Evet ya burası resmen terapi gibi...
Öykü iyidir herhalde, sağlık ocağına gittim ya, ultrason yok, zaten aile hekimliğine geçtiler iye bakmıyorlar da, halime acıdı kadın gel dinleyelim dedi..Telsiz gibi bişey var, kalbini dinledik sadece...
Sen de dert etme, yaman gör bak öne bile geçecek...Benimki 2 hafta geriden geliyordu, son kontrolde gr.ı egenin durusundan fazlaydı...Yata yata büyüyo onlar, toparlar kendini daha çookk var doğuma...O zamana kadar öne bile geçer...
cnm yaa sen nerelerdesin yaa.
Bak ben bu cılızların arasında katana gibi oldum oh be hoşgeldinn
kızlar ben çıkıyorum artık size iyi kaynatmalar..
Güle güle giysin cimcimeler....
Burcu ismi de çok güzel...
Öylemiii çok ciciler demi güle güle kullan.
Demek bir Burcu daha geliyor dünyaya , valla burcular çok duygusal oluyor annesi :))) çok sevindim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah burcucuk :))
süperrrbir de öyle zırt pırt gidip bebek görmek yok. ege duru'yu ne sıklıkla görüyorsa herkes öyle görecek
he anladım canm..
bende dert etmiyorum artık yani daha iyiym, ben elimden geleni yapimde, o toparlar ,inş. dediğin gibi 4 gün de bişi deil işte ama ne bilim hiç öne geçmedi, dünde fark artınca sarstı baya.. aman sağlıklı olsunda..
bircede gidecekti dr a dün .. bebişmin adaşı nasıl acaba, birceden haber varmı, merka ettim onuda..
piyasadaki hastane çıkışlerını beğenmiyodum hiç kocaman kocaman nakışlar koyuyolar üstlerine çok kaba sert oluyo. Chicco da indirim yapmış onu görünce hemen atladım zaten. İndirimsiz fiyatı çok gelmişti önceden :)
Bu arada Mothercare'de de indirim var haberiniz olsun kızlar 7 tane body 32 lira hemde çok ciciler :)
Benim adım Duygu ama nedense herkes bana Burcu der. Annemde Burcu koycakmış adımı ama abim Duygu koymuş. Bende severim Burcu ismini hadi dedim bu olsun :)
Bana da hep Duygu derler :))
Mothercre'de indirim var fakat , marksendspencer!a baktınmı hiç orada tam %50 indirim var , ve 7'li badyler orada 29 falan , üçlü tulumlar var çok güzel 25tl , ben oaradn aldım birçok tulumunu
ege bunlara ne yazdı bakıcam birazdan
ayy kızlar çok yakın arkdaşlarımdan biri hamileydi, gebzede, 11inde doğum yapmış, hemen öncesinde aramıştım doktora gidiyordu 41.hafta olduğu halde sancıları başlamamıştı tam. onun ertesi günü suni sancı vermişler 4-5 saatte doğurmuş.. çook güzel bi şey diyo, onu görünce tüm sancılarım herşeyim geçti bitti diyo. valla dedim ben kontrole bile gidince öyle hissediyorum, o ne ki hiçbişey diyo yaaa ayy çok sabırsızlandım bebeğimi sağlıkla alsam kucağıma büyüse de
aa kızlar dün bide ne oldu...
hastanede, doğum katını dolaşalım dedik.. gezdiridler, çok güzeldi, nerde yatcan napcan anlatıyolar.. gezerken bi oda açıktı kapısı.. kadın hamile ve doğuma hazırlıyolar.. kocişi kuaför getirtmiş, başında kuaförler, saçına fön felan çekiyo, süslüyolar, kocişide başında, kadının kafa önünde ağlıyomu ne, düşünüyo kara kara...doğuma hazırlıyolar ama okadar fena oldum ki sanki ne bilim başka bişiye hazırlar gibi.. çok gücüme gitti.. zaten hassatım.. bi duygusallaştım, gözlerim doldu hemen..
yaa bu araada ben okadar fena oldum, kendimi koydum kadının yerine, üzüntü korku kapladı içimi.. eşimde ne dese iyi... ''canım benm üzülme sana da getiririm böle kuaför'' ...alla alla sanki ona duygulandım ben .. erkekler işteeee
hastanede, doğum katını dolaşalım dedik.. gezdiridler, çok güzeldi, nerde yatcan napcan anlatıyolar.. gezerken bi oda açıktı kapısı.. kadın hamile ve doğuma hazırlıyolar.. kocişi kuaför getirtmiş, başında kuaförler, saçına fön felan çekiyo, süslüyolar, kocişide başında, kadının kafa önünde ağlıyomu ne, düşünüyo kara kara...doğuma hazırlıyolar ama okadar fena oldum ki sanki ne bilim başka bişiye hazırlar gibi.. çok gücüme gitti.. zaten hassatım.. bi duygusallaştım, gözlerim doldu hemen..
yaa bu araada ben okadar fena oldum, kendimi koydum kadının yerine, üzüntü korku kapladı içimi.. eşimde ne dese iyi... ''canım benm üzülme sana da getiririm böle kuaför'' ...alla alla sanki ona duygulandım ben .. erkekler işteeee
Bende normal doğum istiyorum doğum ile ilgili korkum yok sadece (kötü bi düşünce biliyorum ama aklıma geliyo simdiden özür dilerim sizlerden) yaa bebek oksijensiz kalırsa diye sacma bı dusunce yerleşti kaldı.Bazen acaba psikolojik destek alsam mı diyorum ama normal galiba zaman zaman böyle düşüncelerin olması
Kızlaaar oku oku bitmedi walla, biraz iş biraz okuma.. dedim kızlara yetişemeden, bişey yazamadan bugün tüm gün geçmiş okuycam herhalde :)
Kuzu moralin düzeldi çoook sevindim, EGEEEE ben de çok kilo aldım özellikle son 2 haftadır, çok geçmiş olsun bu arada arkadaşım :), suziii oğluşun tosun olacak inşallah hç merak etme, Kızılcık amniyosentez sonucun tertemiz çıkar umarım...
Bana gelince kocamla tatlı tatlı dalaşıyorummm bi de feci bir boyun ağrım var herhalde tüm gün bilgisayarın başında oturmaktan. Onun dışında çok iyiyim maşallahh :)
Kızlar benim başım tuttu yine..
Biraz işlerimde vr. Sonra gelmeye çalışırm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?