2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bır yandan sızı okuyorum bır yandan stajer notları verıyorum:))

aman stajyerlere iyi not ver yaa... bitirsinler okullarını..
bize dalıp yanlışlık yapma:)))))
100 kk ya
10 stajyere..

benim kızımın karne notları belli olmuş teyzeleri hepsi 90-95-100 hepsi 5 yani e-okuldan öğrendik:)

zaten mutfak yerleştimi iş bitmiş olur. incik boncuk tava tencere tabak bi evde en fazla olan şeylerdir. allah yardım etsin. yakın olsak hep bir elden toparlardık:)

ayy sen de mi taşınıyosun....haftaya ben de başlıycam ama evin epey yapılcak işi var..öfff allah kolaylık versin canım..

maşlahhh tütütütütü aferin ona..

zaten mutfak yerleştimi iş bitmiş olur. incik boncuk tava tencere tabak bi evde en fazla olan şeylerdir. allah yardım etsin. yakın olsak hep bir elden toparlardık:)

ah canım benim sağol, ne varsa arkadaşlarda var..
benim halam bi sokak ötemde oturuyo bana telefonda diyo ki" yardıma ihtiyacın olursa çağır".. akraba dediğin böyle olur tabi dimi..ne gelsinler ne de yardım ettik desinler eksik kalsınlar..

ayy sen de mi taşınıyosun....haftaya ben de başlıycam ama evin epey yapılcak işi var..öfff allah kolaylık versin canım..

evet canım, aniden belli oldu geçen hafta. yarın eşyaları taşıyoruz inş. izin de almadım doğumdan sonrasında kullanmak için.
bi an önce başla derim valla baya zor oluyor. her eşyaya bu nereye girecek gözüyle bakıyorum

kızlar hava burda güneşli ve güzel görünüyo..bugün evde gecirmek istemiyorum..cıkayım biraz gezeyim..kendinize iyi bakın..

aferin fıstığa, gözlerden belli zaten zeka fışkırıyo :))

gozunnn aydın cnm bakk okul yuzunden stres yapıyordunnn masallahh eylulee:))::)
ay demi yaa bi ara okula gitmiycem diyordu. Bak ne çok şey paylaşmışız burda . Birden diken diken oldum. Kardeş gibi olmuşuz.
Ay çok duygulandım sağolun kızlar...

kızlar hava burda güneşli ve güzel görünüyo..bugün evde gecirmek istemiyorum..cıkayım biraz gezeyim..kendinize iyi bakın..
gez ya gez benim içinde gez. Sakın evde oturmayın iyi günleri değrlendirin..

aferin fıstığa, gözlerden belli zaten zeka fışkırıyo :))
canım sağol teyzesi ..
Istese yapıyor demek cadı.
Darısı bebişlerimize inşallah..

bıde ben daha sonra katıldım düşün cnmm. oo daha neler paylasıcaz sekerımmmmmmm :))::):):)

Bır yandan sızı okuyorum bır yandan stajer notları verıyorum:))

oo eline düşmüşler:)) müdür vermiyor mu onları?

aferin eylüle. ege ya ne güzel aynı anda hem yeni bi bebeğin telaşını yaşıyorsun hem de eylülün okul heyecanı. o da süper bir duygu olsa gerek...

yelkovan zaten müdür kızımm:))))

birce allah herkesin evladını korusun. Okadar güzel ki anlatamam. Kalemini kaybetmesi bile bana mutluluk veriyor. şükür aklı başında normal bir evladım varda okula gidiyor diyorum. O formasını önlüğünü yıkayıp ütülemek çok güzel. Herkese allah nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…