2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya cnm buraya eleman alıyorlardı gırdık bıde gırdımde kadıkoyde oturuyodum en fazla 40 dkda burda oluodumm ama evlenınce ısler değiştii. bızde yer değişimi cok zor eleman kesınlıkle vermıyorlarr evlenıpte baska sehre gıdenlere bılee zorluk cıkarıyorlarr..buranın da tek ıyı yanı garantısı ve h.sonu olmaması

bnmde dıs etlerım cok kanıyorr. bnm dıscıye gtmem lazım aslında cunku bı dısımde sorun var ama ben delı gıbı agırmadıgı surece yınede doktora gııdp yaptırmak ıstemıyorumm
ege sende vardı dısnde sorun o ne oldu???

bircecim ben de onu anlatcaktım sana..doktor bilgili ve bilgisini paylaşan biri..yani benim doktorda cok iyiydi ama gördüklerini pek anlatmıyordu bu tek tek gösterdi elini kolunu kalbini pipisini vs. tek tek anlattı..benim hoşuma gitti ama burdaki doktorumdanda kopmak istemiyorum, ama 3 hafta sonra yine izmirdekinden randevu aldım..ayrıntılı ultrason için..yani bence iyi yani..bide başka bi doktorun daha görmesi beni rahatlattı canım..yinede sen bilirsin gene ordakilere de sor belki daha ii doktorlarda vardır bilmiyorum..

ben de çok zorlanıyorum. ilk kez geçen yaz ayrı kalmıştık. mardine gitmek istiyorum diye tutturmuştum, ki normalde özlemem hiç burayı bir de sürekli rapor istiyorum adamdan, uzaktan bile boğuluyor yazık:)))

evet almayı düşünüyorum her şeyini ordan. burda çok az bebek mağazası var ve çok pahalı. izmir çok iyidir o konuda...

Ben Otogara yakın oturuyorum.Altındağ'da.Ama Alsancakta çalışıyorummm.Madem buraya geliyorsun kahve içmeye mutlaka beklerim..Denize karşı söz verdim bak hemdeee
tmm canım cok saol:) haber ederim sana..
sanada günaydın canım:))
günaydın egecik..
hayırdır canım..bugün ben de çok tuhaf rüyalar gördüm. kötüydü. hatta uyandım uyuyamadım bi süre

ayy hayır olsun inşallahh yaaa...

günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..

eee bu kadar fesfeseli bı forum olursa ruyalarımıza bole seyler gırer ıste:)cok kafayı yoruyoruz cnm aman bısı olmasın dıe de ondan ruyalarımız bole sapıtıo. hayır olsun cnm korkma hem tersı olurmuss ruyalarınnn..
ben hep erkek bebek gordum kızım olucak :)

Burda hangi doktora gidiyorsun?

basagrısı bendede var ıkı gundur gozlerıme vuruyor..
dıslerımde sımdılık problem yok ama kontrol ettırmekte fayda var sanırım en uyugun bu donemler kontrol ıcın..

başım ağrımıyor ama 2 gecedir diş fırçalarken kanıyor benim de dişetlerim(
günaydın kızlar.. nassınıııız?

ay benim kocişin bugün iş görüşmesi var 11 de. şans dileyin bizee..
günaydın.. iyi şanslar, inşallah olur...

anladım canım. o konuda benim doktorum da iyi gerçi, tek tek bütün organlarını gösteriyor. şunun oluşumu çok önemli vs diye bilgilendiriyor bizi. ama dediğin gibi farklı birinin de görmesini istiyorum. egede bir prof adı söyledi dün arkadaşım. gelince bir-iki kişiye daha sorup karar vereceğim ben de... sizin doktoru kaydettim zaten.

günaydın kızlar.. nassınıııız?

ay benim kocişin bugün iş görüşmesi var 11 de. şans dileyin bizee..
hayırlısı olsun nşallah olumlu geçer..

günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..
kızım sizin biyerleriniz açıkmı yatıyorsunuz dün kuzu bugun sen,

benim ikinci adres orası zaten daha salı günü ordaydım alışveriş yaptım bide doktora gittim..3 hafta sonra yine gelicem bu sefer kalıcam bol bol gezmek istiyorum..seviyorum izmiri ben ya..sen nerde oturuyosun?

ben izmir aşığıyım gitmeidm ama istanbulda yaşamasam tek yaşam istediğim yer izmir olacaktr.
kıymetini bilin.

ay evet yaa allah korusun..ben de etkilendim herhalde bişeylerden...
ben de bodrum aşıgıyım ama izmir de ikinci aşkım

kızlar sabah erkenden hevesli hevesli forumu açtım ama bir sürü iş yığdılar önüme yazdıklarınızı bile okuyamıyorum öğleden sonra girerim inşallah şimdilik hoşcakalınnnnnnnnn

ayyy cnm ınsallah gonlunuıze gore olur bol bol dua et cuma gunu zaten

eşin için hayırlısı olsun inşallah uğurlu gelir

amin kızlar inşallah yaa bakalım bebişin şansına daha iyi bi iş olur belki. Allah hepimize hayırlı bol kazançlar nasip etsin de bol bol güzel ciciler alabilelim meleklere

kızlar sabah erkenden hevesli hevesli forumu açtım ama bir sürü iş yığdılar önüme yazdıklarınızı bile okuyamıyorum öğleden sonra girerim inşallah şimdilik hoşcakalınnnnnnnnn

cnm işine bak o daha önemli. bende zaten arada bakabiliyorum . işler beklemez.

günaydın fıstıklaar nasılsınız bakalım :)
ben iyiyim, cuma diye sevinemiyorum çünkü yarın ev taşıyorum inş.:)
dün mutfağa başladım, hiç diğer odalar gibi olmadı tabi, neyi nereye koyacağımı şaşırdım stres oldum resmen..bitmedi malesef. bugün baya iş beni bekliyor evde..inşallah yetiştirebilirim, yoksa artık arabanın arkasına tavalarımı tencerelerimi koyar götürürüm napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…