2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay valla ne kadar pahalıymış sezeryan ücretleri öle ben de hiç sormadım..normal doguracam diye..ama tabi bi fiyat araştırması yapmak lazım..

hadi sizin de hayırlı olsun canım yeni eviniz..güya sıfır ev aldık ama bisürü yapılcak işi var bizimde..ben de 1 aya daha anca taşınırım..allah ikimizi de kolaylık versin valla..

Amin vallaa..
Kız sıfır evin işi daha zormuş...Biz kiraya taşınırken hiç böyle zorlanmıyorduk..

???????????????
Alla allaaa, biz nerde yaşıyoz ki...
Burda benim gittiğim özelde sezeryan 750 tl..Biz ona bile çok diyoruz....

Yaa walla sen yazdıkça ben de orada yaşamak istiyorummmm...

ohaa ne bu fiyatlar kızlar böle ya..çüş normal doguracam normal

Anacım normal de 6000 TL burda çok bişey farketmiyo yanii

Kızlar gayretttepe florence nigthtingale de 2500 sezeryan artı doktor ucretı var sanırım merak ettım arayıp ogrenıym sıze yazarım

E bu söylediğimde doktor parası da var içinde... Asıl parayı doktor alıyor zaten, aynı fiyata gelir hemen hemen o da 6000-7000 lira olur doktor parasıylaa

ohaa ne bu fiyatlar kızlar böle ya..çüş normal doguracam normal

aynen biz de çüşş oha dedik. kocam aradı sordu 2010 fiyatları için ben görüşmedim iyiki de konuşmadım valla kendimi tutamayıp yuh! derdim heralde. dedşk heralde altın malzeme kullanıolar yasyık yorgan altın mı kaplama anlamadım yani nedir bu resmen soygunculuk.

kuzu sen nerdesin ki canım?

bu arada kızlar az önce çıkardım ben bu ne yaa normal mi. 17. haftada. tam kurtuldum diyorum mide bulantılarından haftada 1 oluyo mutlaka üff iş yerinde de hiç çekilmiyo

kuzucuuuum sağol canım diziyi özetlemişsin, zavallı karısı kafayı yemiştir tabi..hep bu gavur karıları yüzünden..bak osman da o yüzden böyle..nedir bu gavurlardan çektiğimiz

kıız bu fiyatlar ne böyle. ankaradaki medicanada bile 2000-2500 arası.
kuzu 750 demiş süper valla,burda normal doğum bile 2000den başlıyor. ben de başka doktora güvenemediğim için göze alıyorum

Gelin bacılar,artık uzak mı varr...Evin salonunu revir yaparız, bi yanda bebeler bi yanda yeni anneler...
Kocaları da öbür odalara tıkarız.
Ne güzel olur valla...

aahahha... öle bişi olsa ne cümbüş olur hee düşünsene kuzuuu.. ahahhaa.. bbeiş sesleri insan sesleri birbirine karışırmışş... çıyıl çıyıll... bebişlerde karışır belki... kavga çıkarmış o benim bebeemm hayır seninki bu...

Amin vallaa..
Kız sıfır evin işi daha zormuş...Biz kiraya taşınırken hiç böyle zorlanmıyorduk..

valla öle bi de burda cok pahalı herşey..bodrumda herşeye iki misli veriliyo adam gibi ustada yok..valla allah ödeme kolaylıgı versin artık..3-5 sene baya kemerleri sıkcaz, herşey cocuklarımız için artık

Yaa walla sen yazdıkça ben de orada yaşamak istiyorummmm...

Valla siz yazdıkça da, ben bedava yaşıyormuşuz diye şükrediyorum...

Ben antalyadayım canım..Bahsettiğin fiyat da burda bi özel hastanenin doğum ücreti...Merkezdeyim...
Valla ben 2 haftadır hala kusuyorum, en başa döndüm, herkeste olmasa da bazılarında oluyo...
Bizim vücutlar bebeleri zor kabulleniyormuş,doktorlar öyle diyor..

ay valla ne kadar pahalıymış sezeryan ücretleri öle ben de hiç sormadım..normal doguracam diye..ama tabi bi fiyat araştırması yapmak lazım..

evet hıc aklıma gelmedi benımde şimdi sordum 3250 normal dogum florencede doktor ücreti 2500
3250+2500+ 1 gece yatıış epidural+dr+bebek paketi dediler
hayırlı doğumlar:)))))

Osman deme yaa, şimdi ege duyacak başlayacak ağlamayaa.

Sen de gel bacım, benim evi revire çeviriyoz...Hem tatil hem doğum yaparsın...

Bi kere benim bebem kimseninkiyle karışmaz, tembel o sürekli uyur, belli eder kendini...

Bululuz bacım,ayıp ettin....Sen yeter ki gelecek ol..
Yalnız şunu da söyliyim, burda verecekleri maaş asgari ücret...Öyle milyarlar falan yok yani...
Ama Allah bereket versin, yetiyo da artıyo bile....

valla Allah bereket versin.. paranın azı çoğu değil de bereketi önemli.. ağzınızın tadı, kesenizin bereketi hiç bozulmasın..

canım doğumda altın takıyomuş ya acıbadem , çeyrek altın..:)) onun parasını çıkarıyolar herhalde.. dalga gibi gerçekten ama bakırköy felan da bize çok uzak..
bende bu sabah yumurta yicem diye kastım kendimi tabi yiyemedim.. çıktı aynen senin gibi.. ben fazla çıkarmadım hamileliğimde ama ne zaman kendimi bişilere zorlasam , zorla ye desim haydeeee...

Kızzzzzzz o ne fiyatlar öylee.delirdiniz mi çok paranız var galiba. Bana prof dedi ki kızımın doğumunda bana bu kadar parayı verme nasılsa doğumu her doktor yaptırır.. Valla çıkarmam çocuğu içerde kalsın ne yersem yer..
10.000 lirayı ben birarada görmedim kii. Ben cerrahpaşada yapcam.. Ozel oda ücreti 40 tl doğumda bedavaa. Bide üstüne sgk dan 2000 tl para alıcam..hiç gerek yok

ben eylüle 7 sene önce verdiğim paralarla şimdi araba alırdım.. Hiç gerek yokmuş. Bu kızım tamamen devletten yararlanacak aşısına kadar..

benımkıde 1,4 ense kalınlıgı ama kan testı sonucu mu hatırlamıyorum
ense kalınlıgı ıcın normal dedı senın nesi rısklı çıktı cnm

1.3 riskli degil zaten

kan testi 1/108 riskli ondan yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…