2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnaımmm iyi ve güzel dileklerin beni duygusallaştırdı teşekkür ederim..
Sevindim kızrıklığın sebebinin kötü bişey olmamaasınz:))

ben geldim kızlarrrr,
günaydın bu sabah biz yne bir kahvaltı organizasyonu yaptık, yeni geldim eve, sizi merak ettim ama yine çok kaynatmışsınız bayanlar..
allahım yaa bende dedim bu kadın nerde sabah girerdi. Afiyet olsun bebişim..

Teşekkürler kızlar, arkadaşlardan utandım çok yiyemedim aç kaldım valla ama neyse.. Bu arada karne notlarına nasıl baktın Ege, bende bakayım..

sakın kimseyi takma . Sen stresli olursan bebişin huzursuz bir bebek olur sütünden ona gaz geçer..
O yüzden kaynanayı salla

teşekkürler kızlar, arkadaşlardan utandım çok yiyemedim aç kaldım valla ama neyse.. Bu arada karne notlarına nasıl baktın ege, bende bakayım..

bizim 1.sınıf ya o yüzden erken yazmış hocası notları okulun sitesine girdiğin zaman e-okul var ordan tc ile öğreniyorsun. Devamsızlıklarına kadar işliyorlar.. Her yazılıdan sonra oraya işleniyor veli bilgilendirme

evet geçen sene bakmıştık ama şimdi beceremedim. şifre mifre istiyor, ben hep unutmuşum onları..sinir oldum..

evet geçen sene bakmıştık ama şimdi beceremedim. şifre mifre istiyor, ben hep unutmuşum onları..sinir oldum..

öyküm sanki alt tarafım çıkıcak gibi ağrıyor lavaboya girdim tuvaletimi yaparken adet olcakmışım gibi ağrı vardı..
Bebğin her gün oynuyormu senin.. Benim oynuyor ama çok uzun aralıklarla

öyküm sanki alt tarafım çıkıcak gibi ağrıyor lavaboya girdim tuvaletimi yaparken adet olcakmışım gibi ağrı vardı..
Bebğin her gün oynuyormu senin.. Benim oynuyor ama çok uzun aralıklarla

valla bende de durum aynı, alt taraf( anladın sen) varya resmen acıyor, ama Aslı da da böyleydi onun için paniklemiyorum. Bebekte dün 20.hafataya girdik ya ondan mı nedir, inanılmaz oynamaya başladı.. Her dakka hissetmiyorum ama çoğu kez resmen tekmeliyor.

ben eylülde de hissederdim ağrıyı hatta enneme dedim o da dedi eylülde de öyle diyordun diye:) p benden daha iyi hatırlıyor..
Neyse acıktım ben yemeğe çıkıyım gelirim sonra..

aferin kızlar hiç yazışmamışsınız svedim sizi...
bende mamamı yedim kahve yaptım içiyorum.. boğazım fena yutkunamıyorumm

canım ben buradayım hem bakıyorum hem ev temizliyorum
ama çıkıcam birazdan işimi bitireyim yürüyüş yapıp gelicem
sonrada yemek felan akşam telaşı yani

canım ben buradayım hem bakıyorum hem ev temizliyorum
ama çıkıcam birazdan işimi bitireyim yürüyüş yapıp gelicem
sonrada yemek felan akşam telaşı yani
oo hamarat kadınsın vesselam
yorma kendini

yani geldim geçmişe bakıyodum
Ekelmişsin gördüm bende eylüle bayıldım hatta tam ısırmalık yanakları var ya :))

oooo herkes eylüle bayılmış anacım onun hamuru benden ..benim eserim o
yanaklar gözler çok güzel demii. sizainkilerde öyle tatlı baldan olsunn

yemek yedik geldik yemek yerken de arkadaşın yemeğinden kıl çıktı bütün iştahım gitti böö

oooo herkes eylüle bayılmış anacım onun hamuru benden ..benim eserim o
yanaklar gözler çok güzel demii. sizainkilerde öyle tatlı baldan olsunn

:))) senden tabi canım sen güzel olmasan öle çucuk çıkarmı :))

sabahtan beri çok ağrım var ya zor yürüyorum sağ tarafım kopuyo resmen böhühühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…