir dahaki sefere :)))))

iyi olduğunu umut ediyorum kontrol arası baya açıktı bu defa özledim görmek için gün sayıyorum

slm kızlar dun amniyosentez oldum ,ve şeker yüklmesi yapıldı şeker cıkmadı amnisentezin sonucu 20 gun sonra belli olucak ..
canım içini ferah tut ben sonucun çok iyi çıkacağından eminim

canım kız olsun nolcak iki kız anasıyım diye böbürlenirsin sende

Merak etmez miyiz kız, dün dedin ya kontrolüm var diyeee...
Kız olsun annesi, öbür kızına yoldaş olur ne güzel...

kuzummmm nasılsın canımmm... noldu canım yaa önemli bişi yok dimi... nolur bana güzel bi haber ver, geçmişi okumadım keşke okusaydım canım yaa ..niye ağladın bu kadar ..

kuzummmm nasılsın canımmm... noldu canım yaa önemli bişi yok dimi... nolur bana güzel bi haber ver, geçmişi okumadım keşke okusaydım canım yaa ..niye ağladın bu kadar ..

Bişiii yok kız, rüya gördüm ama kendimi toparlayamadım...
Sağolsun kızlar toparladılar...Hamilelik duygusallığı dedin ya, ondan yazdım...

hoşbulduk yavruuu. nasılsın iyimisin egecimm
sorma yaaa bu kıızların hızına yetişilmiyor.. , önceden okuyodum geçmişi, şimdi nerdeeeeee...
hürrem çok güzeldi gerçekten dün .. ya ama gerçekten yılan bakışkı dimi o kız bana hiç masum gelmedide ..itici geldi sizede ölemi geldi...

[

ama zaten hürrem entrikalarıyla bilinen bir sultandır..
Daha neler yapacak. Ama dediğin gibi yılan bakışlı gerçekten..

EGE04
kocaminkuzusuyum
Oykum
banayaklasma
suziii
minikmucizem

kızlar cok sagolun inş güzel cıkar sonuçlar ,,20 gun sonra sonuçlandıgında sonuçları yazarım..

Bişiii yok kız, rüya gördüm ama kendimi toparlayamadım...
Sağolsun kızlar toparladılar...Hamilelik duygusallığı dedin ya, ondan yazdım...

senin Allah iyiliğini versin ödümü kopardın.. dedim acaba kanama felan mı ama imkan da vermedim bitaraftan.. korkuttun beni kuzzumm..
öykü hanımda seni mi korkuttu, ne gördünkü , neyse anlatma istersen daha fazla üzülme, Allah hayır etsin rüyanı.. öykü bebişimiz de hep iyi olsun inşallahhhh
ama gerçekten insan takmayacağı şeyleri bile takıyor dert ediyor ağlıyormuş, çok ilginç bişi, hamilelik duygusallığıymış bu işte..

Selam Kızlarrrrrrrrrr,

Sürekli okuyorum yazdıklarınızı , fakat yazamıyoum bir türlüü .Ama EGE ye bir bir sürprizim var ege bende tam tamına 10 KİLO aldım hiç üzülmeyesin :))))

Selam Kızlarrrrrrrrrr,

Sürekli okuyorum yazdıklarınızı , fakat yazamıyoum bir türlüü .Ama EGE ye bir bir sürprizim var ege bende tam tamına 10 KİLO aldım hiç üzülmeyesin :))))

aaaaa arkadaşım sen nerelerdesin ya, sen varsın ya artık Ege artık bizim kilo konuşmamıza izin verir belki.. :2::2:

ben gidiorum kıslar temizlik yapçam büyük evden nefret ediyorum temizle temizle bitmio elfedaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…