2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

EGE04
kocaminkuzusuyum
Oykum
banayaklasma
suziii
minikmucizem

kızlar cok sagolun inş güzel cıkar sonuçlar ,,20 gun sonra sonuçlandıgında sonuçları yazarım..

güzel çıkacak tabi canım.. morelini yüksek tut sen..biz hepimiz burdan dualar edeceğiz senin meleğine, inşallah 20 gün sonraa da güzel mutlu haberlerle geleceksin buraya..

Kızlar malumunuz ben 18. hafta içersindeyim.Şimdi böyle forumalrı yada gebelikle ilgili diğer siteleri gezerken Kabızlık, uyku pozisyonu bulamama ve gibi şikayetlerden çok Şu meşhur ÇATLAKLAR ve doğumdan sonrada meme ucu çatlakları konuları ön plana çıkıyor.4. aydan iti baren çıkar orataya çatlaklar karında ,kalçada vs deniyor ama benim daha başlamadı şükür.Ama bu başlamayacağı anlamına gelmez.Sizler ne düşünüyor ve ne uyguluyorsunuz bu konuda? Herbalist bi sitede : badem yağı + havuç yağı+ kakao yağı karışımını her gün sürmeyi önermişler. Başka bi uzaman da yumuşak bir fırçayla her gün masaj ve akabinde badem yağı diyor...Sizelerde neler var bakalım hamişlerr :)

oohh ne guzel kalabalık bugun de:)
dızı umarım yayından kaldırılmaz ne guzel az reklamda verdıler oturduk ızledık..

Yok, anlatılacak bişey görmedim...Anlatamam..Unuttum gitti zaten...
Ama şöyle diyim, sabah koşştur koştur, sağlık ocağına bebişimin kalbini dinlemeye gittim....
Güm güm atıyordu teyzesii..O iyi geldi, bi de kızlar sağolsunlar toparladılar işte...

aaaaa arkadaşım sen nerelerdesin ya, sen varsın ya artık Ege artık bizim kilo konuşmamıza izin verir belki.. :2::2:

Aman EGE bende üzülüyorum ama napalım ya , aldık işte bir kere veririz veririz üzülme , kocam sürekli ne kadar büyüdün sen yaa deyip benimle dalga geçsede , şu yanlarına bak acayip çıkmış dese de (( ne yapalım vericez elbet :))

Son düzenleme:

Şu kilo ne acayip,alan da üzülüyor, veren de...
Ben de bu aralar yine kusuyorum eskisi gibi..Kilo verdim..Bebişim beslenmiyor diye üzülüyorum..

Burcuu hep sölicem unutuyorum sende olmuyon burda

Aldığın hastane çıkışı benimkisiyle aynı :)) hatta bende battaniyesini aldım ama gidip bide tek alt alcam.. bide benim kısımın adı da Burcu olcak :))

(bi gidemedim temisliğe)

iyi bak rahatlamışındır kalbini duyunca.. canım yaa nası korkmuş bak, sana şimdi korkma böyle bidaha dicem, üzülme dicem ama bizi ancak birbirimz anlar.. hamileler.. ama yinede biraz dikkat etmek lazım hemen panikleyip üzülmemek lazım.. Allah2a emanetiz hepimiz..
öykü hanım nasıldı.. teyzesi yesin yesin onu. meleğim yaa..
kızlar zaten okadar iyi ki bu toparlama konusunda, yani burası resmen terapi.. dünde ben fenaydım iyi ettileri bneide saolsunlar.. dünde demiştim.. iyiki buraya üye olmusum iyiki sizleri tanımsımmm

Evet ya burası resmen terapi gibi...
Öykü iyidir herhalde, sağlık ocağına gittim ya, ultrason yok, zaten aile hekimliğine geçtiler iye bakmıyorlar da, halime acıdı kadın gel dinleyelim dedi..Telsiz gibi bişey var, kalbini dinledik sadece...
Sen de dert etme, yaman gör bak öne bile geçecek...Benimki 2 hafta geriden geliyordu, son kontrolde gr.ı egenin durusundan fazlaydı...Yata yata büyüyo onlar, toparlar kendini daha çookk var doğuma...O zamana kadar öne bile geçer...

Öylemiii çok ciciler demi güle güle kullan.

Demek bir Burcu daha geliyor dünyaya , valla burcular çok duygusal oluyor annesi :))) çok sevindim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah burcucuk :))

selam kızlarrrrrrrrrr,

sürekli okuyorum yazdıklarınızı , fakat yazamıyoum bir türlüü .ama ege ye bir bir sürprizim var ege bende tam tamına 10 kilo aldım hiç üzülmeyesin :))))

cnm yaa sen nerelerdesin yaa.
Bak ben bu cılızların arasında katana gibi oldum oh be hoşgeldinn

Güle güle giysin cimcimeler....
Burcu ismi de çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…