çilek yaa avatarın beni delirtiyor ya çok güzel bir kız
benim durumda böyle güzel olsun ..
ablasına benzerse güzel olur da :))
günaydın kızlar..rüyamda kötü kötü şeyler gördüm..koşuyordum cocugumu düşürdüm..öff cok kötüydü..korkuyla uyandım..
teşekkür ederiz teyzesiii. Diyorum ya bşyerleriniz açıkta kalmış.ben geldimmmm... Efet ege yaaa çook tatlı benim avatardaki ama şirin bu, senin eylül çoook güzel maşallaahhBu arada karnesi de çook güzelmiş okurken tüylerim diken diken oldu :)
Ben de feci rüyalar gördüm.. Noluyor bize böyle anlamadım walla
güzaydın uyuyan güzel.günaydın kızlar
herkes iyi sanırım aman hep iyi olalım
günaydın kıslarr ben bugün yine arkadaşa yardıma gideceğim yine bugün pek fazla giremeyeceğim herkes iyidir umarım
günaydın kızlar
herkes iyi sanırım aman hep iyi olalım
günaydın kıslarr ben bugün yine arkadaşa yardıma gideceğim yine bugün pek fazla giremeyeceğim herkes iyidir umarım
yelkovan zaten müdür kızımm:))))
birce allah herkesin evladını korusun. Okadar güzel ki anlatamam. Kalemini kaybetmesi bile bana mutluluk veriyor. şükür aklı başında normal bir evladım varda okula gidiyor diyorum. O formasını önlüğünü yıkayıp ütülemek çok güzel. Herkese allah nasip etsin...
kızlar bu kötü reyaların hormonlarımızdan kaynaklandığını düşünüyorum ben
hatta tedavi sonrası kötü rüyalar görmeye başladığımda umutlanmıştım ben hamileyim diye
kızlar bu kötü reyaların hormonlarımızdan kaynaklandığını düşünüyorum ben
hatta tedavi sonrası kötü rüyalar görmeye başladığımda umutlanmıştım ben hamileyim diye
aman stajyerlere iyi not ver yaa... bitirsinler okullarını..
bize dalıp yanlışlık yapma:)))))
100 kk ya
10 stajyere..
benim kızımın karne notları belli olmuş teyzeleri hepsi 90-95-100 hepsi 5 yani e-okuldan öğrendik:)
kesin öyledir... Ben çeşitleme yaptım artık , farklı konularda farklı kabuslar.. Oyyy bi de bunun lohusa sendromu vaar...
Daha önce doğuran arkadaşlar aydınlatsanızaaa bizii... Egeeeeee, var mı gerçekten lohusa sendromu die bişey yoksa millet mi abartıyooo?
amin canım. düşününce bile acayip heyecanlaıyorum ben, inşallah Allah nasip eder...
yelkovan müdür yardımcısı diye biliyorum da ondan dedim:))
teşekkür ederiz teyzesiii. Diyorum ya bşyerleriniz açıkta kalmış.
güzaydın uyuyan güzel.
Herkesi iyi bugun şükür.
Kuzu yok evinin işleri var..
Bazı kızlarda sabah selamını verip kimisi işine kimisi yürüyüşe çıktı. Bizde çakıldık buraya işte:))) okadar. Sen nasılısn
yok yokk acımasız olmadım:))
sende hazırla karne hedıyenı..
çok şükür iyiyim rüyalar hep öyle ya film gibi bide eşim ben uyurken korku filmi izliyor ben sesleri duyuyorum sonra rüyamda onları görüyorum psikopat oldum :))).... iyi olalım ya maşallah maşallah 2. 3aylık dönem en güzel dönemmiş zatenGünaydınnnn kızlaar.. Rüyalar dışında iyiyiz siz nasılsınııızz :)
delimavi yazdım ama görmedin sanırım. Kızarıklıkların geçtimi demiştim. Dr sordunmu
aynennnnn
dizlerini kırarak eğil .
ben kırmadan eğiliyordum eşim her gördüğünde bana kızıyordu..
öyküm nerde yaaaaaa
gelmeliydi çoktan
bu saatlerde iş saati yemek saati fazla konuşulmaz merak etme..bak işineaaahh bu hormonlar ahhh delı gıbı oluyorum bazende süt liman :))
ben bankaya cıkıp gelıyorum cok konusmayın sonra okuyamıyorum:)))
bişey düşünme ..iyi sayılırım pek uyuyamıyorum bu aralar geceleri dönüp durmaktan yoruluyorum yatakta kafamda hep bebekle ilgili bişeyler var
sağlığı hazırlıkları felan hep onu düşünüyorum
bende yürüyüşe çıkıcam ama öğlen saatlerini tercih ediyorum ben hava daha iyi oluyor o saatlerde
bu hormonlar benide mahvetti bir ara herşeye ağlıyordum eşimde çok dalga geçiyordu benimle ama biraz daha azaldı şükür
bu saatlerde iş saati yemek saati fazla konuşulmaz merak etme..bak işine
bişey düşünme ..
Doğduğu zaman sanki kırk yıllık anneymişsin gibi geliyor. Nerden bilicem nerden anlıycam lafı bende çoktu. Ama ooo annem bile şaşırdı..
Zamana bırakk
ne güzel şanslısınız evdesiniz.. Yürüyün uzanın karışan görüşen yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?