Kızlar benim başım tuttu yine..
Biraz işlerimde vr. Sonra gelmeye çalışırm..
kız merak etmezmiyiz biliyorduk senin kontrolün olduğunu.. Bekliyorduk.. Sağlıklı olmasına sevndim cnmm. Göüzünaydınn. Adı ne olcak şimdi bebişimizin
3lü fiyatı iyimiş valla burda 4lüsünü ben 180e yaptırdım (sigorta verio parasını ben 20 lira verdim tabi) o istedikleri testler nemiş ki? anti HIV falan HIV aids olmuyomudu? onu en başta kan testinde yapıyolar gerçi
Canım sabah konuştuk seni, bugün randevusu vardı falan dedik hatta... Merak etmez miyiz, hatta altta seni gördün naptın diye yazcaktım ama baktım ben sorana kadar yazmışsın. Elisa Hıv falan her seferinde bakılıyormu ki, ben bu gebelikte yaptırmadım onları doktorda istemedi. daha önceki düşükte yapmıştı belkim ondan istemedi. Canım pipi artık bir dahaki sefere :)))))
iyi olduğunu umut ediyorum kontrol arası baya açıktı bu defa özledim görmek için gün sayıyorum
canım içini ferah tut ben sonucun çok iyi çıkacağından eminim
canım kız olsun nolcak iki kız anasıyım diye böbürlenirsin sende
Merak etmez miyiz kız, dün dedin ya kontrolüm var diyeee...
Kız olsun annesi, öbür kızına yoldaş olur ne güzel...
ben geldim kızlar bebişle karnımızı doyurduk günü de yarıladık.
OHHH NE GÜZEL BİŞEY KALMADI HE KAÇTA MESAİ BİTİYOKI SENIN
İyiyim canım, toparlandım...
Dalaşma kız kocanla, biye dalaşıyon...
Boyun ağrısı bilgisayara bakmaktandır büyük ihtimal....
Allah analı babalı büyütsün canım, bizde yaşarız inş. böle güzel rahat bi doğum.. ayyy o günlaride görcezmi biz yaaa..ege bunlara ne yazdı bakıcam birazdan
ayy kızlar çok yakın arkdaşlarımdan biri hamileydi, gebzede, 11inde doğum yapmış, hemen öncesinde aramıştım doktora gidiyordu 41.hafta olduğu halde sancıları başlamamıştı tam. onun ertesi günü suni sancı vermişler 4-5 saatte doğurmuş.. çook güzel bi şey diyo, onu görünce tüm sancılarım herşeyim geçti bitti diyo. valla dedim ben kontrole bile gidince öyle hissediyorum, o ne ki hiçbişey diyo yaaa ayy çok sabırsızlandım bebeğimi sağlıkla alsam kucağıma büyüse de
çok sevindim kuzumm.. merak etmiştim epey.. yaman bebiş hep iyi olsun canım benimm yaa .. hepte yüzleri gülsün inşallah..Var var, yaman bey kıpır kıpırmış...
Doktorda artık sorunlar bitti, yüzünüz hep gülecek demiş....
hoşgeldin canım..ben geldim kızlar bebişle karnımızı doyurduk günü de yarıladık.
alıntı yapamıyorum çok uzun sürüyo..muhteşem yüzyılı ben de izliyom. güzel dizi ya herkes ayaklandı kalkmasın vizyondan. hürremi ben de hiç beğenmiyom bu arada. daha güzel birini bulabilirlerdi.
aa kızlar dün bide ne oldu...
hastanede, doğum katını dolaşalım dedik.. gezdiridler, çok güzeldi, nerde yatcan napcan anlatıyolar.. gezerken bi oda açıktı kapısı.. kadın hamile ve doğuma hazırlıyolar.. kocişi kuaför getirtmiş, başında kuaförler, saçına fön felan çekiyo, süslüyolar, kocişide başında, kadının kafa önünde ağlıyomu ne, düşünüyo kara kara...doğuma hazırlıyolar ama okadar fena oldum ki sanki ne bilim başka bişiye hazırlar gibi.. çok gücüme gitti.. zaten hassatım.. bi duygusallaştım, gözlerim doldu hemen..
yaa bu araada ben okadar fena oldum, kendimi koydum kadının yerine, üzüntü korku kapladı içimi.. eşimde ne dese iyi... ''canım benm üzülme sana da getiririm böle kuaför'' ...alla alla sanki ona duygulandım ben .. erkekler işteeee
Nasıl dalaşmiyim kuzu yaaa, dün 1.5 saat bana eşofmanını arattı, sonunda arabasının arkasından çıktı. Maçtan sonra tıkmış oraya, nasıl dalaşmiyimm :) çocuk gibi
kızılcık amniyosentez yaptırmışsın. benim ikili testim de çok parlak değildi. senin değerler nasıldı canım?
kız ben izleyemedim taşınıyorum diye tv kapalı :)) hani ilk bölümün sonunda kendi karısı geliyodu ya odaya. sonra noldu azcık anlatın bana :))))Valla benim dikkatimi de ilk geceden süülüümaaaann ' ı kendine esir edişi çekti....
