2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımdr a sorarsan yapma der ama sonrada normal hayatına devam et der sanki evlerimizde hizmetçi var mecbur yapıyoruz
kocalar yardım etse de kadın eli değince başka oluyor
ben kullanıyorum uzun süre solumadan camı açıyorum döküp temizleyip hemen bol su ile duruluyorum çok solumamak için

AFERİN GÜNLÜK RAPORUNU VERDİN..
SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE

evet cnm kızımın adı duru tavsiye ederim kızım çok sakin bir çocuktur:)[/QUOTE]
AAA DURU İSMİ BANA ÇOK SAKİN GELİYOR ZATEN TAHMİN ETTİM DURU LARIN SAKİN OLDUĞUNU.... 1.KIZIM EYLÜL .. SONBAHAR GİBİ İNSANIN ÖMRÜNÜ SOLDURDU VALLA. CADI KIZIM

AFERİN GÜNLÜK RAPORUNU VERDİN..
SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE

Aaaaa ne fenasın ayol demek onlar ayarladı seni, bende dedim bi iş var bunda:82:
yanlız bi şeyi tutturamadın
benim kaynanam değil, kaynatam fena
genelde o yapar bize kaynanalık [/QUOTE]
O NASIL ERKEK AYOL NE İŞİ VAR GELİNLERLE. OTURSUN YERİNDE GİTSİN KAHVEYE GEZSİN ALLAH ALLAH ERKEK KISMISI UĞRAŞIR MI GELİNLE.
BENİM BABAM GELİNİYLE KONUŞURKENBİLE ÇEKİNİR CNM BABAM

3.DE KIZZ:))) NE GÜZEL
DEVAM SEVİBADE ERKEK BULANA KADAR..
KIZLARININ İSMİ NEE SEVİBADE[/QUOTE]

Ay o da mı kızmış, Allah bağışlasın canım. Bana sanki bu erkek olcakmış gibi gelmişti nedense..

bende yapıyorum ama anneme söyleyince sakın yapma diyor. Soluma dedi ama içim rahat etmiyor. çocuk var evde lavabolara domestos dökmezsem klozete oturtamam kzımı((( sormadım da hiçç

bende yapıyorum maalesef eşim yapma ben yaparım diyor ama ona kalsa ayda bir ancak yapar:)) hatta dün temizledim banyoyu bir güzel yıkadım kireç sökücü domestos falan:)

KIZLARININ İSMİ NEE SEVİBADE[/QUOTE]

Allahmı söyletti kız sana yoksa???
bilmiyoruz henüz göstermedi son kontrolde bayağı merak içindeydik,
seninde 2 kızın var ege sen devam bence:))))))))))
onu erkek arayanlar düşünsün
benim hiiiç böle bi niyetim yoktu 3.kazayla oldu

şu cif in çamaşır suyu katkılısı varya kızlar, müthiş bir şey ( eflatun olanı) tavsiye edrim lavabolar falan çok güzel temizleniyor onunla.. Çok az çamaşır suyu da dökerseniz süper oluyo, tavsiye ederim hemde çok kokmaz.

aman dr kalsa herşey yasak.. Solumadan yaparız yapcak bişey yok..

bende yapıyorum maalesef eşim yapma ben yaparım diyor ama ona kalsa ayda bir ancak yapar:)) hatta dün temizledim banyoyu bir güzel yıkadım kireç sökücü domestos falan:)

ohhh mis gibi.. Güle güle kirlet

KIZLARININ İSMİ NEE SEVİBADE

benim hiiiç böle bi niyetim yoktu 3.kazayla oldu [/QUOTE]

kız belli değil mi yani hala, beni mi yedi Ege ?

benim hiiiç böle bi niyetim yoktu 3.kazayla oldu [/QUOTE]

ANAMMM SEN BURDAMIYDIN BEN SENİ GİTTİ SANDIM..
KIZ BEN SANA HEP SATAŞIYORUM YA KUZU GİBİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR:))
BENİM 1 KIZIM VAR İKİNCİ İNŞALLAH YOLDA GELİCEK.. ODA KIZ AMA BEN ALLAHIMDAN HEP 2 KIZ İSTEDİM ŞÜKÜR ODA BANA VERDİ..
BEN 3. KIZ SANMIŞTIM PARDON..
SEN Bİ KARNINI ÇEK KOY BEN SANA SÖYLİYİM..

kızlarrr dr u aradım, sürebilirsin dedi.. zararı yokmuş..
ama ben yinede bi sıcak duş aliyim geçmesse sürerim..

canım dr. da onay verdiğse rahatça konuşabilirim ben yerimden kalkamıyordum o kadar kötüydüm çığlık çığlığa kusuyordum ağrıdan... sıcak su ve viks çok iyi geldi 3 gün bir şey sürmemiştim boşuna acı çekmişim. hem de öyle böle viks sürmek değil sabah akşam sürüyordum ve sürekli sıcak su ile sırtımda dolaşıyordum. Ama tabiki halinden de anlıyorum ben o ağrılarla 3 gün sürmedim direndim hamilelik böyle bir şey işte insan bebeği kendinen çok düşünüyor...

