işte diyorum ya cebinde paran olcak geziceksin alıcaksın.. çok güzel şeyler var..
ah bir zengin olsammm lalalalalalalalalala
aaaa hem sevindim hem üzüldüm..
ailenle hasret gidericeksin ama biz seni özlüycez..
kendine dikkat et. bebişimize iyi bak yeter.. annenide bolbol öp hasret gider..
anneciğin sana sevdiğin yemekleri yapsın
günaydın...
ben yarın izmire gideceğim, 3.5 hafta kalacağım. üff ya her sabah kalkıp kk açıyordum zor gelecek şimdi( bugün bol bol girmeliyim:))
aaaa hem sevindim hem üzüldüm..
ailenle hasret gidericeksin ama biz seni özlüycez..
kendine dikkat et. bebişimize iyi bak yeter.. annenide bolbol öp hasret gider..
anneciğin sana sevdiğin yemekleri yapsın
aa kesin cnm etkisinde kalmışsın.. oğluşunda güle güle giyinsin ciclerini. sen çalışmıyormuusn ben seni çalışıyor diye hatırlıyorum:))
niyeyse
tabi cnmm çok şükür..allah aratmasın bu gnlerimizi.AH AHH egeee bı zengın olsakkkkkk:))))
neyse durumumuzada sukur deyelımde::::(
ya bende eşim gelmeyince bi yere kötü oluyoprum aklım hep onda kalıyor . yattımı kalktımı :)))))ben de hem aynı durumdyım. izmiri de annemleri de çok özledim. ama eşim gelemeyecek. çok buruğum o yüzden. KK'yı da özleyeceğim. neyse arada internet kafeye falan giderim:)
heeeeeeee:)))))))) iş çıkışı:)çalışıyorum canım iş çıkışı yürüdüm
tabi cnmm çok şükür..allah aratmasın bu gnlerimizi.
evin nerde nerede oturuyorsun
ya bende eşim gelmeyince bi yere kötü oluyoprum aklım hep onda kalıyor . yattımı kalktımı :)))))
heeeeeeee:)))))))) iş çıkışı:)
günaydın...
ben yarın izmire gideceğim, 3.5 hafta kalacağım. üff ya her sabah kalkıp kk açıyordum zor gelecek şimdi( bugün bol bol girmeliyim:))
günaydın...
tabi cnmm çok şükür..allah aratmasın bu gnlerimizi.
evin nerde nerede oturuyorsun
ya bende eşim gelmeyince bi yere kötü oluyoprum aklım hep onda kalıyor . yattımı kalktımı :)))))
heeeeeeee:)))))))) iş çıkışı:)
oooo baya var yaa. o tarafta marmara üniv. var orada bulsaydın:))ben cnm taaa ataşehirde otoruyorummmm.. sen cok sanslısın evınle ısın yakınn kıymetını bıl egecımm
Bu arad herkese Günaydıııınnn :80:
ne güzel izmire doy..ben cok seviyorum valla..alsancakda otur kahve iç..
1 aya yakın kalacağım zaten, her haline denk gelirim havanın:)Bekleriz İzmir'e =))) Havada şansına 2 gündür daha iyi)
senide bekleriz arkadaşımmm :)) Siz bi gelin söz bütün kahveler benden denize karşı hemdee) ne güzel olurdu yaa..
günaydın kızlar.. nassınıııız?
ay benim kocişin bugün iş görüşmesi var 11 de. şans dileyin bizee..
benim ikinci adres orası zatendaha salı günü ordaydım alışveriş yaptım bide doktora gittim..3 hafta sonra yine gelicem bu sefer kalıcam bol bol gezmek istiyorum..seviyorum izmiri ben ya..sen nerde oturuyosun?
günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?