2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pardon ama oha yani... ay fiyatlar o kadar yükseğe çıkıyorsa ben benim hastaneyi araştırayım hemen..

kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..

maşaallah bebişine canım inşallah testlerinde güzel çıkar.. zaten dün söledi benm dr da şeker taraması son testmiş bitiyor artık.. artık sadece rutin kontrol..

Ya suzii var ya, bizim eve bi kamera koyacaksın, sülümaaann halt etmiş...
Bizim arkadaşlar bunalıma girdiler mi bizi ararlar, biz geliyoz ilaca ihtiyacımız var diyee...

tahmin edebiliyorum canım yaa.. pc. nin başında güldürüyon sen bizi kimbilir normalde nasılsındır.. keşke ist da olsaydın beyaaww tanısırdık ne güzel..

tahmin edebiliyorum canım yaa.. pc. nin başında güldürüyon sen bizi kimbilir normalde nasılsındır.. keşke ist da olsaydın beyaaww tanısırdık ne güzel..

Kız orda doğum pahalıymış, siz doğurcanızda buraya gelin, burda özelde doğurun yine tanışırız....
Ben 10 çocuk doğururum orda 1 çocuk fiyatına...

inşallah memnun kaırsınız canım .. çok muş gerçekten..
İnşallaaah iyi çıkar..
Nassı yaa, 2011 fiyatları mı bunlar? En son Maslak Acıbademde 7500 Tl idi, nasıl bu kadar arttırabilirler ki? Demedin mi hiçbişey?

bende 7500 hatırlıyorum çilek.. zammı yaptılar demek..

saol canım valla bu testler bi bitsede kurtulsak artık..

maşallahh tütütüt naptın sen ev mi taşıyon?? biz de evi aldık bu hafta tapu işlemleri var..öff benim de telaşım bundan sonra başlıyo yandımmm

Hadi gözün aydın..Allah güle güle oturmak nasip etsin..Yeni ev,yeni bebe ne güzel...Bebe nasibiyle geldi...
Beni sorma, evin iskanı çıkmadı daha, iskan çıkmadığı için elektrik bağlanamıyor, o yüzden kaba işlerini hallediiyoruz,yarın demirciler gelicek, balkonları kaplamaya, 2 haftaya da Allah nasip ederse taşınacaz, çok zor valla...Allah yardım etsin tüm taşınacaklara..

Kız orda doğum pahalıymış, siz doğurcanızda buraya gelin, burda özelde doğurun yine tanışırız....
Ben 10 çocuk doğururum orda 1 çocuk fiyatına...

sahiden bende onu düşünüyodum şimdi..oraya gelip doğursak, kafadan bi 8000 kar oluyoo..
ayy bide tanısırız .. yakın olsa ne güzel olurdu kuzuuu...

ay valla kuzu sen ev, doktor fiyatlarını söyledikçe ben çok özeniyorum.. aman maşallah kız.. bana da iş, yer bulsana antalya da..

Bululuz bacım,ayıp ettin....Sen yeter ki gelecek ol..
Yalnız şunu da söyliyim, burda verecekleri maaş asgari ücret...Öyle milyarlar falan yok yani...
Ama Allah bereket versin, yetiyo da artıyo bile....

hadi sizin de hayırlı olsun canım yeni eviniz..güya sıfır ev aldık ama bisürü yapılcak işi var bizimde..ben de 1 aya daha anca taşınırım..allah ikimizi de kolaylık versin valla..

Kızlar gayretttepe florence nigthtingale de 2500 sezeryan artı doktor ucretı var sanırım merak ettım arayıp ogrenıym sıze yazarım

sahiden bende onu düşünüyodum şimdi..oraya gelip doğursak, kafadan bi 8000 kar oluyoo..
ayy bide tanısırız .. yakın olsa ne güzel olurdu kuzuuu...

Allah iyiliğini versin

Gelin bacılar,artık uzak mı varr...Evin salonunu revir yaparız, bi yanda bebeler bi yanda yeni anneler...
Kocaları da öbür odalara tıkarız.
Ne güzel olur valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…