Ay o da mı kızmış, Allah bağışlasın canım. Bana sanki bu erkek olcakmış gibi gelmişti nedense..[/QUOTE]

Amin öykücüm cümlemizin evlatlarını bağışlasın,
eğer bu kızsa bu sizin mübarek cuma günki tahmininiz için olacak,

EVET BENDE KULLANIYORUM HATTA T-SHIRTE SIÇRADI ONDA DA ÇAMAŞIR SUYU ETKİSİ VAR BEMBEYAZ ETTİ. ÇOK GÜZEL BİŞEY..

kız belli değil mi yani hala, beni mi yedi Ege ?[/QUOTE]

KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM:)) BAYILIYORUM MUZİPLİK YAPMAYA BÜYÜMEDİM DAHA

Allah bağışlasın canım nerde resimleri ben de göriim. duru da eylül de çok güzel isim. benim ilk bebeğim daha çok net değil erkek gibi dedi dr ama haftaya inşallah kesinleşecek.

EVET BENDE KULLANIYORUM HATTA T-SHIRTE SIÇRADI ONDA DA ÇAMAŞIR SUYU ETKİSİ VAR BEMBEYAZ ETTİ. ÇOK GÜZEL BİŞEY..

kız belli değil mi yani hala, beni mi yedi Ege ?

KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM:)) BAYILIYORUM MUZİPLİK YAPMAYA BÜYÜMEDİM DAHA[/QUOTE]

Yok kız bana sevibade nin oğlu olcak gibi geliyor hep nedense.. Belki de içime doğuyordur. Gerçi ben pek tahminlerde iyi değilimdir ama.. hayırlısı bakalım, belli olunca bize hemen bildir. bak merak ettik.

Ay o da mı kızmış, Allah bağışlasın canım. Bana sanki bu erkek olcakmış gibi gelmişti nedense..

[/QUOTE]
ayy cuma saati mübarek gün yüzü suyu hürmetine. sevibadeye şöyle en pipilisinden bir erkek evladı nasip eyle yarabbiiiii. aminnnnnnnnn
:)))))))))))))

Allah bağışlasın canım nerde resimleri ben de göriim. duru da eylül de çok güzel isim. benim ilk bebeğim daha çok net değil erkek gibi dedi dr ama haftaya inşallah kesinleşecek.

faceden baktılar. benim face zaten umuma açık oldu herkes eklendi:)) isimler için de teşekkür ederim..
allah sana bağışlasın evladını kızı erkeği önemlideğil sağlıklı olsunlarda..

ayy cuma saati mübarek gün yüzü suyu hürmetine. sevibadeye şöyle en pipilisinden bir erkek evladı nasip eyle yarabbiiiii. aminnnnnnnnn
:)))))))))))))

faceden baktılar. benim face zaten umuma açık oldu herkes eklendi:)) isimler için de teşekkür ederim..
allah sana bağışlasın evladını kızı erkeği önemlideğil sağlıklı olsunlarda..[/QUOTE]

Bamya mı demek istedin Ege ? AMİNNNNNNNNNNNN

ANAMMM SEN BURDAMIYDIN BEN SENİ GİTTİ SANDIM..
KIZ BEN SANA HEP SATAŞIYORUM YA KUZU GİBİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR:))
BENİM 1 KIZIM VAR İKİNCİ İNŞALLAH YOLDA GELİCEK.. ODA KIZ AMA BEN ALLAHIMDAN HEP 2 KIZ İSTEDİM ŞÜKÜR ODA BANA VERDİ..
BEN 3. KIZ SANMIŞTIM PARDON..
SEN Bİ KARNINI ÇEK KOY BEN SANA SÖYLİYİM..[/QUOTE]

Komşum geldi kızz, sataş ege sataş bende senin sataşmalarını seviyorum zaten,
bende kızları severim, Allah gönlüme göre verdi çok şükür,
herkese de gönlündeki versin,
zaten ayrıntılıya gidicem resim koymaya gerek kalmıycak,
seni hınzır seni zarf atıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…