2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar baktım cicilerinize hepside çok güzel çok tatlılar
cicileri değil ama yarın kendi fotomu ekliyebilirim, topiğin en geç çıkan hamile göbüşü olarak afişe edecem kendimi

cicileri değil ama yarın kendi fotomu ekliyebilirim, topiğin en geç çıkan hamile göbüşü olarak afişe edecem kendimi

ya çıkmasın daha iyi göbekli olmak çok zormuşşş yatakttan bile saçma sapan hareketler yaparak kalkıyorum :))))

slm ben geldim yineee:)) napıyonuz bakalım:)
bir yemişim bir yemişim öyle bir şiştim ki 9 aylık hamile gibiyim kıpırdayamıyorum:)

beyaz yeşil sarı yelek bide patikleri diyosan onları annem ördü..

Evet onları diyorum, hazır sandım ben onları :))))))
çok güzel örmüş annen ellerine sağlık

eklede görelim o güzel fücudunu,
ne güzel işte patates gibi olup ne yapacaksın

slm ben geldim yineee:)) napıyonuz bakalım:)
bir yemişim bir yemişim öyle bir şiştim ki 9 aylık hamile gibiyim kıpırdayamıyorum:)

aynen valla sapphire bugün yan bloktan komşularla denk geldik kadınlar 6 aylık sandı beni :78:

ya çıkmasın daha iyi göbekli olmak çok zormuşşş yatakttan bile saçma sapan hareketler yaparak kalkıyorum :))))

ya herkesin göbüşü çıkmış benim yok anormal hissediyorum kendimi 5 aylık oldu hala hamile gibi hissetmiyorum göbek çıkmayınca ultrason resimleride olmasa yok ben hamile filan değilim diycem çıkıncada şikayet edecem eminim zormuş kilolu olmak diye :)

Emin ol, bugünleri çok arayacaksın,
offlar pufflar, zor yürümek, zor hareket,
yatakta zor dönmek,
daha anlatmamı istermisin???

yarın kocacım geliyo adama biraz süslenim de unutamasın oralarda beni süslenmişken bi fotoda sizin için çekerim beni bekleyin anacım Allahım bi sürü işim var burda sizinle çene çalıyorum yemek bile yapmadım daha tembel ben

Emin ol, bugünleri çok arayacaksın,
offlar pufflar, zor yürümek, zor hareket,
yatakta zor dönmek,
daha anlatmamı istermisin???

tamam vazgeçtim hep zayıf kalayım ben :) istemesemde son aylarda şişecem zaten tadını çıkarayım ben en iyisi gözüm korktu

tamam vazgeçtim hep zayıf kalayım ben :) istemesemde son aylarda şişecem zaten tadını çıkarayım ben en iyisi gözüm korktu

bu kadar korkutma yeter sanırım
bi daha göbeğim çıkmadı lafı duymak istemiyorum,
bebekde sende sağlıklısınız çok şükür

cnm mide yanmasını unutmuşsun:)) bende başladı bile gece çift yastıkla yatıyorum artık

evet evet anlatın, bu göbek çıkmasını bişi sanmasın meraklı tazeler

bize taze diyene bak Allahım kendisi kartlaşmış sankim çıktıgında müjdeler olsun diye yazacam bende buraya :)))) şaka yapıyorum yahu bi anormallik olmasında isterse dokuz ay çıkmasın bebek sağlıklı olsun yeter

Kartlaştım yaw geçti 20 li yaşlar artık,
tek derdin göbek olsun, başka bişi olmasın,
kocenle yarın romantik dakikalar yaşıycaksınız demek
adam koca göbeği görünce korkar sanada fazla yanaşamaz
ne yapcennn göbeği,
a meraklı

hehe göbek möbek yokki korksun ilerde korkacak o 18 gündür görmüyorum kocacımı ossun o kadar süslenim acık hatta kıyafet konusunu biraz abartabilirimde gelir gelmez yanaşsın diye güzel yemekler hazırliycim kocacıma yazmiyim şimdi hamiş topiği birinin canı ister gönderemeyizde bozulur oraya kadar

iyi akşamlarrrrr ne var ne yok bugün geçmişi okuyamayacagım yorgunum ayy

ii geceler kızlar bugün doktordan geldim 4oo gr olmuşuz 2 hafta sonrada detaylı ultrason istedi mecbur değilmiş sizler yaptıracakmısınız acaba devlet ödemiyormuş

saol canım bi günde olsa görecem en azından kocacımı, bi aya kadar ayrılmamak üzere kavuşacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…