hoşgeldin çilek.. iyimisin canım..
bende iyiyim.. saol desteğin için.. toparlıcak benim yamanım inşallah aradaki 4 günlük farkı kapatacak..
çok beğendim canım odaları.. 3. katta da varmış oraya bakmadım ama .. güzeldi gerçekten.. insan fena oluyo ama dimi.. burdamı yatcam ben diye düşünce geçiyo aklından..
eşimde öle demezmiğ bana o duygusallığın üstüne ağlasammı gülsemmi..
eet canım yaa tuhaf oluyo insan gerçekten..
sorma yaa neye caçışıyo kafası.. çok pratik benim goncam hemen çözüm getirdi...deli yaaa
Kızlar benim başım tuttu yine..
Biraz işlerimde vr. Sonra gelmeye çalışırm..
Bu arada süülüüümaaaannn çok hoşuna gitti eşimin...
Yeni lakabım süülüüüümaaaaannn oldu...
Dün yemek yiyeceğiz, mutfaktan bağırıyooo, sülümaannnnn sobanın başından kalk yemek hazır diye...
Bu arada süülüüümaaaannn çok hoşuna gitti eşimin...
Yeni lakabım süülüüüümaaaaannn oldu...
Dün yemek yiyeceğiz, mutfaktan bağırıyooo, sülümaannnnn sobanın başından kalk yemek hazır diye...
Ahahahaha sana da en son yakışacak isim sülümann herhalde :)
deli kızzz... adamcağızda sana hürrem demeye başlarsa yandın ama
Niye kız, sülüümaaaann Osmanlı padişahıysaa, ben de evimin padişahı - veya valide sultanı - sayılırım..
kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..
Kız adam bana sülüümaaann diye bağırıyo zatenn...
Ben onu hürrem diye kıstırırsam kenara,sen o zaman cümbüşü seyret..
kuzuuuu yaa pardon ben anlamamıısm.. senmişin sülümannn.. valla kocan da senin gibi çılgın kızz...
ne neşeli ailesiniz valla .. Allah eksik etmesin
maslak acıbademe gidiyorum canım.. çok memnunum dr dan hastaneden.. sende yakınsan bu tarafa, bi araştır istersen..sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun..
Canım çok sevindim herşeyin iyi çıktığına, o gün merak ettik seni ama dedik izmirde kaldı herhalde...
İyi, hem cinsiyet kesinleşmiş, hem de herşey güzel çıkmış..Maşallah, Allah nazardan saklasın...
Ama bu kadar güzel , cilveli, hareketli hatuna sülümaan denmez ki :) valide sultan desin barii :)
valla öyle bi güldürdün ki beni.. çocuk sıkıştı karnımda herlade ağrı yaptıı.. deli yaaa...
kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..
ben de bakırköy acıbadem e gidiyordum dr özlem pata ya. memnundum aslında ama işte normal doğum 8500 sezaryen 10500 liraymış bu yıl. özel sağlık sigortamız hepsini karşılamıyo malesef. şimdi bahçelievler medicana da düzgün bey varmış çok iyi diyolar onu deniycez inşallah memnun kalırız.
ben de bakırköy acıbadem e gidiyordum dr özlem pata ya. memnundum aslında ama işte normal doğum 8500 sezaryen 10500 liraymış bu yıl. özel sağlık sigortamız hepsini karşılamıyo malesef. şimdi bahçelievler medicana da düzgün bey varmış çok iyi diyolar onu deniycez inşallah memnun kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?