Bır yandan sızı okuyorum bır yandan stajer notları verıyorum:))
ömer sudekanın muahyenesine gidiyorum..atilla beye..alsancak lozan pastanesinin üstünde..sen nereye gidiyosun canım???
günaydın fıstıklaar nasılsınız bakalım :)
ben iyiyim, cuma diye sevinemiyorum çünkü yarın ev taşıyorum inş.:)
dün mutfağa başladım, hiç diğer odalar gibi olmadı tabi, neyi nereye koyacağımı şaşırdım stres oldum resmen..bitmedi malesef. bugün baya iş beni bekliyor evde..inşallah yetiştirebilirim, yoksa artık arabanın arkasına tavalarımı tencerelerimi koyar götürürüm napim
ömer sudekanın muahyenesine gidiyorum..atilla beye..alsancak lozan pastanesinin üstünde..sen nereye gidiyosun canım???
günaydın fıstıklaar nasılsınız bakalım :)
ben iyiyim, cuma diye sevinemiyorum çünkü yarın ev taşıyorum inş.:)
dün mutfağa başladım, hiç diğer odalar gibi olmadı tabi, neyi nereye koyacağımı şaşırdım stres oldum resmen..bitmedi malesef. bugün baya iş beni bekliyor evde..inşallah yetiştirebilirim, yoksa artık arabanın arkasına tavalarımı tencerelerimi koyar götürürüm napim
aman stajyerlere iyi not ver yaa... bitirsinler okullarını..
bize dalıp yanlışlık yapma:)))))
100 kk ya
10 stajyere..
benim kızımın karne notları belli olmuş teyzeleri hepsi 90-95-100 hepsi 5 yani e-okuldan öğrendik:)
yere bişi düştüğünde alamamaktan şikayetçiyiiiiim .. :95:
Ben Dilek UYSAL'a gidiyorum.TRT Binasının karşında oda..İlk gebeliğimde de ona gitmiştim çok memnunum...
zaten mutfak yerleştimi iş bitmiş olur. incik boncuk tava tencere tabak bi evde en fazla olan şeylerdir. allah yardım etsin. yakın olsak hep bir elden toparlardık:)
ayy sen de mi taşınıyosun....haftaya ben de başlıycam ama evin epey yapılcak işi var..öfff allah kolaylık versin canım..
100 kk ya
10 stajyere..
benim kızımın karne notları belli olmuş teyzeleri hepsi 90-95-100 hepsi 5 yani e-okuldan öğrendik:)
100 kk ya
10 stajyere..
ay demi yaa bi ara okula gitmiycem diyordu. Bak ne çok şey paylaşmışız burda . Birden diken diken oldum. Kardeş gibi olmuşuz.gozunnn aydın cnm bakk okul yuzunden stres yapıyordunnn masallahh eylulee:))::)
gez ya gez benim içinde gez. Sakın evde oturmayın iyi günleri değrlendirin..kızlar hava burda güneşli ve güzel görünüyo..bugün evde gecirmek istemiyorum..cıkayım biraz gezeyim..kendinize iyi bakın..
canım sağol teyzesi ..aferin fıstığa, gözlerden belli zaten zeka fışkırıyo :))
ay demi yaa bi ara okula gitmiycem diyordu. Bak ne çok şey paylaşmışız burda . Birden diken diken oldum. Kardeş gibi olmuşuz.
Ay çok duygulandım sağolun kızlar...
gez ya gez benim içinde gez. Sakın evde oturmayın iyi günleri değrlendirin..
canım sağol teyzesi ..
Istese yapıyor demek cadı.
Darısı bebişlerimize inşallah..
bıde ben daha sonra katıldım düşün cnmm. Oo daha neler paylasıcaz sekerımmmmmmm :))::):):)
Bır yandan sızı okuyorum bır yandan stajer notları verıyorum:))
100 kk ya
10 stajyere..
inşallah hep güzel şeyleri paylaşalım.
Burda kötü bişey bile hemen yumuşatılıyor paylaştıkça azalırmış ya dertler.aynen öyle
iyiki varsınız.....
oo eline düşmüşler:)) müdür vermiyor mu onları?
Aferin eylüle. Ege ya ne güzel aynı anda hem yeni bi bebeğin telaşını yaşıyorsun hem de eylülün okul heyecanı. O da süper bir duygu olsa gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?