Bi kere benim bebem kimseninkiyle karışmaz, tembel o sürekli uyur, belli eder kendini...
Kızzzzzzz o ne fiyatlar öylee.delirdiniz mi çok paranız var galiba. Bana prof dedi ki kızımın doğumunda bana bu kadar parayı verme nasılsa doğumu her doktor yaptırır.. Valla çıkarmam çocuğu içerde kalsın ne yersem yer..
10.000 lirayı ben birarada görmedim kii. Ben cerrahpaşada yapcam.. Ozel oda ücreti 40 tl doğumda bedavaa. Bide üstüne sgk dan 2000 tl para alıcam..hiç gerek yok
ben eylüle 7 sene önce verdiğim paralarla şimdi araba alırdım.. Hiç gerek yokmuş. Bu kızım tamamen devletten yararlanacak aşısına kadar..
Kızzzzzzz o ne fiyatlar öylee.delirdiniz mi çok paranız var galiba. Bana prof dedi ki kızımın doğumunda bana bu kadar parayı verme nasılsa doğumu her doktor yaptırır.. Valla çıkarmam çocuğu içerde kalsın ne yersem yer..
10.000 lirayı ben birarada görmedim kii. Ben cerrahpaşada yapcam.. Ozel oda ücreti 40 tl doğumda bedavaa. Bide üstüne sgk dan 2000 tl para alıcam..hiç gerek yok
ben eylüle 7 sene önce verdiğim paralarla şimdi araba alırdım.. Hiç gerek yokmuş. Bu kızım tamamen devletten yararlanacak aşısına kadar..
aahahha... öle bişi olsa ne cümbüş olur hee düşünsene kuzuuu.. ahahhaa.. bbeiş sesleri insan sesleri birbirine karışırmışş... çıyıl çıyıll... bebişlerde karışır belki... kavga çıkarmış o benim bebeemm hayır seninki bu...
bıde fıyat soylerken doktoruda soyluyorlar sankı ben kendım doguracagım:)))
bebek paketi derken sanırım altına bulayıp sarıp sarmalayacaklar
benim bebemde zayıf olur ehehehehe.. bende secerim karıstırmam..
ilahi yelkovan.. sende ben kendim doğurcam desene, sadece ameliyathaneyi kullancam...
prof. doğumuyla dr. doğumu bile değişiyo.. çok saçma şeyler var ya gerçektenn
geceleri sütü sırayla verirdik.. böylelikle gece sürekli kalkmamıza gerek kalmazdı..
Kız öyle deme, toplucak o kendini annesii..
valla ben bilmem beyim bilir.. Dermişimevet ya,fiyatlar gerçekten de çok uçuk..
Ege bunların bebeleri altına bulayıp verecekler herhalde...
Allah yardımcınız olsun kızlar,çok deli paralar söyledikleriniz.
ennn güzelini yapıyorsun ege ennn mantıklısı.. Benim özel sağlık olduğu için özel tercih ettim. Geçti mi başının ağrısı bu arada?
valla atacam kendimi denize denizde doguracam bu gidişle..yanımda bide yoga hocam olsun..başkasını istemem
Çocuk da direk kulaç atmaya başlar artık.....
Aslında suda doğum çok sağlıklıymış...
her turlu dusunmek lazım bebek allah korusn kuvezde kalırsa kuvez ucretlerı gecelık 1000 tl den baslıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?