ekle eklee cok mutlu oldum ben egeyı ekleyınce bıde hılmıfatmayı ınsan sankı lıse arkadasları ıle karsılasmıs gıbı oluyor:))
günaydın canımm erkencisiniz bugun yelkovanda erken gelmişgünaydıııııııııııııııınnnn
aminn aşkım o benim yaa gözlere bende hayranımmevet canım benım bende senın eylule baaayılldımmm ne kadar guzel gozlerı bakısları var allah bagıslasın:)
günaydın egeciiiimmmmmmmmm
senin adına cokk sevindimmmmmmmmmm
ekle eklee cok mutlu oldum ben egeyı ekleyınce bıde hılmıfatmayı ınsan sankı lıse arkadasları ıle karsılasmıs gıbı oluyor:))
günaydın canımm erkencisiniz bugun yelkovanda erken gelmiş
aminn aşkım o benim yaa gözlere bende hayranımm
bende ya kızıma sarılıp uyumak ,istiyorumm inş.
channel günaydın şeker nasılsın
günaydın canımm erkencisiniz bugun yelkovanda erken gelmiş
aminn aşkım o benim yaa gözlere bende hayranımm
bende ya kızıma sarılıp uyumak ,istiyorumm inş.
channel günaydın şeker nasılsın
daha evden cıkamadım ben evdeyim önce markete gidicem oradan işe
acılsın diye bekledim şimdide yerimden kalkmaya üşeniyorum
senin kendi işin demi ne güzel azmedicem bende patron olcam..
gunaydın cnm ben daha park etmeyı denemedım bıle:))
gunaydııııııııııııın canımm ay gecmıse dalmısım bamya muhabbetını okudum:)))))))))))
ecnm cok sevındım yrın tatıl olusuna bısı yok dımı yanı olesın eıızn aldın
evet yani kardeşimleyiz biz
öle olunca rahat oluyor tabi çok şükür)
ya bu cocuklar bızı varya sekılden sekle sokcak bende sırf onla rahat edım dıe araba ogrenıyorumm:))
yelkovan bende eklıycem senı adım sibel
canımm bamya mahvetti bizi ya ipek pipi yazmamış bamya yazmış deli olduk hepimiz..
neyseki kriz bitti..
yarın izinliyim ben bizim burası cumartesileride açık ama ben patronla konuştıum 1 hafta çalışıyorum 1 hafta çalışmıyorum bu hafta evdeyim..
hanımefendinin elyazı defteri bitmiş boyaları kırılmış mış alışveriş yapmamız lazımmış. emir büyük yerden:)))))
öğrenin kızlar ben ihmal ettim ama keşke öğrenseydim . çok lazım oluyor çocuğun kontrolleri felan oluyor ..bide bi bayanın araba kullanması çok güzle ya. ben korkuyorum öyle böyle değil yanımdaki bile kullanırken ben debriyaj gz yapıyorum:)
öğrenin kızlar ben ihmal ettim ama keşke öğrenseydim . çok lazım oluyor çocuğun kontrolleri felan oluyor ..bide bi bayanın araba kullanması çok güzle ya. ben korkuyorum öyle böyle değil yanımdaki bile kullanırken ben debriyaj gz yapıyorum:)
günaydın kızlar...
egeeeeeeeeeeee sahıı sen 70 yasındamısınnnnnnnnn ogrensene kızım ılerde oykuyle duruyu alıp tur atarsınnnn
cnm ben her c.tesı calısyosun sanıyordum oyuzden dedım aayyyy buda her hafta calısmaktan bı nebze ıyıdır canım:):):)
ayyyyy ne guzell ege sımdılık eylulun gonlunu yap ılerde agırlasınca onada zor olucak kıyamam ben ya ona....
ben en cok 2. bebek bekleyenlerde ılk cocuklara uzuluyorumm.......ben eylulcuyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?