2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız merak etmezmiyiz biliyorduk senin kontrolün olduğunu.. Bekliyorduk.. Sağlıklı olmasına sevndim cnmm. Göüzünaydınn. Adı ne olcak şimdi bebişimizin

canım benım ya isim düşünemedim bulamıyorumkiiiiiiiiiii

evet cnm aids sarılık bıde bıseymiş işde ama ne bılem ya

sağol bitanem of of para alamadımki işyerımden testımı yaptıramadaN GELDİM HEEEEEEEEEEEE BU ARADA 183 GR OLMUŞ KIZIM İİMİ DEDİM İİ DEDİ

Merak etmez miyiz kız, dün dedin ya kontrolüm var diyeee...
Kız olsun annesi, öbür kızına yoldaş olur ne güzel...

SAĞOL CANIM BENIM EVET BEN MEMNUNUMDA EŞİMDE SAĞLIKLI OLSUN HATUN DİYO O YUZDEN ONUNDA SEVINMESINI ISTYORUMMM

ben geldim kızlar bebişle karnımızı doyurduk günü de yarıladık.

OHHH NE GÜZEL BİŞEY KALMADI HE KAÇTA MESAİ BİTİYOKI SENIN

İyiyim canım, toparlandım...
Dalaşma kız kocanla, biye dalaşıyon...
Boyun ağrısı bilgisayara bakmaktandır büyük ihtimal....

Nasıl dalaşmiyim kuzu yaaa, dün 1.5 saat bana eşofmanını arattı, sonunda arabasının arkasından çıktı. Maçtan sonra tıkmış oraya, nasıl dalaşmiyimm :) çocuk gibi

Allah analı babalı büyütsün canım, bizde yaşarız inş. böle güzel rahat bi doğum.. ayyy o günlaride görcezmi biz yaaa..

Var var, yaman bey kıpır kıpırmış...
Doktorda artık sorunlar bitti, yüzünüz hep gülecek demiş....
çok sevindim kuzumm.. merak etmiştim epey.. yaman bebiş hep iyi olsun canım benimm yaa .. hepte yüzleri gülsün inşallah..

hoşgeldin canım..
eet bende aynı fikirdeyim hürrem konusunda.. dizi güzelde kıza sinir oldum.. bari birazcık masum olsaydı birazcık :) çok sinsi.. ayyy.. ıyy

comelly doktor iyi geçmiş gözünaydın.
kızılcık sende inş. güzeell haberler alırsın
biri daha vardı kızlar hatırlarsam yazarım..

suzi sen hangi hastaneye gidiyosun merak ettim. benim hastanede 2011 doğum fiyatları fırlamış bu ara hastanemizi ve doktorumuzu değiştirme kararı aldık da eşimle.

kızılcık amniyosentez yaptırmışsın. benim ikili testim de çok parlak değildi. senin değerler nasıldı canım?

Nasıl dalaşmiyim kuzu yaaa, dün 1.5 saat bana eşofmanını arattı, sonunda arabasının arkasından çıktı. Maçtan sonra tıkmış oraya, nasıl dalaşmiyimm :) çocuk gibi

Adamların huyu bu...
Ben bi keresinde hususi almadım, çorabı oturma odamızda 1 hafta kaldı koltuğun üzerinde.....
Yapacak bişey yok, onlar bizim ilk çocuklarımız....

Valla benim dikkatimi de ilk geceden süülüümaaaann ' ı kendine esir edişi çekti....
Ahh, olamadık öyle bi afet...
kız ben izleyemedim taşınıyorum diye tv kapalı :)) hani ilk bölümün sonunda kendi karısı geliyodu ya odaya. sonra noldu azcık anlatın bana :))))
gerçi osmanlıyı yanlış anlatırlarsa izlemem. ben atalarıma laf söyletmem :)
Mothercre'de indirim var fakat , marksendspencer!a baktınmı hiç orada tam %50 indirim var , ve 7'li badyler orada 29 falan , üçlü tulumlar var çok güzel 25tl , ben oaradn aldım birçok tulumunu
ayy iki mağaza da benim işyerime 10 dk uzaklıkta var, gidip bakıcam ben de yarın öğle arası. çok heyecanlandım :)) bebişime daha hiçbişey almadım ben...

Allah analı babalı büyütsün canım, bizde yaşarız inş. böle güzel rahat bi doğum.. ayyy o günlaride görcezmi biz yaaa..

MAŞALLAHKİ MAŞALLAH HEPSİNE CVP YAZMIŞIM CANIM ben herseye kafayı takıp ağlayanlardan oldu m

kızım ben olsan kocama hemen surat asardım bak ne kocalar var dıye hastaneye kuaför falan mikemmel düşünce bence

Kızlar benim başım tuttu yine..
Biraz işlerimde vr. Sonra gelmeye çalışırm..

canım cok gecmış olsun ay ağrı cekmek fena bısey olsa gerekkkkkkkkkkkkkkkk

benımkıde 1,4 ense kalınlıgı ama kan testı sonucu mu hatırlamıyorum
ense kalınlıgı ıcın normal dedı senın nesi rısklı çıktı cnm

canım ihtimal oranı yüksek çıkmış. ama bu illa ki bi sorun var anlamına gelmiyor. benim arkadaşımın hem 2li hem 3lüde risk çok yüksek çıktı maşallah hiçbişey bebeğinde, sapasağlam doğdu. amniyosentezin sonunda rahat edersin kızılcık, tertemiz çıkar inşallah..

Ahahahahah çok güldümmm.. He deseydin, kuaförü kıskandım ona doldu gözlerimm :)) beğendin mi canım odaları bu arada?

hoşgeldin çilek.. iyimisin canım..
bende iyiyim.. saol desteğin için.. toparlıcak benim yamanım inşallah aradaki 4 günlük farkı kapatacak..
çok beğendim canım odaları.. 3. katta da varmış oraya bakmadım ama .. güzeldi gerçekten.. insan fena oluyo ama dimi.. burdamı yatcam ben diye düşünce geçiyo aklından..
eşimde öle demezmiğ bana o duygusallığın üstüne ağlasammı gülsemmi..
Ayyyy,sen böyle yazınca ben de bi tuhaf oldum....
Goncana da tek bi laf edicem, eşek ne anlar hoşaftan derler yaa..
Adamın düşüncesi ne, bizim düşünce ne...

eet canım yaa tuhaf oluyo insan gerçekten..
sorma yaa neye caçışıyo kafası.. çok pratik benim goncam hemen çözüm getirdi...deli yaaa

Evet, mahidevran geldi o gece...Süülüümmaaaannn kudurdu ama, ertesi gün valide sultana gitti, işlerime karıştırmam valide sultan bile olsaa dedi...O gece de hürremi aldı odasına..Çarşambaydı...
Perşembe akşamları da mahidevranın günüymüş, kutsal gün olduğu için, o gün hamiş kalınırsa bebeler çok kuvvetli kutlu oluyormuş...Ama hürrem cadısı çarşamba girdi, cuma sabahı çıktı odadan...

suzi sen hangi hastaneye gidiyosun merak ettim. benim hastanede 2011 doğum fiyatları fırlamış bu ara hastanemizi ve doktorumuzu değiştirme kararı aldık da eşimle.

maslak acıbademe gidiyorum canım.. çok memnunum dr dan hastaneden.. sende yakınsan bu tarafa, bi araştır istersen..sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun..

benım gorumcemdede durum boyleydı rısklı grupta cıktı ama bebekte hıc bısey yoktu ınsan emın olmak ıstıyor ama hayatta neyın guvecesı varkı...

bu arada kuzzuu dızı ozetı yapmıs:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…