oooo baya var yaa. o tarafta marmara üniv. var orada bulsaydın:))
eve yakın olması süper ben çıkıyorum yarım saatte evdeyim.. bi o yönü var yoksa çekilcek bi yer değil
günaydın cnmm..
kızlar benim başım kesintisiz hergün ağrıyor. dişetlerim fırçalarken kanıyor. bunlar beni sinir ediyor.. sizde varmı bu durumlar.. hergün başımı ağrır insanın ya..
1 aya yakın kalacağım zaten, her haline denk gelirim havanın:)
ben de çok seviyorum, arkadaşlarım hemen asancak planı yaptı zaten:)) panikatak eşim strese soktu gerçi beni. otobüse binme, hamile olduğunu anlamazlar, yer vermezler diyor:))
bu arada senin doktor kontrolü nasıl geçti? memnun kaldın mı? cd'e kaydettiler mi?
bende mecbur olmadıkça eşimi bırakıp gitmem bir yere benimde çok aklım kalır
ama bircenin durumu farklı tabi ailesini görmek için mecburen gidecek ...birce bu arada hayırlı yolculuklar oğluşunun bütün eksiklerini izmirden tamamlar gelirsin
günaydın kızlar.. nassınıııız?
ay benim kocişin bugün iş görüşmesi var 11 de. şans dileyin bizee..
Günaydın canım..
Eşinede Allah hayırlı kazançlı bereketli iş nasip etsin inş..
tmm canım cok saol:) haber ederim sana..Ben Otogara yakın oturuyorum.Altındağ'da.Ama Alsancakta çalışıyorummm.Madem buraya geliyorsun kahve içmeye mutlaka beklerim..Denize karşı söz verdim bak hemdeee
günaydın egecik..sanada günaydın canım:))
hayırdır canım..bugün ben de çok tuhaf rüyalar gördüm. kötüydü. hatta uyandım uyuyamadım bi süre
günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..
bircecim ben de onu anlatcaktım sana..doktor bilgili ve bilgisini paylaşan biri..yani benim doktorda cok iyiydi ama gördüklerini pek anlatmıyordu bu tek tek gösterdi elini kolunu kalbini pipisinivs. tek tek anlattı..benim hoşuma gitti ama burdaki doktorumdanda kopmak istemiyorum, ama 3 hafta sonra yine izmirdekinden randevu aldım..ayrıntılı ultrason için..yani bence iyi yani..bide başka bi doktorun daha görmesi beni rahatlattı canım..yinede sen bilirsin gene ordakilere de sor belki daha ii doktorlarda vardır bilmiyorum..
başım ağrımıyor ama 2 gecedir diş fırçalarken kanıyor benim de dişetlerimoooo baya var yaa. o tarafta marmara üniv. var orada bulsaydın:))
eve yakın olması süper ben çıkıyorum yarım saatte evdeyim.. bi o yönü var yoksa çekilcek bi yer değil
kızlar benim başım kesintisiz hergün ağrıyor. dişetlerim fırçalarken kanıyor. bunlar beni sinir ediyor.. sizde varmı bu durumlar.. hergün başımı ağrır insanın ya..
günaydın.. iyi şanslar, inşallah olur...günaydın kızlar.. nassınıııız?
bircecim ben de onu anlatcaktım sana..doktor bilgili ve bilgisini paylaşan biri..yani benim doktorda cok iyiydi ama gördüklerini pek anlatmıyordu bu tek tek gösterdi elini kolunu kalbini pipisinivs. tek tek anlattı..benim hoşuma gitti ama burdaki doktorumdanda kopmak istemiyorum, ama 3 hafta sonra yine izmirdekinden randevu aldım..ayrıntılı ultrason için..yani bence iyi yani..bide başka bi doktorun daha görmesi beni rahatlattı canım..yinede sen bilirsin gene ordakilere de sor belki daha ii doktorlarda vardır bilmiyorum..
saol tatlım hepimize inşallah
hayırlısı olsun nşallah olumlu geçer..günaydın kızlar.. nassınıııız?
kızım sizin biyerleriniz açıkmı yatıyorsunuz dün kuzu bugun sen,günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..
benim ikinci adres orası zatendaha salı günü ordaydım alışveriş yaptım bide doktora gittim..3 hafta sonra yine gelicem bu sefer kalıcam bol bol gezmek istiyorum..seviyorum izmiri ben ya..sen nerde oturuyosun?
Burda hangi doktora gidiyorsun?
eee bu kadar fesfeseli bı forum olursa ruyalarımıza bole seyler gırer ıste:)cok kafayı yoruyoruz cnm aman bısı olmasın dıe de ondan ruyalarımız bole sapıtıo. hayır olsun cnm korkma hem tersı olurmuss ruyalarınnn..
ben hep erkek bebek gordum kızım olucak :)
ben de bodrum aşıgıyım ama izmir de ikinci aşkımhayırlısı olsun nşallah olumlu geçer..
kızım sizin biyerleriniz açıkmı yatıyorsunuz dün kuzu bugun sen,
sanırım öle oluyo
ben izmir aşığıyım gitmeidm ama istanbulda yaşamasam tek yaşam istediğim yer izmir olacaktr.
kıymetini bilin.
ayyy cnm ınsallah gonlunuıze gore olur bol bol dua et cuma gunu zaten
eşin için hayırlısı olsun inşallah uğurlu gelir
hayırlısı olsun nşallah olumlu geçer..
kızım sizin biyerleriniz açıkmı yatıyorsunuz dün kuzu bugun sen,
ben izmir aşığıyım gitmeidm ama istanbulda yaşamasam tek yaşam istediğim yer izmir olacaktr.
kıymetini bilin.
kızlar sabah erkenden hevesli hevesli forumu açtım ama bir sürü iş yığdılar önüme yazdıklarınızı bile okuyamıyorum öğleden sonra girerim inşallah şimdilik hoşcakalınnnnnnnnn
amin kızlar inşallah yaa bakalım bebişin şansına daha iyi bi iş olur belki. Allah hepimize hayırlı bol kazançlar nasip etsin de bol bol güzel ciciler alabilelim meleklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?