2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

millet uyuyormuusnuz sizdemi cumaya gittiniz:) bayanlar

selam kızlarrr
ege bize diyorsun kendin ortalarda yoksun,
dün akşam tesadüfen lale devrini açtım, tv de düzgün bişey olmadığı için,
aslında sevmem o diziyi de...nerden açtıysam,
lale kaza yaptı, bebeği 28 haftalık sezeryenle aldılar kuvöze koydular,
sonra lale yoğun bakımda öldü,
ben ağlaaa ağlaaa bittim,
senin osmandan beter oldum yani anlıyacağın,
bu ne ağlamaktır yaw sümüklü koyunları geçtik

ooo kimleri görüyorummm
burdayım ama ben arada iş yapıyorum:)
arada yalnız:)))))
ayyyy bak bana diyorsunuz kendiniz ağlıyorsunuz. Ne acı bişşey o çocuk ne olcak şimdi...
Osman bu hafta caroline den tokat yiycek miş gazete okuyordum orda gördüm..

aa kasıkların mı
benimde öylee sanki adet olcam gibii
ayaklarına dikkat et üşütme

ya ben hiç çorapsız terliksiz gezmem noldu böle anlamadım. Sabahtan beri böle. Gece hiç tuvalete kalkmamışım sabah çok çişim gelmişti dedim ondan ağrıyo heralde ama geçmedi bi türlü. böle giderse bütün gün yan gel yat yapçam

yemek yedik geldik yemek yerken de arkadaşın yemeğinden kıl çıktı bütün iştahım gitti böö

işte bugün bunları duymaya ihtiyacımız var,
dünki bamya krizi neydi öyle???
yedinizmi kızlar akşam bamyanızı
semirip çıkacaz yakında bu iştahlar kapanmazsa,
neyseki yemek krizim geçti meyve krizim var son 2 aydır

aaa çok fenaaaaaaa
geri iade etseydiniz.. çok kötü oldumm dayanamadığım tek şey kıl berbat

ay sorma ege valla bi iştahla gittim çok yemek yiycem diye aç kaldım resmen ben neyse de bebiş de aç kaldı yazık.

bu arada kim bu ünlü eylül senin kızın mı çok merak ettim. o zaman bu ikinci çocuğun olcak cinsiyeti ne bebişinin?

Amann egecim yok izleme hala acılıysa o dizi insanın psikolojsi bozuluyor yaw

evet bazı günler insanın hiç hali olmuyor, sebepsiz yere kasıkların ağrıyor falan, yatıp dinlenmek tek çaresi, şimdi sen güzelce uzan bence..

çok sıkışırsan olur ama bugun yorma kendini yapma iş felan yan gel yat boşverr.
çocuk olunca yatamazsın

bakın kuzu çevirme bile anlatsanız şuan tokum hiiiççç kızmam size. Ama 3 ten sonra kimse yemek konuşmasın....
Gözüm dönüyor..
Kızların nerede seni rahat bırakıyorlarmı . Akşam ben bi bakayım dedim k.k ya eylül kucağıma oturdu ne yazıyosun kim onlar bende kapadım hemen...

yok anacım benim bilmediğim yemek mi var ki:))))) sezeryan sonrası normal doğumu araştırdım, merak ettim de... Ama baya bir riskliymiş valla o riske değmez.

a aaasakın ben sordum cerrahpaşada 5 seneden sonra olabilir ama dr senden imza alıyormuş. Açılma olablirmiş riskli yani. Aman boşver..

hoşgeldin cnmm .sakin hem çalışıyoruz hem yazıyoruz.
Sen nasılsın ne var ne yok:)

hoşgeldinnnnn
valla ben bugün bitikim :))

hoşbulduk şekerler..
egecim bende diyorum topik sakin bugün, hiç böle görmemiştim.. demek işlerinize daldınız..
banayaklaşma nie bitkinsin canım uyuyamadınmı..
yaa kızlar benimde sırtım çok fena tutulmuş dün gece, sabah zor kalktım, şimdide kötü halen geçmedi.. kas gevşetici kullanmam ama viks sürsem mi diyorum bi bilgisi olan varmı.. bize viks zararlımı ?

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli:)
ben uzun zamandır girip bişyler yazmaya fırsat bulamıyorum malum evde küçük bir çocuk daha olunca zor oluyo..

oo hamarat kadınsın vesselam
yorma kendini

oooo herkes eylüle bayılmış anacım onun hamuru benden ..benim eserim o
yanaklar gözler çok güzel demii. sizainkilerde öyle tatlı baldan olsunn

aaahhh canım sen beni önceden görecektin yani hamile kalmadan önce evim bal dök yala olurdu şimdi anca kendimi avutuyorum ufak tefek işlerle
malum hamilelik zor birde tedaviyle olunca daha da korkuyorum bişey olacak diye bu yaptıklarımdan bile sizden başka kimsenin haberi yok kocam felan duysa keser beni

kızlar bende de arada sırada ağrı oluyor evvelsi gün doktora gittim söyledim bir de bazen batma oluyor ama baktı kontrol etti önemsemedi herhalde çok şiddetli olursa ve Allah korusun kanama falan olursa o zaman problem. Ben biraz gaz sancısıdır diye düşünüyorum.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli:)
ben uzun zamandır girip bişyler yazmaya fırsat bulamıyorum malum evde küçük bir çocuk daha olunca zor oluyo..
hoşgeldin canım..
avatarındaki senin bebişinmi.. çoook tattlıııııııııııı.. maşaallah..

hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın

saol tatlım... bende iyiiym, sırt ağrım haricinde, fena tutuldum zor kımıldıyorum... okadar ama gerisi süper

canım yemek söyle istersen dışardan yazık bebişe..
Meşhur namı değer eylül benim 6,5 yaşındaki kızım..
Kızlar bayılıyorlarda kendisine söylemesi ayıp. Yada bana öyle diyorlar..
Buda kız olacak inşallah :)) duru kızım
seninn????

viks sürme deri emdiği için istersen dr ara .. Sıcak havlu felan koy banyo yap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…