2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ii geceler kızlar bugün doktordan geldim 4oo gr olmuşuz 2 hafta sonrada detaylı ultrason istedi mecbur değilmiş sizler yaptıracakmısınız acaba devlet ödemiyormuş

ben yaptıracam canım hafta içi çarşambaya randevum vardetaylı ultrason için, maşallah büyütmüşsün bebeği kaç haftalıksın?

Son düzenleme:
ben yaptıracam canım hafta içi çarşambaya randevum vardetaylı ultrason için, maşallah büyütmüşsün bebeği kaç haftalıksın?

yakamozz selam cnm ayrıntılı ultrason en erken 20.haftada bakılmıyormu??benmi yanlış biliyorum acaba benimki 22.haftada yapılacak 18 şubatta inş.

günaydın kızlar.... dün beni mahallenin sağlık ocağından aradılar... kan ve idrar tahlillerinizi alıp gelin dediler... ben hiç gitmedim oraya... bakanlıktan verdiler isminizi, bizim gebemiz olarak gözüküyosunuz dediler... bi bilginiz var mı bu konuda?

herkes değerlendiriyo haftasonu tatilini... benim eşim işe gitti ben de ha böyle oturuyom evde

sen hiç sağlık ocağına gitmedin mi peki.mahallenin sağlık ocağına gebeliğini bildirmen lazım..onlarda seni takip etmek zorundalar..

sen hiç sağlık ocağına gitmedin mi peki.mahallenin sağlık ocağına gebeliğini bildirmen lazım..onlarda seni takip etmek zorundalar..

sağol canım, haberim yoktu... burda okudum tetanoz olan arkadaşlar vardı, beni de onun için mi çağırıyolar acaba diye aklıma gelmişti... tahlillerim doktorumda yalnız.. ptesi çağırıyo kadın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…