AFERİN GÜNLÜK RAPORUNU VERDİN..
SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE
AFERİN GÜNLÜK RAPORUNU VERDİN..
SENİ TEFTİŞ EDİYORUM TABİ. KAYNANAN TUTTU BENİ.AJAN OLARAK ONA RAPOR VERİYORUM.. SENİN GELİN YEMEĞİ YAPMIŞ NETTE SÖRF YAPIYOR DİYE
Ya bende okuyunca vazgeçtim de,bende müthiş ameliyat korkusu var, ondan dolayı bir bakayım dedim. Cerrahpaşa da öyle dedilerse zaten olay bitmiştir. Bu arada Sevibade senin 3.nün cinsiyeti belli oldumu? ben mi kaçırdım yoksa..
bende yapıyorum ama anneme söyleyince sakın yapma diyor. Soluma dedi ama içim rahat etmiyor. çocuk var evde lavabolara domestos dökmezsem klozete oturtamam kzımı((( sormadım da hiçç
Ya bende okuyunca vazgeçtim de,bende müthiş ameliyat korkusu var, ondan dolayı bir bakayım dedim. Cerrahpaşa da öyle dedilerse zaten olay bitmiştir. Bu arada Sevibade senin 3.nün cinsiyeti belli oldumu? ben mi kaçırdım yoksa..
canımdr a sorarsan yapma der ama sonrada normal hayatına devam et der sanki evlerimizde hizmetçi var mecbur yapıyoruz
kocalar yardım etse de kadın eli değince başka oluyor
ben kullanıyorum uzun süre solumadan camı açıyorum döküp temizleyip hemen bol su ile duruluyorum çok solumamak için
aman dr kalsa herşey yasak.. Solumadan yaparız yapcak bişey yok..canımdr a sorarsan yapma der ama sonrada normal hayatına devam et der sanki evlerimizde hizmetçi var mecbur yapıyoruz
kocalar yardım etse de kadın eli değince başka oluyor
ben kullanıyorum uzun süre solumadan camı açıyorum döküp temizleyip hemen bol su ile duruluyorum çok solumamak için
bende yapıyorum maalesef eşim yapma ben yaparım diyor ama ona kalsa ayda bir ancak yapar:)) hatta dün temizledim banyoyu bir güzel yıkadım kireç sökücü domestos falan:)
3.DE KIZZ:))) NE GÜZEL
DEVAM SEVİBADE ERKEK BULANA KADAR..
KIZLARININ İSMİ NEE SEVİBADE
kızlarrr dr u aradım, sürebilirsin dedi.. zararı yokmuş..
ama ben yinede bi sıcak duş aliyim geçmesse sürerim..
EVET BENDE KULLANIYORUM HATTA T-SHIRTE SIÇRADI ONDA DA ÇAMAŞIR SUYU ETKİSİ VAR BEMBEYAZ ETTİ. ÇOK GÜZEL BİŞEY..şu cif in çamaşır suyu katkılısı varya kızlar, müthiş bir şey ( eflatun olanı) tavsiye edrim lavabolar falan çok güzel temizleniyor onunla.. Çok az çamaşır suyu da dökerseniz süper oluyo, tavsiye ederim hemde çok kokmaz.
Allahmı söyletti kız sana yoksa???
bilmiyoruz henüz göstermedi son kontrolde bayağı merak içindeydik,
seninde 2 kızın var ege sen devam bence:))))))))))
onu erkek arayanlar düşünsün
benim hiiiç böle bi niyetim yoktu 3.kazayla oldu
canım yemek söyle istersen dışardan yazık bebişe..
Meşhur namı değer eylül benim 6,5 yaşındaki kızım..
Kızlar bayılıyorlarda kendisine söylemesi ayıp. Yada bana öyle diyorlar..
Buda kız olacak inşallah :)) duru kızım
seninn????
viks sürme deri emdiği için istersen dr ara .. Sıcak havlu felan koy banyo yap:)
EVET BENDE KULLANIYORUM HATTA T-SHIRTE SIÇRADI ONDA DA ÇAMAŞIR SUYU ETKİSİ VAR BEMBEYAZ ETTİ. ÇOK GÜZEL BİŞEY..
kız belli değil mi yani hala, beni mi yedi Ege ?
Ay o da mı kızmış, Allah bağışlasın canım. Bana sanki bu erkek olcakmış gibi gelmişti nedense..
Allah bağışlasın canım nerde resimleri ben de göriim. duru da eylül de çok güzel isim. benim ilk bebeğim daha çok net değil erkek gibi dedi dr ama haftaya inşallah kesinleşecek.
kızlar merhabaaçok şükür işleri biraz hafiflettim hemen açtım sayfayı
ayy cuma saati mübarek gün yüzü suyu hürmetine. sevibadeye şöyle en pipilisinden bir erkek evladı nasip eyle yarabbiiiii. aminnnnnnnnnAmin öykücüm cümlemizin evlatlarını bağışlasın,
eğer bu kızsa bu sizin mübarek cuma günki tahmininiz için olacak,
Allahmı söyletti kız sana yoksa???
bilmiyoruz henüz göstermedi son kontrolde bayağı merak içindeydik,
seninde 2 kızın var ege sen devam bence:))))))))))
onu erkek arayanlar düşünsün
benim hiiiç böle bi niyetim yoktu 3.kazayla oldu
kızlar merhabaaçok şükür işleri biraz hafiflettim hemen açtım sayfayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?