Ahh, olamadık öyle bi afet...
ayy iki mağaza da benim işyerime 10 dk uzaklıkta var, gidip bakıcam ben de yarın öğle arası. çok heyecanlandım :)) bebişime daha hiçbişey almadım ben...Mothercre'de indirim var fakat , marksendspencer!a baktınmı hiç orada tam %50 indirim var , ve 7'li badyler orada 29 falan , üçlü tulumlar var çok güzel 25tl , ben oaradn aldım birçok tulumunu
Allah analı babalı büyütsün canım, bizde yaşarız inş. böle güzel rahat bi doğum.. ayyy o günlaride görcezmi biz yaaa..
ense kalınlıgı 1.3 dü kan testi sonucu 1/108 di
Kızlaaar oku oku bitmedi walla, biraz iş biraz okuma.. dedim kızlara yetişemeden, bişey yazamadan bugün tüm gün geçmiş okuycam herhalde :)
Kuzu moralin düzeldi çoook sevindim, EGEEEE ben de çok kilo aldım özellikle son 2 haftadır, çok geçmiş olsun bu arada arkadaşım :), suziii oğluşun tosun olacak inşallah hç merak etme, Kızılcık amniyosentez sonucun tertemiz çıkar umarım...
Bana gelince kocamla tatlı tatlı dalaşıyorummm bi de feci bir boyun ağrım var herhalde tüm gün bilgisayarın başında oturmaktan. Onun dışında çok iyiyim maşallahh :)
aa kızlar dün bide ne oldu...
hastanede, doğum katını dolaşalım dedik.. gezdiridler, çok güzeldi, nerde yatcan napcan anlatıyolar.. gezerken bi oda açıktı kapısı.. kadın hamile ve doğuma hazırlıyolar.. kocişi kuaför getirtmiş, başında kuaförler, saçına fön felan çekiyo, süslüyolar, kocişide başında, kadının kafa önünde ağlıyomu ne, düşünüyo kara kara...doğuma hazırlıyolar ama okadar fena oldum ki sanki ne bilim başka bişiye hazırlar gibi.. çok gücüme gitti.. zaten hassatım.. bi duygusallaştım, gözlerim doldu hemen..
ayyy ne güzel yaaa süper kuaförler falan benım kocam bana doğumumda bı çiçek bile almadıııııııııııııııııııııııııııı
yaa bu araada ben okadar fena oldum, kendimi koydum kadının yerine, üzüntü korku kapladı içimi.. eşimde ne dese iyi... ''canım benm üzülme sana da getiririm böle kuaför'' ...alla alla sanki ona duygulandım ben .. erkekler işteeee
benımkıde 1,4 ense kalınlıgı ama kan testı sonucu mu hatırlamıyorum
ense kalınlıgı ıcın normal dedı senın nesi rısklı çıktı cnm
Ahahahahah çok güldümmm.. He deseydin, kuaförü kıskandım ona doldu gözlerimm :)) beğendin mi canım odaları bu arada?
Ayyyy,sen böyle yazınca ben de bi tuhaf oldum....
Goncana da tek bi laf edicem, eşek ne anlar hoşaftan derler yaa..
Adamın düşüncesi ne, bizim düşünce ne...
kız ben izleyemedim taşınıyorum diye tv kapalı :)) hani ilk bölümün sonunda kendi karısı geliyodu ya odaya. sonra noldu azcık anlatın bana :))))
gerçi osmanlıyı yanlış anlatırlarsa izlemem. ben atalarıma laf söyletmem :)
Adamların huyu bu...
Ben bi keresinde hususi almadım, çorabı oturma odamızda 1 hafta kaldı koltuğun üzerinde.....
Yapacak bişey yok, onlar bizim ilk çocuklarımız....
ense kalınlıgı 1.3 dü kan testi sonucu 1/108 di
suzi sen hangi hastaneye gidiyosun merak ettim. benim hastanede 2011 doğum fiyatları fırlamış bu ara hastanemizi ve doktorumuzu değiştirme kararı aldık da eşimle.
canım ihtimal oranı yüksek çıkmış. ama bu illa ki bi sorun var anlamına gelmiyor. benim arkadaşımın hem 2li hem 3lüde risk çok yüksek çıktı maşallah hiçbişey bebeğinde, sapasağlam doğdu. amniyosentezin sonunda rahat edersin kızılcık, tertemiz çıkar inşallah..
bu arada kuzzuu dızı ozetı yapmıs:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?