2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bıde fıyat soylerken doktoruda soyluyorlar sankı ben kendım doguracagım:)))
bebek paketi derken sanırım altına bulayıp sarıp sarmalayacaklar

şimdi özel bodrum hastanesini aradım 2600 tl imiş sezeryan (doktor ücreti dahilmiş) ucuz bence istanbula göre, universal da yapmayı düşünüyorum ama ben onlar fiyat vermiyolar telde..ama belki izmirde dogururum..aman kaçsa verecez artık yapacak bişey yok ama 10bin de olmasın yaa o ne ölee..

Evet ya,fiyatlar gerçekten de çok uçuk..
Ege bunların bebeleri altına bulayıp verecekler herhalde...
Allah yardımcınız olsun kızlar,çok deli paralar söyledikleriniz.

Ennn güzelini yapıyorsun EGE ennn mantıklısı.. Benim özel sağlık olduğu için özel tercih ettim. Geçti mi başının ağrısı bu arada?

geceleri sütü sırayla verirdik.. böylelikle gece sürekli kalkmamıza gerek kalmazdı..

bıde fıyat soylerken doktoruda soyluyorlar sankı ben kendım doguracagım:)))
bebek paketi derken sanırım altına bulayıp sarıp sarmalayacaklar

ilahi yelkovan.. sende ben kendim doğurcam desene, sadece ameliyathaneyi kullancam...
prof. doğumuyla dr. doğumu bile değişiyo.. çok saçma şeyler var ya gerçektenn

sgk dan niye para alacan ki?

evet ya,fiyatlar gerçekten de çok uçuk..
Ege bunların bebeleri altına bulayıp verecekler herhalde...
Allah yardımcınız olsun kızlar,çok deli paralar söyledikleriniz.
valla ben bilmem beyim bilir.. Dermişim
kuzum galiba bebeler altından.. Anlamadım benim okadar vercek param yok. özel sigortam olsa tabiki ama özelde yok

ennn güzelini yapıyorsun ege ennn mantıklısı.. Benim özel sağlık olduğu için özel tercih ettim. Geçti mi başının ağrısı bu arada?

geçti cnm bi çay içtim bide çiko yedim geçti.

cok dogru diyosun valla..hem cerrahpaşa yaa daha ne olsun..

Çocuk da direk kulaç atmaya başlar artık.....
Aslında suda doğum çok sağlıklıymış...

benim doktorun orda havuzda var suda dogum yaptırabiliyor ama ikinciyi tavsiye ederim dedi..ilk dogumu tavsiye etmedi cok da sormadım öle dedi diye..haa bide hipnozla dogum egitimi almış..belki hipnozla dogururum aman dogsun da nasıl dogarsa dogsun öfffffff

her turlu dusunmek lazım bebek allah korusn kuvezde kalırsa kuvez ucretlerı gecelık 1000 tl den baslıyor...

yenidoğan hizmetleri bedava benim bildiğim kadarıyla.. sizlerde arşatırın ama bu kısım ço önemli gerçekten.. ben hastaneyi seçerken, onu sordum ama doğrum ne kadar onu sormadım.. şimdi telefonda bilgi almaya çalışıyorum..

ohaaaa o ne öle ya höh yani insanlar bu kadarda sömürülmez. Gittiğiniz özel hastanelerde sigorta anlaşması yok mu? Ben hep istanbulda olsamda orda doğursam derdim valla ama bu kadarda fiyat olmazyani. Acıbadem zaten her zaman kazıktır.. Allahtan özel sigorta yaptırmışız valla zamanında 2 senede 2000 lirayı anca bulur sigorta parası ama hamileliği %80 doğumu %100 karşılıyo ve diğer hastalıklar... Gidin cerrahpaşada falan doğurun ya.. Ege en güzelini yapıyosun valla. Zaten cerrahpaşanın üstüne tanımıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…