2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ekle eklee cok mutlu oldum ben egeyı ekleyınce bıde hılmıfatmayı ınsan sankı lıse arkadasları ıle karsılasmıs gıbı oluyor:))

evet yaa böyle daha gercekci oluyor :))) cok sevdimm
ya baska kim kim bilmiyorum ekleyemiyorum ege biliyor eşim burada beni bulur korkusu ile adımı yazamıyorum ))
bulsa rahat yazamam belki bazı seyleri ne biliim ))

günaydıııııııııııııııınnnn
günaydın canımm erkencisiniz bugun yelkovanda erken gelmiş

evet canım benım bende senın eylule baaayılldımmm ne kadar guzel gozlerı bakısları var allah bagıslasın:)
aminn aşkım o benim yaa gözlere bende hayranımm

günaydın egeciiiimmmmmmmmm
senin adına cokk sevindimmmmmmmmmm

bende ya kızıma sarılıp uyumak ,istiyorumm inş.

channel günaydın şeker nasılsın

ekle eklee cok mutlu oldum ben egeyı ekleyınce bıde hılmıfatmayı ınsan sankı lıse arkadasları ıle karsılasmıs gıbı oluyor:))

dün face girdim snei eklemek için fatma bana mesaj yolladı bi sevindimm aaaaa dedim eşim diyor noldu sancınmı tuttu yok dedim fatma gelmiş o kim diyor dedim k kdan kızlar kafayı yedi bizşmki diyor..
normal arkadaşlarım gibisiniz :))

daha evden cıkamadım ben evdeyim önce markete gidicem oradan işe
acılsın diye bekledim şimdide yerimden kalkmaya üşeniyorum

gunaydııııııııııııın canımm ay gecmıse dalmısım bamya muhabbetını okudum:)))))))))))
ecnm cok sevındım yrın tatıl olusuna bısı yok dımı yanı olesın eıızn aldın

canımm bamya mahvetti bizi ya ipek pipi yazmamış bamya yazmış deli olduk hepimiz..
neyseki kriz bitti..
yarın izinliyim ben bizim burası cumartesileride açık ama ben patronla konuştıum 1 hafta çalışıyorum 1 hafta çalışmıyorum bu hafta evdeyim..
hanımefendinin elyazı defteri bitmiş boyaları kırılmış mış alışveriş yapmamız lazımmış. emir büyük yerden:)))))

bugun kuzu yok topik sesszi olur:)) ne yaptı dün kızı veridlermi acaba.. yada babası sıyırdımı biri bu kadını sustursunnnnnnnnnnnn diye bağırmıştır:))

ya bu cocuklar bızı varya sekılden sekle sokcak bende sırf onla rahat edım dıe araba ogrenıyorumm:))
yelkovan bende eklıycem senı adım sibel

öğrenin kızlar ben ihmal ettim ama keşke öğrenseydim . çok lazım oluyor çocuğun kontrolleri felan oluyor ..bide bi bayanın araba kullanması çok güzle ya. ben korkuyorum öyle böyle değil yanımdaki bile kullanırken ben debriyaj gz yapıyorum:)

cnm ben her c.tesı calısyosun sanıyordum oyuzden dedım aayyyy buda her hafta calısmaktan bı nebze ıyıdır canım:):):)
ayyyyy ne guzell ege sımdılık eylulun gonlunu yap ılerde agırlasınca onada zor olucak kıyamam ben ya ona....

ben en cok 2. bebek bekleyenlerde ılk cocuklara uzuluyorumm.......ben eylulcuyum:)

hahhaahahhaha:)))ya bana yıllardan berı abım dedı sonra esım dedı ogren dıe hıııııııc merakım yoktu. cıcuga karar verdımızde artık dedım ogreneyım ıste yavas yavas. bıde esım ısrarla duz vıtes aldı canım cıktı sımdı dıo artık bunu satıp otomatık alalımm:):)

egeeeeeeeeeeee sahıı sen 70 yasındamısınnnnnnnnn ogrensene kızım ılerde oykuyle duruyu alıp tur atarsınnnn

ya bende eylüşe üzülüyorum ben ayırmasamda ikisini o muhakkak bunu fark edecek. tek di şimdi sevgisi bölünecek. kıskanç birde benim kızım biraz. bakalım neler yaşıycaz. şimdiden soruyor zaten siz onumu çok sveeceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…