2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim tatlım ben de... Tabii canım insan çoook garip oluyo odaları gezerken :)

Bu arada süülüüümaaaannn çok hoşuna gitti eşimin...
Yeni lakabım süülüüüümaaaaannn oldu...
Dün yemek yiyeceğiz, mutfaktan bağırıyooo, sülümaannnnn sobanın başından kalk yemek hazır diye...

kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..

kuzuuuu yaa pardon ben anlamamıısm.. senmişin sülümannn.. valla kocan da senin gibi çılgın kızz...
ne neşeli ailesiniz valla .. Allah eksik etmesin

kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..

Canım çok sevindim herşeyin iyi çıktığına, o gün merak ettik seni ama dedik izmirde kaldı herhalde...
İyi, hem cinsiyet kesinleşmiş, hem de herşey güzel çıkmış..Maşallah, Allah nazardan saklasın...

kuzuuuu yaa pardon ben anlamamıısm.. senmişin sülümannn.. valla kocan da senin gibi çılgın kızz...
ne neşeli ailesiniz valla .. Allah eksik etmesin

Ya suzii var ya, bizim eve bi kamera koyacaksın, sülümaaann halt etmiş...
Bizim arkadaşlar bunalıma girdiler mi bizi ararlar, biz geliyoz ilaca ihtiyacımız var diyee...

maslak acıbademe gidiyorum canım.. çok memnunum dr dan hastaneden.. sende yakınsan bu tarafa, bi araştır istersen..sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun..

ben de bakırköy acıbadem e gidiyordum dr özlem pata ya. memnundum aslında ama işte normal doğum 8500 sezaryen 10500 liraymış bu yıl. özel sağlık sigortamız hepsini karşılamıyo malesef. şimdi bahçelievler medicana da düzgün bey varmış çok iyi diyolar onu deniycez inşallah memnun kalırız.

İnşallaaah iyi çıkar..

Nassı yaa, 2011 fiyatları mı bunlar? En son Maslak Acıbademde 7500 Tl idi, nasıl bu kadar arttırabilirler ki? Demedin mi hiçbişey?

Bebeleri altına bulayıp veriyolar herhalde...
Bu ne yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…