2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende de var panık dıreksıyonu oyle sıkıyorum kı ellerım uyusuyor bı sure sonra:))

ben ışıklara yaklaşınca çok panikliyorum, ya kaldıramazsam arabayı diye. sürekli arkaya bakıyorum kimse gelmesin de küfürü yemiyeyim diye:)) eşim de çok kızıyor bırak beklesinler biraz diyor. ay hele bir keresinde diyarbakırdan getirdim arabayı, mardinin girişinde polis kontrolü vardı. birkaç arabayı çektirmişler sağa diğerleri geçiyor. eşim de dedi seni durdurmazlar devam et. ben saflık edip yavaşladım, polisin üzerine sürdüm. adam da mecbur durdurdu, acemisiniz galiba dedi evet dedim, sağa çekin dedi sonra acıdı herhalde bu garip durdur kaldır zorlanacak diye devam ettirdi. ama aklımıza geldikçe gülüyoruz. eşim herkese anlatıp rezil ediyor beni:))

tam fılmlık olmus:))

bende bugun otopark fısı alacagım yanasamadım dogru duzgun arabadan ındım oyle aldım arkamda uzuuunn bır arac trafıgı:))))
amaann herkes annesının karnında ogrenmedı yaa oyle boyle ogrenıcez..
bı de daha buyuk rezıllık bızım araba otomatik vites

tam fılmlık olmus:))
sorma ya, zorla durdurtm kendimi, bir de polis ezip başımı derde sokacaktım:))

kesinlikle rahat olmak lazım, rezil olma endişesini atmalıyız önce..otomatik rahat olur aslında, stop ettirme korkusu yok.

bende de var panık dıreksıyonu oyle sıkıyorum kı ellerım uyusuyor bı sure sonra:))

yakamoz sımdı ogrendık ogrendık yoksa cocuk olunca daha zor bıde orada daha rahat kullanırsın ıst trafıkte cok zor ama pes etmeyecegım:))
bu arada sanada kolay gelsın tasınma ıslerınde..
doğru valla canım doğduktan sonra rahat vermezler bize nefes alacak vakit bulamayız bırak araba kullanmayı :)

bende tam tersi hep ehliyet alayım dedim bişeyler çıktı engel oldu kaldı bu yaz evde kaldıgım bi ay içinde tutturdum alacam diye eşim sonra alırsın daha araba alamıycaz zaten dedi yok dedim alacam kayıt günü geçmişti gittim sürücü kursuna yalvar yakar kaydımı yaptırdım zorla 1 hafta direksiyon kursu verdiler ben 3 gününe gittim ama direksiyon hocasının söylediğine göre en sakin olanlardan biride benmişim hatta ne iş yapıyosun sen hiç sesin çıkmıyo araba kullanırken diğerleri çığlık çığlığa kullanıyor benimde dikkatimi dağıtıyor dedi zaten heyecansız sakin bi yapım vardır soğukkanlıyımdırkötü bişey oldugunda dahi normal tepkiler veriyormuşum öyle der annemler bi iki ay sonra arabayı alınca öğrenirim artık bende dag başında trafikde olmaz zaten

akşam herkes erkenden kaçıyo ya hiç sohbet edemiyoruz bu ara işim var diye gündüzde giremiyorum kıskandım yarın bende gündüz girmezsem :) ay benim çocuk ibrahim tatlıses gibi doğacak az önce yine bir tabak acı turşuyu götürdüm mideye hala ağzım yanıyo yarın görüşürüzzzzz :80:

günaydınn canlarımmmmm
bugun acayip mutluyum yarın izinliyim ve bu hafta 2 gün tatilim.............
yelkovan nilüfer caymaz sen misin? eğer sensen afrodit gibisin çok beyendimm.

günaydınn canlarımmmmm
bugun acayip mutluyum yarın izinliyim ve bu hafta 2 gün tatilim.............
yelkovan nilüfer caymaz sen misin? eğer sensen afrodit gibisin çok beyendimm.

evet canım benım bende senın eylule baaayılldımmm ne kadar guzel gozlerı bakısları var allah bagıslasın:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…