EGE04
kocaminkuzusuyum
Oykum
banayaklasma
suziii
minikmucizem
kızlar cok sagolun inş güzel cıkar sonuçlar ,,20 gun sonra sonuçlandıgında sonuçları yazarım..
[
ama zaten hürrem entrikalarıyla bilinen bir sultandır..
Daha neler yapacak. Ama dediğin gibi yılan bakışlı gerçekten..
ben gidiorum kıslar temizlik yapçambüyük evden nefret ediyorum temizle temizle bitmio elfedaa
senin Allah iyiliğini versin ödümü kopardın.. dedim acaba kanama felan mı ama imkan da vermedim bitaraftan.. korkuttun beni kuzzumm..
öykü hanımda seni mi korkuttu, ne gördünkü , neyse anlatma istersen daha fazla üzülme, Allah hayır etsin rüyanı.. öykü bebişimiz de hep iyi olsun inşallahhhh
ama gerçekten insan takmayacağı şeyleri bile takıyor dert ediyor ağlıyormuş, çok ilginç bişi, hamilelik duygusallığıymış bu işte..
kızlar size doyum olmaz bana müsade
yürüyüşe çıkıcam ordanda anneme
kendinize iyi bakın ki bebişler iyi olsun
ben gidiorum kıslar temizlik yapçambüyük evden nefret ediyorum temizle temizle bitmio elfedaa
kızlar size doyum olmaz bana müsade
yürüyüşe çıkıcam ordanda anneme
kendinize iyi bakın ki bebişler iyi olsun
aaaaa arkadaşım sen nerelerdesin ya, sen varsın ya artık Ege artık bizim kilo konuşmamıza izin verir belki.. :2::2:
Aman EGE bende üzülüyorum ama napalım ya , aldık işte bir kere veririz veririz üzülme , kocam sürekli ne kadar büyüdün sen yaa deyip benimle dalga geçsede , şu yanlarına bak acayip çıkmış dese de(( ne yapalım vericez elbet :))
Aman EGE bende üzülüyorum ama napalım ya , aldık işte bir kere veririz veririz üzülme , kocam sürekli ne kadar büyüdün sen yaa deyip benimle dalga geçsede , şu yanlarına bak acayip çıkmış dese de(( ne yapalım vericez elbet :))
Yok, anlatılacak bişey görmedim...Anlatamam..Unuttum gitti zaten...
Ama şöyle diyim, sabah koşştur koştur, sağlık ocağına bebişimin kalbini dinlemeye gittim....
Güm güm atıyordu teyzesii..O iyi geldi, bi de kızlar sağolsunlar toparladılar işte...
iyi bak rahatlamışındır kalbini duyunca.. canım yaa nası korkmuş bak, sana şimdi korkma böyle bidaha dicem, üzülme dicem ama bizi ancak birbirimz anlar.. hamileler.. ama yinede biraz dikkat etmek lazım hemen panikleyip üzülmemek lazım.. Allah2a emanetiz hepimiz..
öykü hanım nasıldı.. teyzesi yesin yesin onu. meleğim yaa..
kızlar zaten okadar iyi ki bu toparlama konusunda, yani burası resmen terapi.. dünde ben fenaydım iyi ettileri bneide saolsunlar.. dünde demiştim.. iyiki buraya üye olmusum iyiki sizleri tanımsımmm
Burcuu hep sölicem unutuyorum sende olmuyon burda
Aldığın hastane çıkışı benimkisiyle aynı :)) hatta bende battaniyesini aldım ama gidip bide tek alt alcam.. bide benim kısımın adı da Burcu olcak :))
(bi gidemedim temisliğe)
selam kızlarrrrrrrrrr,
sürekli okuyorum yazdıklarınızı , fakat yazamıyoum bir türlüü .ama ege ye bir bir sürprizim var ege bende tam tamına 10 kilo aldım hiç üzülmeyesin :))))
aman ege bende üzülüyorum ama napalım ya , aldık işte bir kere veririz veririz üzülme , kocam sürekli ne kadar büyüdün sen yaa deyip benimle dalga geçsede , şu yanlarına bak acayip çıkmış dese de(( ne yapalım vericez elbet :))
Burcuu hep sölicem unutuyorum sende olmuyon burda
Aldığın hastane çıkışı benimkisiyle aynı :)) hatta bende battaniyesini aldım ama gidip bide tek alt alcam.. bide benim kısımın adı da Burcu olcak :))
(bi gidemedim temisliğe)
kızlar ben çıkıyorum artık size iyi kaynatmalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?