2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilek yaa avatarın beni delirtiyor ya çok güzel bir kız
benim durumda böyle güzel olsun ..
ablasına benzerse güzel olur da :))

Ben geldimmmm... Efet Ege yaaa çook tatlı benim avatardaki ama şirin bu, senin Eylül çoook güzel maşallaahh Bu arada karnesi de çook güzelmiş okurken tüylerim diken diken oldu :)

günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..

Ben de feci rüyalar gördüm.. Noluyor bize böyle anlamadım walla

günaydın kıslarr ben bugün yine arkadaşa yardıma gideceğim yine bugün pek fazla giremeyeceğim herkes iyidir umarım

teşekkür ederiz teyzesiii. Diyorum ya bşyerleriniz açıkta kalmış.

günaydın kızlar
herkes iyi sanırım aman hep iyi olalım
güzaydın uyuyan güzel.
Herkesi iyi bugun şükür.
Kuzu yok evinin işleri var..
Bazı kızlarda sabah selamını verip kimisi işine kimisi yürüyüşe çıktı. Bizde çakıldık buraya işte:))) okadar. Sen nasılısn

kızlar bu kötü reyaların hormonlarımızdan kaynaklandığını düşünüyorum ben
hatta tedavi sonrası kötü rüyalar görmeye başladığımda umutlanmıştım ben hamileyim diye

amin canım. düşününce bile acayip heyecanlaıyorum ben, inşallah Allah nasip eder...

yelkovan müdür yardımcısı diye biliyorum da ondan dedim:))

hatta tedavi sonrası kötü rüyalar görmeye başladığımda umutlanmıştım ben hamileyim diye

Kesin öyledir... ben çeşitleme yaptım artık , farklı konularda farklı kabuslar.. Oyyy bi de bunun lohusa sendromu vaar...

Daha önce doğuran arkadaşlar aydınlatsanızaaa bizii... EGeeeeee, var mı gerçekten lohusa sendromu die bişey yoksa millet mi abartıyooo?

hayatımız bu hormonlar yönetir oldu ya.
Nasıl davranıcağımı şaşırdım. Aniden sinirleniyor aniden ağlayabiliyorum..
Allahtan kalıcı değil. Nasıl dengesiz insanlar olurduk ozaman düşünemiyorum..

Yok yokk acımasız olmadım:))
sende hazırla karne hedıyenı..

aaaa olmazmıııı
ben oldum valla..
Nasılll
sinirliyim ağlamaklıyım kaynanamı görmek istemiyorum. Sürekli annemi istiyorum gitme diyorum..
Dışarı çıkmak istiyorsun sana bağımlı bir bebek var. Ağlıyor ben ağlıyorum niye ağladığımızı bilmiyoruz:)))))))) memeden süt gelmiyor herkes bi laf diyor . Acım var zaten :))))darallttım mı bukadar yeter. Sonra 1-2 ay sonra toparlarsınız:)
özgürlüğünüz elinizden alınmış hissediyorsunuz

iyi sayılırım pek uyuyamıyorum bu aralar geceleri dönüp durmaktan yoruluyorum yatakta kafamda hep bebekle ilgili bişeyler var
sağlığı hazırlıkları felan hep onu düşünüyorum

bende yürüyüşe çıkıcam ama öğlen saatlerini tercih ediyorum ben hava daha iyi oluyor o saatlerde

bu hormonlar benide mahvetti bir ara herşeye ağlıyordum eşimde çok dalga geçiyordu benimle ama biraz daha azaldı şükür

aaahh bu hormonlar ahhh delı gıbı oluyorum bazende süt liman :))
ben bankaya cıkıp gelıyorum cok konusmayın sonra okuyamıyorum:)))

Günaydınnnn kızlaar.. Rüyalar dışında iyiyiz siz nasılsınııızz :)
çok şükür iyiyim rüyalar hep öyle ya film gibi bide eşim ben uyurken korku filmi izliyor ben sesleri duyuyorum sonra rüyamda onları görüyorum psikopat oldum :))).... iyi olalım ya maşallah maşallah 2. 3aylık dönem en güzel dönemmiş zaten
delimavi yazdım ama görmedin sanırım. Kızarıklıkların geçtimi demiştim. Dr sordunmu

canım görmedim bi arkadaşa yardıma gidiyorum kira takviyesi için açıktı dünde ama pek bakamadım geçti kızarıklar ve neden olduğunu çözdüm hamile pantolanu almıştım ben lcw den onun lastikli kısmı jarse ya o yaptı muhtemelen bi kaçgündür elbise giyiyyorum yok artık geçti annesi seni ve kızını tebrik ediyorum bu arada maşallah ona destekleyen bir annesi var senin gibi ne güzel Allah üniversiteyi kaandığı günleride göstersin bize sen nasılsın?

aynennnnn
dizlerini kırarak eğil .
ben kırmadan eğiliyordum eşim her gördüğünde bana kızıyordu..

öyküm nerde yaaaaaa
gelmeliydi çoktan

Ben geldim kızlarrrr,
günaydın bu sabah biz yne bir kahvaltı organizasyonu yaptık, yeni geldim eve, sizi merak ettim ama yine çok kaynatmışsınız bayanlar..

aaahh bu hormonlar ahhh delı gıbı oluyorum bazende süt liman :))
ben bankaya cıkıp gelıyorum cok konusmayın sonra okuyamıyorum:)))
bu saatlerde iş saati yemek saati fazla konuşulmaz merak etme..bak işine

bişey düşünme ..
Doğduğu zaman sanki kırk yıllık anneymişsin gibi geliyor. Nerden bilicem nerden anlıycam lafı bende çoktu. Ama ooo annem bile şaşırdı..
Zamana bırakk
ne güzel şanslısınız evdesiniz.. Yürüyün uzanın karışan görüşen yok..

ayy bilmiyorum yaaa çookkk stresliyim bu konularda ya iyi bakamazsam diye
birde kaynanamı istemiyorum doğumda ama gelip herşeye karışacağını birde hizmet bekleyeceğini düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum vallahi
aklıma bunlar geldikçe uykularım kaçıyor ayyy sizide sıkmayayım şimdiden doğum stresleri felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…