hoşbulduk şekerler..
egecim bende diyorum topik sakin bugün, hiç böle görmemiştim.. demek işlerinize daldınız..
banayaklaşma nie bitkinsin canım uyuyamadınmı..
yaa kızlar benimde sırtım çok fena tutulmuş dün gece, sabah zor kalktım, şimdide kötü halen geçmedi.. kas gevşetici kullanmam ama viks sürsem mi diyorum bi bilgisi olan varmı.. bize viks zararlımı ?
hoşgeldin canım..
avatarındaki senin bebişinmi.. çoook tattlıııııııııııı.. maşaallah..
saol tatlım... bende iyiiym, sırt ağrım haricinde,fena tutuldum zor kımıldıyorum... okadar ama gerisi süper
hoşbulduk şekerler..
egecim bende diyorum topik sakin bugün, hiç böle görmemiştim.. demek işlerinize daldınız..
banayaklaşma nie bitkinsin canım uyuyamadınmı..
yaa kızlar benimde sırtım çok fena tutulmuş dün gece, sabah zor kalktım, şimdide kötü halen geçmedi.. kas gevşetici kullanmam ama viks sürsem mi diyorum bi bilgisi olan varmı.. bize viks zararlımı ?
selam cnmm.. Hoşgeldin bevdeki kaç yaşında..slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli:)
ben uzun zamandır girip bişyler yazmaya fırsat bulamıyorum malum evde küçük bir çocuk daha olunca zor oluyo..
saçmalama cnm sende ... Yapma ozaman. Evini yerim senin kusuruna bakacak adam gelmesin evine. Kız benim evde çocuk var heryer oyuncak okul eşyası felan ama hafta sonu temizlik yaparım hafta içi hiç uğraşamam. Yorma sakın kendini allah korusun vicdan azabı çekersin..aaahhh canım sen beni önceden görecektin yani hamile kalmadan önce evim bal dök yala olurdu şimdi anca kendimi avutuyorum ufak tefek işlerle
malum hamilelik zor birde tedaviyle olunca daha da korkuyorum bişey olacak diye bu yaptıklarımdan bile sizden başka kimsenin haberi yok kocam felan duysa keser beni
DURU MU KIZININ ADI:)) BENDE DURU KOYCAM ALLAH KISMET EDERSE..saol cnm evet benim küçük cadım:) aslında pek de küçük değil şimdi 21aylık:)
bakın kuzu çevirme bile anlatsanız şuan tokum hiiiççç kızmam size. Ama 3 ten sonra kimse yemek konuşmasın....
Gözüm dönüyor..
Kızların nerede seni rahat bırakıyorlarmı . Akşam ben bi bakayım dedim k.k ya eylül kucağıma oturdu ne yazıyosun kim onlar bende kapadım hemen...
tamam 3 den sonra geleyim ben o zaman buraya
büyük kızım okulda canım, bade hanımda babası evde aklını bana takmıyor,
ne o kız benimi teftişliyosun dün yemek yaptınmı?
bugün kızlar nerde
a aaasakın ben sordum cerrahpaşada 5 seneden sonra olabilir ama dr senden imza alıyormuş. Açılma olablirmiş riskli yani. Aman boşver..
kızlar benim ikinci gebeliğim 17 haftalık olduk ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum sizce normalmi?nette bakınıyorum herkes erkenden hissetmiş
aaahhh canım sen beni önceden görecektin yani hamile kalmadan önce evim bal dök yala olurdu şimdi anca kendimi avutuyorum ufak tefek işlerle
malum hamilelik zor birde tedaviyle olunca daha da korkuyorum bişey olacak diye bu yaptıklarımdan bile sizden başka kimsenin haberi yok kocam felan duysa keser beni
kızlar bende de arada sırada ağrı oluyor evvelsi gün doktora gittim söyledim bir de bazen batma oluyor ama baktı kontrol etti önemsemedi herhalde çok şiddetli olursa ve Allah korusun kanama falan olursa o zaman problem. Ben biraz gaz sancısıdır diye düşünüyorum.
DURU MU KIZININ ADI:)) BENDE DURU KOYCAM ALLAH KISMET EDERSE..
evet sezeryenden sonra normal doğumda rahim kasılırken dişikleri patlatma olasılığı varmış, sakın o riski almayın...
hayır canım sürülen hiçbirşeyin zararı yok demişti dr um bana, benimde belim çok tutuluyor, kas gevşetici kremlerden de sürebilirsin :94:
normal cnmm bizde 18 den sonra net hissettik. Zaten dr bana 20 den sonra hissedersin dedi ama ben arada hissediyorum sık olmasda. Kişiğe göre değişiyor öyküm ile fmg daha net sert hissediyor
AFERİN GÜNLÜK RAPORUNU VERDİN..
SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE
DURU MU KIZININ ADI:)) BENDE DURU KOYCAM ALLAH KISMET EDERSE..
evet sezeryenden sonra normal doğumda rahim kasılırken dişikleri patlatma olasılığı varmış, sakın o riski almayın...
hayır canım sürülen hiçbirşeyin zararı yok demişti dr um bana, benimde belim çok tutuluyor, kas gevşetici kremlerden de sürebilirsin :94:
evet benimki artık ciddi cidddi tekme atıyor.. Bağırsak hareketi falan değil. Hatta dışardan bile hissetmeye başladım... Darısı başınıza.
kızlar bir şey sorcam temizlik dediniz de aklıma geldi ben de hiç yapmıyordum kayınvalidem vardı o hallediyordu şimdi gitti malum lavobolara ve klozete domestos tarzı şeyler gerekiyor ama solumak pek iyi değilmiş ben de dün mecbur kocam yapmıyor elime eldivenler takıp burnumu tıkadım yaptım siz sordunuz mu dr.'a?
Evet benimki artık ciddi cidddi tekme atıyor.. Bağırsak hareketi falan değil. hatta dışardan bile hissetmeye başladım... darısı başınıza.
kızlar benim ikinci gebeliğim 17 haftalık olduk ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum sizce normalmi?nette bakınıyorum herkes erkenden hissetmiş
uyuzsun kızım sen...
Amin aminn
kız benimki hareket ettiği halde birden kıskandım yazık kuzu ne yapsın yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?