2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 2 aylık hamileyken sırtım çok tutuldu kusmaktan kilo kaybından ve uzun araba yolculuğundan 1 hafta yattım viks sürdüm ve sıcak su torbası koydum sırtıma... dr.'a sonra ayağa kalkınca söyleyebildim çünkü şehirdışındaydım bir şey olmaz dedi yine de şüphen varsa dr.'a bir sor.

saol cnm evet benim küçük cadım:) aslında pek de küçük değil şimdi 21aylık:)

bakın kuzu çevirme bile anlatsanız şuan tokum hiiiççç kızmam size. Ama 3 ten sonra kimse yemek konuşmasın....
Gözüm dönüyor..
Kızların nerede seni rahat bırakıyorlarmı . Akşam ben bi bakayım dedim k.k ya eylül kucağıma oturdu ne yazıyosun kim onlar bende kapadım hemen...

tamam 3 den sonra geleyim ben o zaman buraya
büyük kızım okulda canım, bade hanımda babası evde aklını bana takmıyor,
ne o kız benimi teftişliyosun dün yemek yaptınmı?
bugün kızlar nerde

a aaasakın ben sordum cerrahpaşada 5 seneden sonra olabilir ama dr senden imza alıyormuş. Açılma olablirmiş riskli yani. Aman boşver..[/QUOTE]

evet sezeryenden sonra normal doğumda rahim kasılırken dişikleri patlatma olasılığı varmış, sakın o riski almayın...

hayır canım sürülen hiçbirşeyin zararı yok demişti dr um bana, benimde belim çok tutuluyor, kas gevşetici kremlerden de sürebilirsin :94:

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli:)
ben uzun zamandır girip bişyler yazmaya fırsat bulamıyorum malum evde küçük bir çocuk daha olunca zor oluyo..
selam cnmm.. Hoşgeldin bevdeki kaç yaşında..
Bizde değişiklik yok sen nasılsınn

saçmalama cnm sende ... Yapma ozaman. Evini yerim senin kusuruna bakacak adam gelmesin evine. Kız benim evde çocuk var heryer oyuncak okul eşyası felan ama hafta sonu temizlik yaparım hafta içi hiç uğraşamam. Yorma sakın kendini allah korusun vicdan azabı çekersin..

kızlar benim ikinci gebeliğim 17 haftalık olduk ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum sizce normalmi?nette bakınıyorum herkes erkenden hissetmiş

saol cnm evet benim küçük cadım:) aslında pek de küçük değil şimdi 21aylık:)
DURU MU KIZININ ADI:)) BENDE DURU KOYCAM ALLAH KISMET EDERSE..

evet sezeryenden sonra normal doğumda rahim kasılırken dişikleri patlatma olasılığı varmış, sakın o riski almayın...

hayır canım sürülen hiçbirşeyin zararı yok demişti dr um bana, benimde belim çok tutuluyor, kas gevşetici kremlerden de sürebilirsin :94:[/QUOTE]

AFERİN GÜNLÜK RAPORUNU VERDİN..
SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE

kızlar benim ikinci gebeliğim 17 haftalık olduk ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum sizce normalmi?nette bakınıyorum herkes erkenden hissetmiş

normal cnmm bizde 18 den sonra net hissettik. Zaten dr bana 20 den sonra hissedersin dedi ama ben arada hissediyorum sık olmasda. Kişiğe göre değişiyor öyküm ile fmg daha net sert hissediyor

senin ilk bebeğindemi tedaviyle olmuştu canım?
cinsiyeti öğrendinizmi? erkek istiyordun sanırım..

jinekologlar genelde bizi önemsemiyor, bebeği takip ediyorlar aslıcım, maalesef aynı şeyi bende yaşadım.

SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE[/QUOTE]

Ya bende okuyunca vazgeçtim de,bende müthiş ameliyat korkusu var, ondan dolayı bir bakayım dedim. Cerrahpaşa da öyle dedilerse zaten olay bitmiştir. Bu arada Sevibade senin 3.nün cinsiyeti belli oldumu? ben mi kaçırdım yoksa..

kızlar bir şey sorcam temizlik dediniz de aklıma geldi ben de hiç yapmıyordum kayınvalidem vardı o hallediyordu şimdi gitti malum lavobolara ve klozete domestos tarzı şeyler gerekiyor ama solumak pek iyi değilmiş ben de dün mecbur kocam yapmıyor elime eldivenler takıp burnumu tıkadım yaptım siz sordunuz mu dr.'a?

normal cnmm bizde 18 den sonra net hissettik. Zaten dr bana 20 den sonra hissedersin dedi ama ben arada hissediyorum sık olmasda. Kişiğe göre değişiyor öyküm ile fmg daha net sert hissediyor

Evet benimki artık ciddi cidddi tekme atıyor.. Bağırsak hareketi falan değil. hatta dışardan bile hissetmeye başladım... darısı başınıza.

SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE

Ya bende okuyunca vazgeçtim de,bende müthiş ameliyat korkusu var, ondan dolayı bir bakayım dedim. Cerrahpaşa da öyle dedilerse zaten olay bitmiştir. Bu arada Sevibade senin 3.nün cinsiyeti belli oldumu? ben mi kaçırdım yoksa..[/QUOTE]

3.DE KIZZ:))) NE GÜZEL
DEVAM SEVİBADE ERKEK BULANA KADAR..
KIZLARININ İSMİ NEE SEVİBADE

SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE[/QUOTE]

evet cnm kızımın adı duru tavsiye ederim kızım çok sakin bir çocuktur:)

kızlarrr dr u aradım, sürebilirsin dedi.. zararı yokmuş..
ama ben yinede bi sıcak duş aliyim geçmesse sürerim..

evet benimki artık ciddi cidddi tekme atıyor.. Bağırsak hareketi falan değil. Hatta dışardan bile hissetmeye başladım... Darısı başınıza.

uyuzsun kızım sen...
Amin aminn

kız benimki hareket ettiği halde birden kıskandım yazık kuzu ne yapsın yaa...

Aaaaa ne fenasın ayol demek onlar ayarladı seni, bende dedim bi iş var bunda:82:
yanlız bi şeyi tutturamadın
benim kaynanam değil, kaynatam fena
genelde o yapar bize kaynanalık

bende yapıyorum ama anneme söyleyince sakın yapma diyor. Soluma dedi ama içim rahat etmiyor. çocuk var evde lavabolara domestos dökmezsem klozete oturtamam kzımı((( sormadım da hiçç

canım benim de ikinci bebeğim ben de senin gibi endişe duyuordum ilkini 19-20 haftalık hissettim ama bu sefer daha erken olur diyorlardı 16. haftadan beri kendimi dinliyorum yeni yeni küçük şeyler hissetmeye başladım :) yani takma kafana eli kulağındadır:) yakında hissedersin

uyuzsun kızım sen...
Amin aminn

kız benimki hareket ettiği halde birden kıskandım yazık kuzu ne yapsın yaa...

Kuzu yok diye rahat rahat konuşuyom zaten .. Ama her bebek her gebelik farklı bence ya, yapçak bişey yok. Bebeklerin bile birinin gelişimi diğerine göre farklı oluyor napalım. buda onun gibi bişey herhalde, benim bu kız zaten ablasına çekmiycek herhalde daha hareketli olcak, ilki inanılmaz sakin bir veletti, bundan korkuyorum ben. çok farklı olcak gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…