2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa hem sevindim hem üzüldüm..
ailenle hasret gidericeksin ama biz seni özlüycez..
kendine dikkat et. bebişimize iyi bak yeter.. annenide bolbol öp hasret gider..
anneciğin sana sevdiğin yemekleri yapsın

ben de hem aynı durumdyım. izmiri de annemleri de çok özledim. ama eşim gelemeyecek. çok buruğum o yüzden. KK'yı da özleyeceğim. neyse arada internet kafeye falan giderim:)

çalışıyorum canım iş çıkışı yürüdüm

AH AHH egeee bı zengın olsakkkkkk:))))
neyse durumumuzada sukur deyelımde::::(
tabi cnmm çok şükür..allah aratmasın bu gnlerimizi.
evin nerde nerede oturuyorsun

ben de hem aynı durumdyım. izmiri de annemleri de çok özledim. ama eşim gelemeyecek. çok buruğum o yüzden. KK'yı da özleyeceğim. neyse arada internet kafeye falan giderim:)
ya bende eşim gelmeyince bi yere kötü oluyoprum aklım hep onda kalıyor . yattımı kalktımı :)))))

çalışıyorum canım iş çıkışı yürüdüm
heeeeeeee:)))))))) iş çıkışı:)

ben cnm taaa ataşehirde otoruyorummmm.. sen cok sanslısın evınle ısın yakınn kıymetını bıl egecımm

bende mecbur olmadıkça eşimi bırakıp gitmem bir yere benimde çok aklım kalır
ama bircenin durumu farklı tabi ailesini görmek için mecburen gidecek ...birce bu arada hayırlı yolculuklar oğluşunun bütün eksiklerini izmirden tamamlar gelirsin

ben cnm taaa ataşehirde otoruyorummmm.. sen cok sanslısın evınle ısın yakınn kıymetını bıl egecımm
oooo baya var yaa. o tarafta marmara üniv. var orada bulsaydın:))
eve yakın olması süper ben çıkıyorum yarım saatte evdeyim.. bi o yönü var yoksa çekilcek bi yer değil

Bu arad herkese Günaydıııınnn :80:

günaydın cnmm..

kızlar benim başım kesintisiz hergün ağrıyor. dişetlerim fırçalarken kanıyor. bunlar beni sinir ediyor.. sizde varmı bu durumlar.. hergün başımı ağrır insanın ya..

günaydın kızlar.. nassınıııız?

ay benim kocişin bugün iş görüşmesi var 11 de. şans dileyin bizee..

günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..

Bekleriz İzmir'e =))) Havada şansına 2 gündür daha iyi )
1 aya yakın kalacağım zaten, her haline denk gelirim havanın:)
ne güzel izmire doy..ben cok seviyorum valla..alsancakda otur kahve iç..

ben de çok seviyorum, arkadaşlarım hemen asancak planı yaptı zaten:)) panikatak eşim strese soktu gerçi beni. otobüse binme, hamile olduğunu anlamazlar, yer vermezler diyor:))

bu arada senin doktor kontrolü nasıl geçti? memnun kaldın mı? cd'e kaydettiler mi?

senide bekleriz arkadaşımmm :)) Siz bi gelin söz bütün kahveler benden denize karşı hemdee ) ne güzel olurdu yaa..

benim ikinci adres orası zaten daha salı günü ordaydım alışveriş yaptım bide doktora gittim..3 hafta sonra yine gelicem bu sefer kalıcam bol bol gezmek istiyorum..seviyorum izmiri ben ya..sen nerde oturuyosun?

benim ikinci adres orası zaten daha salı günü ordaydım alışveriş yaptım bide doktora gittim..3 hafta sonra yine gelicem bu sefer kalıcam bol bol gezmek istiyorum..seviyorum izmiri ben ya..sen nerde oturuyosun?

Ben Otogara yakın oturuyorum.Altındağ'da.Ama Alsancakta çalışıyorummm.Madem buraya geliyorsun kahve içmeye mutlaka beklerim..Denize karşı söz verdim bak hemdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…