cnaımmm iyi ve güzel dileklerin beni duygusallaştırdı teşekkür ederim..çok şükür iyiyim rüyalar hep öyle ya film gibi bide eşim ben uyurken korku filmi izliyor ben sesleri duyuyorum sonra rüyamda onları görüyorum psikopat oldum :))).... Iyi olalım ya maşallah maşallah 2. 3aylık dönem en güzel dönemmiş zaten
canım görmedim bi arkadaşa yardıma gidiyorum kira takviyesi için açıktı dünde ama pek bakamadım geçti kızarıklar ve neden olduğunu çözdüm hamile pantolanu almıştım ben lcw den onun lastikli kısmı jarse ya o yaptı muhtemelen bi kaçgündür elbise giyiyyorum yok artık geçti annesi seni ve kızını tebrik ediyorum bu arada maşallah ona destekleyen bir annesi var senin gibi ne güzel allah üniversiteyi kaandığı günleride göstersin bize sen nasılsın?
allahım yaa bende dedim bu kadın nerde sabah girerdi. Afiyet olsun bebişim..ben geldim kızlarrrr,
günaydın bu sabah biz yne bir kahvaltı organizasyonu yaptık, yeni geldim eve, sizi merak ettim ama yine çok kaynatmışsınız bayanlar..
cnaımmm iyi ve güzel dileklerin beni duygusallaştırdı teşekkür ederim..
Sevindim kızrıklığın sebebinin kötü bişey olmamaasınz:))
allahım yaa bende dedim bu kadın nerde sabah girerdi. Afiyet olsun bebişim..
sakın kimseyi takma . Sen stresli olursan bebişin huzursuz bir bebek olur sütünden ona gaz geçer..ayy bilmiyorum yaaa çookkk stresliyim bu konularda ya iyi bakamazsam diye
birde kaynanamı istemiyorum doğumda ama gelip herşeye karışacağını birde hizmet bekleyeceğini düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum vallahi
aklıma bunlar geldikçe uykularım kaçıyor ayyy sizide sıkmayayım şimdiden doğum stresleri felan
teşekkürler kızlar, arkadaşlardan utandım çok yiyemedim aç kaldım valla ama neyse.. Bu arada karne notlarına nasıl baktın ege, bende bakayım..
sakın kimseyi takma . Sen stresli olursan bebişin huzursuz bir bebek olur sütünden ona gaz geçer..
O yüzden kaynanayı salla
bizim 1.sınıf ya o yüzden erken yazmış hocası notları okulun sitesine girdiğin zaman e-okul var ordan tc ile öğreniyorsun. Devamsızlıklarına kadar işliyorlar.. Her yazılıdan sonra oraya işleniyor veli bilgilendirme
evet geçen sene bakmıştık ama şimdi beceremedim. şifre mifre istiyor, ben hep unutmuşum onları..sinir oldum..
öyküm sanki alt tarafım çıkıcak gibi ağrıyor lavaboya girdim tuvaletimi yaparken adet olcakmışım gibi ağrı vardı..
Bebğin her gün oynuyormu senin.. Benim oynuyor ama çok uzun aralıklarla
valla bende de durum aynı, alt taraf( anladın sen) varya resmen acıyor, ama aslı da da böyleydi onun için paniklemiyorum. Bebekte dün 20.hafataya girdik ya ondan mı nedir, inanılmaz oynamaya başladı.. Her dakka hissetmiyorum ama çoğu kez resmen tekmeliyor.
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz
ben eylülde de hissederdim ağrıyı hatta enneme dedim o da dedi eylülde de öyle diyordun diye:) p benden daha iyi hatırlıyor..
Neyse acıktım ben yemeğe çıkıyım gelirim sonra..
banayaklaşma nbr cnm
dn ekledim seni face de çok tatlı bir bayansın..ama evet tanımıyorum senii..
oo hamarat kadınsın vesselamcanım ben buradayım hem bakıyorum hem ev temizliyorum
ama çıkıcam birazdan işimi bitireyim yürüyüş yapıp gelicem
sonrada yemek felan akşam telaşı yani
yani geldim geçmişe bakıyodum
Ekelmişsin gördüm bende eylüle bayıldım hatta tam ısırmalık yanakları var ya :))
yemek yedik geldik yemek yerken de arkadaşın yemeğinden kıl çıktı bütün iştahım gitti böö
oooo herkes eylüle bayılmış anacım onun hamuru benden ..benim eserim o
yanaklar gözler çok güzel demii. sizainkilerde öyle tatlı baldan olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?