channeel sen neredesin kiiiiiiiiiiiiiiii
ben cıkıcam birazdan
ben senide ekledim adını yazınca ehehe
günaydın cnmmm nasılsıngünaydın kızlar...
allah iyişliğini versin öykü kim. kuzunun kızı benimki eylül duru:))egeeeeeeeeeeee sahıı sen 70 yasındamısınnnnnnnnn ogrensene kızım ılerde oykuyle duruyu alıp tur atarsınnnn
günaydın hayırlı cumalar
beyezıttayım cnm ben unvtedeyım
ya bende eylüşe üzülüyorum ben ayırmasamda ikisini o muhakkak bunu fark edecek. tek di şimdi sevgisi bölünecek. kıskanç birde benim kızım biraz. bakalım neler yaşıycaz. şimdiden soruyor zaten siz onumu çok sveeceksiniz..
aaaaaa
yakınızzzzz
tamam aklımda bulunsun :))) her zaman gel beklerim aşağılara)
günaydın cnmmm nasılsın
allah iyişliğini versin öykü kim. kuzunun kızı benimki eylül duru:))
günaydınn bebişim
kuzu bu anacım yokluğunda bile hatırlatıyor kendini deli kız..ayyyyyyyyyy ege aklımda eylul var bılıom kızzz 2.sıde duruuuu ama bak sen kuzuya nası bnm aklımaaa oykuyu sokmus ::):):):):)
kulakları cınlasınn::):):):):):):)
rüyamda dğum yapmıştım bebeği emzirmeye çalışıyodum kızlar birde diyorumki ben bu çocuğa hep yazlık kıyafet aldım şubat ayında nasıl giysin bunları diyorum
ya bi sürü yazdım net gitti((
channel üniv. görevin ne ..
ben bayılıyorum beyazıt eminönü mısır çarşısını gezmeye. cebinde paran olcak dolaş akşama kadar. kendime geliyorum yaa.
görüşürüz cnmmben her gün oradayım ya o kadar bayılmıyorum ama herşeyin elimin altında ve ucuz olmasını seviyorum
kızlar
ben kacar bybye
Kızlar hepinize günaydın.
Bu gün hiç kalamıycam. Beni merak etmeyin. Ofiste işler karıştı. Kavga, bağırış, ağlayan sızlayan ne arasanız
Umarım herkes iyidir. Kendinize dikkat edin. Yarın sabah görüşürüz.
Hoşçakalın.
cnm ben işçi kadrosundayım. burda bilgi işlemdeyımm.
bızde bayılıyoruzz ama sadece bakmakla yetınıyoruz yaaa((
kuzu bu anacım yokluğunda bile hatırlatıyor kendini deli kız..
hayır olsun canım. beklemek seni etkiledi demek. ben niye görmğyorum bende görmek istiyorummm.. bebişimi.
aaaa hem sevindim hem üzüldüm..günaydın...
ben yarın izmire gideceğim, 3.5 hafta kalacağım. üff ya her sabah kalkıp kk açıyordum zor gelecek şimdi( bugün bol bol girmeliyim:))
aa kesin cnm etkisinde kalmışsın.. oğluşunda güle güle giyinsin ciclerini. sen çalışmıyormuusn ben seni çalışıyor diye hatırlıyorum:))dün yürüyüşe çıkmıştım ben yürüyüşelri forum istanbulda yapıyorum evimize çok yakın
orada bebek mağazalarına baktım bir kot pantolon birde tişört aldım sonra yatarken ultrason fotolarına baktım sanırım etkisinde kaldım
ya bu cocuklar bızı varya sekılden sekle sokcak bende sırf onla rahat edım dıe araba ogrenıyorumm:))
yelkovan bende eklıycem senı adım sibel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?