bende de var panık dıreksıyonu oyle sıkıyorum kı ellerım uyusuyor bı sure sonra:))
ben 7 yıldır sallıyorum artık kızım bile dalga geçiyor benle..
ben ışıklara yaklaşınca çok panikliyorum, ya kaldıramazsam arabayı diye. sürekli arkaya bakıyorum kimse gelmesin de küfürü yemiyeyim diye:)) eşim de çok kızıyor bırak beklesinler biraz diyor. ay hele bir keresinde diyarbakırdan getirdim arabayı, mardinin girişinde polis kontrolü vardı. birkaç arabayı çektirmişler sağa diğerleri geçiyor. eşim de dedi seni durdurmazlar devam et. ben saflık edip yavaşladım, polisin üzerine sürdüm. adam da mecbur durdurdu, acemisiniz galiba dedievet dedim, sağa çekin dedi sonra acıdı herhalde bu garip durdur kaldır zorlanacak diye devam ettirdi. ama aklımıza geldikçe gülüyoruz. eşim herkese anlatıp rezil ediyor beni:))
sorma ya, zorla durdurtm kendimi, bir de polis ezip başımı derde sokacaktım:))
tam fılmlık olmus:))
bende bugun otopark fısı alacagım yanasamadım dogru duzgun arabadan ındım oyle aldım arkamda uzuuunn bır arac trafıgı:))))
amaann herkes annesının karnında ogrenmedı yaa oyle boyle ogrenıcez..
bı de daha buyuk rezıllık bızım araba otomatik vites
bende de var panık dıreksıyonu oyle sıkıyorum kı ellerım uyusuyor bı sure sonra:))
doğru valla canım doğduktan sonra rahat vermezler bize nefes alacak vakit bulamayız bırak araba kullanmayı :)yakamoz sımdı ogrendık ogrendık yoksa cocuk olunca daha zor bıde orada daha rahat kullanırsın ıst trafıkte cok zor ama pes etmeyecegım:))
bu arada sanada kolay gelsın tasınma ıslerınde..
ben de hep erteledim araba işini. evlenmeden babamla annem çok uğraştı kullanayım diye, salladım hep. evlenince eşim çok uğraştı yazık, Allah için çok da sakindi öğretirken ama şehir içinde acayip panik yapıyorum,atamadım korkularımı. geçen gün kızdı bebekten önce halletmedin artık iyice sallarsın diye(
gunaydınnn yelkovannnn sabah sabah araba hıkayelerını okudum da bayagı guldum bende aynı sızdenımmm:)))hele park olacagı zaman acayıp panıklıyorummm
günaydıııııııııııııııınnnn
sanada günaydın canım...
emzirme reformuna bakıyorudm bende ıkı anne tarafından kurulmuş bı göz atın özl çalışan anneler:)
günaydınn canlarımmmmm
bugun acayip mutluyum yarın izinliyim ve bu hafta 2 gün tatilim.............
yelkovan nilüfer caymaz sen misin? eğer sensen afrodit gibisin çok beyendimm.
günaydınn canlarımmmmm
bugun acayip mutluyum yarın izinliyim ve bu hafta 2 gün tatilim.............
yelkovan nilüfer caymaz sen misin? eğer sensen afrodit gibisin çok beyendimm.
evet canım benım bende senın eylule baaayılldımmm ne kadar guzel gozlerı bakısları var allah bagıslasın:)
aa yelkovan dur bende ekliim seni ege nin profilindeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?