saol sülümancım:))) Öykün nasıl??
ben de bakırköy acıbadem e gidiyordum dr özlem pata ya. memnundum aslında ama işte normal doğum 8500 sezaryen 10500 liraymış bu yıl. özel sağlık sigortamız hepsini karşılamıyo malesef. şimdi bahçelievler medicana da düzgün bey varmış çok iyi diyolar onu deniycez inşallah memnun kalırız.
Nassı yaa, 2011 fiyatları mı bunlar? En son Maslak Acıbademde 7500 Tl idi, nasıl bu kadar arttırabilirler ki? Demedin mi hiçbişey?
İnşallaaah iyi çıkar..
saol canım
Nassı yaa, 2011 fiyatları mı bunlar? En son Maslak Acıbademde 7500 Tl idi, nasıl bu kadar arttırabilirler ki? Demedin mi hiçbişey?
kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..
Ya suzii var ya, bizim eve bi kamera koyacaksın, sülümaaann halt etmiş...
Bizim arkadaşlar bunalıma girdiler mi bizi ararlar, biz geliyoz ilaca ihtiyacımız var diyee...
İyidir teyzesi, bugün sağlık ocağına gittik kalp atışımızı dinledik....
Güm güm atıyordu kalbi...
kızlar selam..ben izmire gittim geldim..artık bebegimin erkek oldugu kesinleşti.. başka bi doktora da gitmek içimi rahatlattı, herşey normal şimdilik..4lü test içinde kan verdim..inşllhh o da ii cıkar..
tahmin edebiliyorum canım yaa.. pc. nin başında güldürüyon sen bizi kimbilir normalde nasılsındır.. keşke ist da olsaydın beyaaww tanısırdık ne güzel..
ben de bakırköy acıbadem e gidiyordum dr özlem pata ya. memnundum aslında ama işte normal doğum 8500 sezaryen 10500 liraymış bu yıl. özel sağlık sigortamız hepsini karşılamıyo malesef. şimdi bahçelievler medicana da düzgün bey varmış çok iyi diyolar onu deniycez inşallah memnun kalırız.
İnşallaaah iyi çıkar..
???????????????
Alla allaaa, biz nerde yaşıyoz ki...
Burda benim gittiğim özelde sezeryan 750 tl..Biz ona bile çok diyoruz....
maşaallah bebişine canıminşallah testlerinde güzel çıkar.. zaten dün söledi benm dr da şeker taraması son testmiş bitiyor artık.. artık sadece rutin kontrol..
tahmin edebiliyorum canım yaa.. pc. nin başında güldürüyon sen bizi kimbilir normalde nasılsındır.. keşke ist da olsaydın beyaaww tanısırdık ne güzel..
maşallahh tütütütnaptın sen ev mi taşıyon?? biz de evi aldık bu hafta tapu işlemleri var..öff benim de telaşım bundan sonra başlıyo yandımmm
Kız orda doğum pahalıymış, siz doğurcanızda buraya gelin, burda özelde doğurun yine tanışırız....
Ben 10 çocuk doğururum orda 1 çocuk fiyatına...
Kız orda doğum pahalıymış, siz doğurcanızda buraya gelin, burda özelde doğurun yine tanışırız....
Ben 10 çocuk doğururum orda 1 çocuk fiyatına...
ay valla kuzu sen ev, doktor fiyatlarını söyledikçe ben çok özeniyorum.. aman maşallah kız..bana da iş, yer bulsana antalya da..
Bu arada süülüüümaaaannn çok hoşuna gitti eşimin...
Yeni lakabım süülüüüümaaaaannn oldu...
Dün yemek yiyeceğiz, mutfaktan bağırıyooo, sülümaannnnn sobanın başından kalk yemek hazır diye...
Hadi gözün aydın..Allah güle güle oturmak nasip etsin..Yeni ev,yeni bebe ne güzel...Bebe nasibiyle geldi...
Beni sorma, evin iskanı çıkmadı daha, iskan çıkmadığı için elektrik bağlanamıyor, o yüzden kaba işlerini hallediiyoruz,yarın demirciler gelicek, balkonları kaplamaya, 2 haftaya da Allah nasip ederse taşınacaz, çok zor valla...Allah yardım etsin tüm taşınacaklara..
sahiden bende onu düşünüyodum şimdi..oraya gelip doğursak, kafadan bi 8000 kar oluyoo..
ayy bide tanısırız .. yakın olsa ne güzel olurdu kuzuuu...
Allah iyiliğini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?